Crazy Stupid Love Filmi – Barda kıza yazma sahnesi

2011 yapımı Crazy, Stupid, Love filminin bardan kız kaldırma (aslında kaldıramama sahnesi). Ryan Gosling iyi giriş yapıyor ama teşebbüs geri püskürtülüyor.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

6
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
3 Comment threads
3 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Mahmut AbiIlk defa yaziyorumHasanErkekNeo Chino Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Neo Chino
Guest
Neo Chino

Ben anlamadım, burada yanlış giden ne?

Erkek
Guest
Erkek

Yanlış giden bir şey yok.Güzel bir giriş gelişme ve sonuç yaptı çocuk, ama kız istemiyor bu kadar basit, oyununu sürdürmeye devam ediyor ilerleyen dakikalar da, Çerçevesini bozmadan devam ediyor kızı tavlıyor merak etme.

Hasan
Guest
Hasan

Kız filmde ben senin hergün düşürdüğün kızlara benzemem
(O kızlardan farkım ne ben özel hissetmek istiyorum ) diyo
Tabi bu sadece bi film normal şartlar altında bu adama vermeyen olmaz yani

Ilk defa yaziyorum
Guest
Ilk defa yaziyorum

Mahmut Abi merhaba uygun yazi bulup onun altina yazin dedin sanirim bu uygun yazi. Bende 1 kiz cocugu babasiyim biraz benzeriyoruz o yuzden sormak isterim. Don draper ve hanky moody alfa karakterlerdir dedin. Hatta liste uzatilir. Ama sunu sormak isterim sen hangi alfasin. Hangi filmin ya da dizinin yerli yabanci fark etmez hatta hem yerliden hem yabancidan da ornek verebilirsin yine fark etmez filmin olsaydi handi karakter seni oynamis olurdu. Tesekkurler…