Erkeğin ilişki konusunda en güçlü silahları

  1. Dışarı açılmak : Eğer hatun kişi sizinle yatmıyorsa, başkası ile seks yapmak
  2. Çekip gitmek : Eğer hatun kişi size kötü davranıyorsa, hatunu bir daha geri gelmemek için terketmek

Bu ikisi, erkeğin ilişki cephaneliğindeki en önemli iki silah demiş The Red Pill Reddit yazarı (The Two Most Powerful Weapons In A Man’s Relationship Arsenal: Stepping Out, And Walking Away). Biz buna bir üçüncüsünü ekleyeceğiz ki bu ikisinden daha etkili : kadının hayal gücü.

Önce bu ikisine bakalım. Seks ve İlişkilerin Temel İlkesinde belirtmiştik, bir kadın kendi cinselliğinin kapı bekçisidir. Yani bir kadın erkek ile arasında seks olup olmayacağını belirleyen kişidir. Fakat günümüz sosyal geleneği (a) bu gerçeği çarpıtır ve (b) bu elmanın ikinci yarısından hiç bahsedilmez.

(a) Bir kadın kendisi ile bir erkek arasında ilişki olup olamayacağına karar veren kişidir ama erkeğin tek başvuracağı kapı değildir. Bu ruh ikizi kişilik bozukluğu çarpıtması ile gölgelenen bir gerçektir. Birçok erkek seks olmasa da aynı kapıda bekler ama bunun zerre gereği yoktur.

(b) Elmanın ikinci yarısı ise erkeğin ilişki kapısının bekçisi olmasıdır. Yani seks olup olmayacağına kadın karar verir, bunun ilişkiye gidip gitmeyeceğine de erkek (önce seks olmadan kapıda hem ilişki hem de kısmetse seks olur diye yatan ayak paspaslarından bahsetmiyoruz tabii ki).

Neyse, bu durumda bir kadının seks silahını kullanması, ancak sizin “hayatımın aşkı”, “ruh ikizim“, “onsuz yaşayamam” beyin yıkamalarına başarıyla boyun eğmeniz ve başka kapıda seks aramayacak olmanız durumunda erkilidir (erkeklerin 80%si üzerinde etkilidir maalesef).

Dırdır, sürekli hır çıkarma silahı ise ancak siz çekip gitmeyecek olduğunuz zaman etkilidir.

Bu arada belirtmeden de edemeyeceğiz, evlilik bu iki silahınızı da devlet zoruyla çöpe atmanızdır ve bu nedenle eğer girilecekse çok dikkatli yapılması ve mümkünse uzak durulması gereken bir kurumdur. Eğer evli değilseniz ve bu silahları kullanamıyorsanız toplum tarafından iğdiş edilmiş olmanızdandır. Durumunuz kötü olsa da evli erkek kadar felaket değildir.

Bu ikisi nükleer opsiyonlardır. Daha az tahrip gücüne sahip ve aslında oldukça etkili silah ise kadının hayal gücüdür. Her kadının, hayalgücünden kaynaklanan ve sizden gizlemeye kastıkları bir rekabet stresi vardır. Kadınlar zamanın kendi aleyhlerinde ama erkeklerinin lehinde işlediğini içgüdüsel olarak bilir ve daha genç ve istekli diğer kadınların erkeklerini ellerinden almasından çekinirler. Kadınlarının ayak paspası olmuş sünepelerin kadınları bile ilginçtir bu strese sahiptir.

Eğer kadın size seks ve dırdır kartı ile geliyorsa, yapmanız gereken tek şey çoğunlukla kadının “bu herifin gözü mü açıldı / açılabilir” şüphesini ateşleyecek birşey yapmaktır. Pat diye bir hobi edinmek, spora başlamak, giyim kuşamı iyileştirmek, dışarda takılmak (fazla mesai bile olur) ve hatunun başkası mı var sorularını hafif bir alayla karşılamak genelde yeterlidir.

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

27
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
9 Comment threads
18 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
13 Comment authors
Ozansibiryalı ayıSırrıBroccoliwolf Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Sivilce Küpeli Doktor
Guest
Sivilce Küpeli Doktor

Haha çok iyi ya yemek tarifi gibi.

Yemeğin hazırlanışı:Bir tutam hobi,spor vb. kadının kaynamakta olan beyin suyuna atıyoruz.Üzerine yeni parfüm ve kıyafetlerle harmanlıyoruz. Uzun saçlı birkaç erkek arkadaşınızdan numune alıyoruz.Ve yemeğiniz hazır.
İşte yemeğe hazır Meraklı,Endişeli ve Sadık Kadın Tarifi
Servis için: Eve yüzü gülen ve umursamaz bir şekilde geç gelmek.

ERDAL EREN
Guest
ERDAL EREN

Değerli arkadaşlar.Yardımınız gerekiyor.Konuyu özet geçiyorum: 1 senedir birlikte çalıştığımız bir arkadaş var.Bir iki ay öncesine kadar ilgimi çekmiyordu.Kafam sürekli dışarıdaydı.İnstada,facede sürekli hatun kovalıyordum.Sonra ona olan ilgim artmaya başladı ve arkadaşlardan onun özel hayatına dair biraz bilgi aldım.Densiz arkadaşlarımdan biri ona ilgimden bahsetmiş.Sonra dişi kişi sabah 08.30 da cesaretin var mı aşka? benzeri ilişki üzere karikatürler atmaya başladı.Spor salonunun merdivenlerini çıkarken kolumu tuttu.Ben de elini kolumdan alıp elimle tuttum ve itiraz etmedi.İnanılmaz ilgi göstermeye başladı.Sonucu biliyosunuz:)Yağmurlu bir akşamda durumu anlattım.Bana “Arkadaş kalalım” dedi.Bende arkadaş olamayacağımızı söyledim ama iş icabı her gün odama gelmek zorunda.Mecburen konuşmak zorundayım.Şimdi çalıştığımız yerde başkasıyla çıkmaya başladı.… Read more »

ERDAL EREN
Guest
ERDAL EREN

Tamam Mahmut Abi.Düşünme yap diyosun.Bilgi cepte.Bakalım neler yapıcam.Teşekkürler.

Ben Dokuz
Guest
Ben Dokuz

Benim buraya kadar olan postlardan anladığım özetle şu:

Seksten öncesi ve seksten sonrası var.Sekse kadar erkek kadının belirleyiciliğinin etkisini azaltmak(kendine güç\güven sağlamak) için farklı faaliyetler gerçekleştiriyor(Tabak çevirmek vs.).

Seksten sonra ise güç büyük oranda erkek tarafına geçiyor.Seksten sonra kadının erkeğin peşinden koşması hatta ve hatta seksten sonra kadının sanki aynı evde yaşayacakmışız gibi kendi eşyalarını(hepsini değil tabi 🙂 ) erkeğin evine getirmesi(valizle geleni bile gördüm 😂) burdan çıkıyor.

Seks olmuyorsa zaten Next.

Umarım doğru anlamışımdır. ☺

Osaba
Guest
Osaba

Hocam ilişkide kavga olmaması iyi mi kötü mü. Shit testli dalaşmalarını eğlenip savuruyorum. Arada bi ciddi bir şey olursa soğuk atıyorum sessize falan alıyorum telefonu. Çıldırıyor en sonunda çok sevdiğini falan söylüyor zaten tatlıya bağlanıyor. Ama asıl olay bağırışma tartışma vs. olmaması. Bana bi sorun yok gibi geliyor ana danışayım dedim .

Marquis De Sade
Guest
Marquis De Sade

Eğer uzun süreli ilişki içerisinde kadın shit testlerini çoğaltmışsa bu senin hakkında şüpheye düştüğünün göstergesidir. Öncesini de bilmek lazım. Bu ilişkiye başlamadan önce, ilişkinin ilk anlarında gene çok shit test atmamışsa bu kızın karakteristik özelliğidir demek ki.

wolf
Guest
wolf

ciddi bir şey olursa dediğin bence tartişma yaşıyorsunuz sessiz tartışma yani hiç kavga yoksa da sorun vardır o ilişkide ama bence hiç kavga yok değil sizin ilişkide çözüm aramak yerine soğuk yapıyorsun telefonu sessize alıp tartışmadan kaçmak erkeğin en basit çözümü hep o çıldırıp barışmak istiyor aslında tatlıya bağlanmıyor o seni kaybetmemek için sevdiğini söylüyor aranızın bozuk olmamasını istiyor ama sen böyle yapmaya devam edersen o kızın bir gün sana karşı tahammülü kalmayacak çünkü tatlıya bağlayanan bir şey yok o çözülmeyen tartışılan konu halı altına süprülüyor veya rafa kaldırilıyor ama onu çözmediğiniz özelliklede senin kaçtiğın sürece o tartışmalar hep olacak… Read more »

wolf
Guest
wolf

blöf için terk edenler hakkında ne düşünüyorsun kadın erkek farkediyor mu

Sırrı
Guest
Sırrı

Mahmut abi kız arkadaşım şu anda ayda bir epilasyona gidiyor ve epilasyona gidene kadar ağda yapamadığı için ayda bir seks yapabileceğimizi söylüyor. Ben bunun eskisi gibi sık devam etmesini istiyorum. Kızın ilgisinde hiç azalma yok ilgisi alakası gayet yüksek ilişki gayet iyi gidiyor dırdır yapmıyor kızın bana karşı libidosu da gayet yüksek. Hatta dün gece mesajlaşırken o kadar beklenmez yapalım deyip sabahına vazgeçti o şekilde rahat edemem ben dedi. Bunu sıklaştırmak için ne yapabilirim?

sibiryalı ayı
Guest
sibiryalı ayı

Tamam da abi mesela kız zaten kendini geri çekiyorsa soğumuştur. Bunu yaparsam sadece beni geri kazanmak, cepte tutmak için yapmayacak mı? Bence bunu engellemek için hareketlerimize çeki düzen verelim. Sonra bunlarla uğraşmayalım. İçten bi sevgi oluşturmayacak bence bunlar bize karşı.

Ozan
Guest
Ozan

Abi kıza wp den bana yazma kafa dinlemek istiyorum diyerek terk ettim nedenini söylemedim kız bişeyler yazdı bakmadım bile nedeni ise sadece ufak tefek hatalar olduğunu hissettiğim için aklı başına gelsin düzelsin diye sence bu saatten sonra nasıl ilerlemeliyim ve ararsa nasıl davranmalıyım ve sence nedenini söylemelimiyim