Joe Rogan’ın Kim Kardashian’ı uzaylılara anlattığı efsane parodisi

Amerikalı komedyen Joe Rogan, dünyaya gelen uzaylılara Kim Kardashian’ın neden dünyanın en ünlü kadını olduğunu, sahte götlü bir kadının nasıl ABD Başkanının 50 katı para kazandığını anlatmaya çalışıyor 🙂 Olaya da ünlü futbolcu O.J. Simpson’ın dünya kadar beyaz piliç sikerken bir çılgınlık yapıp bunlardan biri ile evlenmesinden itibaren ard arda gelen olaylar zinciri ile bağlanıyor …

Skeç, harika bir modern kültür eleştirisi. Eğer İngilizceniz varsa üstadın Joe Rogan Experience Podcastlarını mutlaka izleyin. Bu podcast şu an Amerikanın en popüler podcastlarından biri.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

5
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
2 Comment threads
3 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
mitoEUTHANISEMahmut AbiŞevket Rıfkıeskilerdenbiri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
eskilerdenbiri
Guest
eskilerdenbiri

Yaaa bu Uzaylılar nerde kaldı gelecekseniz gelin istila edin artık şu kodumun dünyasını çok sıkıldık.

Şevket Rıfkı
Guest
Şevket Rıfkı

Bu Kardashian denen kahpenin olayı nedir? Neden bu kadar ünlü ve çok para kazanıyor? Sadece bir göt, bu kadar şöhret ve para kazandırmak için nasıl etkili oluyor?