Saha Raporu – 30luk abi, 20lik iki hatun, iki farklı oyun, iki farklı sonuç

Hank yazıyor ben de saha raporu yazmaya başlayayım. Ben bu yazıda birbirine benzer iki durum yazacağım. Olay her ne kadar kendinden daha genç kadınlara yürüyen 30luk ve üzeri abilere faydalı bilgiler içerse de, gençler de okusun, faydalı dersler var.

Benim öyle çok genç kadın takıntım yok ve hatta 30luk ablaları daha çok seviyorum. Fakat bu ablaların önemli bir kısmı bize (yatağa girmeden bana bir hayatta bir evlilik yeter, evlenmek isteyen hatun benle vakit kaybeder uyarılarıma rağmen) koca ve sperm bankası adayı olarak baktığı için yaşın alt sınırını ister istemez 20ye çektim. Ve evet, mümkünse neden olmasın.

Neyse konuya girelim. Bir başarısız buluşma ve ardından bir başarılı buluşma yazacağım. Adın Ryan soyadın Gosling değil ise bu başarısızların oranı başarılılardan çok daha fazladır (gerçi Ryan Gosling olsan da reddi yersin) ama erkekler genelde sadece başarılıları konuşmayı sever.

Rapor 1- 22lik güzel, iyi mesaj oyunu, ilk buluşmada sıçış.

Türkiye’de çalışan ve yaşayan ecnebi kızımızla tinderdan tanıştım. Bilmeyenlere söyleyeyim, eğer İngilizce biliyorsanız bu hatunlar iyi bir ilişki malzemesi. İngilizce özürlü memlekette ciddi bir açığı kapatır hale geliyorsunuz 🙂

Neyse, telefonunu almak 5 – 6 mesaj sürdü. Whatsapp’tan da standart oyunum sonucu oldukça istekli ve flörte müsait bir hatun çıkınca, ilk buluşmayı ayarladık. Tek sorun benim iş gezilerimden dolayı buluşmanın 3 – 4 hafta sonraya kalması idi (Tinder‘dan ilk eşleşme ile ilk buluşma arasında 2 – 4 gün olmalı en fazla, başarıyı eniyilemek için). Neyse ben tek sorun bu derken bunu 3’e 4’e katladım.

Kadıköy’de bir Starbucks’ta sözleştik. Profil fotolarında 10 üzerinden 8.5, 22 yaşında bir afet var. 30luk bir abi olarak hata payı az biliyorum, biliyorum da hep uyguluyor muyum?

Her biri tek başına yeter 2 temel hata yaptım :

1 – Gece elemanlarla içtik ve ben eve dönmedim. Sabah da zaten geç kalktım buluşma için. Çantamda bir kot pantolon ve elemanda bir polo t-shirt vardı. Geçirdim üstüme. Büyük hata. 25 yaşında iken bir buluşmaya statü yansıtacak bir şekilde gitmeseniz de olabilir ama 35 yaşında aynı lüksünüz yok. Hele şuradaki spor ayakkabılı abiden  hallice gitmek tam bir aptallık. Yaptık mı, yaptık!

Kendinden 12 – 13 yaş daha büyük bir erkekle ilgilenen kadın para avcısıdır demiyorum, çoğu da öyle değildir ama bu tip bir zevki olan kadın hele de 25 yaş altında ise giyim kuşamdan bir statü akmasını bekler. Eğer aksi çıkarsa ağır shit test yağmuru yağdırır.

2 – Uykusuz ve akşamdan kalma bir haldeydim. 20li yaşlarının ilk yarısına kadar hatunlar, hele de güzel hatunlar, eğer 30 yaş üstünde iseniz oraya sizi parçalamaya gelir genelde. Yani ultra sağlam shit test bekleyin. Yani, o bacaklar arasındaki kıymetli yumurtaları size açmaya karar verene kadar ağır siklet yumruğa hazır olun. Alışkın olmadığım birşey değil ama uykusuzlukmuş, akşamdan kalmaymış gibi kafayla da zor aşılır şeyler bunlar. Zaten olayın gidişinden anlamışsınızdır aşamadığımı.

Neyse bir can havli gittim, kızı buldum. Erkenden gelmiş, kahveyi yarılamış. İşin aslı fotolar sahtedir diye pek de ciddiye almıyordum, karşımda 22 yaşında afet bir Doğu Avrupalı kız vardı. Hatunun zaten geç kalmam üzerine shit testi hazırdı ve gelir gelmez, hele de giyimim görünce, korkunç bir soğukluk olarak salladı ve ben de gelir gelmez hata zincirine devam ettim :

1 – Kızın güzelliğinden etkilendim. Çok ciddi bir hata. Oyunun en önemli kuralı, kadın güzelliğine karşı, en azından kadınla yüz yüze iken, nötr olmak.

2 – Kızın giyim -kuşamım ile ilgili beklenen hayal kırıklığı ve ardından sergilediği soğukluktan etkilendim.

3 – 2 dakikaya kalmadı çerçeveyi saldım (frame). Yani kızın soğuk ve muhabbetsiz çerçevesine girdim. Normalde (2. vakada göreceksiniz) oraya hatuna yazmaya (kendi deyimimle kalbini çalmaya) geldiğimden hatun kafamdan aşağı su dökmediği sürece oyuna devam ederim ki bu durumda çerçeveyi kaybettim. Uygulayamadım değil, dikkat edin. Komple uygulamayı unuttum, paniğe kapıldım diyelim. Hatta tamam itiraf edeyim : resmen beta oyununa sardım bir ara.

Sonuçta kız 15 dakika sonra “ben senden hoşlanmadım” dedi (dedik ya, yaş farkı olduğunda hatunlar oyunu çok acımasız oynar). Ben de günün tek shit test defansını olayın sonunda yaptım, olayı değil ama gururumu kurtardım : “İsabet olmuş, kusura bakma ben de senden hoşlanmadım”. Zaten bu “hatun deyince iyi, sen deyince kaba” olduğun anlardan biri, kız sinirle kalktı gitti 🙂 Hatun bu kadar güzelken ve benim dediğim laf bariz yalanken, bunu ciddiye alabilmesi ayrıca komikti ama neyse.

Kaçan balık büyüktü ama önemli değil. Benim şahsi olarak 3 buluşmamdan biri yatakta bitiyor. Bu rakamı nasıl yüksek tuttuğum başka bir yazının konusu. Diğer ikisinden birini ben başarısız hale getiriyorum, diğeri ise elektrik alamama durumu.

Rapor 2 – 24lük güzel, iyi mesaj oyunu, kötü başlayan ama çerçeve sayesinde yatakta biten buluşma

Kızımızla tinderda tanıştım. Hemen whatsapp. Öğle gibiydi ve mesaj oyunu iyi gitti. İşsizdi o sıra. Ertesi gün sabah dedim ki sen sıkılıyorsundur seni yemeğe götüreyim bir öpücük alayım (uzatmadan buluşma kuralı). O da “hihihi, öyle romantik bir manzara ve hediye olmadan öpücük yok” dedi. Bunu hediye avcısı bir hatun olabileceğini not alarak ve “manzara tamam, hediye ise benim” diye cevaplayarak, akşam yemek yiyip bir çatı kat barında içmek üzere anlaştık.

Akşam kızı Starbuck’ta bekledim. Hatun 40 dakika geç geldi, trafikten (gerçi ben de geç gelirim deyip zamanında vardım). Klasik yanağa öpücük oyunumu oynadım : “Geç mi geleceksin? Her 10 dakikası için yanağa bir öpücük alırım”. (Hatun zaten sizin buluşmaya sevişmek amacıyla geldiğinizi biliyor, açık açık seks muhabbeti ile abazan görünmeye gerek yok. Ama konuşmaya seks bulaştırmayıp olayı uysal tutup gece sonu “en az 5 kere buluşmadan verilmez” kategorisine atılmaya da gerek yok. O nedenle sadece yanağa öpücük muhabbeti kurmanız daha sağlıklı ve hızlı şekilde yatağa gitmenizi sağlar).

Neyse bu sefer ön giyim – kuşam hazırlığını yaptım. Gömlek, pantolon – tamam. Hava sıcak ceket kasar – tamam. İyi banyo – tamam. Koltuk altı ter önleyici – tamam. Parfüm – tamam. Ayakkabılar boyalı – tamam.

Uyku ve akşamdan kalma problemi yok.

Neyse kızla buluştuk. Kızın ilk tepkisi, mesajlaşmanın tam tersi inanılmaz soğuktu. Oturup yemek yemeye başladığımızda elinde telefon mesajlaşıyordu ki, farkında olmasa da arkasındaki panelden gördüğüm kadarıyla tinder açıktı.

Kız ise 24 yaşında, fotolarından daha güzel bir afet. 30luk abi olarak oyunu iyi oynamam lazım. Shit test acımasız olacaktı ki klasik soğukluk olarak başladı (bkz. aşağıdaki kıssadan hisse bölümü).

Fakat bu sefer defosuz, sağlam kafa ve vücut ile oradayım, çerçeveyi bırakmadım. Buraya flörte gelmiştim ve flört edecektim. Bu soğukluk ise nükleer shit testti. İstifimi bozmadım. Kızın güzelliği ile ilgili 2 – 5 saniye afallamıştım ama onu da çaktırmadım. Klasik “kadın 70% konuşur – erkek 30%” kanunu ile kızı konuşturmaya başladım. Sorular sorarak. İki ciddi bir flört soru ile. Çenemi kapalı tutarak, bana sorulan soruları cevaptan bir gram fazlasını söylemeden yanıtlayarak.

Kız biraz açılınca, yukarı bara çıkmadan önce ara yoklama muhabbetini açtım. “Bana 4 öpücük borcun var unutma – yukarda alacağım onları” dedim. Hafif gülerek “sonra, yukarda” dedi. Bu tür dobra girişler önemli, özellikle de ekstra para harcamadan önce. Eğer ters cevap verseydi kızı bir 150 kağıt içki masrafına girmeden biraz daha işleyecektim ve tekrar soracaktım ama gerek kalmadı.

Yukarı çıktık. Yanağa öpücük borcunun ilk ikisini 1 saat içinde tahsil ettim. Stratejik olarak da gürültülü bar seçtim her zamanki gibi. Böylece karşılıklı oturmak yerin yanyana oturduk. Flörte devam ettim. Sonrası sarılma ve klasik öpüşme geldi … Çatı katlarını seviyorum, hele yağmurlu havada. Hatun genelde üşüyor, sarılıyorsun yine üşüyor. O zaman taktik sana ceketimi vereyim değil tabii. Bura soğuk gel bize gidip orda bir şarap açalım … Kibar bir dobralık yoksa ilk gece seks de yok … Cevap tamam, olur … Bize gidiş … İlk gece seks. Hem de başlangıçtaki havanın çok tersi bir durum ile. Evde kondom yok (evet biliyorum büyük aptallık). Kondom yoksa bu abi seks yapmaz. Ben seks yapmamak için kasarken hatunun gece bu seks yapılacak ultimatomu (hatunların kondomsuz yatabilitesi beni hep dehşete düşürmüştür, hala da düşürüyor). Gecenin bir yarısı kıçım 4 ata ata iki apartman ötede tanıdık gençlerden kondom almaya gidiş (seviyorum çocukları, abilik yaptım zamanında oyunu öğrendiler, şimdi nazımı çekiyorlar) ve gelişinde güzel bir gece.

(Şahsen ben uzun süreli tabak çevirmiyorum ama bu kız ile bir süre çıktık. Hatun altın avcısı (gold digger) da çıkmadı. Ekonomi masterlı bir kariyer kızı çıktı.)

Kıssadan hisse :

  1. 30luk veya 40lık abi iseniz bazı kısıtlar olsa da (örneğin genç yaş grubundaki hatunların sadece 40%si falan yaşı sorun etmeyecektir) 20lik hatunlarla flört ve seks gayet mümkün 🙂 (buna daha geniş başka bir yazıda değiniriz).
  2. Eğer hatun sizden çok gençse, (8 yaş ve üstü) ve de üstüne 18 – 25 yaş arasında ise ve de yetmedi çok güzelse, hatun ilk buluşmaya sizi parçalamaya (ağır siklet shit test ile) gelir genelde. Gardı hafif indirirseniz, nakavt kaçınılmaz. Sizinle her konuda aynı özellikte ama 20li yaşlarında bir erkeğe savrulmayan yumruk size Mike Tyson şiddetinde indirilecektir.
  3. Bu durumda giyimde statü yansıtmak, sağlam kafa ve vücut ile orada olmak ve daha da önemlisi çerçeveyi sözel ya da vücut dili bazlı ağır shit testlere karşı korumak önemlidir. Çerçeveyi korudunuz diye 100% skor yapamazsınız ama çerçeveyi salarsanız skor şansı sıfır.
  4. Benim 20lik hatunlarla genelde tecrübe ettiğim şey, ilk buluşma soğukluğunun genel bir “genç kadın – olgun erkek ilişkisi” başlangıç shit testi olduğu. Peki bu aşılamaz bir ilgisizlik mi yoksa shit test mi? Sizin için farketmez, olaya shit test olarak bakın, ona göre oynayın.
  5. Evet, çok genç bir hatuna yazmak ürkek olgun amcalar için kalp dostu değildir ama sonuçtaki muhtemel başarı oldukça tatmin edicidir.
  6. Oyun önemlidir. Oyun olmadan bu işi kotaramazsınız. Oyunu öğrenin, pratik edin.

Tinder’da başarı konusunda ayrıntılı bilgi için: Erkekler için Tinder Rehberi

Erkekler için Tinder Rehberi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

55
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
12 Comment threads
43 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
27 Comment authors
CFSBladeSandmanBülentShadow Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Assassin9
Guest
Assassin9

Oyunu ilk kez deneyecekler için okunması gereken bir yazı, uyarıları not ettim. Teşekkürler.

Vuod
Guest
Vuod

Benim anlamadığım bu hatunlar yaşı biliyor mu yoksa bilmiyor mu?

Murad han
Guest
Murad han

Merhaba. Güzel yazı için sağol. Benim dikkatimi mesajlar ve kilit konuşma cümleleri çekti.
Örneğin ‘sen sıkılıyorsundur seni yemeğe götüreyim bir öpücük alayım’ – geç kaldığı için yanaga öpücük oyunu – burası soğuk eve geçelim şarap içelim’ gibi.

Mesela öpücük oyunu için başka neler bahane edilebilir ? Veya eve başka nasıl davet edilebilir ? Bu ve bunlar dışında işe yarar taktik sorular, konuşmalar, muhabbetlerden aklınıza gelenler nelerdir ?

tarı KAKAN
Guest
tarı KAKAN

Öpücük için önceden haber vermemek en iyisi. Şöyle şöyle yapayım da ondan sonra da öpücük falan dememek lazım. Ortamı öpecek kıvama getirip kızın hazır olduğunu gördüğün anda tereddütsüz yapışman gerek. Öbür türlü tam öpecekken kız yanağını falan uzatabilir hazırlıklı olduğu için ya da “nasıl ya dudaktan olmaz!” shit testiyle(test de olmayabilir) karşılaşabilirsin.

Sir Tristan
Guest

Ciddi şekilde genç hatunların shit testleri daha ağır. Bir anda ve bodoslama şekilde eğlenen ustalık yapıyorlar.

Arslan
Guest
Arslan

Başarılı olan saha raporunda kızın ilk soğukluğunu nasıl kırdın orayı hızlı geçmişsin abi biraz

Catherine Earnshaw
Guest
Catherine Earnshaw

Eğer 20lık kızlarla takılmak isteyen bir erkekseniz size çok net baba problemleri olan kızların daha çok 30lu hatta 40lı yaşlardaki erkeklerle takıldığını söyleyebilirim. Baba problemleri olan kızlar da gerçekten bir çok başka problemi beraberinde getiriyor. Hayatlarında hiç olmamış olan erkek korumacılığına açlar ve karşılarındaki bu 30lu yaşlardaki, belli bir maddi duruma ulaşmış -yani belirsiz bir geleceği olmayan- erkekler ile daha uzun soluklu ilişkiler hayal ediyorlar. Çoğu zaman oyununuz bundan başarısızlığa uğrayacaktır. Çünkü ciddi ve uzun ilişki isteyen bir kız size zor ve masum kızı oynamak isteyecektir. Ben diğer kızlar gibi değilim, evlenilecek materyalim vb. gibi. Yoksa inanın fit ve canlı… Read more »

Bodycihamza
Guest
Bodycihamza

20yasina yeni girmiş erkekler için kendi yaşındaki kızları tavlamak,özellikle de baba parası yoksa gerçekten zor oluyor,iyi bı eğitimim var,oyun da fena deil,ama bunlar şu an bana para getirmiyo ve alkol alan birisi olmadığım için bardan filan da kız dusuremiyorum,sporunu yapan kendi islerimi ve gelişimimi öncelik alan biri olmama rağmen,babadan arabası olan içkili ortamlarda çok rahat şekilde takılan çocuklar oyunlari olmasa bile kızları götürüyorlar,bu konuda yorumun var mı Mahmut abi

Lucifer03
Guest
Lucifer03

Abi bu soğukluk shit testi ile ilgili daha detaylı yazın var mı?

Broken Knife
Guest
Broken Knife

32 yaşında bi erkekle 19 yaşındaki kızın ilişkisine olumlu olumsuz bi bakış açın var mı ?Ben sosyal olarak özgüvenli olsamda kendim biraz şüpheci yaklaşıyorum bu duruma ! neyse olaya geçeyim… Bu tarz yaş farkı kızların üzerinde “ hoş birisi hatta seksi ama çok yaş farkı varya “ diye etraftan ve yaş farkında çekinir mi ? Aynı yabancı dil kursundayız tıp okuyor ben mühendisim Ona yaşımında verdiği özgüvenle bikaçkere takılmıştım (örneğin maskesine hiç çıkarmıyordu. Hoca maskeni çıkarabilirsin deyince ona doğru gülerek, “o çok korkuyo”) demiştim ..böyle bi kaç muhabbet oldu. Kalem istediğim vs . Kız aynı zamanda güzel zengin ve tıp… Read more »

Shadow
Guest
Shadow

Abi bugün bi açılış denedim de yorumunu merak ettim durakta beklerken

…:ispanyol paçalar ne zaman modaydı 80 ler mi 90lar mı akksksk

Kız:2000 lerin başı olmasın mı o

Ooo küçük hanım baya da kültürlüymüşsünüz bide modaya ayak uydurabilseniz

Aslında başka türde kıyafetlerimde var ….

Türk müsün yabancı mı afro amerikalılara benziyorsun( elini tutup kazağını açıp)baksana çikolata gibisin

Sonra ailesinşinin kokenini falan tanıttı aynı otobüse bindik baya da sohbet ettik bide kız boksordü onla şakalşama amaçlı kinoyla sataşıyordum hafif yumruklar gibisinden numarasını alamadım çünkü ilk açılışımdı çekindim abi hayatımda hiçbir kızın numarasını almadım o kısma gelince çok çekinşyorum

Bülent
Guest
Bülent

Hoşlandığım ikinci buluşma sonrası tekrarlayaylım bunu deyip sonrasında davet ettiğimde hayır diyorsa ya da erteliyorsa sonrasında yazan taraf hep bensem ama o sıcak dolu dolu cevap veriyorsa mesajlaşırken geşişdirdiği bir zaman neden böylesin diye sorduğumda hemen özür dilemesi öyle davranmak istemediğini söylemesi nasıl yorumlamalıyım bu durumları Mahmut abe

CFS
Guest
CFS

Selamlar Mahmut Abi. Kısaca bir olay anlatmak istiyorum ve tavsiyelerini bekliyorum. Spor salonundan görüştüğüm ve yaklaşık bir yıldır muhabbetimiz olan bir kız var. Ama sadece konuşuyorduk beraber antrenman yapıyorduk. Yaklaşık 1-2 ay önce dışarıda da buluştuk güzel de zaman geçirdik. Ancak kız yaş farkından dolayı(O 18 yaşında ben ise 25 yaşındayım) bir sonraki buluşmayı iptal etti. Daha sonrasında ben de bir şey demedim ancak beraber salonda antrenman yapmaya devam ettik. Benim salona farklı saatte gitme imkanım yok ama onun var. Aradan geçen süreden sonra kız ile tekrar konuştuk ve aynı hafta içerisinde 3-4 gün aralıklarla buluştuk. Son buluşmada kızı dudaktan… Read more »