Soru : İlk buluşmada öpüşen kız, motor mudur?

Okurumuz Tristan e-posta ile sorduğu soruları yanıtlamaya devam ediyoruz. Bu soru güzel :

Soru : (HEPSİNDEN VE KONUDAN AYRI OLARAK ŞAHSİ SORUM) İlk buluşmada öpüşen kız, motor mudur?

Kısa cevap : Tabii ki hayır 🙂

Uzun cevap.

Bir kadının ilk buluşmada öpüşüp öpüşmemesi bence kadından çok erkeğe bağlı. Hatta bunu sekse de uzatabiliriz. Standart bir erkekle defalarca buluşmasına rağmen seksi hep erteleyen hatun ile daha oyuncu bir erkekle buluştuğu gece seks yapan hatun genelde aynı hatundur. Olay erkeğin doğru zamanda (kadının adet döngüsüne bağlı bu ki bunu yazalım) doğru alfa olması ile alakalıdır daha çok. Ben sıklıkla ilk buluşmanın gecesi seks yapıyorum ve bu kadınların ciddi bir kısmına ortalamadan daha yollu diyemem. Ve onların anlattıklarından bildiğim kadarıyla hepsinin defalarca buluştuğu ama daha öpücükle bile şenlenmemiş çok sıkıcı erkekler var. Çok muhtemel ben kendileri ile bir iki haftadan fazla takılmadığım için onlardan birinin kızarkadaşılar şimdi.

Yanlış anlama, her kadın aynıdır demeye çalışmıyorum. Evlilik / kız arkadaşı materyali ve tek gece materyali kadın ayrımı genelde olan birşey. Fakat ilk buluşmada öpüşmek bence herhangi bir alarm değil. Fakat ben şahsen ilk gece seksi bir kırmızı alarm olarak not alıyorum. Bu demek değil ki benimle hemen yatan kadını “sürtük bu bundan kızarkadaş olmaz” diye yaftalayayım. Tam tersi ortamda aslen sürtük olan ve bunu saklamak için özellikle senle yatmayan hatun bayağı fazla. Mesela benim tamamen şahsi gözlemim, oral seksle ciddi derdi olan hatunların önemli bir kısmı (hepsi ya da çoğu diyemem) daha önce deliler gibi oral seks yapmış ama bunu şimdi sürtük gibi görünmemek için yapmayan hatunlar. Yani 3 kere buluşup da hala seks yapmaması o kadının motor olmadığını da göstermez (fakat sana erkek arkadaş materyali olarak baktığını gösterir).

 

Bir kadını böyle ciddi bir kategoriye atmak için birden fazla kırmızı alarm gerekir. Bir kızın kız arkadaş materyali olduğuna sırf ilk gece öpmedi diye nasıl karar vermiyorsan, ilk gece öptü diye de karar veremezsin. Fakat tabii tek atışta vuran alarmlar da vardır. Hatun sana grup seks maceralarını anlatıyorsa ballandıra ballandıra, RUN Forest RUN!

Kısaca : Bir kadın motor tabirine denk gelecek şekilde dejenere ise onu zaten ele veren bir düzine kırmızı alarm (red flag) vardır. Amsalak olmadığın sürece genelde bu alarmlar fark edilebilir. Çok iddialı konuşacağım ama 20lerinin sonuna dayanmış ortalama bir motoru sadece bakışından bile tanırsın. Buna ecnebiler bin yarrak bakışı (1000 cock stare) derler ve cidden de karakteristiktir …

1000 Yarrak Bakışı
Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

29
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
8 Comment threads
21 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
demirNot Elegance GentlemanAnonimMemati14.Luis Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Tristan
Guest

Elinize sağlık. İlginç şekilde bahsettiğim kız, 26-27 yaşlarında ve bakışı da görseldekine yakın. Tabii buradaki kadar ruhsuz bakmıyor; ama yine de buna yakın. Sırf bunun için bile saygı duydum size, valla helal olsun.

Anonim
Guest
Anonim

Peki ilk buluşma arkadaş ortamında olsada öpülür mü

Alphason
Guest
Alphason

Mahmut abi 25 yasindayim ve elimde olmayan sebeplerle üniversitedeyim hala ve 2 yılım var. Kiz arkadasım benden 5 yaş küçük. Ben universite ortamini baya baya yaşamış ve gormem gereken şeyleri gormus biriyim.1 yıla yakın kirmizi hapliyim ve seninle de cok defa konuştuk. Yeni Kiz arkadasım ise eglenceli , ben oyunu dogru oynadigim icin simdilik bana karsi iyi ama bu hayatta her seyi bi kere denemek istiyorum diyen biri(turkiyede legal olmayan bazi seyler dahil) . Bu kızla iliskiyi yonetmek mi gerekir bir maskulen birey olarak yoksa zaten uzun iliski materyali olmaz diyip keyif aldigim kadar alip bırakmalı mıyım.( önce kendime odaklanmam… Read more »

jamesbond
Guest
jamesbond

peki ilk buluşmada nasıl öpülür

Memati
Guest
Memati

Merhabalar, ilk buluşmada öpüşmesi uzun süreli ilişki ve evlilik için kırmızı alarm değil ama ilk buluşmada seks yapması kırmızı alarmdır diyorsunuz yanlış anlamadım değilmi hocam?

Anonim
Guest
Anonim

Mahmut abi ilk buluşmada kötü bir öpüşme denemesi yaşadım. Maalesef öpüşmeyi ayrılırken denedim. Korona var öpüşmeyelim dedi. Nadiren insanın geçtiği bir sokaktaydık. Sigara içmişti ben içmiyorum ondan mı reddetti diye de düşündüm. Sarıldı bana vedalaşıp ayrıldık. Öpüşme reddi yediğimizde 1 kez daha buluşup tekrar deneme hakkımız var mı yoksa no contact uygulayıp bir yere davet ederse de ben senle arkadaştan öte bir şey düşünüyorum, fikrin değişirse ara mı demeliyiz?

Not Elegance Gentleman
Guest
Not Elegance Gentleman

abi varsayalım bir kız var ve senden hoşlanıyor. Bu kızın daha telefonu alınamamış ve anlaşmalı bir buluşma yapılmamış, ancak kız ile daha önce sohbet kurmuşsun arandaki buzlar kırılmış( dokunmalar, kinolar). Bu kızı bir bankta sohbet ederken veya teketek birşeyler yaparken öper miydin? Yani bir kızı buluşmaya getirmeden öpmek azgınlık mı olur?

demir
Guest
demir

mahmut abi selam.bir kızla 2 kez buluştum 3.kez buluşacağız bu sefer muhtemelen yatakta bitecek ama kızla ilgili şöyle birkaç durum var: 1-bir ara fuckbuddy ilişkisi olmuş ve oğlana sanırım aşık olmuş sonra kötü ayrılmışlar 2-artık cinselliğin yanında duygu da aradığını ima etti birkaç defa 3-fazla saf yönleri var(rol yapmadığını başka birkaç saçma hareketinden anladım) benimle tanışmasına rağmen okulunda 1 aydır peşinde koşan bir oğlana acıyıp tamam buluşalım demiş sonra da buluşur buluşmaz ben başka birisinden hoşlanıyorum kusura bakma demiş,arayıp özür dileyip söyledi oradan haberim oldu bir daha da böyle bir şey yapmayacağını söyledi. uzun tuttum kusura bakma abi sorum şu;… Read more »