Biraz da gülelim – Erkek arkadaşına açık ilişki teklif eden kızın dramı

Bu aslında saha raporu değil ama kız arkadaşının geçici açık ilişki teklifini sağlam bir şekilde yöneten bir elemanın hikayesi (kız tarafından anlatılıyor).  The Red Pill Reddit grubunun Top 500 arşivindeki şu hikaye, kadın bencilliğine de çok güzel bir örnek (dikkat aşırı feminen kıvırma içerir) :

Özet: Tatile çıkmadan önce (Kadın, yaş 24) erkek arkadaşıma (Erkek, 25) ilişkimizi geçici olarak açmayı teklif ettim. Şimdi kendisi beraber kaldığımız dairede bir kızla düzenli seks yapıyor ve kalbim çok kırık.

Şu an yıkılmış durumdayım, herşeyi elimden gelen en iyi şekilde anlatmaya çalışacağım.

En iyi arkadaşım Tory ile 3 aylık bir tatile çıkacağız. Bu tatili yıllardır konuşuyoruz ve erkek arkadaşım Daniel de bunu yapacağımızı biliyor. Tory sonunda Aralık ayında üniversiteyi bitirdi ve biz de planlarımızı gerçekleştirme çalışmalarına başladık.

Diğer bir arkadaşımız, Michelle, yıllar önce bu tür bir geziye çıkmıştı. O ve tatil arkadaşının o sırada uzun süreli erkek arkadaşları vardı ve ikisi de gezi sırasında erkek arkadaşlarını aldattılar. Bir süre sonra ikisinin arası bozuldu ve ikisi de diğerinin yediği haltı erkek arkadaşlarına anlattı. Olay çirkinleşti. Michelle ve erkek arkadaşı ayrıldılar, eski arkadaşı erkek arkadaşıyla devam etti ama ilişki ciddi şekilde zarar gördü.

İlk başta erkek arkadaşlarını aldatmalarının korkunç birşey olduğunu düşünüyordum, ama Michelle ile konuştuktan sonra onların gözünden olayı görebiliyorum – aylarca seks yapmamak ve rahatlayamamak, parti atmosferi içinde olmak, tabbii ki canın çekiyor. Michell genç, güzel ve fazlaca erkek ilgisi çekiyor. Yaptığı tamamen cinsel imiş, sarhoşmuş ve korunmuşlar. Ertesi gün çocuk tamamen hayatından çıkmış. Ama o zaman erkek arkadaşının arkasından bunları yapmasını çok yadırgamıştım.

Michelle ile bir ay önce yine konuşurken Daniel hakkında ne yapacağımı sordu. Samimi söylüyorum konuyu bu açıdan hiç düşünmemiştim, 3 ay seks yapmadan dayanabileceğimi düşünüyordum. Ve Daniel’in güvenine ihanet etmek istemiyorum. Ama Michelle açık ilişkiye geçmemiz konusunda oldukça ikna edici konuştu : “Tabii ki Daniel’i seviyorsun. Ama gezmek yeni şeyler deneyimlemektir, buna seks de dahil. Bugün böyle birşey olmayacağını söylüyorsun ama bana inanmalısın ki yolda iken farklı hissedeceksin. Daniel nasılsa senin başka erkeklerle yatıp yatmadığını merak edecek. Onunla başından açık ol ve gör bakalım ne diyecek”.

Ve o gece Daniel ile konuştum. Her ilgimi çeken erkekler yatmaya çalışmayacağımı ve ona olan sevgimin her zamanki gibi güçlü olduğunu anlattım. Fakat özgür olmayı ve diğer kızlar gibi parti yapmayı istediğimi söyledim. Bu ön tedbir gibi birşey – başka bir erkekle sikişmeyi düşünmüyorum ama eğer bu olacaksa olur. Dünyanın bir ucunda bir daha hiç görmeyeceğimiz insanlarla olanlar burada sahip olduğumuz şeyi bozmamalı. Korunacağım. Tabii ki o da aynı şekilde eğer isterse başka kızlarla birlikte olabilir.

Canı sıkıldı ama beni anladığını söyledi. “Elimi, kolumu bağladın. Sana bunu yasaklasam, bana sadık kalıp kalmadığın konusunda yine de endişe duyacağım. Bunu istediğini söyleyerek, seni durdurmak için söyleyebileceğim hiçbir şey yok”.

Daniel biraz evcil biri – ara sıra arkadaşları ile dışarı çıkar ama çoğu akşam evde bilgisayar oyunu oynar ya da netflix izler. Hayat tarzını bildiğimden başka kızlarla takılacağından endişe etmemiştim.

17 Şubat’ta Tory ile yola çıktık. Çok göz açıcı ve eğlenceli bir deneyim oldu. Ama stresliydi de. Parti yapmadık, bazı çocuklarla konuştuk ama ordan birşey çıkmadı. Bu akşam maillerimi kontrol ediyordum ve bizim üst katta yaşayan yaşlı, tonton Kay Teyze’den bir mail aldım :

“Bunu sana yazarak tatilini zehir edip etmemek konusunda çok tereddüt ettim. Ama gerçeği bilmeyi hakediyorsun. Daniel sen gittiğinden beridir başka bir kadını görüyor. Beraber olduklarına eminim zira kız çoğu gece geliyor ve aşna fişne yapışlarının sesi daireme geliyor. Sen çok daha iyisini hakediyorsun. Çok üzgünüm.”

Bu açık ilişki anlaşmasını kaldırabileceğimi düşünmüştüm. Ama kaldıramadım. Bu mail kalbimi tuzla buz etti. Benim amacım bu değildi, ben anı yaşama özgürlüğü istiyordum. O ise bunu başka bir kızı sikmek için açık izin olarak kullanıyor. Ve sanırım kızın kim olduğunu biliyorum, iş yerinden onunla aşırı flört eden kız.

Michelle’in tavsiyesini dinlemiş olduğum ve aptal ağzımı açtığım için çok pişmanım. Başka erkeklerle yatmak istemiyorum. Onun başka kızlarla yatmasını da istemiyorum. Bu sürtüğün HEMEN dairemden çıkmasını isriyorum!!! Mahvoldum ve diğer kadınların tavsiyelerine ihtiyacım var. Tory de yardımcı olmuyor, bana büyümem gerektiğini ve başıma gelenin kendi suçum olduğunu söylüyor. İnsanlar düşüncelerini değiştirip, kararları konusunda pişman olamaz mı ya?

İkiyüzlü orospunun teki gibi görünmeden onu arayıp bunun hemen durması gerektiğini nasıl söylerim? Ve ona tatil boyunca 100% sadık kalacağımı? Eve gittiğimde onun yüzüne nasıl bakacağımı bilmiyorum. Kalbim çok kırık.

Şimdi biraz yatıp uyuyacağım. Tüm yorumları yarın okuyup cevaplayacağım. Teşekkürler 🙁

EDIT : Yapmayın lütfen! Biliyorum bunu hakettim ve herşeyi mahvettim. Düşmüşken tekmelemenizin bana bir faydası yok. Bencil kararım konusunda değil bu olaya bu andan sonra nasıl yaklaşıp çözeceğim konusunda fikir istiyorum.

Tort dedi ki ona mail atıp şunu söylemeliymişim “daha önce açık ilişki konusunda söylediklerim büyük hata idi. Burada kimse ile yatmadım ve yatmak da istemiyorum. Sen benim erkek arkadaşımsın ve ilişkimizi kirletmek istemiyorum. Lütfen bana sadık ol zira ben sana sadık olacağım” Ona Kay’ın mailinden bahsetme ve diğer kadını bildiğimi söyleme dedi. Ne düşünüyorsunuz?

Çeviri : Sunday TRP humor – girl requests open relationship while on vacation, boyfriend starts immediately fucking another girl, girlfriend melts down

Erkek Adam Notu : Oğlumuzun oynadığı oyunu takdir ettik. Bir kadın böyle birşeyi söylediği anda o ilişki 100% ve geri dönüşü olmayacak şekilde bitmiştir. Şu söyledikleri (ve sonradan yaptıkları) elemanın kırmızı hapı yutmuş olduğu izlenimi veriyor :

“Elimi, kolumu bağladın. Sana bunu yasaklasam, bana sadık kalıp kalmadığın konusunda yine de endişe duyacağım. Bunu istediğini söyleyerek, seni durdurmak için söyleyebileceğim hiçbir şey yok”

Bunu diyen bir kadını “hayır asla, yapmana kesinlikle izin vermiyorum” diye nasıl kontrol edebilirsin ki. Eleman buradaki ağır shit test‘i görmüş ve bizce başarılı bir şekilde geçmiş. Ha bu adam bu kızı terk etmiştir ya da rütbesini söküp fuck buddy seviyesine atmıştır, o ayrı.

Fakat, oğlumuzun bu aşamaya kadar yaptığı hataya da dikkat çekelim :

Daniel biraz evcil biri – ara sıra arkadaşları ile dışarı çıkar ama çoğu akşam evde bilgisayar oyunu oynar ya da netflix izler. Hayat tarzını bildiğimden başka kızlarla takılacağından endişe etmemiştim.

Bu evcillik, bu korku oyunu yokluğu kadını cürretkar yapar. Belli ki Daniel özünde hiç de öyle evcil bir mavi haplı değil ama fazla evcil davranmış.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

24
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
8 Comment threads
16 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
Ahmet SevernobodyisuniqueArybukotudusuncelerjessyblue Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Tristan
Guest

Merhabalar, sıkı bi müdaviminiz oldum artık:) Sorum da yazıyı okuduktan sonra aklıma geldi: Shit test’leri geçmek için belli bir konuşma tarzı veya cevap verme şekli var mı? Yani demek istediğim, belli başlı davranış kalıpları var mı? Çünkü bu shit test’lerin sonu gelmeyecek (ilişki içerisinde değil, etkileşimdeki tüm kadınlardan) Çünkü, (betalıktan sıyrılmaya çalışanlar da böyle bence) çoğu adam, shit test’in geldiğini veya geleceğini bilse de, o andaki konuşma-davranış-jest-mimiklerden ötürü, kadına istediği (ya da istemediği) cevapları vererek, bu shit test’lerden geçemiyor (Hatta kendisi adına epic fail bile olabiliyor) Malumunuz, Türk toplumunda göt olmamak, hele de bir kadına karşı göt olmamak erkeklerin en… Read more »

Morpheus
Guest
Morpheus

Selamlar,
Yazıda bahsettiğiniz “The Red Pill Reddit grubunun Top 500 arşivi” ile ilgili link verebilir misiniz?
İyi günler.

Artiskole
Guest
Artiskole

Selam, bir konuda aklım karışık. olayı tamamen türkiye çerçevesinden ele alırsak daha yararlı olur. Şimdi bu hikayede ki gibi. Bu kadar ağır olmayan ama yine de yanlış yapan bir kızdan neden rütbesi sonsuza kadar sokulmelidir. Istediğimiz zaman onu sikmeye devam etmek daha mantıklı değil mi?

gulag
Guest
gulag

Bu olayın çok çok benzerini birinci elden yaşayan biri olarak kesinlikle katılıyorum.
O vakitte henüz bir mavi haplı olduğum için bu durumu iyi karşılayamamıştım.
Hayır asla olmaz. Açık ilişki de neymiş falan dedim. Kızı sürekli aradım tatili boyunca.
sürekli biriyle yatıp yatmadığını sordum. Sürekli tedirgin davrandım.
Tertemiz boynuzlandım.

Albız
Guest
Albız

Ben gülmedim abi sorun olur mu?

Edinburgh
Guest
Edinburgh

Mahmut abi,biliyorum çoook saçma bir soru olacak ama maalesef soracam.
Şu redpill reddit grubunu ben internette bulamadım,uygulamada da yok çok büyük bir topluluk olarak hep lanse ettiniz ama ben bulamadım.Karantina altına alınmış diye bir şey var ama.

Bu arada yaptığım şey şu,bu sitedeki tüm yazıları en eski’den en yeni ye okumak,sonra yine okumak bi sefer yorumlar dahil zira yorumlar da bazen yazılar kadar iyi ve bilgilendirici olabiliyor çoğu zaman.Sonra aslında beraberinde,bazı yazılar favorim onları yine okumak. Neyse şunu paylaşmak isterim ki kendimi deheşet şanslı hissediyorum en azından 20 yaşında keşfettik trp’yi.Happı yuttum ama bi de sindirmesi var.

tfp
Guest
tfp

Redditte ban yedi trp sub’ı. Ondan daha yararlı ve daha az edgy olan married redpill subredditi var onu öneririm

Remzhy
Guest
Remzhy

Ben de 16 yaşındayım bu ay 17ye gireceğim. 30lu yaşlarında redpilli yeni keşfeden abileri görünce kendimi daha da şanslı hissediyorum. Gerçekten hayata diğer erkeklerden 10-0 önde başlıyoruz ve büyük ihtimalle geleceğe yön veren erkekler de biz olacağız bu durumda Mahmut Abiye, Hank Moody abimize ve Çevirmen Hocamıza büyük teşekkür ederim. Büyük adamlarsınız

Çakmak Tamircisi
Guest
Çakmak Tamircisi

Dostum Orhn_16 instagram hesabından bana ulaş, konuşacaklarımız var.

werts
Guest
werts

hocam ben de aynı yaş grubundayım neden

Ahmet Sever
Guest
Ahmet Sever

4 ten 5 çıkmaz. komşuya gidiyoruz

bukotudusunceler
Guest
bukotudusunceler

Analiz felcine girme. Teori mastürbasyonu yapma. Yazıları 3 kez okumak ne demek 806 tane makale var.

Ary
Guest
Ary

Teori mastürbasyonu ne?

jessyblue
Guest
jessyblue

burda atlanan bir konu var o da Miechelle’nın manipülasyonu.benim başıma geldi aynısını sen yaşama ayağına takılıp arkadaşını daha beter duruma sokmak.(iki kadın tatile çıkmış ve erkek arkadaşlarını aldatmış sonrada birbirlerine şantaj yapmışlar söylerim diye.şaşırdık mı?hayır zira aynı durumda hiçbir erkekle karşılaşmadım ki tatile çıktığında milleti siksinler geri döndüklerinde de sen benim en sevdiğim sac tipini yaptırıp duruyorsun diye kavga edip tatilde yaptıklarını ifşa etsin.)
tonton teyzeyede selam hemen email atıp durumu haber etmiş.

nobodyisunique
Guest
nobodyisunique

Mahmut Abi, öncelikle merhaba, Çöpçatan uygulamasından tanıştığım 6.5/10 kızla güzel bir buluşma geçirdik ve buluşma tamamen red pilled bir erkeğin isteyebileceği kıvamda giderek, onun evinde fuck close ile bitti. Buraya kadar her şey ideal, ancak; Sabah evden çıkmak için ikimiz de hazırlanırken hatun kişisi, durduk yere “açık ilişki yaşamaya ne dersin?” sorusuyla bombayı patlattı. Doğal olarak ben de memnuniyetsiz ve aksi bir ses tonuyla “nereden çıktı bu şimdi?” diye sordum, aslında kastettiğim şey “cuckold olmaktan memnun olacakmış gibi mi duruyorum?” demekti. Duyar duymaz kızdan anında soğudum. Red flagimi kapmış topuklamak için fırsat kollarken gönülsüzce söylenen bir “haberleşiriz” ve öpücükten sonra… Read more »