Kadını seks eşiğinden aşırmak

Okurumuz Tristan sormuş :

… Sonuçta bu kadınla yakınlaşmak istiyoruz. Ben o yakınlaşma (yavşama, yürüme artık hangisiyse) yani sonuca götürecek temas, öpücük ve daha ileri safhalara geçiş kısmında sıçanzi. Ya da hatun istedi, ben anlamadım veya hatun baştan istemedi vs. …

Buna benzer bir okur mektubuna uzun bir yanıt yazmıştım, ondan biraz bozarak cevap vermeye çalışayım.

Buluşmayı ilişkiye / sekse götüremiyorum sorusu çok geliyor. Bunun en büyük nedeni bir erkeğin kızı rahat hissettireceğim diye zararsız bir tavşana dönmesidir ve ortalama bir kadın bir tavşanla yatmak istemez zaten. Buna camiada Beta Game denir. Bu feminen propoganda temelli oyunda erkek, kadınla önce arkadaşlık temelli bir bağ kurup, ordan işi sekse yükseltmeye çalışır. Önceliği ortak noktalar aramak, beraber iyi vakit geçirebileceği aktivitelere odaklanmak ve bu “kaliteli” zaman harcanan buluşmaların sonucunda da işlerin seks eşiğini aşacağı bir noktaya varacağını ummaktır.

Oysa bir buluşmayı en kısa sürede ya da eninde sonunda seks ile sonlandırmanın yolu, seksi masaya en kısa sürede sürmektir. Kıza seks eşiğini aşırmak sizin işiniz, eğer bu nasıl yapılır bilmiyorsanız, daha da kötüsü bunu en az 2 – 3 kere buluşmadan öne sürmenin kaka bir hareket olduğunu düşünüyorsanız, aslında sizinle yatabilecek bir kadınla arkadaş arkadaş takılır ve pastanecileri zengin edersiniz.

Fakat tabii eğer seksi masaya, aranızdaki kıvılcımlar çakmadan önce sürerseniz, sapık damgasını da yersiniz ve o iş orda biter. O yüzden bunun zamanlamasını ayarlamak cidden tecrübe ile olan birşey. Fakat genel olarak şunları söyleyebilirim :

Seks konusuna direk girmeyin. Kadınlar hem alenen konuşmadan hoşlanmazlar hem de bu pek yakışık alan birşey değil. Seks üstü kapalı konuşulmalı. Örneğin sizin ilk kuracağınız şey, yanağa öpücük oyunu gibi birşey olmalı. Kızın tepkisi olumlu ise (oynuyor ise), bu buluşmada o öpücüğün alınması şeklinde devam edecektir. Eğer olumsuz ise, o kızdan bir iş çıkmama ihtimali yüksek. Sonra dudağa öpücük oyununa geçebilirsiniz.

Üstü kapalı seks konuşmak ise birkaç değişik oyunla olur. Mesela eğer kız sizden hatırı sayılır şekilde küçükse prenses oyunu oynayabilirsiniz. “Tamam seni kurtaracağım o sıkıcı hayattan prenses, kulenin koordinatlarını ver. Ejderhayı kesip alacağım seni” gibi bir oyun bu. Uyuyan Güzel iyi bir metafor zira “seni uyandırmak için öpmem lazım” diyebileceğiniz bir ortam yaratıyor. Burdan öpücük olayını geliştirebilirsiniz. Bunlar tabii örnek. Ana fikir kızla fantazi dünyasında örtülü seks muhabbeti yapmak ve bir yandan da kendini öpülebilir bir adam olarak kızın kafasına işlemek.

Bu yukarıdaki gibi oyunlarla üstü kapalı seks konuşamadığınız kadınları NEXT eyleyip sıradakine geçmiyorsanız, bolluk zihniyetine geçememişsiniz demektir. Önce o konuda birşey yapmanız lazım. Bu tür üstükapalı seks topuna girmeyen hatundan iş çıkması zordur genelde.

İkincisi, her buluşmayı sekse kolayca gidecek şekilde ayarlayın. Burada ne kadar ayrıntı düşünseniz, o kadar iyi. Akşam saat 7den sonra buluşun. Eğer kız yanlız yaşıyorsa ve sizde araba yoksa kızın evi sizin evinizle buluşma mekanı arasında olsun ki taksi ile önce kızın evinin oraya gideceksiniz ve orda kızla inme şansın var. Kesinlikle yanyana ve gece sonu sarılacağın bir settingde buluşun. Çatı katı barları mesela ideal. Onların böyle manzaraya bakan ve yan yana oturulan kenarları oluyor. Böyle karşılıklı oturmayın. Mümkünse soğuk bir yer olsun. Kız üşüyeceği için sarılıyım gel üşüme diyeceksiniz. Mekan gürültülü ise daha iyi, yakın oturmanız gerekecek.

Sekse en kolay giden buluşma böyle içip muhabbet edeceğiniz buluşma fakat kaliteli muhabbet olayını fazla kafaya takmayın. Türkiye’de erkeklerin kafasında nedense kızlarla cool ve ilginç konular konuşmak gerektiği var ve bunu nerden çıkarıyorsunuz bana biri anlatabilirse çok sevinirim. Tüm muhabbet tamamen kur yapma ve öpme üzerine kurulu olmalı. Tamam abarttım hepsi değil belki ama sık sık konuyu buraya kaydırın. Öyle ortak ilginizi bulup sadece örneğin sinema konuşmaya başlarsanız o gece yatağa yanlız girersin. Hatta o kızla zor yatarsın. Bunlar feminen propoganda (aranızda entellektüel bağ kurun zırvaları). Amacın yan yana oturmak, içmek, dans edebiliyorsan dans etmek ve öpüşmek (ilk gece seksi hedeflemesen de öpüşme hedefle).

İlk buluşmada yapılan en yaygın cinsellik öldürücü beta davranışı, erkeğin çok konuşmasıdır, hatta eşit konuşmasıdır. İlk buluşmada hedef 30 – 70tir. Yani yüzde 30 erkek, yüzde 70 kadın konuşmalıdır. Eğer 50 – 50 ya da erkeğin daha çok konuştuğu bir buluşma olursa, ordan seks çıkması zorlaşır. Sessiz kalmaktan korkmayın ama ince zeka kullanarak, kısa sorularla konuşmayı geliştirin.

İlk buluşmada yapılan en yaygın cinsellik öldürücü beta davranışlarından bir diğeri ise erkeğin kendisi ile ilgili herşeyi ortaya dökmesidir. Bu kadını rahatlatmak için ya da erkeğin sessizliğin stresine dayanamaması nedeniyle olur ve bir kadının vajinasını kurutmak için en kestirme yollardan biridir.

İlk buluşmada, vücut dili de çok önemlidir. Beta vücut dili sizi kızın yavru köpeği yapar en fazla. Alfa vücut dilini arayın ve öğrenin.

ÖNEMLİ NOT 1 – Kadınlarla başarılı olmak için bu konuda belli bir uçuş saatine ihtiyacınız olduğunu yazmıştık. Bize yazan çoğu okurda gördüğümüz ortak problem, ellerindeki tek oyunun sosyal çevre oyunu olması. Yani tanışacağı kızların arkadaş çevresinde yaptığı aktivitelerde, okuduğu üniversitede falan olması.

Bir kere bu oyundan yeterince av çıkmaz. Eğer yanlız iseniz, haftada en az 2 kadına yürümeniz lazım (günde 1 ideal). Bu sayı, sosyal çevreden çıkmaz. İkincisi ise yukarıdaki eşik aşırma taktiklerini, ustalaşmadan kendi sosyal çevrende denersen adın çıkabilir. Bar game, day game ya da tinder gibi online uygulamalar ile, sosyal çevreniz dışından hatun çıkarmanız gerek.

ÖNEMLİ NOT 2 –  Tomassi’nin 3 Numaralı Demirden Kanunu :

Seninle seks yapmayı erteleyen, ya da seninle seks yapmayı ertelediğini ima eden kadınla seks yapmak HİÇBİR ZAMAN beklemeye değmez ( bir fahişeyle yatmak daha iyi bir alternatiftir).

Bir kadın seni seks için bekletiyorsa, sen o kadının ilk önceliği değilsindir. Seks, kadın – erkek arasında birden alevlenen kimyasal bir reaksiyondur, pazarlıkla alınan ve verilen birşey değildir. Önce seks, sonra ilişki olmalıdır. Bunun tersi olmaz. Seninle seks yapmak isteyen bir kadın, bir yolunu bulup seninle seks yapar. Ülkenin bir ucundan bir ucuna uçması, tel örgülerin altından sürünmesi, senin odana tırmanması gerekse bile gelir ve seninle seks yapar, karın geldiğinde dolapta sessizce uygun bir anda sıvışmayı bekler. Sana biraz zamana ihtiyacı olduğunu, ancak biraz ısındıktan sonra seninle seks yapabileceğini söyleyen kız, doğru zaman, doğru mekan ve doğru alfayla karşılaştığında, o alfaya daha tanıştığı saatte verir.

 

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

245
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
68 Comment threads
177 Thread replies
14 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
93 Comment authors
FurkanSantanderPiscesXc40Mapel Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Sets
Guest
Sets

Abi ilk buluşmada kızı öpmeye kadar neler yapmalıyız, yani eli omza atma vs. nasıl olur çok tecrübesizim. Öpmeyi de ne zaman yapmalıyız? Adım adım nasıl olur abi?
Saygılar

guest
Guest
guest

Mahmut abi ben kız bulmakta zorlanıyorum 24 yaşındayım gece çalışıyorum iş çevresinde pek insan denk gelmiyor. gelse de iş cevresinden birini ile olmak ne derece doğru emin değilim. Neyse onun dışında spor salonundan falan da pek denk gelmiyor, ortalama bi gelirim var ve cok arkadaş çevrem yok ne gibi ortamlarda kızlarla tanışabilirim. Haftasonu barlara falan gidiyim dedim ama burdaki barlar kız erkek alıyor tek erkek almıyorlar.

XHunter
Guest
XHunter

Peki,kızın bizim bu oyunlarımıza karşı tepkisi nasıl olmalı.Örneğin; Kız(K),erkek(E);
– E: “Bugün güllaç hazırlayarak beni her anlamda kendine çekmeye çalışıyorsun bence :)”
-K: “Hahahaha shorlock hemen anladınn büyüsü bozuldu 🥹🥺🤣” Böyle bir diyalog geçmişti aramızda.

Ali Yılmaz
Guest
Ali Yılmaz

Mahmut yukarıda şu tarz “Tamam seni kurtaracağım o sıkıcı hayattan prenses, kulenin koordinatlarını ver. Ejderhayı kesip alacağım seni” tarz örnek oyunlar text game için mi yoksa buluşma sırasında kullanmak için mi? Bu bahsettiğin oyunları daha fazla örnekle açıkladığın bir yazın veya önerebileceğin bir kaynak var mı ? Bu oyunları daha detaylı ele alabilirsen çok yardımcı olur.

Mapel
Guest
Mapel

Mahmut abi saygilar 5 aylik sevgilimle sekse hic gitmedik diger her seyi yaptık ikimizde bakire degiliz kizin onceden tek sevgilisi olmus 5 yillik. Ogrenci oldugum icin konum ayarlamak sorun oluyordu otel vb de tutmak istemiyordum. 3 hafta kadar once bulustugumuz bir gun cinsel gerilim hat safhadayken yarin ben ayarlama yapayim basbasa kalalim dedim kiz da benden cok istekliydi. Neticede gidip gormeden tuttugum yer tekinsizdi kiz da gorunce girmek istemedi ben israr ettim olaylar buyudu ve tartismaya dondu. Kiz kendimi daha rahat hissettigim bir yerde olur birlikte bakalim ayarlayalim diyince ben de yapmayacaksan gidebilirsin dedim yanimdan kovdum ki tamamiyla ofsayt bir… Read more »

Pisces
Guest
Pisces

Mahmut abi 1 aydir ilişkide olduğum kizla öpuşme yiyişme her şey var ama söz konusu seks olunca “ya çok ayip” “ayip şeyler konuşma” “değiştir konuyu” vs. gibi sözlerle konuyu kapatmaya çalişiyor. Kendisi bakire olduğunu söyluyor. Bu durumda seks eşiğini hala aşamamiş mi oluyorum? Tavsiyen nedir?

Santander
Guest
Santander

Abi bulusuyorum iyi vakit de geciriyorum temas da ediyorum ama temasi ileri tasiyamiyorum . Mesela kiz kivama geliyo ısınıyo öp beni diyo ama o ara hamle yapmiyorum ve halen kizi guldurmeye devam ediyorum . Sanki bulusmaya soytari gibi gelmisim gibi . Hamle yaparsam da ya cok abazan sekilde yapiyorum ya da sona birakiyorim . Yani kizin artik bana sinyal vermedigi zamanlarda .
Yani bu firsati zamaninda degerlendirememenin bir cozumu yok mu ?

Furkan
Guest
Furkan

Mahmut Abi selam. Kızla dediğin şekilde buluşma ayarladım 1 saat kadar. Kütüphaneye bırakırken de öptüm (olumlu yönde). İkimizde üniversite öğrencisiyiz ve yurtta kalıyoruz. 2 gün sonra 2. Buluşmayı ayarlamayi düşünüyorum. Seks eşiği aşırma konusunda ne önerirsin bana ?

1 3 4 5