Sevgilim bana karşı saygısız

“Kız arkadaşım bana saygısız davranıyor / davranmaya başladı, ne yapmalıyım?”

“Kızı karşıma alıp, ‘senden beklediğim saygıyı gördüğümü düşünmüyorum ve bu beni çok rahatsız ediyor’ mu diyeyim?”

Hayır. Direkt “bana saygın yok” demeyin zira kadınları yönlendirme gücünüzü hafife almayın. O zamana kadar saygısızlığının farkında değilse, birden “evet ya bu adama saygım” yok diye düşünmesini teşvik etmeyin. Ayrıca burada dikkat ederseniz “bana saygı göster” dilenmesi de var.

“‘Bu saçmalığa hemen son ver. Ya bana saygı göster ya da bu iş burda biter’ mi desem?”

Bu saçmalığa son ver ya da bunun gibi birşey demen doğru ama orda durman lazım. Bir şeyi neden istediğini söylediğinde, isteğinin etkisi azalır. Bir kıza “bana saygı göstermene ihtiyacım var” demen (ki nasıl söylersen söyle böyle anlaşılır) neredeyse bebek gibi zırlamaktır. Eğer saygı gösterilmesini sözel olarak soruyorsan, saygıyı haketmiyorsun demektir ve zaten bu yüzden de saygı görmüyorsundur.

Ayrıca yukarıda ultimatom da var ki ultimatom vermeyin.

Saygı, bir erkeğin kazandığı birşeydir, sorarak aldığı ya da kızı “ya saygı ya ben” diye seçime zorlayarak elde ettiği bir şey değildir. Bu nedenle de kıza bunu sözel olarak sorarsanız, kızın size saygısı daha da azalır. Aslına bakarsanız kız belki de size saygısını kaybettiğinin farkında bile değildir ve bunu konu ederek kızın bilinçaltında giden bir olayı ona da farkettirip daha da hızlandırabilirsiniz.

(Ara not : Feminen kültürün erkekleri betalaştırma propogandasının en önemli ayaklarından birisi, erkeklere isteklerini açık açık kadınlarıyla pazarlık ederek elde edebilecekleri dolmasını yedirmektir. İlişkilerde iletişim önemli ama açık iletişim adı altında pazarlanan pazarlık tam bir saçmalık)

Peki abi ne yapacağız?

Öncelikle saygı talep etmiyoruz. Dedik ya, saygısızlığını söze vurup, bunu onaylayıp onun sizin kadın saygısı dilenen bir erkek olarak saygıyı haketmediğinizi düşünmesini sağlamak yapılacak şey değil.

Bunun yerine kızın size saygısızlık yaptığı zamanlara kıza tolerans göstermemeniz. “Böyle davranmayı bırak” diye davranışını hedef alın. Böyle davranmasından hoşlanmadığınızı da ekleyebilirsiniz. Sonrasında buna devam ediyorsa da elinizde ise kızı yanınızdan postalamanız elinizde değilse kendinizi hemen kızın yanından postalamanız yeterli. Asla uzun uzun nedenini açıklamadan (bana saygı göster diye dilenmeden). Zira merak etmeyin, siz alıngan değilseniz ya da kız embesil değilse, dişe dokunur bir saygısızlık varsa, o nedenini çok iyi biliyor.

Eğer kız saygısızlığı son zamanlarda kendinizi salıp bir beta gibi davrandığınız için shit test olarak yapıyorsa, kıza o anki davranışına tolerans göstermeyeceğinizi söylemek ve kıza yerini bildirmek, kız eğer devam ediyorsa kızı bırakıp gitmek yeterli olacaktır. Muhtemelen hatun size geri gelecek ve özür dileyecektir (üstüne bir de barışma seksi olur ki tadından yenmez).

Eğer hatun size cidden geri dönüşsüz olarak ilgisini yitirmiş ise kız size geri gelmeyecektir ve bu ilişki orada biter. Kazan – kazan durumu, sizinle ilişkiye devam etmemesi kendi hayrına olan kız da kazanır, maskülen özsaygınızı muhafaza ederek ilişkiyi bitiren taraf olan siz de.

Tabii bu kısa dönemli çözüm. Aslında yapmanız gereken bu duruma düşme ihtimalinizi azaltmak. Kadının hayalgücünü kendi ilişki cephaneliğinizdeki en önemli silah olarak kullanmayı öğrenin.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

71
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
23 Comment threads
48 Thread replies
6 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
31 Comment authors
eyubMetesercantemafaruk Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
bajrami bajrami
Guest
bajrami bajrami

Kıza o anki davranışına tolerans göstermeyeceğinizi söylemek ve kıza yerini bildirmek,
yerini nasıl sakin bir şekilde bildirebiliriz önerileriniz var mıdır?

Furkan
Guest
Furkan

1 yıldır sevgilim olan kız sevismemizin ortasında sertliğim gitti, sonrasında pe***ime avcunun içiyle dokunarak “süper ***en biri olmak değilsin” diye bir laf etti ve karşılığında ne saçmalıyorsun sen falan dedim öylesine söylediğini söyleyerek özür diledi
Bu olay 2-3 ay önce yaşandı hâla sevişiyoruz ve kızın bana karşı ilgisinde, sadakatinde ufak bir azalma bile yok
Ama bu söylediği cümle aklıma takıldı ve her aklıma geldiğinde cinsellikten soğuyorum ve kendimi kötü hissediyorum ne yapmamı önerirsiniz?

Ahshshaja
Guest
Ahshshaja

Mahmut abi selam 1.5 senedir bir ilişki içindeyim gayet güzel gidiyoruz birbirimizi seviyoruz lakin şurda sıkıntıya düşüyoruz ben hayatımda az insan öz insan modundayım o tanıdığı tanımadığı herkese sevecen iyilik meleği. Kız arkadaşım 2 3 tane arkadaşı var buna her türlü lafı söylüyorlar alay ediyorlar çoğu zaman kötü davranıyorlar hatta arkasından dedikodusunu bile yapıyorlar ona bu insanlarla görüşmemesi gerektiğini söylüyorum oda bana hep tamam aşkım haklısın diyor ama bi türlü muhabbetini bitirmiyor. Bugün gene buluşmaya gittiler sebebini sorduğumda önceden planlı birşeyler olduğunu söyledi bende biraz sert çıktım arkadaşlarına başlayacağım şimdi o insanlar sana zarar veriyor dedim onlarla görüşmeni istemiyorum dedim.… Read more »

faruk
Guest
faruk

Mahmut Abi sevgililiğe çok yakın bir flörtüm var yaklaşık 3 aylık. Her şey yolunda gidiyor çok ilgili bir kız. ancak bugün mesajlaşmada bir konunun ardından bana “eşşeksin, anır bakiyim” dedi. ben de uzun bi süre cevap vermedim ama zoruma gitti. kendisini uyarmalı mıyım? yoksa fazla mı alınganlık etmiş olurum?

tema
Guest
tema

mahmut abi dün kız arkadaşım ve arkadaş grubuyla meyhaneye gittik, kız arkadaşımla da aramızda şaka vardı ben dansöze para takarım ben de masaya çıkıp oynarım o zaman gibisinden bir şakalaşma. kız arkadaşım hızlı gitmeye başladı daha sonra oynamaya başladı, ayağa kalkıp oynamaya başladı. ben de ayaktayım bu arada arada bana dönüyor arada arkadaşlarıyla oynuyor. ben bir uyarıda bulunmadım eğlensin kızarım en kötü herkes kalkıyor dedim. sonra biraz daha alkol alınca masaya falan çıkmaya başladı. (mekanda çoğu kişi çıkıyor) ama kız arkadaşımın ilk bunu yapması ve kızdığımı bile bile yapması beni sinirlendirdi. aşşağı indirip biraz sert uyardım. sonra lavaboya gidip geldim,… Read more »

sercan
Guest
sercan

Mahmut Abi, kız arkadaşımla 1,5 yıldır birlikteyiz evlenmeyi düşünüyoruz ve birlikte yaşıyoruz. Telefonunda birlikte fotomuzu duvar kağıdı yapmıştı. Geçen gün bir mekanda otururken telefonundan bir şey gösteriyordu. Bi baktım duvar kağıdı değişmiş. Şakayla karışık noldu değişmişsin beni dedim. Müdürüne bir şey gösterdiğini o yüzden duvar kağıdını değiştirdiğini söyledi. Ofiste herkes bizi biliyor zaten neden böyle bir şey yaptın ki dedim? Görmesini istemedim işte dedi. Zaten evli çocuklu 40 yaşında adam beni ondan saklayacak halin yok ya dedim. Dediğim gibi bir sürü tepki verdi ve ben kalkıyorum deyip beni mekanda bırakıp gitti. Sonra arayıp geliyosan gel dedi. Ben de bu yaptığın… Read more »

Mete
Guest
Mete

Mahmut abi selamlar. Dating apptan kabin memuru bi kizla tanistim. Birkaç hafta sonra tek basima taylanda yilbasi için gittim. Kiz benden iliski bekliyordu. Dönünce büyük bi trafik kazasindan dolay durusmam vardi. Bu süreçte o yurtdisina cikt1. Bumble’ da aktif oldugunu gördüm. Dönünce gerekçesiyse beni tayland’da aktif bumble kullandigim gördügü icin buna karsilk yaptigini kimseyle bulusmadigini vs söyledi, açip mesajlar gösterdi .Ben de rütbesinit düsürüp takilmaya devam ettim. Az önce benim evimdeydi. Yemek vs yedik. bulasiklar yikamasini rica ettim. Sen bendeyken bir catal bile yikamadin deyip gecistirdi. Bu kiza iliski vermeyecek olmam bi kez daha netlesti. Hatta belki basit gelecek ama… Read more »

eyub
Guest
eyub

Mahmut abi merhaba, 30 yaşındayım. 2 yıldır birlikte olduğum kız arkadaşımla son 4 aydır aynı evde yaşıyoruz. Ben daha önce bir evlilik yaptım ve boşandım. Kız arkadaşım bu boşanma mevzusunu dilinden düşürmüyor. Sürekli eski eşime yaptığımı düşündüğü harcamaları dile getiriyor (ki öyle bir harcama yaptığım da yok her evlilikte olan klasik şeyler). Benim kazancım ona göre oldukça iyi. Birlikte yaşadığımız dönemde kredi çekip bir araba almış ve bütün maaşını buna yatırıyor. Yakın zamanda tahmin edemediğim yüklü bir ödemem olunca ona vereceğim parayı geciktirdim. Geçen gün yine bir şekilde ” eski karına şunu aldın bunu aldın arabanı aldın bana vereceğin parayı… Read more »