Altı üstü bir adam olacaksın

Aşağıdaki Tweet’i görünce aklıma Okan Bayülgen’in “adam ol” temalı virtue signalling (duyar kasma) şaheseri geldi. Zira bu zihin yapısı (ya da zeka geriliği mi desek) kadınlara özgü değil :

 

Okan Bayülgen’in akıl dolu (!) sözleri şunlar :

 

Geçenlerde 12 saatlik bir uçuşun son saatinde, uçağın sol motoruna bakarken birden yine kafama dank etti. Bana arada böyle geliyorlar ve nasıl bir teknolojik mucize içinde yaşadığımızın farkına varıp şaşırıyorum. Kocaman bir Boeing 777, içinde neredeyse 300 kişi okyanus üstünde uçuyor. Bu aletin 2 adet turbofan jet motoru, tam 11 saattir hiç durmadan çalıştı, ki ciddi bir fırtına içinden de geçerek, ve bugün aynı şekilde 12 saat daha çalışacak. Uçaktaki sayısız sistem gibi. Ve o saatte havada olan 5,000 uçak gibi (ABD uyandığında havadaki uçak sayısı 10,000’e ulaşıyor). Bu devasa sistemi tasarlayan, yapan ve yürüten orduyu düşünün. Sadece pilotları, hostesleri ve havaalanı görevlilerini değil. O uçağa, motorlarına ve yerdeki radarlara servis yapan on binlerce kişiyi de. Ezici çoğunluğu erkek olan bu ordunun neferleri Mr. Bayülgen, diğer tüm sistemleri mucizevi bir şekilde saat gibi çalıştıran adamlar gibi, emin ol altı üstü adam olmaktan çok daha fazla şey yapıyorlar.

Altı üstü bir adam olacaksınmış. Son zamanlarda, özellikle feministlerde ve onların feminen işbirlikçilerinde bu inanılmaz körlük (ki bir çoğunda kötü niyetli görmezden gelme aslında) başladı. Bu kar taneleri, süper marketten aldıkları mısır gevreğinin, iyilik perilerince raflarda yaratıldığına, duyar kastıkları bilgisayarlarını taktıkları fişteki elektriğin doğal kaynağından evlerine ulaştığına inanıyorlar sanki. Fındık fındık sıçtıkları pembe boklarını evlerinden uzaklaştırsın diye çektikleri sifonunu suyu, kanalizasyon sistemi, vs … bunların kendiliğinden çalıştığını düşünüyorlar.

Bu kar taneleri gezmese de görmese de, fildişi kulelerinde yiyip içip sıçtıkları rahatı sağlayan petrolün, elektriğin, suyun, tükettiğimiz malların hemen hepsinin üretiminden, bize ulaştırılmasına, servisinden, tamirine tüm işleri yapanların ezici çoğunluğu, şeytani ataerkil sistemin, pis maskülin minionları olan erkekler. Arada bir, bir maden çöküp, bir gaz tesisi patlayınca duyar kasmak için kararmış suratlarını paylaşsalar da, sonra duyar kasma puanlarını toplar toplamaz unuttukları ve aslında da zaten hiç de umurlarında olmayan erkekler.

Feministlerin son on yılda dillendirmeye başladığı artık erkeklere ihtiyaç yok fikri o kadar embesilce ki. Erkekler olmasa, klimalı / ısıtmalı ofislerinden çıkıp, Kuzey Buz Denizideki petrol rafinelerinde, ellerindeki parmakları kaybetme pahasına kendileri ve erkek feminist işbirlikçileri çalışacak sanki. Çünkü bu nadide çiçeklerin tırnakları kırılmasın diye dikkatle marşına bastıkları arabalarının petrolü, o zehirli maskülinite sembolü erkekler olmazsa, okyanus tabanından kendiliğinden çıkmayacak.

(BONUS = Feministlerin altın kuru, popon rahat ofis işleri dışındaki işler için bir kere bile “neden bunlarda yeterince kadın yok!” diye çığırttığını duyduk mu? Duymadık tabii ki.)

Bu kartanelerinin farkında olmadığı, şeytani diye kakaladıkları ataerkil sistemin, bütün bu devasa modern makineyi çalıştıran sistem de olduğu. Onu yıkarken, modern dünyayı da yıkmakta olduklarının farkında değil. Bu makinenin ne kadar büyük bir mucize olduğunu ve yıkılırsa nasıl bir barbarlık içinde kalacağımızı unutmayın.

Aklımıza Rollo Tomassi‘nin şu sözleri geldi :

 

 

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

27
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
10 Comment threads
17 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
18 Comment authors
Thor2007%⅞29Hkn63254051Blade Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Fatih
Guest
Fatih

Abi buluşmalarda hesap ödeme konusunda ne düşünüyorsun?

AlphaGun
Guest
AlphaGun

Bu konuda benim oturttuğum bir sistem var.

İlk buluşmada tüm günü ben öderim.
Sonraki buluşmalarda (önce yemek yemişsek) kız ısrar eder zaten, “kahveler senden olsun derim”. Böylece günün ağırlıklı kısmını ben üstlenmiş olurum.

Bazen de tek bir hesapta ağırlıklı kısmı ben öderim. Örneğin hesap 85₺ gelmiştir 50₺’sini öderim. 155₺ gelmiştir 100₺’sini öderim. Ama asla Alman (eşit) yapmam. Çünkü bu kendini onla eşit düzeyde konumlandırdığın anlamına gelir.

Hkn
Guest
Hkn

Hesap ödeyince beta olmazsın ev sahibi sensin bu yüzden yeter ki yalakalık kokmasın hesabı ödemende sıkıntı yok.Lüks mekan yalakalıktır,pahalı menü yalakalıktır.Kraliyet ailesinden birisiyle de buluşsan kural bu.

Tristan
Guest

Erkek hakları ile ilgili ne zaman yazacaksınız, merak ediyordum. Sonsuzluk ve bir gün, Twitter’ında bununla ilgili paylaşımlar yapıyor. Hatta benim alıntı yaptıklarımı da değerlendiriyor sağolsun. Sosyal toplum, ahlak ve bekaret konularına ne zaman değineceksiniz acaba?

BayDooku
Guest
BayDooku

aynen hocam şu bekaret konusunada bi değinin ya :ASdasd kızların bekaret konusundaki dinamiği ilerde evleneceğim adam için vucüdumu saklamalıyım yoksa ilişkimizin temeli olmaz parçalanır gibi bir mantıkla hareket ediyorlar. Yoksa işin ucunda ilişki çıkarı meselesi olmasa aşevi misali dağıtım yapıcaklar. Sizin bakış açınızıda görmek isteriz hocam 😀

Buğra
Guest
Buğra

Çok sağlam yazmışsın. Ellerine sağlık. Benim görüşüm bu feminizm safsatası, yeni dünya savaşı için sosyal normların kaosa hazır bir iklime kavuşturulmasını amaçlıyor. Gerilim politikası her zaman yedek karttır. Yine benim görüşüm feminizm stres çarkları gibi gelip geçmekten ibaret temeli boş bi oluşum. Bu işi sistemin maşaları dile getirir en fazla. Aptal kesim de ayak uydurur ki bunlarla işimiz zaten yok. Kapasitesi mevcut olan kesimse en fazla başta kısa süreli etkilenebilir ama doğasına geri kavuşacaktır nihayetinde diye tahmin ediyorum.

Selah
Guest
Selah

Tristan biraderim senin hesabın nedir Twitter’da? Beyaz Atlı Pezevenk sen misin? Ben pek kullanmıyorum oradan da okurum arada.

Tristan
Guest

Yok, beyaz atlı pezevenk ben değilim:D Benim @adımsoyadım şeklinde.

BayDooku
Guest
BayDooku

Yine döktürmüşsünüz hocam.Bu tip buzfeedler önceleri kızlardan bir zılgıt yemediği için şeylerinin keyfine göre duyar kasma makaleleri yazıyorlar.Tabi kızlarda bunu görüp ”aaaaa ne kadarda modern, feministçi, kadınının haklarını koruyan bir erkek hemen vermeliyiz” diyorlar. Hocam vallahi acımaya başladım artık bide bu yaşını başını almış insanlar neden hala bu kadar cahil? Kadınların gerçek yüzünü görecek(burda yanlış anlaşılmasın kadınlar şeytan demiyorum ama bizim kafamızda hayal ettiğimiz gibide değiller) kadar hiçmi yol katetmemişler anlamıyorum.

jakoben
Guest
jakoben

eski doğubloku ülkelerde Sovyetler birliği, Bulgaristan, romanya, doğu almanya…tüm bu işleri kadınlar da yapıyordu..benim staj yaptığım fabrikada Bulgaristan göçmeni kadınlar okisjen kaynağından folkliftle eşya taşımaya her şeyi yapıyorlardı.. bu pembe boklu salak feministlere bu kadınları örnek göstermek lazım aslında..feminizm adı altında elit bir kadın egemenliğini savunuyorlar..(anadoluda tarlada eşek gibi çalışan Fatmalar Kezbanlar da umurlarında değil)

aseka
Guest
aseka

İşin kolayını bulmuşlar valla, hafta içi gün içinde avm’lerde kocişini işe göndermiş, o orda eşşek gibi çalışadursun, onun kıyamadığı arabasını da almış avm’ye koca götüyle alışverişteler.

ayşenur
Guest
ayşenur

Kadın erkek dinamiğinde temel bir sorun var. Kadın ve erkek arasındaki olağandışı fiziksel ebat farkı. Hayvanların hiçbirinde bu yok. Kedilerin köpeklerin kuşların erkeği de dişisi de aynı boy. İnsanda anormallik var. Neymiş erkekler dışarıda avlanmış kadınlar mağarada çocuğa bakmış. O yüzden erkekler daha uzun boylu fiziksel olarak daha güçlü olacak şekilde evrimleşmiş. Keşke bu olmasaymış. hala bunun sıkıntısını çekiyoruz. Erkekler fiziksel avantajlarını tepe tepe kullandılar. Yolları binaları hep erkekler yapmış. En basit mesleklerin bile kadınlara yaptırılmaması bunun sebebi olabilir mi acaba? Kadın doktoru avukatı siyasiyi 1800lere kadar göremedik biz. Fiziksel güç gerektirmeyen mesleklerin de alayını erkek yaptı. Yahu el yazması… Read more »

63254051
Guest
63254051

Yoruma %90 katılıyorum bir iki yer ilgimi çekti ama…

“Hele bir meslek fiziksel güç gerektirmiyorsa ve buna rağmen sadece erkekler yapıyorsa ortada hala büyük bir anormallik vardır, kamyon şoförlüğü olsun rock gitaristliği olsun.”

Bu cümle gayet doğru. Ama zaten bugünün şartlarıyla çoğunluğunu erkekler oluştursa da kadınlar da bu tarz işlerde yer alabilme hakkına, imkanlarına sahip ve alıyor da.

“Büyük bir sorun da erkelerin içine sızmış gizli homoseksüeller…”

Bu kısmı ilk defa duyuyorum çok tuhaf geldi açıkçası.

Blade
Guest
Blade

“Mahmut Abi” okan bayülgen mavi haplı Alfa oluyor değil mi ?

Thor
Guest
Thor

Okan bayülgenin bir alfa olduğunu düşünmüyorum o adam feminist bir beta

2007%⅞29
Guest
2007%⅞29

Bir şeylerin düzelebilmesi için 3. Dünya Savaşı şart. Tabi savaştan sonra bugünlerin özellikle de erkekler tarafından unutulmaması şartıyla. Ha tabi küresel çapta bir doğal afette iş görür. Fazla refah mantıklı düşünmekten aciz nankör varlıklara yaramıyor. Neyse ki Dünya giderek bir felakete sürüklenmekte.