İlişkiye dünden hazır erkek

Bir erkeğin bir kadın ile buluşmaya başladıktan sonra yaptığı en büyük hata, işi hemen İLİŞKİYE itmesidir. Maskülinitesi bastırılmamış bir erkek bu buluşmaları ve seksi ilişkiye çevirmek için kılını kıpırdatmaz. Hatta kadın tarafından gelen ilişki baskılarına da en az birkaç ay direnir.

Eğer siz böyle bir erkek iseniz, diğer kadınlarla olan potansiyelinizi neden hemen kısıtlamaya hazır olacaksınız ki? O kadar aç ve çaresiz misiniz?

Gerçek şu ki kadın bir yandan ilişki baskısı yaparken, diğer yandan eğer erkek ilişkiye gitmeye dünden razı ise aynen yukarıdaki gibi düşünür. Doğal olarak da ilişkiye en hazır, kağıt üzerinde en erkek arkadaşlık efendi çocuklar kadınlarda zerre arzu uyandırmaz iken ilişki direnci olan erkekler kadın tarafından arzulanır ve ilişkiye zorlanır. Eğer kadının ilişki baskısına hemen boyun eğerseniz, sadece birbirinizle olma ve hergün telefonlaşma gibi standart kız arkadaş – erkek arkadaş olayına hızlıca ve dirençsiz girerseniz, kadın sizin yeterince Erkek Adam olmadığınızı düşünür.

Bu, bir erkeğin kadını sürekli sekse yönlendirmesine rağmen kadının kendisi ile kolayca yatması durumunda kadın için kötü düşünmesinin karşı cins versiyonudur. Bu blogdaki en önemli 10 yazıyı listele deseniz ilk 5’e koyacağım Seks ve İlişkilerin Temel İlkesi yazısında bahsetmiştim :

… Seks ve İlişkilerin Temel İlkesi der ki kadınlar cinsel ilişkinin bekçisi iken erkekler de ilişkinin bekçileridir.

Günümüzde, uzun süreli ilişkiyi hayatının amacı haline getirmiş o kadar çok beyni yıkanmış, kadınsılaşmış erkek var ki. Oysa bir erkek için uzun süreli ilişki asla amaç olmamalı. Bir erkek uzun süreli ilişkiye açık olabilir ancak.

Eğer erkekseniz bunu kafanıza kazıyın, erkek ilişkinin kapı bekçisidir. Kadının seksi amaç haline getirmesi nasıl ona bazı aşağı sıfatlar getiriyorsa, erkeğin ilişkiyi amaç haline getirmesi aynı sıfatları hak eder. Seks nasıl kadının ilişkiye getirdiği kaynağı ise, ilişki de (yanı zaman ve emek) erkeğin getirdiği kaynaktır ve bu kısıtlı kaynak sadece kadın bunu hakederse ona verilmelidir.

Unutmayın, sizin elinizin altındaki ilişki, kadının elinin altındaki seksten daha değerlidir. En basiti şunu düşünün : seksi şu an bir telefon ederek satın alabilirsiniz, bir kadın ise ilişki satın alamaz, kazanmak zorundadır!

Bu ilişkiye zihniyeti, kadınların erkekleri her zaman gerçek erkekler ve sünepeler diye kategorilere ayırırken (alfa / beta) kullandığı ölçülerden biridir. Sizin dört gözle beklediğiniz ilişkiye hızlıca girmeniz, kadının sizi sünepe kategorisine atmasına, en azından o kategori için değerlendirmesine neden olur.

Eğer gerçek bir erkek olsa idiniz opsiyonlarınızı bu kadar kolay çöpe atmazdınız: ŞU AN SİZİN İÇİN UYGUN, ULAŞILIR VE HER GEÇEN GÜN GENİŞLEYEN ON BİNLERCE KADINDAN OLUŞAN OPSİYONLARINIZI.

Her ne kadar kadınlar kolay lokma olmamayı daha çok oynasalar da, bu aslen erkeklerin doğası gereği olmaları gereken moddur. Erkekler evrimsel olarak sınırsız sayıda kadını arzulayabilecek şekilde inşaa edilmişlerdir.

Erkek cinsel stratejisi “sayıya”, “kalite”den daha fazla vurgu yapar. Erkeğin evrimsel olarak “yatırımı” mümkün olduğunca çok kadınla birlikte olmaktır. Tabii ki erkek de kalite arar ama kaliteye kadın kadar vurgu yapmaz.

Bunun evrimsel olarak nedeni erkeğin kadının yaptığı bebeğin kendisine ait olduğuna hiçbir zaman 100% emin olamamasıdır. Bu durumda erkeğin kendi genetik mirasını geleceğe bırakmasını 100% garantilemesinin yolu, birden fazla kadınla çocuk yapmasıdır. Kadınlar kendi doğurdukları çocuğun kendilerinin olduğunu 100% bilirler. O nedenle onlar için kaliteli genlere sahip ve kendisini bırakıp gitmeyecek bir erkek yeterlidir.

Bu durumda ne tip bir erkek (!) kendi doğasını bu kadar çabuk çöpe atabilir. Tabii ki çaresiz, aç ve beyni yıkanmış bir erkek. Kadınlar erkeğin opsiyonları olduğu gerçeğini milyonlarca yıldır kabul etmiştir hatta bunun erkek adam olmanın bir özelliği olduğunu bilir.

Doğada tek bir kadına bu kadar aç ve çaresiz bağlanan erkek, muhtemelen hiçbir kadının istemediği erkeklerden biridir.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

67
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
20 Comment threads
47 Thread replies
8 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
31 Comment authors
HknGöktürkTolgahangtrAranızdanBirDost Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
bluepilldestroyer
Guest
bluepilldestroyer

yazının en can alıcı cümlesi; “seksi şu an bir telefon ederek satın alabilirsiniz, bir kadın ise ilişki satın alamaz, kazanmak zorundadır!” her erkeğin motto edinmesi gereken bir ifade gerçekten de çirkin,götlü göbekli,1.60 boyunda,10cmlik bir penise sahip kısacası tanrının her bakımdan lanetlediği bir erkek bile eğer kalburüstü bir işe sahipse saatlik 150-200 lira karşılığında bekçisi olduğu sex kapısını açacak bir dünya kadın bulur(zira fahişelik ölmeyecek birkaç meslekten biri) ve bunu ayda 2-3 kere tekrarlaması cinsel açıdan tatmin olması için yeter de artar ama kadın ilişki talep ettiği erkeği bir şekilde kafalamalıdır çünkü ilişki seks gibi somut bir müessese değildir bu yüzden… Read more »

gtr
Guest
gtr

kadının ilişkiye çevirmedeki baskısına karşı göstereceğimiz direncin ölçüsü nedir? kızın senden emin olamıyorum, hayatında başkalarının olduğunu düşünüyorum, fotoğrafımızı instagramına koy gibi sözlerine karşı tavrımız ne şekilde olmalı? eğer kız ilişki materyaliyse ve biz de istiyorsak bu cümlelerine karşı hemen teslim olmalı mıyız? bu tabir doğru olmayabilir fakat yazıda hemen kabul etme beta davranışı olarak belirtilmiş. ne kadar direnç göstereceğimiz konusunda emin olamadım.

Tolgahan
Guest
Tolgahan

Yakın zamanda benzer hataya düştüm. Ders oldu bana. Daha bilgili, deneyimli devam ediyorum

Göktürk
Guest

Bir an önce seks yapıp kadın ilişkiye bizi çekmeye çalıştığında kadina karşı direnmemiz lazım o zaman Mahmut abi? Doğru mu anladım? Peki sevgili olmadan seks nasıl yapılacak?

Hkn
Guest
Hkn

Mahmut abi bu başlığın tam tersi bende var ama iyi mi kötü mü anlayamadım.Kadınlar bana baktığın da hemen jest ve mimiklerimle tavır alıyorum acaba bu koruma içgüdüsünden mi kaynaklanıyor (senden birşeyler istediğini bildiğin için) ancak ben çoğunlukla rahatsız oluyorum sanki özgürlüğüm kısıtlanmış gibi hissediyorum özellikle metro da müzik dinlerken veya kafamda başka planlar varken etraftan ilgi gösterilmesi sıkıyor beni bu doğal mı yoksa benim davranışlarım mı anormal