Alfa erkek – God mode

Aşağıdaki heykel ünlü heykeltraş Antonio Canova’nın Mars ve Venus heykeli. Erkek olanı, Roma tanrısı Mars ve kadın ise yine Roma tanrıçası Venüs.

Eskiler, alfa erkeğin nasıl durması gerektiğini biliyorlarmış. Arketip alfa duruşu, god mode on :

Mars’ın göğsünün nasıl dışarı doğru olduğuna dikkat edin. Venüs’ün tüm vücudu ise Mars’a teslim olmuş (bakışlarda da bir kendini erkeğe verme var). Gözleri aşkla Venüs’e bakıyor olabilir ama vücudu dışarı, Venüs’ten uzağa, zafere ve fetihlere doğru dönük.

III. Önceliğin kendi misyonun olmalı, kadının değil

Esas oğlanın kendisini tamamlayan kadına ilanı aşk ettiği tüm o romantik klişeleri unutun. Bunun her fırsatta aksini iddia etmelerine rağmen kadınlar bir erkeğin “herşeyi” ya da varlığının merkezi olmayı istemezler. Tam tersine değerli bir erkeğin hayat amacına itaat etmeyi arzularlar, o erkeğin amacını gerçekleştirmesine yardım eden dişil güç olmak ve o erkeğin gösterdiği yolu takip etmek isterler. Bir kadının bütünlüğüne saygı gösterin ve ona “benim herşeyimsin” diye yalan söylemeyin. O sizin “herşeyiniz” değil, ve eğer öyle ise, yakında öyle olmayacak merak etmeyin.

Amcığın 16 Buyruğu

Bir de günümüzde yaygın bir yeni evli erkek – kadın pozuna bakın (Kaynak, Heartiste).

Nafaka tecavüzü çanları kimin için çalıyor?
  • Taze koca kadına eğilmiş ve kadının başı erkeğin öpücüğünden uzağa eğilmiş.
  • Hatun adama değil, kameraya dönük ve sahte bir gülücük atıyor.
  • Hatun adamın bileğini, kung-fu savaşçısı gibi tutmuş, elemanın eli poposuna doğru uzanmasın diye durdurmuş pozisyonda.

Gelininiz böyle bir kadınsa, o evlilik için çanlar daha başından çalıyor demektir. Bir erkek kadının aşkını kovalarsa, kadın o aşkı ona asla vermez.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

37
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
11 Comment threads
26 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
22 Comment authors
yucewaldenDjdndID-44100Çevirmen HocaMahmut Abi Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
elnino
Guest
elnino

hocam peki alfa erkeği arkadaşlarına karşı nasıl davranıyor?? Bütün betaları etkisi altına mı alıyor yoksa onların yanında normal mi takılıyor? Veya arkadaşlarını vezir/rezil yapabiliyor mu? Kısaca arkadaşlarının yanında nasıl davranıyor

Ph7
Guest
Ph7

Üstteki örneğe bakıyorum,birde alttaki örneğe ibretlik amk.Örneğin bir erkek elini kemerine koyuyorsa ve baş parmakları genital bölgeyi işaret ediyorsa o alfadır.Ama sorun şu ki zihinsel olarak alfa beyin yapısına sahip değil iseniz bolluk mentalitesi,tabak çevirme,yerinde umursamazlık vs. istediğiniz kadar elinizi kemere koyun amuda kalkın taklitçi, kasıntı bir beta oluyorsunuz.Ve kadınlar bu kasıntı davranışların Erkek adam mı oğlan çoçuğu mu anlayabiliyorlar (shit testlere gerek olmadığını düşünüyorum anlamaları için).O da onların + yönlerinden bir tanesi. Doğru veya yanlış eleştiriye açığım.

BayDooku
Guest
BayDooku

Kadınlar hisseder ve hissettiklerini çok iyi anlarlar. İlk göz göze gelme anındaki bir iki saniye bile yeterlidir. Buna ek olarak kendine güveni olan erkeği, kendine güveni var gibi olup göstermeyen erkeğide çok iyi anlarlar. Seninde dediğin gibi bende bunların onlara özel yetenekler olduğunu düşünüyorum. Ama kasıntı beta kısmı hatalı. Ülkedeki erkeklerin çoğunluğu beta olduğu için ve araştırmacı ruhları olmadığı için(KH nedir sorsan %90ı bilmez) Alfayı ve alfa davranışlarını taklit eden bir beta, çoğunluktan hızla sıyrılır. Bu kadar hızla yukarı çıkması ve beta sürüsünden kendini dışarı atması belki hemen alfa yapmaz ama alfa potansiyelini verir ki buda güç dalgalanmalarının kokusunu alan… Read more »

markidos
Guest
markidos

FAKE it, until you MAKE it.. Bir çok defa dalgalanma yaşadım. Bunu çok sık yapmam yazısını takip ediyordu önceleri. 40 sayfa okudum ve bana kattığı şey paha biçilemez. Her ne kadar Alfalığı fazla kutsallaştırsa da. Devamında boka sardığını öğrendiğim için okumayı bıraktım ve şuan buradayım. Devamını getirsem tam bir alfa olacak mıydım bilemiyorum ama bir süre ilginç dalgalanmalar yaşadım. Kendimi müthiş hissettiğim anlar oldu. Maalesef hiçbiri uzun sürmedi. Sınav yılım dolayısıyla nofap – spor konusunda eksikliklerim ve stresim beni çok geriletti. Fakat o hareketlerin hiçbiri saçma değil. Özellikle V pose! Evde stresli otururken dal daşşak oturup kafanı boşaltmayı dene ve… Read more »

KHYolunda
Guest
KHYolunda

Hocam merhabalar Üniveriste hazırlık öğrencisiyim, zamanında(mavi hap zamanı) hataya düşüp kızın tekine oneities misali bağlanıp bunun sonucu tonla özgüvensizliğime ve dalgaya rağmen çıkma teklifi ettim. Sonucu tahmin edersiniz zaten 🙂 Sonrası planlı bir şekilde yaptığım hakkında yazı yazıp (itiraf yerlerinde) olaydan yırttım Buraya kadar sorun yok. Asıl sorun şurası diğer kankaları kızı önüme sürüyor (derslerde zaten epey başarılıyım başarısı düşsün diye) derslerde her türlü oruspuluğu yapıyor, gözümün önünde bir erkekle her türlü şeyi yapıyor, dikkat dağıtmaya ve ilgi çekmeye çalışıp duruyor, arkadan tonla ekip beni kesiyor (kız arkama oturuyor ilgi çekmek için acaba bakacakmıyım diye) tamam ben tabak çeviriyorum bir… Read more »

BayDooku
Guest
BayDooku

Aynen benzer bir olayı arkaşımda yaşamıştı. Genelde kızların arasında dedikodu malzemesi olduğun için seni canlı tutmaya çalışıyorlar. Sen prim verdikçe bu iş uzar gider. Umursamamak zaten erkeğin yapacağı olası bir hamle . Üstüne gelmeleri sınırlarını zorlamak ama bir süre sonra biter şayet bitmezse maskülen bir hareketle tavrını ortaya koyabilirsin. “Sizin amacınız ne kızlar neden peşimdesiniz, hanginiz aşık ” gibi. Ama yapılacak en sağlam taktik çevirdiğin bir tabakla mutlu anlarını bu gruba göstermendir.

markidos
Guest
markidos

Ben de sınava hazırlanıyorum, benzer durumu ben yaşadım. Kışın topluca gidilen bir tatilde alkolün de etkisiyle.Friendzone olarak gördüğüm kızla ilerllettim. (o kadar ileri değil, geriye gel). Ertesi gün FZ olarak gördüğüm için kararsızlığımla akışına bıraktım. Benden sinyal gelmeyince akşamında kezo arkadaşlarının laflarını kullanarak beni friendzona çekmeye çalıştı. Yutmadım, korudum çerçeveyi sonuç olarak ertesi gün bir daha konuşmak istedi, yine yutmadım bıraktım ipi. Sonuç: Kız bir hafta felan kötü oldu. Aslına kendisinin bir suçu yoktu yazık oldu. birkaç hafta boyunca herşeyi boka batıran arkadaşları kendilerini aklamak için beni suçlu, onu masum kalıbına sokmaya çalıştılar. Üstüme geldiler, tepki. veremedim. Olayın şokunu yaşıyordum.… Read more »

Testo
Guest
Testo

Bildiğin shit test ile ilgi orospuluğu karışımı bir hal içinde. Tabak çeviriyorsan sikinde olmaması lazım. Kudursun bırak

KEREM
Guest
KEREM

Selam öncelikle ERKEKADAM vd. Arkdaşlar çok teşekkür ederim hislerime tercüman oluyorsunuz yazdıklarınızda. Ciddi anlamda aydınlanma yaşıyorum.
arkadaşlar lütfen yazacağım soruna yorum yapar mısınız? Bana yardımcı olur musunuz?

Sanal alemden buluşma yapıyorum genelde… buluşmada iyi geçiyor gibi. Ama ilk buluşmada öpüşme sevişme vs istiyorum arabada vs.. sonra aram bozuluyor… (bunun sebebi : ilk buluşmada sevişme olmazsa sonra ikna edemeyeceğimi düşünmem ve olumsuz bir sür teşebbüsün yarattığı baskı). Hatta ilk buluşmada sevişip sonra da gidenler de çok…
1. İlk buluşmada sevişmeyen (en azından öpüşmeyen kişi) kişi etkilenmediği için mi sevişmiyordur?
2.ilk buluşmada hiç sevişmeye teşebbüs etmemek daha mı iyi?
Bu sorunu aşmam lazım…?
Değerli yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar…

Ayıcık
Guest
Ayıcık

Hocam TRP ile uyumlu müzisyenler, filmler, romanlar önerebileceğiniz yazılar yazabilir misiniz? Bir kaç yıl önce kapı yuttuğumdan beri dinlediğim şarkılardan, tükettiğim sanattan zevk alamaz oldum. Zaten aptal kutusu TV ile ilgim yok. Bir filmin, tiyatro oyunun içinde mavi hapla ilgili bir söz, bir mesaj aldığım anda tiksiniyorum artık. Ne bileyim, İlhan İrem severdim dinleyemiyorum, içinde aşk geçen film izleyemiyorum. Geçen izlediğim bir oyunda adam ofiste oneitis yaptığı kıza nasıl açacağını düşünüyordu dayanamayıp oyunun ilk perdesinde çıktım siz anlayın gerisini. Tam da bu mesajı yazarken iki yazar aklıma geldi; Wilbur Smith ve Harold Robbins. Lise döneminde okuduğum bu adamların romanları ağır… Read more »

JesustheHeathen
Guest
JesustheHeathen

Boşver boşver arkadaş başka bulursun
Bütün kalbin sevinçle, neşeyle dolsun 😀 (next diyor yani İlhan bey de)

Power
Guest
Power

Böyle bir cephaneliğin oluşmasını ben de istiyorum +1

acemi neil strauss
Guest
acemi neil strauss

Jack London – Martin Eden herkese tavsiye ederim kadın psikolojisini ve gücün önemini çok güzel vurguluyor.

markidos
Guest
markidos

Hard Rock, Metal ve biraz da aşk İçermeyen Blues örneği verebilirim.
Hard Rock konusunda AC/DC en büyük örnektir! Sırf bir şarkısı adamın taşşakları hakkında. Dinlerken en özgüvenli hissedeceğin sanatçılardan. Blues da ise SRV öneririm. Onun dışında trp kafası yoktur ama progresif şeylerde de mavi hap olmaz çünkü amaç piyasa yapmak değildir. Pink Floyd, eski sevgiliyi anlatmaz…

VinceWild
Guest
VinceWild

Mötley Crüe – Girls, Girls, Girls

Dinleyin, dinletin.

VinceWild
Guest
VinceWild

Hayatları boyunca binlerce kadınla yatmış adamları görmek istiyorsanız klibini de izleyin 😀

umutss
Guest
umutss

ben TRP ile tanıştıktan sonra spotify’da kendime alfa power listesi yaptım… hatuna giderken veya önemli bir iş peşindeysem yolda arabamda son ses açıyorum, doping etkisi yapıyor… şarkıyı da listeme ekliyorum…

Neym
Guest

Muhteşem bir analiz hocam, bu iki fotoğrafa bakarak ancak bu kadar “geçmişteki ilişkiler ve şimdiki ilişkiler” karşılaştırılması yapabilirdi, beden dili yorumlaması süper. Özetle; Günümüzde Erkeklerin erkeksi özellikleri törpüleniyor, baskılanıyor. Erkek olarak doğan biri ERKEK olmak için büyümüyor; sistem kölesi olmak için programlanıyor. (Doğ-Okula Git-Askere Git-İş Bul-Evlen döngüsü) Kadının ise doğasını bozuyorlar. Mutlu olmanın formülünün “güçlü” olmaktan geçeceği fikrini küçük kızlara iteliyorlar. “Kadın BAŞBAKAN, Kadın YÖNETİCİ” Falan filan. “Kadınlarda YAPABİLİR!!” Propagandası yapılıyor. İki cinsiyetin de doğuştan getirdiği özellikleri-farkı gözardı etmek istiyorlar. Kadın doğası, liderlik etmeye elverişli değildir. Liderlikten de hoşlanmaz zaten, stress kaldırabilen bir yapısı yoktur, erkek daha dayanıklıdır. Bu doğanın… Read more »

yucewalden
Guest
yucewalden

Ağzına sağlık hocam.

KEREM
Guest
KEREM

Fotoğraf detayı müthiş.. tüm çift fotolarına bu gözle bakcam artık 🙂

VinceWild
Guest
VinceWild

Yalnız onlar Yunan değil Roma tanrısı ve tanrıçası.

Redpilci
Guest
Redpilci

Neym sen Harikasın be dostum 😁👍🏻👍🏻 Senin yorumlar gelince aha diyorum ‘’ ÇAT ÇAT ÇAT REİS GELDİ ‘’ devam kardeşim devam bu siteye 1 1 Mahmut abi 2 de senin için geliyorum 👏🏻👏🏻

middlesbourg
Guest
middlesbourg

Mahmut abi ben sadece sana şunu anlatma ihtiyacı duydum bu arada siteye 2 gün önce eski sevgili betalaşma olayından geldim sonra gördüm okudum öyle. Şimdi ben 19 yaşındayım küçükken kendi okul ortamım da iyiydi statüm ve herkes tipimi felan beğenirdi kızlar bile teklif ederdi ama ben kendimi iyi görmezdim. Çünkü yaşadığım çevre de tip konusunda bakımsız olduğum için baya bi hasara uğradım ben yüzücüyüm küçüklükten beri ve yüzmeye aşığım 2 yıl sonra Milli yüzücü olacağım bunun için çok çalışıyorum. Sonra liseye geçtim birden evrim geçirdim yani inanılmaz bir evrim geçirdim atsam şok geçirirsin. Yakışıklı oldum ve insanların bana olan ilgisi… Read more »

middlesbourg
Guest
middlesbourg

Tamamdır abi teşekkürler.