Saha Raporu – Benim gibi betalıktan kurtulmak isteyenler adına cesaret verici daygame

Selanikerkegi rumuzlu okur şu mesajı gönderdi :

Merhaba, yaklaşık 1 sene önce kırmızı hapla tanıştım fakat pek önemsemedim (ta ki çevremdeki bütün kızlardan red yiyene kadar). Boyum 1.80 yeşil gözlü ve sarışınım ve dışarıda çoğu kızla kesişirim fakat iş konuşmaya gelince beta olduğum için benden kaçarlar.

Bu olaylar baya bi canımı sıktı ve 1 aydır teoride kendimi geliştirdim sıkı bir okur oldum. Kendimi geliştirmek için Haribo standında çalışan bir kızın yanına gittim (yanına giderken heyecandan başım dönüyordu 😀 ). Ben kıza “merhabalar çok tatlısın tanışabilir miyiz” dedim ama bunu söylerken gözlerim karardı dudaklarım titredi ve bayılacak gibi oldum. Ona rağmen kız güler yüzlülükle merhaba diyip elini uzattı ve konuşmaya başladık. Ben cevap verememeye başlayınca da müşteri rolü yapan omega arkadaşım olaya el atıp toparladı ve kızın instagramını aldım.

İlk gün beni tekrar görmek için can atan kız 1 hafta sonra “sülük gibi yapıştın yeter” dedi bende küfür edip sildim numarasını yani anlayacağınız betalığım bu kızı da mahvetti. Bu olaydan sonra tamamen kendimi kırmızı hapa vermiş durumdayım. Ben çok utangaç birisiyim kızlarla tanışmaya gittiğimde resmen ağzım yamuluyor ve dudaklarım titriyor, gözlerim kararıyor. Bu utangaçlığımı korkumu yenmek adına 25.03 tarihinde yani pazar günü tam 50 kızın yanına gideceğim artık ölür müyüm sakat mı kalırım bilemiyorum ama bu korkumu yenmek ve alfa yolunda çok büyük bir adım olacak.

Kızlarla yaşayacağım konuşma diyaloglarını, aldığım en olumlu ve en olumsuz cümleleri sizinle paylaşacağım. Betalığı yenmek isteyen diğer arkadaşlarada bu Daygame cesaret getirsin. Pazar akşamı neler yaşadığımı tek tek anlatacağım ve sizden tek isteğim betadan alfalığa attığım büyük adımda bana YÜRÜÜ BEEE BU ADAM OLACAKKK demeniz ve verebilirseniz de ufak tüyolar 🙂

Öncelikle, reddedilme korkusunu aşmanın tek yolu, kendini gönüllü olarak reddedilmeye maruz bırakmaktır. O nedenle kıza yürüdüğün için tebrikler.

Boyum 1.80 yeşil gözlü ve sarışınım ve dışarıda çoğu kızla kesişirim fakat iş konuşmaya gelince beta olduğum için benden kaçarlar.

Bu, yakışıklı ama beta davranan erkeğin çok başına gelir. Çok YD alırsın, ya da cold approachda yürümene olumlu tepki verilir. Ama ağzını açtıktan sonra kız soğur. Yaygın bir problem. Aslında ilginçtir, oyunun tipten daha önemli olduğunun kanıtı.

İlk gün beni tekrar görmek için can atan kız 1 hafta sonra “sülük gibi yapıştın yeter” dedi bende küfür edip sildim numarasını yani anlayacağınız betalığım bu kızı da mahvetti.

En azından bu kızı geri kazanırım diye sormadan bir sonraki yapmışsın. Ama bir kızı bir haftada soğutmak da başarı, ne yaptın da böyle oldu 😀 Asıl ibretlik olay o.

Bu utangaçlığımı korkumu yenmek adına 25.03 tarihinde yani pazar günü tam 50 kızın yanına gideceğim artık ölür müyüm sakat mı kalırım bilemiyorum ama bu korkumu yenmek ve alfa yolunda çok büyük bir adım olacak.

Daha yeni yazdık :

“Oyunu şöyle sanıyorlar : Çık dışarı, 100 tane kıza yaz, şansın yaver giderse biri sana yüz verir ve birlikte olursunuz. Ben de diyorum ki Oyun sayı oyunu değil azim / kararlılık oyunudur, devamlılık oyunudur. Her hafta sadece 1 kere yürüseniz, yılda 52 kere yürürsünüz. Buna kararlılık denir. Bu aynı zamanda ortalama bir erkeğin hayat boyu yürüdüğü kızdan daha fazlasına yürümüş olursunuz. Oyun bu kararlılık ve hatalrından ders çıkarma ile ilgilidir. Olay makineli tüfek gibi yürü .. yürü … yürü .. değil. Biliyorum bazı PUAlar var “çık dışarı makineli tüfek gibi ol” diyorlar. Bundan hiçbir şey öğrenemezsin. İki çeşit öğrenme vardır : bir şeyi içselleştirirsin ve senin bir parçan olur ya da hareketleri ezberlersin. PAU’yı eleştirenlerin çoğu bu zeber şeklini eleştiriyorlar. Bu rol yapmak, kendin olmamak, ezberleyip okumaları gereken bir senaryo.”

Yani bir günde 50 kıza yürürsen hiçbir şey öğrenemezsin. Günde en fazla 3 – 5 kıza yürü (bardan bara atladığın bir gece bu sayı biraz daha fazla olabilir) ve hergün yürüme. Güzel bir Zen hikayesi vardır :

Çaylak rahip, usta rahibe “hergün 10 saat meditasyon yaparsam, kaç yılda uçarım”. Usta demiş 1o sene. Çaylak heyecanlanmış : “o zaman günde 20 saat meditasyon yapsam kaç senede uçarım”. usta cevap vermiş : “20 senede”.

Son olarak da, ağırlık kaldırıyor musun?

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

37
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
19 Comment threads
18 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
20 Comment authors
fredFurkanFKTanjant AlfaÇevirmen HocaAramis Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Aramis
Guest
Aramis

Lafı uzatmadan hemen mahmut abiye bir soru daygame de istikrardan bahsettin reis tamam guzel diyosun ama ya kucuk sehirde okuyosak ve bu mimlenme olayı sıkıntı yaratırsa. Mesela yazın yakaladığım istikrarı yüzde90 kaybedicem bu gibi durumlarda olanlara tavsiyen var mı?

Çevirmen Hoca
Member

Online gidebilirsin en fazla. Ya da her yerde mantar gibi biten avmlerden biri varsa orada dikkat çekmeyecek sıklıkta (ayda 1-2 kez gibi) denenebilir.

Aramis
Guest
Aramis

Teşekkür ettim babalar var olun

Tanjant Alfa
Guest
Tanjant Alfa

Ilk daygame raporu Hayatım boyunca hiç daygame yapmadım, trp ile tanışalı yaklaşık 1 ay oluyor. Bugün bulunduğum semtin sahiline indim. Yolda yuruyebilecegim kızlarla karşılastim ancak durakta beklediğinden çekindim vs. Sonra sahil tarafındaki parka indim orda oturan bir kızla konuşmaya karar verdim ve görür görmez pek düşünmeden yanına gittim + ben – kiz +selam -selam +naber -iyiyim de …. (neden yanıma geldin anlamı verdi) + seni gördüm ve konuşmak istedim – konuşalım da ben kalkacağım bir kaç dakikaya +olsun yine de 2 dk konuşacak zamanın vardır -evet var konuşalım +oturabilir miyim? (Hata 1) -oturabilirsin + (otururum aklıma söyleyecek bir şey gelmez)… Read more »

Tanjant Alfa
Guest
Tanjant Alfa

Mahmut abi bugün sokağa indim 3 set açtım. Biriyle sohbet bayağı uzun sürdü yaklaşık 15 20 dk civarı. Kız ilgiliydi. Hakkımda sorular sordu. İlk gittiğimde koştun mu yetişmek için falan dedi gülerek. Diyalogtan kesitler Elinde cips falan vardı dalga geçip hepsini sen mi yiyeceksin dedim güldü evet falan dedi. Spor bir tarzın var spor salonundan mı geliyorsun falan dedim. Sonra kaç yaşındasın falan dedi dalga geçtim 80 dedim ben kaç gösteriyorum dedi 70 dedim. Bu özgüven nereden geliyor falan dedi gülerek. Bunu kendin keşfetmeye ne dersin dedim. Ama telefonunu alamadım seni tanımıyorum falan diyordu büyük ihtimalle standart bitch shield. Instasini… Read more »

fred
Guest
fred

“Ben çok utangaç birisiyim kızlarla tanışmaya gittiğimde resmen ağzım yamuluyor ve dudaklarım titriyor, gözlerim kararıyor. ”

Böyle utangaç olmanın erkekler için evrim açısından bir avantajı olmuşmudur?