Haftanın öne çıkan uyduları : Haşmetsat, flört1 ve flört2 …

Ekşi’de Haşmetsat adlı uydu erkeği kızın arkadaşını mesajla terslemesi başlığı açmış ve şu konuşmayı yazmış. Siler miler, buraya yazayım:

Başıma gelmiştir. mesajı aktarıyorum.

ben: gunaydin nasilsin ? nasil oldun ?

kız: daha kotu ise gttim 5 dk sonra ciktim

ben: hadiya uzuldum. var mi yapabilecegim bisey

kız: yok saol

ben: aksama kurs var
umarim iyilesirsin aksamakadar

kız: gelmiycm bugn galiba

ben: ozaman ben aksama gelicem zaten
gecerken sana bisey vermek istiyorum
malum senin rahatsizligindan dolayi gorusemedik birturlu
enazindan iki dak kapinin onune inersen sevinirim

kız: hasmet hastayim diyorum ise gttim 9 da 9 5 gece aglaya aglaya cktm diyorum aksam derse gelemeyebilirim yatamiyorm bile diyorum senn derdin bisey vericm bisey soyliycem mi ya atesim var diyorm kafayi yiycem canimin derdindeyim ya dusuncesizligin bu kadari yani

ben: tamam . ben düşüncesizlik yapmak istemedim şuanki durumundan dolayı sen yanlış anladın sanırım beni sen ne zaman kendini iyi hissedersen o zaman görüşürüz. tekrardan geçmiş olsun

kız: ıyi olursam gelcm zaten knusuruz

Haşmet ilk 11de değilsin kardeşim anla artık yazmış bir suser.Haşmet bu atılganlıkla yedek klübesinden de atılacak (ki kötü bir şey değil).

Yörüngedeki tek Haşmetsat değil.

Twitter’da ise Bihter Eyşan Durulay, yörüngedeki uydularını sergilediği bir tweeter paylaşmış.

Flört – 1 ve Flört -2 adını verdiği uyduları, isimlerinden de anlaşılacağı gibi Haşmetsat gibi High Eart Orbitte değil daha yakındaki Low Earth Orbitte dönmekteler. Bu yörüngedeki uydular, esas oğlan kötü çocukluk yaparsa bir omuzda ağlamalık ya da ertesi sabah unutulacak bir sarhoş öpücüklük yakınlıktadırlar.

Heveslenmesinler, low earth de olsa uydu uydudur.

 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

55
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
18 Comment threads
37 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
30 Comment authors
Fatih ÇinarElitlordEmretarı KAKANPainkiller Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Dark blue
Guest
Dark blue

Mahmut abi, özellikle 22- 23 yaşlarında genç bir erkeğin bakire bir kızla seks yapması ve o kızın kızlığını bozması bazı sıkıntılar doğurabilir mi? Bu konudaki sorun yaşama ihtimalimizi ve riski azaltmak için önereceğin mutlaka önemli tavsiyeler vardır. Bir abi olarak bu konuda detaylı bir fikrini rica ediyorum.

Painkiller
Guest
Painkiller

Doğurabilir mi değil doğurur. Sakın bulaşma.

tarı KAKAN
Guest
tarı KAKAN

Manyak mısınız oğlum etraftaki bu kadar bakire olmayan kız nereden çıkıyor o zaman? Hamile bırakmazsan diğerlerinden daha fazla bir sorun çıkarmaz. Kıza vermesi için evleneceğiz falan deme tabi mal gibi öncesinden yeter.

Fatih Çinar
Guest
Fatih Çinar

Saçmalama oğlum hiç bulaşmaya değmez

Dark blue
Guest
Dark blue

Mahmut abi özellikle senin cevabını rica ediyorum, bu konudaki fikrini merak ediyorum. Şimdi bizim yaş gurubundaki kızlarda bakire olma ihtimali bir hayli yüksek. İlişkiye girmeden önce kız niyetli de olsa bakire misin diye sorup, bakireyse güle güle mi diyelim?

Emre
Guest
Emre

HaşmetSat ahaha adı üstünde uydu.

Elitlord
Guest
Elitlord

Mahmut abi şimdi şöyle bir soru soracağım. Uydu erkekliğinin kategorizesi yokmu? Mesela bir kızın yanında 2 tane erkek oluyor yada 3 bunlar bildiğin uydu.. Bi yere gidiyorlar yanlarına alıyorlar felan filan parasını yiyorlar. Bide diğer yanda ona ilgisi olduğunu bildiği bir erkek var diyelim ve ona açık açık yürüyor ondan hoşlandığını hissettiriyor felan ama o yanındaki cocuklar gibi yanına alıp gezdirip parasını yemiyor. Bunun sebebi o yürüyen insanı belki bölgesine atmak zaten yazılarda da böyle geçiyor. Peki buda uydu erkekliğimi bi nevi? Ve son olarak şunu soracağım bir kız neden açıkça reddetmez? bence bu kilit sorudur. Mesela bazılarını direk kesip… Read more »