Saha Raporu – 1 aylık set açma raporu

Day game’e 1 ay önce başladım. Yazları ilçedeyim.

Açılan set sayısı : 15
Yaklaşılan yalnız kız sayısı : 7
Yaklaşılan ikili kız grubu sayısı : 7
Yaklaşılan üçlü kız grubu sayısı : 1
Başarılı set/tanışma sayısı : 3
Alınan numara/instagram sayısı : 2
Seks skoru sayısı : 0

Tecrübeler;

  • Bazen yaklaşsam mı yaklaşmasam mı düşüncesi.
  • Özgüvenli atmaca gibi yaklaşınca hakaret etmiyorlar tokat atma tersleme olayı hikaye. Kibarca reddediyorlar.
  • Reddedilince olumsuz bir duygu oluşmuyor içimde nedenini bilmiyorum ve önemsiz. Bakış açısı muhtemelen.
  • Kız/kız grubu yürürken yanlarına yaklaşarak iletişime geçmek verimli değil.
  • Gruba yürüdüğünde diğer kız bok atıyor muhtemelen kıskançlık.
  • Yürüdüğümde aşırı düzeyde olmasa da stres oluyorum.
  • Türk kızı ürkek tedirgin.
  • Etraftakiler cockblock yapamıyorlar göt yemiyor ancak kıskanıyorlar belli bakışlardan.
  • Sokaktan iş çıkmadı AVM’de de reddedildim ancak üçü tanışma da AVM.

erkek adam org da okuduklarımı birebir tecrübe ettim:

  • Kızın sana bakakalması tecrübesiz hatunlarda daha fazla görülüyor.
  • Sen böyle her gördüğün kızla tanışıyor musun, shit test klasik.
  • İstemiyorum anlamında telefonuyla oynamaya başlaması
  • Hipergami yanılmıyor abi.
  • Siyah tişört kutsaldır.

Enteresan olaylar:

  • 28-30 yaşlarında bi abi bi hatun tarafından ciddi terslendi karı bağırdı, eleman pek dominant değildi uysal gibiydi karşı kaldırımdan gördüm, muhtemelen ablamız bana özgüvensizler yaklaşıyor diye gururuna egosuna yediremedi.
  • Otogarda bi kızın masasına oturdum oturabilir miyim demeden, içimden izin istemek gelmedi, yemek yemek için oturdum, ilerleyen dakikalarda kız set açtı garson senin kolanı unuttu galiba diyerek. otobüs saatinden dolayı iş çıkmadı konu kapandı.

Konuk Yazar : Hoodie

Kadınlarla tanışma konusunda ayrıntılı bir sistemi, Çekici Erkek Kitabı Serisinde bulabilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

24
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
12 Comment threads
12 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
15 Comment authors
FıratrumHasan abiEfeNoob Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Mahmut Abi
Admin

1 ayda 15 set ya da hafta başına 4 set ideal oran. Daha hızlı gitmeye gerek yok bence de zararlı. 15’te 3 tanışma (20%) oldukça iyi. Alınan numaradan buluşma oranın nedir? Sıfır mı? Buluşmadan seks yapamazsın aslında o da önemli bir performans göstergesi. Kız/kız grubu yürürken yanlarına yaklaşarak iletişime geçmek verimli değil. Bunun tek sebebi diğer kızın köstek olması değil. Diyelim ki kız telefonunu verdi sana. Öbür kızın “ya kızlar dün sokakta bizim Merve’ye biri yazdı kız da tanımadığı adama çıkardı telefonunu verdi!” diyerekten kızın dedikodusunu yapma ihtimali var. Yani kadındaki slut shield (orta malı kolay kadın (görünmeme) kalkanı) ayaklanır.… Read more »

Hasan abi
Guest
Hasan abi

Mahmut Abi cok kalabalik kiz gruplarina yurumek zor geliyor hepsiyle ayri ayri konusmali miyim? Yoksa merhaba dedikten sonra kizi direkt uzaklastirip konusmali miyim nasil bir yol izlemeli?

Mahmut Abi
Admin

Kız grubu ile konuşursun ve hedef kızı önce görmezden gelir sonra onunla da konuşursun. Eğer kız ilgiliyse bir şekilde onunla devam eder ve sonra da imkan varsa ayırırsın. Barda olabilir de bunu gündüz yapmak çok zor. Benim tecrübem yok, ben olsam pas geçerim. Liseli değilsen kızları sıklıkla yalnız bulabiliyorsun zaten.

healts
Guest
healts

mahmut abi bu kinoları ve neglemeleri yeni tanıştığımız bir kıza fazla yaparsak büyük bir sorun teşkil eder mi?

Nobodyknowme
Guest
Nobodyknowme

Acemiysen bence oran yetersiz. Abd kökenli Pua’lar bile ilk 1000 setin günahı yoktur bir şey bekleme diye söylerler. Eğer sadece daygame yapacaksan bence haftalık 30-50 arası set açmalısın. Tavsiyem tekli hatunlara aç. Benim yıllar süren daygame tecrübem bana şunu öğretti; – kadına yaklaşıyorsan kadın bunun tamamen tesadüf eseri olduğuna inanmalı. Altın kural bu. Eğer herkese yazdığına inanırsa değerin düşer. – olay sadece seni geçerken gördüm beğendim merak ettim olmalı daha asla iltifat etme. Sonrasında tanışmaya başla ama biraz samimiyetten sonra duruma göre ilerle. -Sadece daygame seni yorabilir. Ben bazen 6 saat sokaklarda geziyordum 😀 o yüzden instagram ve swarm gibi… Read more »

BenLark
Guest
BenLark

2 si wingman 3 kişi ile çıkmak daha iyi olabilir

Biri , yanınızda gurubun laf atan çirkini kapatır
Siz de işinizi görürsünüz

Diğer wingman da sizi analiz eder

Ayrıca Mahmut Bey Forum ne zaman açılacak

Michelangelo
Guest
Michelangelo

Forum şart cidden.

SiyahTişörtFet
Guest
SiyahTişörtFet

Siyah tişört niye kutsalmış?

Fırat
Guest
Fırat

Cevabı öğrenebilidin mi?

hoodie
Guest
hoodie

başarılı tanışma sayısı 3 ancak başka bir gün buluşma sayısı sıfır. tanıştıktan sonra hadi terasa çıkalım gibisinden ilerledi olaylar. ~ 2li ve 3lü gruplara set açmak ne kadar mantıklı bu düşündürüyor bize ne getirisi olabilir , sikmeyeceğin eşeğin önüne arpa koymaya gerek yok moruk. siz ne diyorsunuz? ~ sevgili olma uzun süreli ilişki olayları boş iş gibi geliyor gereksiz yatırım gibi geliyor, sen kariyerine yada okuluna bakarsın kendini geliştirirsin. bu süreçte uzun süreli hatunla yaşayacağın problemler misyonundaki randımanı düşürür bence. ~ hatunlarla konuşurken onlarla alay etmekten aşırı keyif alıyorum,sinir etmek çok eğlenceli dalga geçmek kelime oyunları vs. kötü konuştuğumda özür… Read more »

Edinburgh
Guest
Edinburgh

Bende böyle bir hedef koydum kendime her hafte minimum 3 tercihen 5 set haftalık açacam ayda eder 12 ile 20 arası yılda 200 rahat olur biraz’da sahaya inmek lazım

Acemiii
Guest
Acemiii

Harbi bi siyah tişört olayı nedir?

Last Cowboy
Guest
Last Cowboy

Ben de merak ettim siyah t-shirt muhabbetini 😄

Noob
Guest
Noob

Türkiye’de Istanbul’un elit semtleri haricinde set açmak mümkün mü? Mesela Ankara’da yapılabilir mi? Ben kızdan çok etraftan çekiniyorum set açarken. Sanki esnaflar felan “Boayanı rahatsız mı ediyorlar” filan diye bana sulanacak gibi bir korku taşıyorum.

Mahmut Abi
Admin

Mümkün.

Efe
Guest
Efe

Bugün okulda yemek yiyordum arkadaşlarla.yan masamızda güzel bir kız gördüm tek başına oturuyordu. kazak ya da kırgız olduğunu tahmin ettim mideye coşku gelmeye başladı aha dedim doğru yoldayız bu kıza yürümem lazım .mahmut abinin kızlara yürümeyi kendinizi eğlendirdiğiniz bir alıştırma olarak görün sözü aklıma geldi. Ama gidemedim kız masadan kalktı denemediğin her fırsat için pişman olacaksın dedi içimden bir ses sonra baktım kız dışarı çıkmak için bizim olduğumuz tarafa yöneldi hemen harekete geçtim merhaba dedim kulaklık takılıydı elimle çıkar işareti yaptım sonra gülümseyerek türkçe biliyor musun diye sordum evet dedi az önce seni gördüm ve beğendim dedim -bunu söylerken kızın… Read more »

Mahmut Abi
Admin

kazak ya da kırgız olduğunu tahmin ettim mideye coşku gelmeye başladı aha dedim doğru yoldayız bu kıza yürümem lazım Bir kızdan bu kıza yürümem lazım diyecek kadar etkilenirsen o yürümeden bir şey çıkarma ihtimalini azaltırsın.

sonra gülümseyerek türkçe biliyor musun diye sordum evet dedi az önce seni gördüm ve beğendim dedim Cesaretin için aferin ama okulda bu şekilde gündüz oyunu oynanmaz. Adın çıkar. Hayat oyunu oynanır.

Efe
Guest
Efe

Abi hayat oyunu daha mantıklı doğru söylüyorsun genelde onu oynayınca olumlu dönütler geliyor ama bu sefer çok anlık gelişti ve sonuç odaklı hareket ettim biraz bir de okulun ana yemekhanesi büyük baya 50 k da öğrenci var o yüzden ad çıkması gibi bir durum olmaz diye tahmin ediyorum ama daha dikkatli olacağım sağolasın

Mahmut Abi
Admin

Adın çıkmaz güvenliğe şikayet gelir okulda yapmak tehlikeli.

Efe
Guest
Efe

O açıdan düşünmemiştim abi haklısın

Fırat
Guest
Fırat

Hayat oynu ne knk?

Mahmut Abi
Admin
rum
Guest
rum

Abi caddenin ortasında ağlarken bulduğumuz kızlar set açmak için nasıl bir seçenektir?

Fırat
Guest
Fırat

Cevabı buldun mu?