Saha raporu – Tinder acemi şansı

Erkek Adam kitapları serisinden Erkekler İçin Tinder Rehberi kitabı için tıklayınız.

Tinder’ı ilk kullanmaya başladığımın ertesi günü tamamen acemi şansı denebilecek bir şekilde s – kapanışı yapmıştım. Hatta Tinder’da bu başıma gelmese idi muhtemelen kullanmaya devam etmezdim.

Uygulamayı yurt dışında iş seyahatinde iken bir Cuma akşamı otelde kurdum. Yeni boşanmışım ve daha taze bekarlığımı sadece bir iki kez özgürce kullanmışım. Beraber çalıştığım genç çocuklar muhabbetini ederken bana da gösterdiler ben de neden olmasın diye kurdum. Sağa – sola ata ata belki bir 100 hatuna baktım ve uygulamayı kapatıp yattım. Tinder alarmları ancak Cumartesi öğleden sonra gördüm. 5 hatunla eşleşmiştim. Sonra biraz sağa sola kaydırınca bu sayı 10’a çıktı. Hayırdır inşallah diyerekten iki üç tanesi ile mesajlaşmaya başladım.

Hatunlardan biri 30lu yaşlarının başında, isminden ve üniversitesinden bariz Filipinli bir hatundu. Efsane vücut, daha efsane ve gayet güzel bir fotosu olan bir popo ile yarışmaya benden 3 km öteden katılıyordu. Sanırım sadece 5 – 6 mesaj yazmıştım ki pat diye “Tinder kullanmaktaki amacın ne?” diye sordu. Yılların emektarı shit test dedektörü anında devreye girdi. “En taze BFF’imi bulmak tabii ki” gibi bir cevap verince de “daha iyisi friends with benefits hahaha” dedi. Ben de içimden “Mahmut bu hatun yollu” diyerekten “yeni yetme gibi chatleşecek miyiz, gel bir kahve içelim” diye otelin dibinde bir Starbuck’a çağırdım.

Hatun fotoğraflarındaki gibi bir şeydi. Fakat çok resmi giyinmişti. Meğersem benim otele yakın bir yerde fotoğraf çekilmeye gelmiş. Yaş 32, 13 yaşında bir kızı olan (hiç evlenmemiş) bir bekar anne. Kanada’ya göçmenlik başvurusu yapmış ve Hong Kong’da 15 gün o işlerle uğraşıyormuş. AirBnb bir odada kalıyormuş falan.

Starbucks’tan sonra açız deyip hemen yan tarafta yemek yedik ve sonra bir şeyler içelim diye güzel manzaralı ve sarılma bahaneli bir çatı katı barına doğru yola çıktık. Fakat hatun lokantanın kapısından çıkarken kolumu kavradı. Erkekliğin unutulmuş kitabı der ki “hatun kolu böyle kavrıyorsa bu penisi kavramanın sembolik bir göstergesidir”. Hatunun bilinçaltından gelen vites topuzunu kavrama işareti üzerine ben de vites arttırdım. “Çok erken daha, bende şarap var, manzaranın kralı var, gel otelde içelim biraz” diyerek odama çağırdım.  Bende şarap falan yok aslında yani var da otelin şarabı. Hamburgerin 30 USD olduğu otelde o şarabı açarsam mantarını çıkışta götüme sokarlar. Neyse hatun kısık bir sesle “ok” dedi sadece. Kendisini aslında otelin hemen dibine çağırdığımı fark ettiğinde biraz affalladı ama asansörde de kolumdaydı. Odaya girdiğimizde pencereden biraz manzaraya baktı, sonra arkasında durmakta olan bana döndü. Tek kelime etmemiştik ve bundan sonra öpüşmeye başladık. Beni üstüne çekerek yatağa uzandı ve sonra olaylar gelişti …

Tinder kurduktan sonra daha 24 saat geçmeden s – kapanış yapmıştım. Üstelik ilk buluştuğum hatunla. Tamam, klasik hatunu seks eşiğinden aşırma modunda gittim ama acemi şansım şuydu ki hatun zaten o gün uygun ise bir erkeği yatağa atma modundaydı. Shit test olmadan, fazla konuşmadan yatakta idi. Pazara kadar bende kaldı ve Pazar’dan sonra bir daha hatunu hiç görmedim. 3 gün sonra iki satır mesajlaştık o kadar.

Yurt dışında Tinder gerçekten de böyle nokta atışı olabiliyor. Daha önce Asyalı Kızlar yazısının sonunda Filipinli başka bir kızdan bahsetmiştim :

Tinder çıktığından beridir o işe bulaşmıyorum zira gerek yok. Bu akşam, 200 metre ötedeki otelde kalan ve tatil için Bangkokta olan 29 yaşında bir Filipinli ile buluşacağım, bakalım ne çıkacak.

O da mesela hemen hemen aynı şekilde sonuçlandı. Onu da belki saha raporu olarak yazarım.  Tinder’ı gereksiz küçümsemeyin. Zira gündüz oyunundan daha verimli olabiliyor ve her ne kadar mesajlaşmanın yüz yüze konuşmaktan daha kolay olacağı düşünülse de, kızla buluştuğunuz andan sonrası bildiğin fiziksel oyun.

NOT : Şarabı açmadım tabii. Şarap hatunun aklına bile gelmedi. İnip bira aldım onu içtik. Fiyatını sonradan sordum 300 USD imiş zaten!

Tinder Rehberi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

35
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
13 Comment threads
22 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
19 Comment authors
HakanAkin35likBeginnerAlfaGenerous Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
BenLark
Guest
BenLark

Erkekliğin unutulmuş kitabı der ki “hatun kolu böyle kavrıyorsa bu penisi kavramanın sembolik bir göstergesidir”

Sesli güldüm aq ahahahahahahahaha
Baya sağlam tespit

Sir Tristan
Guest

Dediği doğru. Koluna girmek, bunun bir yansımasıdır. Benim de bir kaç kere (nasıl olduysa) başıma geldi ama mavi hap, bunu teenage movie sekansına evirdiği için sonuç sıçız oldu tabii.

Badi ekrem
Guest
Badi ekrem

Bu sanırım ”Alfa vücut dili ve vücut dilinin önemi” yazısında ki oturuş şekliyle aynı gibi bişey.
O şekilde oturduğumda göğüsüme yatan kadınla, koluma giren kadın aynı.

Dante
Guest
Dante

Camiaya nur yağdı kaç gündür. Raporu okuyanlar öpücük sesi çıkarın, kulak memenizi çekiştirin ve üç defa tahtaya vurun eliniz olur, olmaz onu siz belirleyin.

Endonezya, Filipinler, Çin ve Koreli hatunların bu denli ateşli ve açık ilişkiye yakın durmalarına hayranım. Her ne kadar bana hitap etmiyor olsalar da, seks kurunun yükselmesi ve serbest seks piyasasının hedeflediği rakamlara ulaşmasını istiyorum. Eline, beline, diline sağlık Mahmut.

sinulog
Guest
sinulog

Bu yazıyı okuyunca sesli güldüm.Siteye 2,3 haftadır bakıyorum 30+lık olarak hoşuma gitti. 11 kere asyaya gittim sg,id,ph,th,hk ve mh de çok denedim tinderı ve çok güzel çalışıyor hatta otomatiğe bağlayıp 5 soru cümlesinden sonra nereye gideceği belli oluyor.Herhalde asyada 100 civarı hatunla sadece tinderdan buluşmuşumdur.Filipin tercihi mantıklı en azından ingilizce konuşup anlaşılabiliyor bu avantaj bi de singapurda var ama maliyetler malum. Buradaki game olaylarını bilmeden ben zaten cebu’da ayala ,makati’de greenbelt,bgc ‘de bonifacio high street civarlarında yapıyormuşum tam da o konsepte uygun yerler. Ama bu kadar buluşmadan sonra asyada klas ve kaliteli hatunlara bakıyorum mesela manila’da ermitaya takılan bir hatun… Read more »

Vergilius
Guest
Vergilius

Ne diyorsun birader?

sinulog
Guest
sinulog

Asyada özellikle filipinlerde yapılcak aktivitelerden bahsediyorum.

Atlas
Guest
Atlas

Kaç gündür kuraktı buralar. İyi geldi son postlar . Teşekkürler

Nobodyknowme
Guest
Nobodyknowme

https://youtu.be/vQt1iAohjOk. Şu videoyu izleyin ibret alın bu ne ya kanser oldum

Waltz
Guest
Waltz

DUYURU

Iyi Günler Beyler

19 Ağustos 2018 Telegram Grup Uyeleri ile İstanbul buluşması yapmayı planlıyoruz katılacak, katılabilecek olanlar yazarsa güzel olur.

Teğmen_Komutan
Guest
Teğmen_Komutan

Mahmutum yaz nolur boş bırakma şu site 10000 psikolgdan daha etkili be.

Ly
Guest
Ly

Mahmut abi yorumlayabilir misin? Kız 19 yaşında ve hb7. Tinderda eşleştik, 2 saat sonra yazdım. Yazışmalar şöyle: B:Ben K: Kız B: Selam, xxx ben. B: Fotoğraf çekinmek pahasına perili ve harebe evlere giriyorsun. Bu çok cesurca küçük kız(neg) ama arkadaşlarını da düşünmelisin.. (Kızın fotoğraflarından birisi harebe eski bir yerde çekilmiş idi.) Kısa bir süre sonra cevap geldi. K:Merhaba K: Sergi salonu orası:) B: Ops, evet duvarda tabloda çıkmış. B: Bence yolun düşmüştür ya da tabiki fotoğraf çektinmek için gitmişsindir hahaha K: Hayır:) Fotoğrafçılık dersim için gittim çünkü fotoğraf sergisi -10-15 dakika kadar geç cevapladım, aslinda ne yazsam da bu muhabbetten… Read more »

Şevket Rıfkı
Guest
Şevket Rıfkı

Mahmut hoca. Tinder’da mı çalışıyorsun?
Evet demeyeceğini ve hatta cevap da vermeyeceğini çok iyi biliyorum 😀

Generous
Guest
Generous

Mahmut abi selam. Bir kız var ama düşündüğün gibi değil 😀 kızla tinderdan tanıştık. Arabayla gitmiştim yanına. İlk buluşmada 20 25 dakika sohbetten sonra öpüşmeye başladık. eliyle muamele yapmıştı. Gel zaman git zaman bu kızla 3 5 kez seviştik. Daha sonra bununla aramızda ilginç bir ilişki oluştu. O bana aşkımlı konuşurken ben adıyla hitap ediyordum. Ve tüm buluşmalarımızda seviştik. Public dahil. Telefon mesajlarında sevişmeyle alakalı konuşmuyorduk. Havadan sudan. Buluştuğumuzda annesine arkadaşlarına falan benden bahsettiğini söyledi. Ben fazla umursamıyordum. İlk buluşmada sevişen bir kadından ilişki materyali olmayacağını kırmızı hapı öğrenmeden önce de biliyordum. Bu kız 29 yaşında. Bana Bakire olduğunu söylüyordu… Read more »

BeginnerAlfa
Guest
BeginnerAlfa

Sitenizi ve kırmızı hapı kısa süre önce keşfettim. Öncelikle size teşekkür ederim bu yardımlarda bulundugunuz icin. Mailiniz sonucunda buraya yazıyoru. Tinderdan bir çok eşleşme yakaladım ve bunun en sonuncusu da şöyleydi; Ben:Merhaba nasılsın?(Profil bioda bir sey yazmıyordu ve neg atacak bir foto da yoktu maalesef bu girişi yaptım) Kız: Selaam. İyiyim sen? B:Biraz yorgunum K:Why? B:Because İntern ve fitness.(Uyuz olurum ingilizce konuşularlara sonrasında alttakini yazdım) B:Ikimizde Türkçe biliyoruz Xcim gerek yok İngilizceye😂(Normalde konuşmayı belki kesmeliydim burada) K:Özür dilerimmm B: Bir daha olmasın hanımefendi😄 K:Üzdün😪 B:Affettirmek kolay K:Nereden biliyorsun? B:Çünkü seni yemeğe çıkaracağım ve emin ol eğleneceksin K:Şüşkoyum diye(aynen bu şekil)… Read more »

35lik
Guest
35lik

İlk hatan yemek muhabbetine çok hızlı girmen. Daygame kuralları burada da geçerli; ”3-4 dk eğlenceli muhabbet etmeden telefon, instagram istemeyin”. Tinder da mesajlaşma aralıklarından dolayı 3-4 dk olarak değil, eğlenceli bir muhabbet sonrası olarak algıla. Mahmut un ”havvalı ademli” örneğinden gaza gelmeyin:) Orada çok güzel bir ortayı gole çevirmiş. Normalde bir çok tinder konuşmasında onlarca çalım atman gerekir gole ulaşabilmek için. Şüşkoyum diye(aynen bu şekil) yemeğe tav olacağımı mı zannettin lol(Shit test saydım) demişsin. Sen şişko olsan ve kız sana sataşsa shit test olurdu. Bu ise değil. Kız iyi bir espiri yapmış. Hiç eğlenceli muhabbet yapmadan direk yemeğe davet etmişsin,… Read more »

Akin
Guest
Akin

Yurt dışı ile Türkiye arasında dağlar hatta himalayalar kadar

Hakan
Guest
Hakan

Mahmut abi otelde odana nasıl çıkardın ya hatunu.Ben bir otelde kalırken aynı şeyi yapmaya çalışınca kızdan da para istemişlerdi yani kısacası izin vermemişleri.Otelin ucuzunda kaldığımız için mi acaba