Daddy issues’u olan bir kızın 5 işareti

Daddy issues bir erkeğin en iyi dostu da olabilir en kötü dostu da… Bir yandan, babasıyla berbat ilişkileri olmuş bir kız, uysal, mütevazi, kısa süre sonra evinize gelip sert seks yapabileceğiniz ve sizin için kurabiye yapan bir kız anlamına gelirken, diğer yandan kendinizi berbat bir durumda arabanızı yeniden boyarken, arayan numaraları engellerken ya da kelepçeyle evden çıkarılırken bulmak üzere olduğunuz anlamına gelebilir.
Hatunun Freudiyen prenses kompleksi olan , baba yoksunluğu sebebiyle bunun yerini dolduracak kişiyi arayan biri olup olmadığını şeffaf bir şekilde anlamanız için daddy issuesu olan kadınları nasıl tanıyabileceğinizi bilmeniz gerekiyor.

Dady Issuesun 5 İşareti

1- Aşırı Derecede Kaşardır Veya Saklı Cinsel Fantezilerin Kadınıdır:

İnce örtülü seks fantezisi, rehberiniz olsun. Bir dereceye kadar tüm kızların sert seks sevmesi sır değildir ama daddy issues vakası size tüm seviyelerde tur attırabilir. Sizden şaşırtıcı derecede acılı ve domine edici fanteziler isteyebilir. Yaşlı adamlara bir çift Lululemon gibi yapışırlar. 1. Seviye ilgi orospuluğu yapabilirler. Bu sadece hergün Facebook profil resimlerini değiştirdikleri anlamına gelmez, alışveriş manyağı bir kız haline gelmeleri ya da orta sınıf bir aileden çıkıp porno filmlerde rol almaları anlamına gelebilir.

2- Kendine bir şekilde zarar verir:

Kendine zarar verme, çeşitli şekillerde derin ruhsal sorunlara işaret eder. Her yerin dövmeyle kaplı olması, piercingler, kadınlık belirtilerinin zarar görmesi ( örneğin saçı kazıtmak) gibi belirtiler, bir kadının baba figürüyle sağlıklı ilişkileri olmadığını gösterir. Kesme tabi ki kendine zarar vermenin bir göstergesidir. Tırnak yeme takıntısı da yine sıklıkla bunların eş zamanlı semptomudur.

3- Sahte, Abartılı bir Özgüveni vardır:

Her daddy issues kendinden nefret etmeyle sonuçlanmaz. Aslında bazıları aşırı bir benlik algısına yol açar. Aşırı babalık, hayatın ilk 18 yılında bir kızı her gün “prenses” olarak adlandırılmak gibi şeyler bir kadının kendini kandırmasını ve keşfedilmenin eşiğinde olduğunu düşünmesini sağlayabilir. Yemek yapamadığı için övünür, size jestiniz için teşekkür etmeyi beceremez ya da geç kaldığı için sizden özür dilemez çünkü bu tip davranışların iyi olmadığı, babasının küçük kızına asla öğretilmemiştir.

4- Kendinden Emin, Maskülen Bir Adam Tarafından Gözü Korkutulur:

Hiçbir şey, erkeklerle ilgili sorunları olan bir kadın için erkek gibi davranan bir erkekten daha fazla kaygı uyandıramaz. Bu yüzden günümüzün Tumblr tarzı feministlerinin, babalarından normal kadınlara nazaran daha fazla zarar gördüklerine eminim. Mantıksız bir erkek korkusu olan kızlar, herhangi bir erkeği küçük düşürücü şekilde etiketlerler. Bir kadının sıklıkla erkeğe fiziksel zarar vermeye yeltenmesi o kadının babasına olan derinlerde kalmış öfkesini gösterir.

5- Vücut Görüntüsü Sorunu Ya Da Yeme Bozukluğu Vardır:

Sözüm ona, ne hakkında konuştuğunu bilen insanlar genellikle yeme bozukluklarına, ” her şey kontrolle ilgili” derler. Yani, hayatlarının kontrolünü kaybettiklerini hisseden kızlar, kontrol ettiklerini düşündükleri şeyin kontrolüne( yediklere şeye) saplantılı olurlar. Öyleyse bu kızları sürekli yeme bozukluğu kliniğine iten kim? Onların zorba babaları! Yeme bozukluğu olan kızların %90’ından daha azının daddy issuesu belgelenseydi şok olurdum.

Daddy issuesu olan bir kız, seks hayatınızın 3. demir yoludur. Tehlikeliyken, tünellerinizin sağlamlığını bozar. Devam edin ama dikkatli olun.

Kaynak: 5 signs a girl has daddy issues

Çeviri: SVBG

İlişki Sihirbazı – Kadınlarla Başarının Sırları

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Sonsuzluk ve Bir Gün

Sonsuzluk ve Bir gün, Türkçe kırmızı hap camiasının en bilinen ve takip edilen yazarlarından biri. Kendisini buradan olduğu gibi twitter hesabından (@sonsuzluk_vbg) ve Ekşi Sözlükten (@sonsuzluk ve bir gun) takip edebilirsiniz.

127
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
44 Comment threads
83 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
67 Comment authors
EmreAnonimPizarroCemNearly3 Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Kafana Göre
Guest
Kafana Göre

Babasıyla sorunu enlerinde olan, “sevmesi gereken tek adam babamdı” diyen bir kadında Borderline teşhisi koyulması daha mı olası sizce?

Mahmut Abi
Admin

Ne alaka?

Kafana Göre
Guest
Kafana Göre

Hocam ortadan başladım yanlış oldu kusura bakmayın, sorum bu 5 kritere de uyan bir kadının BDP veya herhangi bir kişilik bozukluğu olma ihtimali daha mı olası?

Bir erkeğin böyle bir kadınla kısa ve uzun vadede nasıl hareket edebileceği konusunda kısaca bahsedebilir misiniz?

Mahmut Abi
Admin

5 kritere de uyan kadının sorunu olma ihtimali daha yüksek olsa da teşhis onun problemi sizin değil. Bu tür kadınlarla uzun vadeli ilişkiye girilmez. Kısa vadede ise eğer acemiyseniz hiç bulaşmayın.

Kafana Göre
Guest
Kafana Göre

Teşekkürler hocam gayet açıklayıcı oldu.

mahmutabeyyyy
Guest
mahmutabeyyyy

abi dady issue olan bir tabağım var kızla 1 2 yıldır tanışıyorum 3 -4 aydır ara ara buluşmalarımız , cinsel birlikteliğimiz oluyorduu lakin son zamanlarda cinsel birliktelik istemiyor , öpmek bile istemiyor . Bu şekil de devam etmek istemediğimi belirtip yoluma koyulmuşken görüşelim dedi buluştuk. Kıza ben açık acık cinsel birliktelik istediğimi söylüyorum şimdi istemediğini ilerde isteyecebiliğini bla bla konuştu belki arkadaş olmalıyız dedi (arabada gidiyoz bu arada) telefonum çaldı konuşurken başka bir tabağım akşam beni davet etti görüşelim filan diye bu çıldırdı kim bu kız niye görüşeceksin filan filan diye öbür kızda duydu o kim filan diyor 🙂 telefondaki… Read more »

Mahmut Abi
Admin

şimdi istemediğini ilerde isteyecebiliğini bla bla konuştu belki arkadaş olmalıyız dedi Şimdi istediğini, ona arkadaş gözüyle bakmanın mümkün olmadığını ve arkadaşlıktan fazlasını istediğinde seni aramasını söyleyeceksin.

fuck body de olmuyacaksak sen ne istiyorsun benden dedim şaçmaladı Sen saçmalamışsın. Böyle kaba ve abazan konuşarak karizma değil aç odun gibi duruyorsun.

eğer seks gene olmazsa kızı hayatımdan çıkarmalıyım Evet. Yukarıda dediğimi de ve fikrin değişmezse beni arama de.

Simon Adams
Guest
Simon Adams

Kızın babasının beta olması ya da evdeki dominant karakterin annesi olması kızı nasıl etkiler?

Mahmut Abi
Admin

Kötü etkileyebilir.

Bir insanın X ortamında büyümesi onun Y olma riskini önemli ölçüde arttırır. İlla Y olur diye bir şey söyleyemezsin.

SimonAdams
Guest
SimonAdams

Ne bakımdan kötü etkileyebilir? Örneğin kıza dominant davranınca diğer kızlardan daha kötü reaksiyon alma ihtimali artar mı yoksa hipergami her şekilde aynı çalışır mı?

Mahmut Abi
Admin

Kızın arıza ve uzak durulası olması açısından kötü etkileyebilir.

Oslo
Guest
Oslo

Böyle bi ailede büyüdüm. Ben de dominant bi kadınım. Bana dayılanan herifi parçalarım. Şimdiye dek cesaret edebilen olmadı zaten.

cvparayanadm
Guest
cvparayanadm

Abi merhaba uzun ve ciddi düşündüğüm bir ilişkim var ve yeni farkettim daddy issuesu oldugunu. Bu kriterlere uyuyordu ama sadece böyle bir insan diyip geçiyordum. Şimdi anladıktan sonra saçma bi mesafe koydum kendi içimde ve nasıl davranacagımı bilmiyorum. Bu arada daha önce konustugumuzda iğrenç olduğuna dair söylemleri vardı. Kafam da karıştı

Mecma
Guest
Mecma

Mahmut abi 4 aylık sevgilimin babasıyla annesi ayrı ve anlattığı kadarıyla da baba sevgisi yok, çocuğunu umursamıyor, kızın annesiyle de tanıştım kadın dominant buluşunca bana test vari sorular sordu ilk başta kızımı üzme böyle olur şöyle olur bende pek sallamadım açıkçası ama uzun vadede kızdan çok anası beni korkuttu diyebilirim. Ama dışardan bakınca kadın modern iyi niyetli gibiydi ve kocasıyla ilişkisi pek dramatik sanki çekmiş gibi konuştu. hani anasına bak kızını al derler ya abi hem babayla sorunlu gibi hemde anne biraz sıkıntı ilerleyen süreçte ne yapmalı abi. Maddeleri açıkçası net bir şekilde gözlemleyemedim, fire vermiyor açıkçası ama şüphe uyandırıyor.

Mahmut Abi
Admin

Mahmut abi 4 aylık sevgilimin babasıyla annesi ayrı ve anlattığı kadarıyla da baba sevgisi yok, çocuğunu umursamıyor, kızın annesiyle de tanıştım 4 ay çıktığınız kızın annesiyle ne akılla tanışırsınız bilemiyorum. Ne işiniz var 4 aylık sevgilinizin annesiyle tanışmakla? Kociş modunda mı takılıyorsunuz nedir?

ama uzun vadede kızdan çok anası beni korkuttu diyebilirim 4 aylık ilişkide pembe evlilik hayalleri kuruyorsun sanırım. Ne uzun vadesi, ne annesi? Başından betalaşmaya bu kadar hevesli olmayın.

ilerleyen süreçte ne yapmalı abi Senin şu pembe hayallerden kurtulman lazım. Yaşın da Allah biliyor 25 bile değildir.

Lincoln
Guest
Lincoln

Abi selam, peki iliskiye basladiktan kac ay sonra ailesi ile tanisma/ kendi ailemle tanistirma eylemlerine girmeliyim? Ve iliskiye baslama ayini hesaba katarken bastaki 3 4 aylik gozlemleme surecini de katmali miyiz? Yoksa bu surenin sonunda resmi olarak sevgili oldugumuz zamani mi baz almaliyiz.

Mahmut Abi
Admin

Evlenme kararı almadığınız kızı ailenizle tanıştırmayın, ailesi ile tanışmayın.

Cem
Guest

Mahmut abi ben 34 yaşındayım sevgilim de 22 yaşında ve ailesi benimle tanışmak istiyormuş. Kız hala ailesiyle yaşıyor öğrenci olduğu için ve bazen benimleyken ailesi falan arıyor haliyle benim kim olduğumu bilmek istiyorlarmış. 8 aylık bir ilişkimiz var. Tanışmalı mıyım kız da tanışmamı istiyor.

Mahmut Abi
Admin

Erken.

Cem
Guest

Erken ama ailesi beni görmek için baskı yapıyormuş kıza. Kimlesin neredesin görmek istiyoruz demişler. Kız bazen benimle buluşmak için ailesinden izin almakta zorlanıyor. Ailesiyle tanışırsam daha rahat görüşebileceğimizi söyledi.

Diyojen
Guest
Diyojen

Mahmut Abi, yakın zamanda baba ile sorunu olan bir kadın tecrübe ettim sanırım. Zaman zaman denk geldiğim kadınla, bir sınav görevi sayesinde 3 hafta önce tanıştık. Sanki o anı beklercesine, kurulan iletişim akmaya ve flört etmeye başladık, her şey mükemmeldi. Zira kadın benden daha çok istekli ve adımlar atıyor, girişimde bulunuyordu. Lakin konuşmalar boyunca ” babasından ” hiç bahsetmedi. Baba figüründe sorun olduğunu hissettim, sorduğumda ise bu konuyu konuşmak istemiyorum dedi. Bir de şu zamana kadar uzun bir ilişki kuramamış olması da kafa karıştırıcı. (Yaşı 27) Bir ara evine davet etti. Yakınlaşma gayesiyle attığım birkaç adımda kaçarcasına geri çekildi. İkilemliydi.… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Babayla ilgili de olabilir de olmayabilir de. senden bir nedenden dolayı soğuyup ilgisi kalmadığı için bahane olarak ortaya attığı kesin. Bir ihtimal belki tacize uğramıştır ve onun yarasıdır. Bunu bilemezsin ama kızın ilgisi yok deyip çekilirsin.

Her babayla sorunu olanda daddy issues olacak diye bir şey yok. Babayla sorun riski arttırır.

Diyojen
Guest
Diyojen

Anladım abi. Babasından hiç bahsetmeyişi, bu konuda konuşmak istememesi, flört sürecinde ” bizi annem büyüttü. ” , ” her yönümü sev istiyorum. ” vb. şeyler söylemesi sanırım bana bunu düşündürdü. Kırmızı bayrak gibi gelmişti zaten. Lâkin kesin bir yargıda bulunmak güç. Travması tetiklenmiş gibi bir intiba var ortada. Bıçak gibi kesilen bir süreç çünkü.

Üstadım, çekildiğimi ifade etmeliyim. Mümkün mertebe süreçten heybeme bir şeyler atmak gayesiyle soruyor yahut irdeliyorum. Bu davranıştaki bir kadını ” sorunlu ” addetmek mümkün mü ? İlişki kurulması sıkıntılı minvalinde.

Bir de, olası bir geri dönüş, iletişime geçme çabasını ne şekilde karşılamak sağlıklı olacaktır ?

Mahmut Abi
Admin

Kadının sorunlu olup olmadığını birlikte 3-4 ay geçirmeden zor anlarsın. Yeniden iletişime geçerse buluş, fiziksele git yine reddederse nextle. Yolda burnun arıza kokusu alırsa ilerlemeden bırak.

Diyojen
Guest
Diyojen

Geribildirimin için teşekkür ederim Mahmut Abi. Seninle, ekiple, sayfayla ve bu yaşantılarla inşaya devam ediyoruz. İyi ki varsınız.

BlackMan
Guest
BlackMan

Richard Cooper, Daddy Issue konusunu “20 Red Flags” yazısının İlk maddesi yapmış. Uzak durmak gerek “Daddy Issue” kızlarından.

serkan
Guest
serkan

Mahmut abi ben 31 kız 20 yaşında. babası ile ayrı yaşamış ve 5 ay önce de babası ölmüş. Ailesi ve arkadaşlarından pek samimiyet bulamamış sevgi açlığı çeken biri. Kız gerçek muhafazakar ve kimse ile daha önce konuşmamış ilişki yaşamamış. Eğer olursa da o kişiyi babamın yerine de koymalıyım diyor. Yalnız zaman zaman girdiği depresyonlardan dolayı uyku sorunu var ve dönem dönem ilaç kullanıyor. Çok hassas ama uysal biri.

Ben de konuşursam uzun süreli ilişki ya da evlilik için olur.

Hocam sizce bu kızla uzun süreli ilişki düşünmeli miyim ? Sonraları açığa çıkacak sorunları olalabilir mi?

Teşekkürler.

serkan
Guest
serkan

Bu arada belirtmeyi unuttum yukarıdaki özelliklerin hiç birini taşımıyor.En azından belirgin olanları.

Mahmut Abi
Admin

Ben de konuşursam uzun süreli ilişki ya da evlilik için olur … Hocam sizce bu kızla uzun süreli ilişki düşünmeli miyim? Hiçbir fikrim yok, olamaz da. Bunu bana sorarak anlayamazsın. Siz ilişkilere tersten yaklaşıyorsunuz. Bir kızla uzun süreli olsa bile sen fazla kapılmadan başlayacaksın, 8 ay geçtikten sonra soracaksın bu soruyu. Geçmiş 8 ayı değerlendirerek soracaksın. Kızı tanımadan bilemezsin. Tabii ki eğer önceden bir kırmızı alarm çıkarsa 8 ay dolmadan “hayır olmaz bu” dersin ama 6-8 ay hatta idealinde 12 ay çıkmadan “evet olur bu” diyemezsin. Bir de bu daddy issues olayını da yanlış anlıyorsunuz. Bir kızın babasız büyümesi, onun… Read more »

serkan
Guest
serkan

Evet üstad haklısın. Peki erkeği babasının yerinede koymak istemesi ve bunu söylemesi neyin alameti olabilir ? Ben de aynı zamanda baba figürü araması ona göre davranması ilişkinin ve ya evliliğin sağlığını nasıl etkiler ? Mesala beni daha dominant mı yapar ? Kızın saygısı mı büyük olur ? Yoksa yüksek ve farklı beklentiler yüzünden sorun mu çıkar ?

Mahmut Abi
Admin

Peki erkeği babasının yerinede koymak istemesi ve bunu söylemesi neyin alameti olabilir? Birbirinizle iyi vakit geçirmek yerine fazla gevezeliğe odaklandığınızı gösterir.

6-8 ay sonra hala beraberseniz o zaman düşün ve o zaman gelip sor.

Berkay
Guest
Berkay

Mahmut abi selamlar. Tanışır tanışmaz çok etkilendiğim ve karşının da benim kadar hatta çok daha hevesli olduğu kızların hepsinde daddy issues çıkıyor neden olabilir sence bu.

Mahmut Abi
Admin

Hepsi daddy issues çıkmıyor, sen sadece bu tip kızlardan etkileniyorsun. Aynı kutuplar birbirini çeker. Senin bir arızan var ki sadece bu tip bir arıza kızla uyuşuyorsun.

Anlatımın da sakat. Tanışır tanışmaz çok etkilenmen başlı başına bir problem zaten. Bu ilgi, hoşlanma vs. değil muhtaçlık işareti.

Berra
Guest
Berra

Abi açık olayım 15 yaşındayım. Bir kızı daddy issuesten daha kötü etkileyen şey hem mommy hem daddy issuese sahip olması. Babam mükemmelliyetçi ve sinir hastası, zaten annemin takıntıları say say bitmez. Birde baskıcılar her hafta telefonu bi anda alıp kurcalıyorlar. Bi tanışma uygulaması indirdim, bir sürü flörtüm vardı ama ben flört olduğumuzun farkında bile değildim. Sıkıntı şu ki her yaştan erkekle konuşuyordum. Benden küçüklerle bile. 57 yaşındada bir adamla konuşmuştum, 25 yaşındada, 11 yaşındada. Okulda Tuğrul(44) diye bir flörtle konuşurken bi arkadaşım geldi yanıma, baban sinirliydi ve aranız iyi değildi değil mi dedi. Onayladım. Sen bence babandan alamadığın sevgiyi başkalarından… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Senin 15 yaşında hiçbir yaştan erkekle konuşmaman ve flört etmemen lazım. Henüz bunun için çok erken ve yetişkin ilgisi ihtiyacını bu şekilde karşılamaya çalışırsan, ilerde ne kadar istersen iste, iyi bir ilişki kurup devam ettirme şansın çok azalır. Ayrıca 15 yaşında bir kızın daddy issues sahibi olması ne onun suçudur ne de sorumluluğu. 25 yaşında hala varsa onun suçu değildir ama bundan kurtulmak onun sorumluluğudur. Yani ilk yapman gereken erkeklerle konuşmayı, 18 yaşına kadar tamamen bırakmak. Özellikle de 18 yaş üstü erkeklerle konuşmayı. Arkadaşın da benim dediğim şeyleri söylemiş. Babandan göremediğin ilgiyi daha büyük erkeklerden bulma çaban özellikle çocuk yaşta… Read more »

Berra
Guest
Berra

Abi diyorum ya ben farkında bile değildim. İstediğim şey zaten dertleşecek konuşacak birilerinin olmasıydı. Buradan işte sırf erkeklerin dikkatini çekmek için yaptığımı falan çıkarmanı istemem abi ama yani ben zaten erkek ağırlıklı ailede büyüdüm, konuşma şeklim, tavırlarım bile buna göre şekillenmiş yani kızlarda aşko kuşko olarak beraber takılınca ben zaten anca erkeklerle konuşuyordum. Mesela önceden de moralimi bozuyordu bu, siliyordum ama 2 güne kalmadan geri yüklüyordum. Rehberlik hocalarımla da görüştüm, şimdiden bir erkekle ilişkiden sıkılıp, anında yeni ilişkiye girersen büyüdüğünde sorun çıkarır tarzında konuştular yine senin gibi. Bu hafta her an zaten aklımdaydı,, rüyalarıma kadar girdi. Ben psikolojik olarak iyi… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Neyse şimdi farkındasın. 3 sene daha dişini sık ve hüsranını gideceksen üniversite hırsı ve çalışmasına aktar. Sonra da ailenden uzakta bir üniversite seç.

aklımalmıyordelirecegim
Guest
aklımalmıyordelirecegim

abi toplumun yapısının yerle bir olması, bütün bir neslin sorgulamadan popüler olana yönelmesi, 15-16 yaşlarında sosyal medyada vücudunu paylaşan kızlar,sigara ve alkol içip sosyal medyada takdir edilen 18yas altı, daha yetişkin olmadan bekaretini kaybeden insanlar ve bunun artık bu nesil tarafından kabul görülmeye hakkında ne düşünüyorsun

Mahmut Abi
Admin

bütün bir neslin sorgulamadan popüler olana yönelmesi, 15-16 yaşlarında sosyal medyada vücudunu paylaşan kızlar, Muhtemelen o yaşta kızların binde biridir.

sigara ve alkol içip sosyal medyada takdir edilen 18yas altı, daha yetişkin olmadan bekaretini kaybeden insanlar Sosyal medyanın ilüzyonu, birçok insanı, özellikle de erkeği, çok az bir kadın grubunun görseline hapsedip tüm dünyayı öyle sanmalarına neden olması.

bunun artık bu nesil tarafından kabul görülmeye hakkında ne düşünüyorsun Senin algoritmanın duvarlarına hapsolup gerçeklikten kopmuş biri olduğunu düşünüyorum. Azınlık bir grubu izlemeyi bırak, gerçek insanlarla iletişime geç.

afcdd
Guest
afcdd

baba sorunları var bana anlatıyor nasıl yanında olmalıyım,nasıl davranmalıyım? (ilişki içerisindeyim kızı seviyorum)

Maradriaor
Guest
Maradriaor

Burada yazan maddeler mommy issues içinde geçerli diyebilir miyiz?

Mahmut Abi
Admin

Bilmiyorum.

pro
Guest

baba sorunlu ve daha ilk günden yakınlaşmaya çalışan bir kadın uzun ilişkiye uygun mudur?

Mahmut Abi
Admin

Baba sorunlu olduğunu nereden biliyorsun?

Nearly3
Guest
Nearly3

Mahmut abi hayatımın en kötü günlerini yaşıyor olabilirim 3 yıllık bir sevgilim var babasıyla tamamiyle sorunlu, çocukken dayak yediği, birbirlerinin hala yüzüne bakmadığı, aynı evde yaşayıp hiç konuşmadıkları yani tamamen apayrı bir kız arkadaş. Beni deli gibi seviyor ben normal seviyelerdeyim aşkından ölüp bitmiyorum ama seviyorum. Yalnız son 1 yıl içinde acayip acayip büyük kavgalar oldu ve en son 2 si 2 gün arayla onun kendine zarar vermesi, bana zarar vermesi, eşyalarıma, aracıma zarar vermesiyle devam etti ve hepsi sokakta, iş yerimin önünde vs. Oldu.( Aldatma Muhabbetinden dolayı) tam bir aldatmışlık sayılmaz ama benzer bir şey. Tehditler, küfürler, anlayacağın çok… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Yalnız son 1 yıl içinde acayip acayip büyük kavgalar oldu ve en son 2 si 2 gün arayla onun kendine zarar vermesi, bana zarar vermesi, eşyalarıma, aracıma zarar vermesiyle devam etti ve hepsi sokakta, iş yerimin önünde vs. Oldu. En hızlı ve hasarsız şekilde terk etmeye bak.

içimde bir yerlerde ayrışık isteği var ama acıyorum, kıyamıyorum sence napayım ? Bu kızdan o eve çıkmadan hemen ayrıl, sen ona kıyamazsan o sana kıyar merak etme. Aman diyeyim.

Nearly3
Guest
Nearly3

Ayrılırsam hasarsız olma ihtimali yok gibi görüyorum ve ben de dayanamam ilgisi alakası hiçbir şeyde hiçbir sıkıntı yok sadece bu kavgalar sorun yarattı ki zaten yine babasıyla vs. Büyük sorunlar yaşadığı zamanda geldi bu kulağına bugün bile hala ev bakıyoruz beraber beni her şeyi olarak gördüğünü vs vs cümleler dolu geçiyor aramızda Mahmut abi sence bir şansı haketmez mi ? Açıkcası merhamet duygum yoğun basıyor ve bu sevdiğim bir kız olunca işler daha da değişiyor kızın yaşı 19 bu arada açıkçası eve çıktıktan sonra yani ona bazı şeyleri tattırdıktan o … babasından uzaklaştırdıktan sonra da bu tarz herhangi ne olursa… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Sen kararını vermişsin zaten.

Pizarro
Guest
Pizarro

Kendisine, sana, eşyalarına zarar vermiş ve tekrar zarar verme potansiyeli yüksek olan bi kızla aynı eve çıkmak akıl tutulması olsa gerek. Bu kızla kaldığınız evde yaşayacağın bir tartışmanın karakolda ya da mahkemede bitme olasılığı çok yüksek. ( aynı hatayı yapan arkadaşım kafasına ütüyü yedi ve geceyi karakolda geçirdi. Kızın karakolda verdiği ifadeyi yazmak bile istemiyorum)

Anonim
Guest
Anonim

Millet demek ki hayatının içine harbiden böyle göz göre göre sıçıyor.

Emre
Guest
Emre

Mahmut abi selamlar, benim sorunum sürekli babası vefat etmiş kızları buluyor olmam, hatta genelde babaları 2015-2017 senelerinde yani 15-17 yaşlarında iken kayıp yaşıyorlar. Bu 3. Kez olunca hep o kızlardan hoşlanınca bende mi bir problem var diye sormadan edemedim. Bilgilendirebilir misin beni bu konuda çok makbule geçer teşekkürler.

Mahmut Abi
Admin

Hiçbir fikrim yok ama babası vefat etmiş kızda bu nedenden daddy issues olacak sanıyorsan feci yanılıyorsun.