Mistik Feminenlik

Muhtemelen yüzyıllardır kadınların sahip oldukları en kullanışlı şey, “ bilinmezlik” olmuştur. Bu kelimeyi uydurdum ama kullanışlı bir kelime. Yüzlerce yıldır kadınlar, kuşaktan kuşağa bu bilinmezliği, bilerek ya da farkında olmayarak geliştirdiler. İşte bu, mistik feminenlik, kadınsı ayrıcalıkla elden ele geçen şey oldu. – Her kadının fikrini değiştirme hakkı vardır. –  kadın sezgisi ( efsanesi)- Mesela “ Kadınlar bilir “ diye bir söz vardır. Bir erkek hiçbir zaman bu kadar saygı görmezken ve kararlı görülmezken – onlara, kastettiğin şeyi söyle ya da söylediğini kastet denirken- kadınların zor anlaşılır olmaları toplum tarafından ödüllendirilir ve destek görür. Şunu da söyleyeyim, bu oldukça mantıksızdır. Aslında, doğru yapıldığında bu anlaşılmazlık kadını hem etkileyici hem de çekilmeyecek derecede sinir bozucu yapar. Bunu elde etmek için bir kadın anlaşılamaz olmalı ya da öyle görünmeye çalışmalıdır. Tüm erkekler, kadınların anlaşılmaz canlılar olduklarına inandırılmışlardır.

Aynı sebeplerden ötürü mistik feminenlik, kadın ruhuna çekici gelir ve PUA tekniğinde karı kız tavlama konusunda baya işe yarar. Din, batıl inanç, sezgi vb. metafizikle bağlantılı bazı “ gizli güç” dinamiklerine çok çekici gelir. Birinin, kadınların içindeki dedikodu aşkını görmek için çok uzağa bakmasına gerek yoktur. Kadınların gizli güçleri vardır. Bunca zamandır feminenliğin cadılıkla ilişkilendirilmesi boşuna değildir. Tarihsel olarak erkeğin domine ettiği kültürde, gizliliğin ve mistisizmin gücüne erkeği etkilemek ve kontrol altına almak için bir kaynak olarak ihtiyaç duyulmuştur. Bu bazen bir kadının kazıkta yakılarak öldürülmesiyle sonuçlanmıştır ama daha çok, tahtın arkasındaki güç anlamına gelmiştir ve kadının etkilediği erkeğin statüsüne bağlıdır.

Bu mistisizmi cinsellikle birleştirdiğinizde feminen mistisizmini elde edersiniz. Bu, uygun hipergami arayışı için feminen zorunluluğun sahip olduğu en kullanışlı araçtır.

Mistik feminenlik, cinsiyetler arası iletişime nüfuz eder. Her forumda, her blogta, her Facebook postunda ve bir kadın tarafından yazılan herhangi bir yazıda mistik feminenliğin bir kalıntısı vardır. Bir kadın, kadınlar hakkında yazılmış kötü bir gözleme sert yanıt verirken verdiği cevaptaki standart yanlış yönlendirme HER ZAMAN öngörülmeyen, kaprisli, kadınsı bilinmezliklerle doludur. Mistik feminenliğin ilk ( ve ikinci) dövüş klübü kuralı, kadının efsanevi, bilinemez yapısını korumaktır. Kız kardeşlik, buna ihanet edenlere acımaz. Roissy’nin deyişiyle, siz gerçeğe ne kadar yakınsanız, kadınlar size seslerini o kadar yükselteceklerdir.

Yıllarca kadın davranışlarını gözlemleyerek kafa karışıklığını gidermeye ve yaygın sorunların üstesinden gelmeye çalıştım. Kadınlar, erkeklerle az çok aynı temel mantığa ve yönteme sahip canlılardır. Esas mesele şu ki, kadınlar da erkekler kadar sıradışı ya da sıradan ama fark şu, istisnalar hariç, erkekler kadınlar gibi mistik maskülenliğin tadını çıkarmıyorlar. Biz kendimizi efsaneleştirmiyoruz çünkü kadınlar gibi bunu yaptığımızda ödüllendirilmiyoruz. Bunu yapmaya da ihtiyacımız yok. Kadınlar kendilerini efsaneleştirdiklerinde ona sahip olan erkek, ödül kazandığını sanıyor ve bu da kadına ilgi olarak geri dönüyor. Bir kadın delirdiği zaman herhangi bir sebepten delirdiğine emin olabilirsiniz. Kadınlar da erkekler kadar kurnazdır hatta iddia ediyorum, kadınlar erkeklerden daha kurnazdır çünkü bu mistisizmin arkasına saklayacakları çok günahları vardır. Mantıksız değillerdir. Bir kadının hareketlerini, davranışlarını ve bunların arkasındaki gerçek sebebi görebilmek için sadece yeteneğinizi geliştirmeniz gerekir.

Modern çağda erkekler kadınların irrasyonel yaratiklar olduklarini söyleyerek kestirip atmaya çok hevesliler. Freud bile kadınların histerilerine kanıp gelişigüzel şekilde kadınların aciz ve sahtekar olduklarını yazdı. Yaşını başını almış bir adamdan “ kadınları hiçbir zaman anlayamayacağız” gibi bir söz duymanın ne kadar sinir bozucu olduğunu anlatamam. Bir arkadaşınızın şu soruyu sorduğunu kim bilir kaç kere duydunuz : “Dün gece Kristy ile şansın yaver gitti mi?” Bu soruyu pek sorgulamayız ama soru öyle kurulmuştur ki erkekler bu mistik (feminen) mitini farkında olmadan yayıp dururlar. Sizi (kadinla) yatağa götüren şey şans değildir. Doğru zamanda doğru erkek olmanın rolü tabi ki var ama burada işleyen mekanizma o değil. Ama şanslı olduğumuzu, piyango kazandığımızı, nadir ve değerli bir ödül aldığımızı düşünürsek bu bizim neyi doğru yaptığımızı anlamamıza yardımcı olmaz. Üstelik bu, kadınları esrarlı birer ödül dağıtıcısı olarak düşünmemize neden olur ve kadınları dolaylı yoldan kaybetmekten korktuğumuz ödülün ete kemiğe bürünmüş hali olarak kurgulamamıza ve onların konuma gelmelerine neden olur.  Bu mistik kadınla seks yaptığın için şanslısın. Bu nadir ve değerli bir şey olmalı!

Mistik feminenlik cinsiyetler arasındaki süreçleri ve motifleri sorgulamamızı zorlaştırır. Erkekler, bilinemez, gizemli, anlayamadığı ve zor bulunan bir kadını elde ettiği için bile mutlulardır. Cinsel yokluk ile birleştirildiğinde şans faktörü, seksi daha ilgi çekici yapar. Erkeklerin bu “şans”koşullanması ve bunun kadınlarca teşvik edilmesi, yokluk zihniyetinin ve sıklıkla ONEITIS’in nedenidir. Bir erkeğin mistik feminen mitini özümsemesi, kadınlara hizmet eder. Cinsellik bir kadının ilk ve en iyi aracıdır ve bunun değerini arttıran her mekanizma teşvik edilecektir.

Kaynak: The feminine mystique

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Sonsuzluk ve Bir Gün

Sonsuzluk ve Bir gün, Türkçe kırmızı hap camiasının en bilinen ve takip edilen yazarlarından biri. Kendisini buradan olduğu gibi twitter hesabından (@sonsuzluk_vbg) ve Ekşi Sözlükten (@sonsuzluk ve bir gun) takip edebilirsiniz.

20
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
15 Comment threads
5 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
17 Comment authors
LeoRevervumCommanderEl ninoBLACK Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Betmen
Guest
Betmen

Efsane bir yazi olmus tesekkur.. Cok cok onemli bir konu.. Bir sene once yaptigim oneitist hatam yuzunden, hala gozlerim doluyor ve ne kadar buyuk bi tuzagin icinde oldugumu anlayip, eril gucu temellerinden algilamaya devam edebildigim icin mutlu oluyorum.. kadinlara bu tarz anlamlari gercekten yuklemişiz ve bunlar en populer yerlerden en basit marjinal noktalarda bile devamli vurgulaniyor.. Kadinnn, kadinin gizemi… Kadinin ulviyeti falan filan.. Ve evet boyle oldukca bizler ödül bekleyen zavallilar oluyoruz.. ancak bu sadece atfedilmis bir imaj, bir safsata.. Kadinlar o kadar basit ve benden aşagi varliklar ki… sirf bu ilizyon ve odul mekanizmasindan cikamadigim icin, yani adam olamadigim… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Kadınları senden aşağı gören tarafına dikkat et. Bu lafları eden erkeklerin kadınlara olan zaafları, böyle süslü lafların arkasına saklanır. Kadınlar sıradan, hiçbir gizemi olmayan insanlar. Herhangi bir numaraları yok. Hepsi bu.

Revervum
Guest
Revervum

Bravo açıklama İçin Mahmut abi. Kimse kimseden aşağı yukarı değil..
Aşağı yukarı aynı:)
Duygularınızı çok ciddiye almayın arkadaşlar

angaralı
Guest
angaralı

Kadınlar olarak biz çok karmaşığız yok biz gizli oyunlar çeviriyoruz sizin ruhunuz duymaz yok efendime söyleyeyim kadınlar çok güçlüdür bunu siz göremezsiniz yok kadınlar daha zekidir gibi aptal saptal hiçbir gerçeklik payı olmayan cümleler sarfediyor bir çoğu ya aq neren karmaşık kompleks senin.Bunun espirisini cem yılmaz da yapmıştı saçma bulmuştum madem o kadar girift düşünebiliyorsun niye hiçbir dişe dokunan buluşun eserin yok ( varsa da çok istisna)

Yin
Member

Çok önemli bir yazı yine Rollo’dan.

Betmen
Guest
Betmen

Tesekkur ederim

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Yukarıda da değinilmiş, ben okultizm, ezoterizm gibi kavramlara halâ kısmen ilgili sayılırım, bunun kadınlarda merak uyandırdığını farketmiştim, sağlam sohbet konusu çıkıyordu.

Bu arada şu sık sık söz edilen kız kardeşlik goygoyunu kim icad ettiyse, bildiğin götünden sallamış, zaman zaman burada da çevirilerde falan deninilenin aksine kadınlar hiçbir zaman birlik olamazlar, çünnkü; çok çok çabuk birbirlerine düşebiliyorlar, ayrıca, bburada değinildimi bilmiyorum, örn: bir kadın yöneetici hhemcinci olan çalışanının isteğini geri çevirirken, hatta hemcinsini ezebilirken, erkek çalışanına farklı yaklaşabiliyor.

Bence biraz bu tarz konulara da değinmemizde fayda var.

Kör Al
Guest
Kör Al

Yapmadığım bazı şeyler var Mahmut Abi; sigarayı bırakmadım mesela. Yapmam gereken artı şeyleri yazarsan çok sevinirim.

BLACK
Guest
BLACK

Hep bunun peşindesiniz. Birini size göstermesini beklerseniz, beklemeye devam edersiniz.

KEREM
Guest
KEREM

Az önce yazdım ama silindi sanırım…
Selam Mahmut Bey;
Buluştuğum bir sürü kızdan şunu duydum:
“Fotolardaki kadar havalı değilsin” bunu söylerken bu durumdan hoşnutmuş gibi söylüyorlar ama…
Havalı olmadığım için hayal kırıklığı yaşadıklarından adım gibi eminim.
Nasıl daha havalı biri olabilirim? Ve nasıl daha az “makul ” bir erkek olabilirim?

xaxxus
Guest
xaxxus

Bu aslında daha çok bir shitteste benziyo. Dediğini umursamadan yuvarlak ve biraz da narsist bi yanıt verirsen “Fotoğraflardaki kadar değilim zaten daha havalıyım :)” gibi böyle düşübüyolarsa bile tersini düşünmeye başlayacaklardır.

Erkek Evladı
Guest
Erkek Evladı

Fotolarında cidden çok artistsindir ve maskülen bir duruşun vardır ilk olarak o özelliğin göze batıyordur. Kadında gerçekten öyle mi diyerekten öğrenmek adına sana bu tarz bir shit test atıyordur. “Bakma ya o fotolara ben memur olup görücü usulü evlenmeyi düşünen beyefendilerdenim” dersin geçersin. Veya çok gülüyorsundur. Fazla gülmek maskülen bir hareket değil, en azından benim gözlemlerime göre değil. Gülümsemek ile gülmek arasında fark var onuda belirteyim iyi günler.

albırt
Guest
albırt

Konuyla hiç alakası yok ama beni kaygılandıran bir şey sormak istiyorum. Lise son öğrencisiyim. Matematik çözerken çok yavaşım hem de daha soruyu okurken yavaşlığım başlıyor. Soruyu onlarca kez okuyorum. Alzheimer olmadığıma eminim. Matematiğin benim için hiçbir albenisi olmadığı için mi oluyor bu durum? Matematik ilgimi hiç çekmediğinden? Hatta küçükken yaşadığım bir şeyden dolayı hiç sevmediğimden olabilir mi? Çünkü ilgimi çeken konulara çok konsantre olabiliyorum ve çok fazla araştırma isteği duyuyorum. Mesela 9. sınıfta 2. dünya savaşı hakkında her şeyi biliyordum. Hem de sayfalarca yazı okuyarak. Bu kadar bilgiyi anlayıp hafızama koyabiliyorum ama 2 satırlık matematik sorusunu daha anlayamıyorum bile. Sorunumu… Read more »

Aspare
Guest
Aspare
Nofapçı
Guest
Nofapçı

Mahmut abi ben daha önceden bir yorumda 1 yıldır nofap yaptığımı söylemiştim. Bu işte en çok sesimin biraz daha tok olması hoşuma gitti. Ama bazen sesim biraz inceliyor sonra biraz derinden geliyor gibime geliyor. Sence bu kaç ses yaşında tam oturur? Ya da böyle birşey söz konusu değil mi? Bu arada yaş 23 demiştim tekrar hatırlatayım.

KEREM
Guest
KEREM

Yemin ederim bu sitenin söylediği şeylerin ne kadar doğru olduğuna bugün bir kez daha inandım. Bunu yazmama sebep olan olay şu: Bir kızı sanalda gördüm ekledim. (2017 yılı Mart ayı) kız trip yaptı… takmadı naz yaptı vs. Bitti… ama çok hoşuma gidiyordu. Ona en son 2017 mayısında yazdığım mesaja bugün evet bugün 1.5 yıl sonra dönüş yaptı :))) ( Facebooku dondurmuşmuş!)… her neyse… elde avuçta da bir kaç kişi daha var.. ulan kerem hadi yine iyisin oluyor bu iş diye düşündüm… Ve…maalesef mavi haplı bir tavırla Kıza Espri yaptım/ özlediğimi söyledim/ telefon istedim… Ve final bölümü… Ben: sen geri dönünce… Read more »

Erkek Evladı
Guest
Erkek Evladı

Şu sıralar SVBG favorim, ancak gerek Mahmut Abiye gerek burada yazan bir çok kişiye üstlerine vazifeymiş gibi pervasızca istediğim bir konu hakkında bilgilenmek istiyorum :). Bahsettiğim konu girişimcilik. Hani deriz ya disiplin olmadan kız olmaz, disiplin olmadan para olmaz tarzı şeyler. Disiplinli bir şekilde çalışıp elde edilen kaynağı belirli bir risk alıp üst seviyeye çıkarmamız da gerekli. Nasıl bir kadın ile riskler azken yinede risk alıp cinselliği masaya sürüyorsak, aynı şekilde iş dünyası içinde bir redpille ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Bu konu bir çok insanın ilgisini çekmiyor belki ama bu konu hakkında yazarsanız muhtemelen daha çok kişi ilgilenmeye başlayacaktır. Saygılar abi.

El nino
Guest
El nino

Reis artık atma böle yazılar ben bittim mk. Anlayın işte arkadaşlar bu kadınların bir sihri yok. Siz yüzde 50 ihtimalle kadında olabilirdiniz. Sadece %50 ihtimalin öteki tarafının tuttuğunu, kız olduğunuzu hayal edin. Ailenizle, görüşlerinizle alakalı ne değişti? Sadece cinsel arzu ve davranışlar farklı. Onun dışında kadınların hiçbir abartı yönü YOK. Bunu kadınlarda biliyor ama öyle bir beyin sikiyorlarki siz kadınların üstün olduğuna inanıyorsunuz

Commander
Guest
Commander

Mükerrer yazı yine de teşekkürler faydalanılması gerekli.

Leo
Guest
Leo

kendini gerçek anlamda mistik feminen olduğunu zanneden o bazı kadınlar nedense aşağı bulunmaz eleştirilmez dışlanmaz ama alfa erkekliğe kasan erkek aşağı bulunur.
çünkü hipergami öyle bir balon ki eşit koşullardasınız hatta cinsi kimlik dışındaki meziyetler bakımından önde olduğun halde bile
“kadınlar anlaşılmazdır” bana göre meali = hipergami kazanır olan saçmalıkları siz veya başkaları pompalamaya devam ettikçe de
herkes üzerinize daha da çok çökecektir o yüzden bunu yemeyin abi.