Fotoğraflarındaki gibi değilsin shit testleri

Birgün shit test ansiklopedisi yazıp tanesini 10,000 TLye satana kadar her shit testi yazabilme lüksümüz yok. Zaten shit testleri aşmak için gerekli olan şey her türlüsünü bilmek değil genel mantığını bilmektir.

Fakat Kerem’in şu sorusunu yazıyla yanıtlayacağım zira burada genel olarak defalarca işlediğimiz bir zihin yapısı problemi var :

Selam Mahmut Bey;
Buluştuğum bir sürü kızdan şunu duydum:
“Fotolardaki kadar havalı değilsin” bunu söylerken bu durumdan hoşnutmuş gibi söylüyorlar ama…
Havalı olmadığım için hayal kırıklığı yaşadıklarından adım gibi eminim.
Nasıl daha havalı biri olabilirim? Ve nasıl daha az “makul ” bir erkek olabilirim?

Kerem Bey, bu bir shit test. Kız gerçekten hayal kırıklığı da yaşamış olabilir ama sen kızla buluşuyorsan çerçeveni sağlam tutacaksın ve “kızın hayal kırıklığı varsa bile kızın problemi” deyip takmayacaksın. Yani sen shit test sayacaksın.

Senin mesajindan tahminim bunun shit test olduğunun bile farkında değilsin (kendi zihin merkezinde kizlar var ve hala havalı olmadığım için hayal kırıklığı yaşadıklarından gibi abuk subuk seyler soyluyorsun) ve bu nedenle de cuvallamişsındır.

“Sen fotoğraflarındaki gibi X değilsin” özellikle sosyal medyadan ya da Tinder‘dan tanıştığınız kızlardan çok duyacağınız bir şey.

“Sen fotograflarındaki kadar havalı değilsin” diye duysam mesela “sen de fotoğraflarındaki kadar güzel değilsin” diye gelişine çakarım, hiç acımam.

“Ya sen amcaymışsın ya” diyene “bana amca diyorsan göster bakalım kimliğini sen reşit misin …. ufaklık” diye yapıştıracaksın.

Kendini kadınların dediklerine göre ayarlama. “Sen fotoğraflarındaki gibi uzun değilmişsin” dese gelip buraya nasıl uzarım diye mi soracaksın? Kız kısaysa “bu boyla basketçi mi arıyorsun” diye güleceksin ya da kız uzunsa “he ya, tam kolunun altına alıp sarmalığım” diyeceksin.

Şimdi sen bu shit testleri aşıyor musun bilmem. Eğer bunlara eğlenen ustalıkla karşılık vermiyorsan, kızın dediğinde gerçek payı var. Alt tarafı kızın birine cevap yapıştıramayacak kadar heyecanlanıp, Prensesin huzurunda tedirgin, ürkek, kapalı, vs … davranıyor olabilirsin. Eğer kızla buluştuğunda heyecanlanıyorsan, ya da bu tür shit test cevaplarının kızı kaçıracağını düşünüp korkuyorsan, kızı tepeye, kendini aşağı koyuyorsundur. O nedenle de vücudun bir asilzade huzurundaki toprak kölesi davranışını belirtiyordur.

Havalı ne demek hiçbir fikrim yok. Maskülen ama centilmen davranıp gerisini boşvereceksin. Shit testlere böyle gelişine vurabilirsen zaten daha az makul olursun.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

114
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
40 Comment threads
74 Thread replies
4 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
59 Comment authors
FrenchDominantNixYukoTanjant Alfa Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Osiris
Guest
Osiris

Abi eline sağlık.
Bu arada bugün yine açılım yaptım.Avm’ de yürüdüm, kızların biri hb 7, yanında ki 6 herşey iyi gidiyordu, telefonlar alındı.Kız annesinin geleceğini söyledi, kalktık vedalaştık.Bundan önce ki açılımda ortak olan, diğer kızda annem gelecek diye kalktık vedalaştık burda beni başın da savmak mı niyet, anlamadım.

Purple Pill User
Guest
Purple Pill User

Mahmut abi centilmen olmak ve iyi çocuk olmak arasındaki ince sınırı nasıl ayarlayabilirim

dafuq
Guest
dafuq

Buradaki herkese şunu söylemek istiyorum, eskiden bizim lise zamanlarımızda sosyal medya yoktu, şimdi kızlar sadece mahalle veya okul harici tüm dünya’dan feedback alıyor. İstanbuldaki kıza mardin’den zengin bir keke beğeni yolluyor ve olacağı varsa oluyor! Kızlar için siz sıçmıktan ibaretsiniz, kızlar gözüne zengin bir alfa ya da beta kestirdimi diğerleri sadece figürandır! Çocukluktan itibaren çevreleri ve anaları onları böyle yönlendiriyor. Zengin değilseniz max 6.5 ile yetineceksiniz. Diyelim alfasınız zengin değilsiniz, ilişki başlar hatta evliliğe de gidebilir, 6 ay sonra evde osuran bir çift olacaksınız. 1-2 yıl sonra da çocuk yapılacak çünkü siz artık alfa beta falan değilsiniz omurgasız bir omegasınız!… Read more »

jakoben
Guest
jakoben

bir shit test ansiklopedisi olsa harika olacak.

Jesus
Guest
Jesus

Kız ile buluşmadayken başka bir erkek hakkında konuşursa veya eski sevgilisinden söz etmeye başlarsa eğlenen ustalıkla nasıl durdurmalıyız?Geçen buluşmamda oldu ve ben esprili bir şekilde durduramadım kaldım orda.Bu tip durumlarda nasıl hızlıca güzel bir eğlenen ustalık örneği sergileyebiliyorsunuz?

okan
Guest
okan

Bu tür konulara gireceksek saatim 200-300-500 $ dersin artık fiyatın ne kadarsa =) Ya da başka bir siteden arkadaşın uyguladığı yöntem aklımda kalmış kısaca Böyle bir konuya mı girdi. Ya ne dicem hiç düşündün mü? Dinazorlar bla bla ….. anlatıp durursun. Kız burada dinliyormuş dinlemiyormuş umursamadan lap diye girersin anlatırsın. Kız mal mal bakabilir sorun yok sonunda göz kırparsın anlar. Ya da dün akşam ki maçı anlatırsın bir anda aynı etkiyi verebilir. Bana bunu niye anlattın ki? diyecek olursa da önemsiz şeylerden bahsediyorduk ondan anlatmak istedim der geçersin. Yani çok alakasız bir şey anlat geçiştir.Kelebek etkisi olur ne bileyim aklına… Read more »

Edis
Guest
Edis

Mahmut abi ben selfie ön kameradan harika çıkıyorum yani öyle fotolar atıyorum genellikle arka kameradan çok nadir atıyorum çünkü çok garip cıktıgımı hissediyorum sanki 2 tane farklı insan bu neden böyle bunun hakkında fikri olan varmı?

İSKENDER
Guest
İSKENDER

Mahmut abi kız arkadaşım instada bir gönderi bulmuş içinde tarz,fizik, saygı,yüz,güzellik gibi puanlanmasını istediği şeyler vardı ben ona yüksek puanlar verdim fakat o bana az puan vermiş bi shit test olabilir mi ? Ayrıca sanırım başarıyla geçemedim kız hadi neyse bb dedi gitti.Sövesim geldi fakat bir şey yapmadım o kadar samimiydik bu tavır ne yazdım . Yaptığım hata mı eğer hataysa nasıl düzeltebilirim ?

lrksttp
Guest
lrksttp

@ İSKENDER

mrb.

“….Sövesim geldi fakat bir şey yapmadım o kadar samimiydik bu tavır ne yazdım….”
Hocam bu kadar kızılacak, ciddiye alınacak bir şey yokmuş. Ki olsaydı bile senin sorgulayıcı tavrın hem gereksiz hem de -kızma lütfen- çok çocukça. Bundan sonrasında, kız arkadaşın bu olayı açmazsa sen kendiliğinden açma bu konuyu, böyle bir şey yokmuş gibi davran, kız açarsa da duygusal bir tepki vermeden gül ve başka bir konuya geç.

Tanjant Alfa
Guest
Tanjant Alfa

Mahmut abi. Eğlenen ustalıkla flört ederek konuştuğumuz bir kız shittest yapmıyorsa ne anlama gelir? İlgi azlığı falan mı?

Nix
Guest
Nix

Numarasını sokakta aldığım kızlardan birisi sağlam bir iltifat edince bende ooo bu ne hız, haftaya gel de annemden iste tam olsun gibi bir şey söyledim. O da shit testi attı sanırım ve şöyle dedi: sert ve ağır birine benziyordun ama bu şaka baya mazide kaldı pek olmadı sana gibi bir şey söyledi. Bunun üzerine ben de şöyle dedim: saatlerdir seni etkileyecek şakayı bulmaya çalışıyorum, çalışmaması beni darmadağın eder. müsaadenle biraz göz yaşı döküp geleyim. Kızın bana dediği şey beni duygusal olarak sarsmadı ve açıkçası umurumda da olmadı ama Shit Test’i geçip geçemediğimden çoğu zaman emin olamıyorum. Mesela şu cevap geldi… Read more »

Dominant
Guest
Dominant

Kızı suçlayıp takılınca ağırına gitmiş normal bir kız gülüp geçerdi.