Saha Raporu : Secret’in Day Game maceraları – 2

Hava karanlıktı ve büyük bir caddede pek az sayıda insan vardı. Mağazalar kapanmak üzereydi. Seksiliğiyle caddenin soluk renkli havasını adeta canlandıran çiçek desenli elbisesiyle bir kadın, bir mağazadan çıkıp hemen karşısındakine giriyordu. Derken gidip onu durdurdum. Yarım saat sonra bu kadınla nezih bir yerde oturuyor ve bir şeyler içiyor olacaktık. Çok hoş ve kibar yaklaşmamın onun çok hoşuna gittiğini ve hayatında ilk defa bir erkeğin böyle bir teklifine “evet” dediğini söyleyecek ve şaşkın olduğunu dile getirecekti.

Aslında onunla o ilk 5 dakikalık konuşmamda, kendimi ortaya koyma tarzımla etkilemiştim onu. Onunla ilk konuştuğumda bir ara konu özgüvene gelmişti ve özgüvenli olduğumu söylüyordu. ”Sen sokakta beğendiğin kişilere böyle mi yaparsın hep?” dediğinde. “Eğer sürekli olarak yapıyor olsaydım onun adı özgüven değil, arsızlık olurdu” dedim. Konuşmanın sonlarına doğru açıkçası bir şeyler içme teklifimi kabul edip etmemesine %50 ihtimal olarak bakıyordum çünkü konuşma güzel gitse de yaşı benden bir hayli büyüktü. “Bak sana ne diyeceğim, bir ara görüşüp kahve içelim. Reddetmek çok kolay ama önemli olan yapıcı bir şekilde adım atabilmek” dedim. “Zaten reddetmeyeceğim ki!” diyerek, ”yaz!” deyip gözüyle cebimdeki telefonumu işaret etti. Çıkarıp numarasını aldım.

Yalnızca 3 dakika sonrada onu aradım. “Hadi bir şeyler içelim, neredesin?” dedim. Mango mağazasında olduğunu söyledi. “Ee tamam sen çıktığında hemen kapıda bekle beni, ben de geliyorum oraya doğru.” dedim. Gittiğimde mağazadan çıkmış ve beni bekliyorken buldum onu. Koluma girmesini söyledim. Bana olan tavrı çok hoş ve nazik olduğu için ”Bugün senin gibi güzel bir kadınla kol kola olmak gururumu okşadı ” diyerek ödüllendirdim onu. Oturup bir şeyler içtik. Konuşmamızda kadının bir kız yurdunun müdiresi olduğunu, sanat ve sporla ilgilendiğini öğrendim, vücudunu fit tutmak için pilates yapıyordu. Yarım saat kadar oturduktan sonra, bu gece yurda gitmesi gerektiği için kalktık.

Yürüyerek, ona taksiye kadar eşlik edecektim. Yolda çok daha fazla yakınlaştık. Yolda onun alımlı havası ve seksiliğinden dolayı yol kenarındaki barlarda oturan pek çok erkekten kaçamak bakışların geldiğini fark ediyordum. Bu durumu lehime kullanarak, ”ben kıskanç bir erkeğim, gel buraya diyerek elimi vücuduna doladım, o da benim belimden tuttu ve birbirimize sevgili gibi sarıldık. Artık çok yakındık. ”Çocuksun!” dedi bana, bana hem takılıp, hem de sınamak için, ”Çocukların yapamadığı şeyleri yapabiliyorum!” dedim. Gözlerimin için hınzırca baktı. Belimden tuttuğu eliyle bana çimdik atıyordu. ”Kalite kontrol mü yapıyorsun ?”dedim.  Bu yürüyüş sonunda taksinin önüne geldiğimizde ise, ona sarılarak, yanaklarından öptüm. Gözlerine baktım. Sonra “bir kere daha” diyerek tekrar öpüp sonunda dudaklarına bir öpücük konduracaktım ki bu öpücük gerçekleşemeden kendini çekti.

Bir sonraki görüşmemizde onu arkadaş ortamıma götürdüm. Arkadaşımın merkezi bir yerde evi vardı ve orada muhabbet ediyorduk. Sallanan okuma koltuğunda oturuyor ve ileri geri sallanıyordum. Daygame’den tanıştığım benden 7 yaş büyük kız arkadaşım, alkol kullanmadığı için arkamdaki mutfak tezgâhında kendine kahve yapmakla meşguldü. Biz bayılmaya çalışırken, o adeta daha da ayılmaya çalışıyordu. ”Siz ne zamandır berabersiniz ?” diye sordu arkadaşımın kız arkadaşı. “2-3 gün önce tanıştık” diye cevap verdim. “Hadi canım gidin kandıracak başka birini bulun!” dedi. Sanırım dışarıdan yıllanmış sevgililer izlenimini veriyorduk insanlara.

Nasıl olduğunu sorduğunda sokakta tanıştığımızı söyledim, iyiden iyiye şaşırıp adeta şok olur vaziyette kalmıştı. Kız arkadaşım arkamdaki tezgâhta hala kahve yapmakla meşguldü. Bu söylenenlerden rahatsız olup söze girerek olayın nasıl olduğunu kısaca özetlemeye başladı. ”Evet, beni yolda giderken durdurdu ve bende kahve teklifini kabul ettim”. Kızın tepkisi ise şuydu: “Bana yolda yürürken biri gelecek ve kahve içmeyi teklif edecek, isterse karşımdaki Brad Pitt olsun, asla böyle bir şeyi kabul etmezdim!”. Bir yandan gülümserken, içimden “senin gibi ucuz kaltaklar anlayamaz” diye geçiriyordum ki, kız arkadaşım elinde kahveyle kıza döndü, ben hala koltuğumda sallanıyordum. “Bak hayatım ben yıllarca eğitimcilik yaptım,(eski öğretmendi ve artık kız yurdu işletiyordu) o kadar çok insan tanıdım ki artık görür görmez insanların ne olduğunu anlıyorum, daha önce hiç böyle bir şeyi kabul etmedim ama böyle bir adamı nasıl reddedeceksin ki? O yüzden onunla biraz konuştuktan sonra teklifini kabul ettim.” dedi.

Üstelik bunu söyleyen kız arkadaşım ondan çok daha güzel, alımlı, uzun boylu ve kültürlüydü. Beni böyle anlatmasına bayılmıştım ve ne yaptığını bilen bir adam edasıyla koltuğumda daha keyifle sallanmaya devam ettim.

Artık bir şey dememe gerek kalmamıştı. “Peki, siz nereden tanıştınız?” diye sordum, “biz bir arkadaşım aracılığıyla tanıştık” cevabını verdi. “Aa görücü usulü yani” diyerek golü attım. O gün 3 erkek ve 2 kız bir aradaydık, herkes gülmeye başlamıştı. Sonrasında gece boyunca arkadaşımın kız arkadaşının (ciddi bir ilişki değildi) bana olan alıcı gözle bakışlarını hep üzerimde hissettim. Ben lavaboya giderken, kendi kız arkadaşımla zaman geçirip dans ederken zaman zaman birer adet bana kitlenmiş göz fark ediyor ama onun bakışlarına karşılık vermiyordum.

Bu kadının benim kız arkadaşımla olan hikâyemi dinlemeden önce bu şekilde ilgisini çekmiş olduğumu sanmıyorum. Olay kız arkadaşımın benim nasıl bir adam olduğumu anlatması ve 2-3 günde onu ne kadar cezp ettiğimin ortaya çıkmasından kaynaklanıyordu. Başka bir kadın tarafından seçilmiş olmanın ortaya çıkardığı değer mükemmel bir şekilde değerimi yükseltmişti. Artık geç olmuştu ve günün sonlarına doğru kız arkadaşım lavaboya gittiğinde, lavabonun tam karşısındaki küçük misafir odasına geçtim. Lavabodan çıktığında sadece onun duyabileceği şekilde, “gel buraya” diyerek kız arkadaşımı çağırdım ve kapıyı kilitledim. Herhalde ne yapacağımızı herkes anlamıştır diye düşünüyordum.

İçeride yeterince kaldık. Duş almak için, belime havlu dolayıp tam karşıdaki lavaboya geçerken, onunla ilk defa göz teması kurdum, bana çok pis ve keskin bir şekilde bakıyordu, kız arkadaşımın yerinde olmak istediğini hissetmiştim.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Centilmen Kulübü

Secret kendini daygame ve kadınlarla ilişkiler konusunda kişisel gelişime adamış bir kişidir. www.centilmenkulubu.com sitesinin sahibi ve kendine bu konuda bir misyon edinerek tüm tecrübeleri ışığında yazdığı iki kitabını da bu site üzerinden okuyuculara sunmaktadır.

85
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
43 Comment threads
42 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
49 Comment authors
urascimenliiID-44100Centilmen KulübüMurad Abiherotic Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Yalnız Kovboy
Guest
Yalnız Kovboy
Zamaz
Guest
Zamaz

Abi selam istanbuşda iken bi tabağımla görüşürken ben şimdi denizliye gidiyorum gelince arıycam takılırız dedim oda dalgaya vurarak kesin yaşanır bu dedi. Ben istanbula dönerken pazartesi aradım yavru ben salı günü geliyorum çarşamba buluşalım dedim. Oda ben kuzenimde kalıyorum çarşamba döneceğim dedi bende tamam sonra araşırız yine dedim o zaman. Çarşamba günü cuma buluşmak için aradım (abaza gibi görünmenin farkındayım fakat perşembe arasam cumayla arada 1 gün olduğu için ters tepebilir diye düşündüm) aradığımda açmadı. Şimdi aynı okuldayız okulda görünce hiç bişey olmamış gibi davranıp bir süre sonrs tekrar mı çağırmalıyım yoksa bi süre ilgilenmeyip tekrar mı çağırmalıyım yada direk… Read more »

Yalnız Kovboy
Guest
Yalnız Kovboy

Next yap direk.

Mahmut Abi
Admin

Bu kadar basit bir kuralı anlayamıyorsunuz, bu zeka ile koca kırmızı hapı nasıl anlayacaksınız?

Mahmut Abi
Admin
Yalnız Kovboy
Guest
Yalnız Kovboy

Mahmut abi son dönemlerde kırıcı olmaya başladın sanki biraz, eski cevapların çok daha yapıcıydı. Adam bir kere buluşalım demiş yani bir kere söylemiş ve kız bunu ertelemiş kafasında, daha sonra aramış telefonu açmamış. Yani 2 kere hatırlatmış buluşacaklarını. Ben 2 kere denemeden sonra next yapılmasını düşündüğüm için öyle yaptım.

Şevket Rıfkı
Guest

Erkek adam kırılmaz. Bkz: duygusal güç.

Zamaz
Guest
Zamaz

Hocam abartı olcağını düşünmüştüm o yüzden sana sorayım dedim. Yani hiç bir şey olmamış gibi devam etmeliyim değil mi? Doğrı anladım diye düşünüyorum

Commander
Guest
Commander

Epey aradan sonra girip bir bakayım dedim malesef mahmut beyin neden bu lakırtıları yayınladığını anlamıyorum azıcık kırmızı hapı tadan bir erkek şu yazılanların palavra olduğunu bilir. Gerçek bir saha raporumu istiyorsun SVBG dostum yazmıştı dibine kadar samimiyetle Hanky dostum da zira aynı gerçekti. Ne amaçlıyorsun bu palavraları yayınlayarak 90 lı yıllardaki erotik hikayeler gibi okurken gülmekten yıkıldım. Site seninde olsa siteyi itibarsızlaştırma Mahmut Bey.

Mahmut Abi
Admin

“Mahmut Bey akıllı olsun” diye bitireceksin sandım.

Şevket Rıfkı
Guest

Böyle söyleyince de bizleri yıkık olmakla suçlayanlar var. Sanki gidip görmüşler, hatta adamın sikine peçete tutmuşlar gibi savunuyorlar. Muhtemelen kitabını satma veya sitesine hit kazandırma amaçlı bir reklam promosyonu gibi. Ayrıca bu blogtaki saha raporu adlı tüm seks hikayelerinde kızlar hep 22 yaşında ve hb8-9’dur. Biri de mütevazi davranıp 24 yaşında hb6.5 siktim demez. Zira bu memlekette 24 yaş üstü kadınlar sadece kendi kendini parmaklar. Neyse, isteyen okuyup 31 çekebilir. Lakin, kadın erkek ilişkileri dinamikleri, kişisel gelişim, disiplin gibi enfes makalelerin arasına bu seks hikayeleri zımbırtılarının gelmesi, güzel bir kadının yüzündeki sivilceler gibi duruyor.

Mahmut Abi
Admin

Hikayeyi okumamışsın. Adam kadından 7 yaş küçük.

Murad Abi
Guest
Murad Abi

Hayır hocam kadın erkekten 7 yaş büyük. Ki dediğim gibi bence serin hikaye

Artis
Guest
Artis

Mahmut abi, çalıştığın yerde bir eleman var biraz piç diyebileceğimiz bir çocuk. Eli yüzü düzgün ama çok yakışıklı diyemeyiz. Bunu hiç tanımayan kızlar bile bu elemana yürüyorlar bazen. Instagramdan ekleyenler falan. Bunu görünce benim biraz kafam karıştı. Sonuçta burada okumuştum kızlar kolay kolay bir erkeğe yürümez diye. Bunun olayı nedir acaba merakımdan soruyorum.

ID-44100
Guest
ID-44100

Özgüven, taşaklarına betona yetmez duruşu… 🙂

Storm
Guest
Storm

Sponsorlu içerik olduğundan olsa gerek genel kanı raporun uydurma olduğu yönünde, ben olağanüstü bir şey göremedim. Bu minvaldeki raporların büyük çoğunluğu bu rapora benzer. Ancak raporda yapılan bazı şeylerin bizim buradan bildiklerimizle alakasız olduğunu hiç şüphesiz söyleyebilirim.

Nofapçı
Guest
Nofapçı

Selamlar.
Mahmut abi ben içki sigara içmiyorum. Daha önce hiç kullanmadım. Geçenlerde arkadaşla bir bara gittik orada bir kızla tanıştım. Numarasını aldım. Kız sürekli alkolün otun kafasından bahsediyor. Benim bunları kullanmadığımı öğrenincede. Nasıl olur tipinde keş tipi var dedi. Bende e demek ki neymiş her sakallıyı dedemiz zannetmeyecekmişiz dedim. Ben şimdi bu kızla tecrübe olsun diye takılacağım. Ama benim durumumdakilere ne söylersin? İçki içmiyorum ama arada alkollü mekanlarda avlanıyorum. Zaten bu devirde alkol kullanmayanda fazla yok.Benim gibi Yeşilaycılara ne dersin?

Mahmut Abi
Admin

Alkollu mekanda hic gocunmadan diyet kola icebilirsiniz. Ben mesela gece boyu icmeyi sevmedigimden 2 bira icti isem ikisini arasinda uzun sure diyet kola iciyorum. Hatta raki sevmem ama arada icerim fakat bir keresinde hic icimden gelmemisti, mekanda sut vardi sut icmistim. Hatun rakı içerken.

Yeşilaycılar da barda alkol almadan takılabilirler. Tabii size takılacaklardır ama siktir edin. Ben olsam içki içmiyorsam bir kız dalga geçiyor diye içmezdim. Ama zaten senle dalga geçilmesi shit test ve senin geçmek için içmemen lazım.

Nofapçı
Guest
Nofapçı

Genelde insanlar alkolün seke daha kolay götürdüğü fikrindeler. Ben daha önce bir kızla buluşmayı barda yapmamıştım ama bu kızla bir cafe sonrasındada bara geçmeyi düşünüyorum. Abi zaten bu zamana kadar barda kendi halimde takılıyordum. Demek ki içimdeki ses doğru söylüyormuş. Bu arada çok fazla bar kültürüm yok.Mystery tarzı girişler yapıyorum eğer ortam çok gürltülüyse kısa dolaylı açılış yapıyorum. Şimdi abi grubu gözlemledik masalarında boş sandalye var ben oturmak için izin istiyorum. Bu bence doğru bir hareket sence nasıl? Kızın masasında oturacak yerde yok diyelim ben yürümek için bekliyorum çıkışta direk yürüyorum. Abi sen bu durumda ne yaparsın?

Mahmut Abi
Admin

Ortalama bir mavi haplı heyecanını yenmek için alkole ihtiyaç duyabilir ki genelde de aldığı alkol sıçmasına neden olur, yarardan çok zarar verir. Kızın biraz alkol alması lehine olabilir ama o da mühim değil.

Murad Abi
Guest
Murad Abi

İnsanın elinde olmadan bazı durumlar gergin oluyorsun hocam. Yani sınava ister 100. kez gir yine de küçük de olsa heyecan olur. Dediğinde haklısın, ben de çok gördüm şişeyi ağzına dayayıp içenleri adamların resmen gerçek yüzü ortaya çıkıyor hangi kız ister ki böyle erkeği. Ama iki kadeh viskiyi art arda içince karaciğer sintez edemediğinden max 1 dk. içinde çakır keyif olabiliyorsun bu da bence kötü bir şey degil hem kendinde oluyorsun hem de çok rahat oluyorsun insanin degistiremedigi yukarda bahsettigim küçük heyecan da gidiyor. Bunun yanında bir dilim kivi ile 50gr lik votkayı götürün emin olun daha fazla içmenize gerek kalmıyor… Read more »

Blackwind
Guest
Blackwind

Dedikleri doğrudur. Bu adamın cemiyetteki ilk postalarını biliyorum. Sene 2010 civarlarıydı galiba. Adam istikrarlı bir şekilde devam ediyor. İnanmayan arkadaşlar, Admini de salak yerine koydunuz. Doğru olduğundan emin olmasa paylaşır mı?
Reklam mı yapıyor yani?

Mahmut Abi
Admin

Ben diger yazarlarin saha raporlarinin dogrulugundan emin olamam. Sadece bu islerde pratik tecrubem var ve bence yazilanlarda gercek olmayacak bir taraf yok.

This is Alfa
Guest
This is Alfa

Tamamen reklam, eğitimi pahalı çünkü kısa zamanda çok para demek onun için.Şimdi burdan on yirmi kişi bulsa ona o para bir sene yeter.Neyse yine de tebrik etmek lazım pek kimsenin yapamayacağı yerden para kazanıyor.Yurtdışında inanılmaz miktarda dating coach’lar var zaten.İstanbul’da bundan başka kimse yok.

MAHMUT CAN
Guest
MAHMUT CAN

merhabalar mahmut abi ( adaşım ) , yaş / 21 bu yorumu bu baslıgın altına yazayım dedım alakalı oldugunu dusunuyorum cunku ayrıca daha once boyle bır sey sorulmamıstı sanırım bunu ayrı bır baslıga tasımanı oneriyorum sorum şu beta olarak yaklastıgın bır kıza alfa oldugunu nasıl hıssettırırsın ? (ya da alfa olmaya calıstıgını ) basıma soyle bir macera geldi tanısma faslını falan dırek gecıyorum hatuna ılk 3 bulusmada ınanılmaz beta yaklastım hedıyeler saraplı masalar falan bagırara bagıra ben betayım dedım yakınlaşma oldu ister istemez ama kızın benı çekici bulmadığı açıktı ve umursamıyordu tam kız beni beta kategorisine koyacaktı ki bu siteyle… Read more »

Mahmut Abi
Admin

beni halen beta sanıyor Bu seni beta sanmıyor, sen daha önce reddedildiğin kıza yürüyüp burada bu kadar yazacak ve kızın seni ne sandığını umursayacak kadar uğraştığın için mavi haplı ve masküleniteden uzaksın zaten. Kız seni olduğun gibi görüyordur. neyse ben halen siteden öğrendiğim kadarıyla cool takılıyorum Biz bu sitede cool takılmak gibi ergen fantazisi mor hap saçmalıklarını öğretmiyoruz. Görünmek, imajı çizmek yazısına bak. ayrıca beta imajı bıraktıgım birini alfa oldugumu hissettirebilir miyim ? Beta izlenimi bıraktığın birine alfa olduğunu hissetirme isteği betalıktır. Bunu istediğin zaman zaten maskülen davranış sergilemiyorsun yani hissettireceğin bir şey yok ortada … “alfa olduğumu hissettireyim” tarzı… Read more »

Yalnız Kovboy
Guest
Yalnız Kovboy

grup halinde takılan kızlara yürüyemiyorum kızların çoğu da böyle takılıyor bunu nasıl aşarım?

Murad Abi
Guest
Murad Abi

Grup halinde olan kızlara yürümek bence daha kolay. İlk 5-10 saniyedeki stresi ve şaşkınlığı 3 kız üzerine dağıtmak var, tek kıza dağıtmak var. Kızlar yanında birileri olduğu için strese girmiyor.

hasan
Guest
hasan

İnanmayanlar inanmamaya devam edebilir… Yaşamadan,tecrübe etmeden bilemezsiniz. 29 yaşındayım bugüne kadar bikaç kız ile internetten görüşüp kısa süreli sevgili oldum. Hayatımda ilk defa geçen yaz tatilde iken 2 kız ile tanıştım biri evliydi. Maskülen tavırlarımdan dolayı 2 kıza da çekici geliyordum bunun farkındaydım. Bekar olan ile ilk yalnız kalmamda öpüştüm. 2. günde de seviştim. Yani bu işler sandığınız kadar imkansız değil. Bu sitedeki ve incisözlükdeki kaliteli hikayeler,diksiyon ve beden dili kursları bana çok şey kattı. Gelişim için kadınları değil önce kendimi tanımalıyız. Tanrılar okulu kitabını öneriyorum. Sosyal medyadan,pornodan,sizleri törpüleyen dizi ve sinemalardan kendinizi izole ederek değişime başlayabilirsiniz.

herotic
Guest
herotic

bence bu arkadaş wattpad’da filan yazmalı. kalite düşmesin diye umuyoruz ama bu secret olmuyor buraya bence.

Murad Abi
Guest
Murad Abi

Saha raporlarında nedense bir kız bakire olur diğer kız ilk kez evet der herşeyin ilki vs..vs. Bana serin hikaye gibi geliyor da neyse