Kırmızı Hap Sohbetleri – Seksten önce seks konuşmak

Öğrenen adam : Abi kızla bulustuk. Bir şeyler içtik. Terasta elini falan tuttum. Biraz öyle kaldı ama sonra gülüp çekti. Seksten konuştuk. Sonra “başka bir yere gidelim mi ya” dedi. Direkt eve davet edeyim mi? Ama hatunun oturuşu falan çekingen, kolları bağlamış falan.

Mahmut Abi : Seksten mi konuştunuz? Seksten konuşmak olmaz. Bende şarap olacak hem daha sakin bana gidelim de. Ama seksten konuşmuş olmanız kötü. Bunu dersen orospu kalkanları aktive olabilir.

Öğrenen adam : Abi sen seksi ima et demedin mi?

Mahmut Abi : Ben ima et diyorum sen hep direkt konuşuyorsun.

Öğrenen adam : Hayatında kaç kisi oldu muhabbeti açıldı. “15 den sornasını saymadım” dedim ama hep böyle yavşak, gülümser moddayım. Ama ona takılıp durdu, “sen kirlisin yaa :)” dedi. “Evet” dedim ben de.

İşin içinde şarap vs olmazsa gece sevişmeyle bitmez mi?

Mahmut Abi : Ben nereden bileyim gece nereye gider de stres yaparsan istediğin yere şans eseri gider. Ben kızı hep dışarda öptüğümden eve gitmek kolay oluyor. Kaç kızla yattın sorusuna giden muhabbetin açılmasına en ufak katkın olduysa yuh diyorum.

Öğrenen adam : Evet ustune baya konustuk da. Kız orospu kalkanlarını kaldırdı sanırım. Bak şimdi ayrıldık mesela, ben yanaştım yanaktan opmek için. Elimi sıktı güldü falan. Herhalde 2. buluşma olmayacak 🙂

Mahmut Abi : Açık açık seks konusuna girmen büyük hata.

Öğrenen adam : Bunun bir sevgilisi olmuş ve tek yattığı bu adammış. “Ben öyle bir şey düşünmüyorum” dedi. Ben de “hayırlısı” deyip güldüm. Yani senin sürekli birileri olmuş hayatında dedi. “Ee normal 30 yaşındayım” dedim.

Mahmut Abi : Bir kız “ben öyle bir şey düşünmüyorum” dediğinde bu genelde “ben SENİNLE öyle bir şey düşünmüyorum” demektir. Bir kadınla özellikle ilk buluşmada seks konuşma. Hatta sikmeden hiç seks konuşma. Birincisi acemilik bu. İkincisi kadınlar seksi kız kıza konuşur yani seks konuşarak kadının seni erkek olarak algılamasına engel oluyorsun.

Öğrenen adam : Konuyu o acarsa?

Mahmut Abi : “Reca ederim bu konulara girmeyelim, ben senin bildiğin erkeklerden değilim” dersin sırıta sırıta.

Öğrenen adam : Ya bir de benim kafamda şu var: Bir ilişkisi olmuş ya da sadece ufak tefek şeyler yaşamış bir kız da ilk geceden verebilir mi?

Mahmut Abi : Verebilir ama asıl soru “sana verebilir mi?” Sen çok acemilik yapıyorsun. Sana vermesi zor.

Öğrenen adam : Ee orospu kalkanı devreye girmez mi?

Mahmut Abi : Kalkandan ziyade sen yaşına göre çok acemi izlenimi veriyorsun. Seksi direkt konuşma gibi kötü bir huyun var ki seksi dolaylı azdıramayan adamın mecburiyeti gibi.

Öğrenen adam : Dolaylı nasıl olacak? Mesela daha iki hafta önce sevişmişsin dedi. Geçen hafta da sevişirdim hasta olmasam dedim. Güldü. “Neyse ki bu hafta hasta değilim” deyip güldüm 🙂

Mahmut Abi : Agggh çok yanlış ve utanç verici. Sevişme falan. Kız kıza muhabbete girmişsiniz resmen. Büyük sıçış. Dolaylının yolu çok : dolaylı el falına bakarsın elini tutarsın ne bileyim öpücük oyunu, kadın fantazisi oyunu, vs … Ağzından tek kelime sevişme ve seks çıkmamalı.

Öğrenen adam : Yüzüğüne bakma bahanesiyle elini tuttum. Biraz durdu ve sonra çekti. Saçını da okşadım sonra. Sonra yüzünde birşey kalmıştı. Dokundum falan.

Mahmut Abi : Seks konusunu açmayacaktın. Diğer yaptıkların buna bahane değil. Senin PUA tarzı oyuna ihtiyacın var.

Öğrenen adam : Amk, adamakıllı ilişki için yaşadığım şeylere bak.

Mahmut Abi : Kimse sana tavşanlık yap demiyor ama seksi açık konuşmakta acemi oğlanlık. Tavşana göre biraz daha iyi ama çok hatunu kaçırırsın böyle.

Öğrenen adam : Evet ama şöyle düşün, sana gore sıçtım ama ben bundan kat be kat kötüydüm.

Mahmut Abi : İlerleme kaydetmen güzel ama aynı hatayı sürekli tekrarlaman kötü.

Öğrenen adam : Peki görüşmede cinselliği sadece ima edip akşama doğru ayrılırken “sana güzel bir kahve yapayım, bize gidelim” desek caiz midir?

Mahmut Abi : Tövbe! Sen kız mısın ki eve gidip kahve yapacaksın?

Öğrenen adam : Çok iyi kahve yaparım. Makinede tabii. Eee, hangi bahane ile eve atılır?

Mahmut Abi : Sen kendini “kahve yapan” gelinlik kızla özdeşleştirmeyi boşver. Kahve ya da çay içmeye gidiyorsunuz ya. Orada oturup saatlerce muhabbet yapmaya gitmiyorsun. Orada maksimum 1 saat. Kızı oradan evine zor atarsın. Kahve, gecenin asıl mekanından önceki bir ara durak. Kızla aranızda bir çekim yaratmak ve bu olmazsa daha pahalı olacak ana mekana para vermekten kurtulmak için. Ya da kızı beğenmezsen çabucak sıvışabilmen için. Asıl mekan ise (“senin buluştuğun hatunun başka yere gidelim” dediğinde asıl götüreceğin mekan) içkili bir yer olacaktır. Eğer içiyorsan. İçmiyorsan bile daha geceye yönelik ve seksi  bir mekana gitmeniz lazım. Bir çatı kat bar gibi.

Öncelikle seksi ima etmek, seks konuşarak olmaz. Bazıları el falı bakar el tutar, ben kadın fantazisi oyunu oynarım, vs … Sen seksi unut. Aşama aşama ilerle. Birinci aşamada aklında kızı eğer beğenirsen o kahve mekanından güzel bir mekana götürmek olsun (ama akşam yemeği yemeye gitmeyin, eğer açsanız yemeği yolda hızlıca geçiştir). Bu olduysa ikinci aşamayı düşün. Aklında gece koltukta kızı hoplatmak değil el tutmak ve / veya öpmek olsun. Bu oldu mu kızı evine götürmeyi düşünmeye başla. Gerçi bu olmuyorsa da kızı evine götürmeyi düşün ama  böyle daha garantili.

Ben öpücüğe dudaktan başlamam. İlkin yanağıma alırım. Ama yanağa alınan öpücük hemen her zaman dudağa da gidecektir.

Bu yeni mekanda benim bir alfa oturuş testim var. Vücut dilime dikkat ederim. Kızdan hafif öteye eğilirim mesela. Elimle çenemi tutmak gibi ürkeklik belirten hareketlerden kaçınırım. Ve kız benim oturuşuma gelip sokuluyor mu ya da en azından “kanatlarım” altında rahat mı bakarım.

Öğrenen adam : Sonra ayrılırken bize gidelim mi diyoruz?

Mahmut Abi : Ayrılırken söylemek korkakça. Buluşmadan cinselliğe gidiş bir süreç ve tüm buluşma boyunca azar azar yükseltilecek bir şey. Bütün gece sıfır cinsel gerilimsiz muhabbet edip (çoğu erkek kızı korkutmamak için bu hatayı yapar) sonra birden masaya çarpamazsın. Gece boyu ısı artmıyorsa gece sonunda kızı bırakıp gidersin.

Ama kadınları iyi okuyabilmek lazım. Acemi erkeklerin kadınları kafalarında büyütmelerinin yarattığı büyük problemlerden biri de kadının beğendiği bir erkek ile ne kadar heyecanlanıp, hata yapmaktan korktuğudur. Bunun dışa yansıması soğukluk olabilir ve kadını biraz okuyamayan ve özellikle de kadınlık karşısında ezilip büzülmeye yatkın bir erkek bunu kendi aleyhine okur.

Öğrenen adam : Peki ne zaman teklif ediyorum?

Mahmut Abi : İşin o kıvama geldiğini bir erkek içgüdüsel anlar zaten. Burada içgüdüleri dinlemek lazım ama tabii içgüdülerin büyük bir mavi hap enkazı altında da olmaması lazım. Kızı öptükten sonra mesela “hadi daha sessiz bir yere gidelim” (ben sırf bunu diyebilmek için kızı genellikle gürültülü bir yere götürürüm) dersin.

Burada “sana mı?” ya da “evine gitmekten mi bahsediyorsun?” gibi bir shit test gelir. Buna “vay hınzır hadi bana olsun” diyerek gelişine çakmayan bizden değildir.

Öğrenen adam : Ben orada evet derim mesela.

Mahmut Abi : Bak orada evet demek çok büyük hata zira hiçbir seksi gerilimi yok ve açlık çağrıştırıyor. Negatif cinsel gerilime yatkın bir cevap Oysa “vay hınzır / yaramaz kız” demek ise pozitif cinsel gerilimli. İşte bu tip bir eğlenen ustalık çok seksidir.

Öğrenen adam : Ama gülerim pis pis.

Mahmut Abi : Önemli değil, shit teste kafayı koyacaksın. Evet ne ya? 😀 Evet der gülersen piçlik olmaz. Buradaki gibi eğlenceli bir şekilde kızı suçlaman lazım. “Suçlama” çok eski ve çok işe yarar bir PUA tekniğidir.

Öğrenen adam : Sarkastik ama burada ” demek bana gecmek istiyosun? ” demek daha iyi.

Mahmut Abi : Nein, nein, nein! Satışta temel kuraldır: satış oldu varsayacaksın. Bu nedenle de satışta cevabı “hayır” olabilecek sorular sormazsın.  Bu soruya sana geçmek isteyen bir kız bile istemsizce “hayır” cevabını yapıştırabilir ve sonra hemen afallamaya başlarsın.

Suçlama oyunu iyidir. Bu yaramaz kız oyununun sonunda işler yolunda giderse kızlar genellikle “ben çok yaramaz bir kızım … lütfen beni cezalandır” kovamına gelir 😀

Lan ben kendime PUA dersem gerçekten PUA olan adamlar linç eder ama bayağı pua biliyorum sanırım.

Öğrenen adam : Ben hic bilmiyorum. Herkesi prof. puaci saniyosun amk 🙂

Mahmut Abi : Aslında olay teknikten daha basit. Satışı oldu say (assume sales), ben ödülüm zihin yapısı ile alakalı. Satışı oldu varsayarsan (ama hayırdan anlamayan bir hıyar olmamak kaydı ile) ağzından çıkan şeyler genelde suçlama oyunu (accusation game) olur. O nedenle bir sürü teknik de ezberleyebilirsin ama daha sağlamı kendini ödül olarak görmektir. Kıza ödül olduğunu hissettirmek ya da imajı çizmekten bahsetmiyorum. Benimle birlikte olmak bir kız için güzel bir şey diye kendi içinde bir inanç olacak. Olmalı da.

Öğrenen adam : Ben hiç ” hadi gidip sevişelim” diyen karı görmedim.

Mahmut Abi : Seks veya sevişelim gibi kelimelerin kullanılması senin kızla yatağa gitme ihtimalini azaltırlar.

Öğrenen adam : Hemen orospu kalkanı devreye girdiği için mi?

Mahmut Abi : Daha da kötü.

Öğrenen adam : ?

Mahmut Abi : Bak burayı iyi not et zira oyunun püf noktası burası. Oyunun püf noktası kadının senin onunla seks yapıp yapmayacağını son ana kadar bilememesidir.

Kadın asla “ben istersem 100% olur” diyememeli. Unutma sen ödülsün ve bolluk zihniyetine sahipsin. Evine gidiyor ama illa sikecek misin bakalım?

Öğrenen adam : Bak bunları daha önce demediydin. Tecribeyle birkaç senede öğrenilecek şeyler bunlar.

Mahmut Abi : Bu bilememe gerilimi hatunu çok fena azdırır. Hayalgücüne oynar.

Öğrenen adam : İş eve gitmeye geldi ise hatun çakar durumu.

Mahmut Abi : Kadın yerine ya da kadın tarafında düşünmeyi bırak! Kendi oyununa bak. Eğer sen kendini gerçekten ödül olarak görüyorsan, bolluk zihniyetine sahipsen, illa bu kızla yatacaksın diye bir şey olmayacaktır. Yürüyen sen iken bu işin yatağa gitmesi sadece kızın sana evet demesine bağlı olmaması bu işin püf noktası. Seks konuşması ile bu gerilimin içine sıçıyorsun. Kızın “ben istersem olur” diyebileceği beta sürünün bir üyesi oluyorsun.

Öğrenen adam : Hiç tam bu aşamada reddedildigin oldu mu?

Mahmut Abi : Oldu tabii.

Öğrenen adam : Nasıl aştın?

Mahmut Abi : Aşamadım.

Öğrenen adam : Seks olmadı yani?

Mahmut Abi : Evet olmadı. 4 günlüğüne bir şehirdeyim. Bir kızla tanıştım. Starbuckstan sonra içmeye gittik. Gece oyun sonucu tutkulu öpüşmeye kadar geldi ama otelime gelmedi. Sen bir daha buralara gelmezsin dedi. Eğer bir daha gelirsen ve beni hatırlarsan … ama şimdi olmaz dedi. Ben gelirim ne demek diye dil döktüm ama inanmadı. Akıllı kız 🙂 Hakkaten de bir daha yolun 2 – 3 sene sonra düştü oralara.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

103
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
43 Comment threads
60 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
52 Comment authors
CagAhmet4BodoglimtAhmetMeri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Şevket Rıfkı
Guest

Goldmund’un “en son ne zaman seks yaptın?” diye hatuna sorduğu olay vardı, buna ne diyeceğiz?

Hector
Guest
Hector

” rica ederim bu konulara girmeyelim ben senin bildigin erkeklerden degilim” Bu cevabin ekmegini cok yedim 😀 gerisini de iyi yönetirsen dudaga genelde ilk onlar yapisiyor. Bu cok kullanilasi bir cevap.

Geralt
Guest
Geralt

Abi bu konu hakkında bir şey sormak istiyorum kız beni seviyor bunu biliyorum beni kıskanıyor yiyişme öpüşme var sevgiliyiz kız istedi ilişkiyi. Seni eve atmak için can atıyorum yazdı geçen ben de sen seks konuşmayın dediğin için çok konuşmak istemiyordum ama kız öyle diyince biraz saldım konuştuk falan sence yanlış mı yapıyorum seksi hiç konuşmamız mı lazım konuşma da sana şöyle yaparım böyle yaparım tarzıydı

Geralt
Guest
Geralt

Abi kız acaba benimle yatacak mı diye merak etmeli demişssin peki ilişkide bunu nasıl sağlayacağız ben bir kaç kez sexting yapmaya çalıştım kızla o da sanaldan sevmiyorum reel daha iyi dedi bunun üstünden biraz zaman geçti bu gece benim libido tavan yapınca yine sexting yapmaya çalıştım kız rahatsız oldu şimdi ben burada büyük ihtimalle sekse aç bir konuma geldim bunu nasıl düzeltirim o merakı tekrar nasıl kızın aklına sokarım kızın

Haydar
Guest
Haydar

Slm Mahmut Abi,Tinder de bir kadınla tanıştım, iyi bir mesaj oyunu ile hızlıca Whatsapp’a gecip orada 1 hafta boyunca konuştuk (üç haftalığına Türkiye ye geldiğim için hızlıca buluşma ayarlayamadım) Sonra bir gün mesajlasmada cinsel gerilim arttı,ben istemeden iç çamaşırlı foto attı.(bu arada çok güzel bir kadın) bende çıplak bir foto istedim.hic birşey demeden beni hemen engelledi. Ertesi gün kendiliğinden engeli kaldırdı.Ben de neden beni engelledin,ters bişey mi oldu dedim.. Işte benden bu tip foto isteyenlere güvenim bir anda bitiyor..birden soğuyorum dedi.. Eee sen başlattın foto atmayı dedim ..cevap yok . Sonra biraz konuştuk,iki insan arasında gerilim artar ve birbirlerini arzularlarsa… Read more »

göko
Guest
göko

kafedeki süre maksimum 1 saattir, sonra alkollü biyerler denmiş yazıda ama zaten ilk buluşma süresi max 1 saat dolayları değil miydi bara da geçilirse uzun bi süre buluşmuş olunur ben sabahın 5inde okuduğum için bişey mi kaçırdım veya

barneystinson
Guest
barneystinson

Bi kız bana instagramdan mesaj attı ve iki üç mesajda işi sekse bağladı resmen. Sert tokatlanmayı seviyorum vs dedi bende geçiştirdim. Üniversite için başka şehirdeyim ama o ailemin yaşadığı şehirde bende bir hafta sonra ailemin yanına gidecektim kıza bundan bahsettim o zaman ev kiralarız falan dedi yani işi sekse bağladı,arada ne kadar çok seks yaptığını da hissettiriyor erkeklerde şöyledir böyledir diyerek. Yani mahmut abi sen böyle kızlara vurup geçmeyi bile önermiyorsun sanırım. Yani bi seks için bu söylediği şeyler kabul edilebilir mi? Hiç önemsemediğim biri bile olsa tecrübelerini duymak istemiyorum sonuçta.

bulut
Guest
bulut

sevgilinin cinsel gecmisimizi sormasi, daha once seks yapip yapmadigimizi ogrenmek istemesi normal mi? ben bir erkek olarak bu soruyu cevaplamamam ve gecistirmem gerektigini dusunuyorum, fakat kiz arkadasim israrla sormaya devam ettigi icin acaba anormal bir tutum mu sergiliyorum diye dusunmedim degil. bu konuda bir yazi bulamadim, dusuncen nedir mahmut abi?

Meri
Guest
Meri

Mahmut abi içinden çıkamadığım bir durum var. Yeni tanıştığım bi hatunla ilk buluşmada halka açık bir yerde seviştik. İlk adımı ben atsam da sevişmeye götüren de kendisi oldu. Sevişmekten kastım da öpüşmek falan değil. bildiğin her yerine elledim. Buraya kadar her şey normal. Sonrasında aradan 2 gün geçtikten sonra normalde 2. buluşmada sexe yönelmem ama hatunun bu istekli tavırlarından dolayı instada konuşurken hafta sonu buluşalım ev tutup şarap içeriz dedim. Sonrasında daha ilk buluşmada neler neler yapan hatun beni böyle bir kız olarak görmeni istemiyorum demeye başladı. Normal dışarda buluşmak istedi. Gerçekten hiçbir bok anlamadım tavsiyelerine ihtiyacım var. Teşekkürler.

Ahmet
Guest
Ahmet

Kız arkadaşımla birlikteydik, çok mutlu ve güzel bi ilişkimiz vardı, ne yazık ki ilişkinin ilk 6 ayında güzel bir cinsel hayatımız varken, son 3 ayında dini sebeplerden dolayı istemedi, ben asla zorlamadım konusunu açmadım, biraz hareketlerimle ilgimi vs.azalttım.

Ama en son baktım böyle devam edicek, çok mutlu olduğumuz ve sevdiğim halde ayrılmak zorunda kaldım durumu da söyleyip. Çok üzgünüm, bilmiyorum doğru mu yaptım, ama isteklerimle uyuşmayan bi ilişkiyi devam ettirmek istemedim. Benim için zor bir gece:((

Ahmet
Guest
Ahmet

Mahmut abi bu konuda bi yorumun var mı, evet benim bi isteğim var, kız arkadaşımla birlikte olmak istiyorum ve bu olmadığı zaman gerçekten zor oluyor.

Ama bi yandan da ilişkimiz çok güzeldi, gerçekten çok arada kaldım:( sanırım sen de evlenmemek için ayrılmıştın güzel giden bi ilişkinden.

Ahmet4
Guest
Ahmet4

Mahmut abi selam bi kızla tanıştım sanal flört olarak gidiyor kız sehir dısında konuyu sexe cekti bu zaman kdr artık sanal devam edip aradaki cekimi düşürmek istemıyorım bu saatten sonra nasıl bir yol izlemeliyim bu kızla daha sonra aynı sehire gittiğimde kızın arkdası gibi olmamak ıcın bunu ona belirtmem ters teper mi veya ne söylemem gerek

Cag
Guest
Cag

Buluşmada cinsel gerilim yapan muhabbet ornekleri nelerdir hocam ? Kisaca yani .