Kadınların Aydınlanma Dönemi

Günümüzdeki cinsel pazarın genel bir panoramasını çıkarmaya çalıştığım dönemlerde, kadınların düşen CPD’lerini fark etmeye başladıkları ve duvara çarpma tarihine gitgide yaklaştıklarını anladıkları bir dönem olduğunu gördüm. Bu farkındalık, genellikle 20’li yaşların sonunda veya bazen de 30’lu yaşların başında gerçekleşir. Ancak daha önce de verdiğim grafikte gördüğünüz gibi bu dönem aslında kadınların cinsel değerleri tavan döneminde olan diğer kadınlarla artık hipergamik olarak rekabet edemeyeceklerini anlarken erkeklerin de kendi artan CPD’lerinin iyiden iyiye farkına vardıkları döneme denk gelir. Bu kesişim noktasına da karşılaştırmalı CPD noktası adını vermiştim. Bu dönemin kadınların sosyal bir gelenek olarak dile getirmeyi çok sevdikleri biyolojik saat kavramıyla da kesiştiğini gözden kaçırmamak gerekir.

Aydınlanma Dönemi

Bu dönemin kadın tanımlı erkek orta yaş krizine benzer bir dönem olduğunu söylemiştim. Bu dönem aslında kadınlar için bir belirsizlik dönemidir. Genellikle 28 ile 30 yaş arasında ortaya çıkar ve kadın hayatının son 10 yılını değerlendirmeye başlar. Dolayısıyla kadınların hamster diye bildiğimiz psikolojik bahane bulma mekanizması, kadının güzelliği ile doğru orantılı olarak bir alfa erkekten uzun dönemli ve tek eşli bir ilişki koparamamasının sebeplerini aramak için inanılmaz bir güç sarf eder ve çeşitli bahaneler bulmaya çalışır. Bu döneme rastlamadan önce evlenen kadınlar bile bir tür “kendinden şüphe etme” veya “kendine acıma” halindedir ve eş seçimiyle ilgili olarak hipergamik bir şüphe yaşar (“Elde edebileceğim en iyi adam gerçekten bu muydu?”)

İşte bu dönemde kadın, daha önce bir erkekte “çekici” bulduğu başlıca özelliklere dair kökten değişiklikler yapma yoluna giderek ve kendisi için yeni bir kişilik yaratarak davranışlarını değiştirmeye ve hayatlarında yeni bir sayfa açmaya çalışırlar. Daha önce kendisinde arzu yaratan fiziksel durum, erkeğin cinsel tecrübesi ve alfa dominantlığı gibi meziyetler artık kadının cinsel değer açısından zirvede olduğu dönemlerdeki erkeklerden pek gelmediği için bir erkekte aradığı özellikleri strese katlanma, sağlayıcılık kapasitesi, mizah anlayışı, zekâ, uyum ve samimiyet gibi daha iç dünyaya dönük özellikler ile değiştirmeye başlar.

Bu değişim, manevi eğilimleri yüksek olan kadınlar için (ki sorsanız kadınların çoğu zaten böyledir) ergenlik döneminde göz ardı ettiği çeşitli özelliklere birden dönüş yapmasıyla ortaya çıkar. Bazıları ise bir tür “zorunlu yalnızlık” dönemine girerek “parti yıllarındaki” hipergamik seks hayatını tamamıyla reddeder ve iyi bir sağlayıcı erkeğin (daha doğrusu henüz CPD yükselişini fark etmemiş bir erkeğin) bu “iffetli” halini görüp kendisine gelmesini umut eder, sanki son on yılda kendisi dahil onlarca kadın bu adamı hiç reddetmemiş gibi.

Bu kendi kendini onaylatmaya çalışan psikolojik yapının sloganı da “sonunda doğru yolu buldum” cümlesidir. Hâlbuki kadının yaptığı uzun dönemli bir sağlayıcı erkek ihtiyacını sanki bir erdemmiş gibi sunmaya çalışmaktır. Kabul etmeyen erkekleri de “adam olamıyorsunuz” diye utandırmaya çalışarak hem pastam dursun hem karnım doysun anlayışını benimser.

Dönüm Noktası

Hephzibah Anderson’un Uslandım: Sekssiz Geçen Yılımın Beklenmedik Öyküsü adlı kitabı tam da anlattığım konuyu örnekliyor. Kitapta bir kadının gittikçe düşen CPD’sini kabul ederken nasıl bir mantıklı sebep bulma sürecinden geçtiğini, uzun dönemli erkek sağlayıcılığına olan ihtiyacını ve hareketlerindeki dönüşüme kılıf bulmak için nasıl yeni bir psikolojik paradigma değişikliğine gitmeye çalıştığını açık seçik görebiliyoruz.

Bu röportaja üç kadının bir araya gelip kamera önünde hamsterlarını çalıştırdıkları bir başka klasik program deyip geçmek kolay. Ama kırmızı hap perspektifi ile baktığımız zaman kadınların “aydınlanma dönemi” ile ilgili birçok şaşırtıcı bilgiyi gün yüzüne çıkardığını düşünüyorum.

Röportaja Hephzibah’ın eski erkek arkadaşından duyduğu pişmanlığın yeni kazandığı bakış açısı için nasıl bir hızlandırıcı görevi gördüğü klişesiyle başlıyoruz. Bu adam yeni nişanlısı için yüzük alırken bizim alfa dulumuzun zihnine “bir kadın bu adamı evlenmeye layık gördü” düşüncesi doluyor. Ardından da tahmin edebileceğiniz üzere “30 yaşına geldim, artık hayatıma çeki düzen vermem lazım” sözü geliyor ki bu kafa yapısı birçok kadının aylık dergilerde yazarlıktan ekmek yemesini sağladı.

Daha önce de belirttiğim gibi, bu dönem tam olarak kadının doğurganlık seviyesinin ciddi manada düştüğü bir dönemdir. O yüzden acil doğum yapma içgüdüsü ve sözde biyolojik saat bu iç krizin derinleşmesine neden olur. Bunlar birleşince de kadının hamsterı inanılmaz ölçüde çaba göstererek davranışını haklı çıkarmaya çalışır.

Aslında bu düşünceler aklıma bir iki kez gelmişti ama hiçbir zaman seksi gönüllü olarak tamamıyla hayatımdan çıkaracağımı düşünmezdim. Bu aslında garip ama tatlı bir tesadüf. İhtiraslı bir ilişki ve kazara yaşadığım olaylar silsilesi, beni 21. yüzyılda Batılı feminist bir kadın olarak yaşamam gerektiği söylenen seks türünün – yani duygusal yakınlık olmadan fiziksel yakınlık – benim adıma pek de cazip olmadığını fark etmemi sağladı.

Geç olsun da güç olmasın diye düşünüyorsunuz değil mi? Maalesef işin aslı böyle değil. Her ne kadar bu farkındalık ahlaki açıdan baktığımızda asil bir duruşmuş gibi görünse de bu kadın aslında bizden ihtiyaçları sebebiyle  farkına varmak zorunda kaldığı durumu sanki içsel bir yolculuğun sonucuymuş gibi takdir etmemizi bekliyor. Yani aslında Hephzibah’ın gurur duyduğu “uslanma” hali tamamıyla kendi yaşam gereksinimlerinden kaynaklanan bir durum.

Tabii ki hayatın devamı için seksin gerekli olduğu birçok durum var; ancak aşna fişne etmeden de gayet sağlıklı ve mutlu bir şekilde varlığımızı sürdürebiliriz diye düşünüyorum. İnsanlar seks yapmadan da onlarca sene yaşayabilir. Hatta bazıları tüm hayatlarını seks yapmadan geçiriyor.

Bu arada bir dipnot: Kadın merkezli dünyamızda bir kadının bir sene boyunca seks yapmaması önde gelen bir yayınevi tarafından kitap olarak basılabilecek kalitede bir fedakârlık gibi görülürken, 40 senedir seks yapamayan bir erkeğin derdi ancak bir spor salonundaki pilates dersini basıp 7 kadını birden öldürdüğü zaman gündeme gelebiliyor. Her zaman söylediğim gibi, bir kadın size “Ya bu erkekler neden seksi bu kadar büyütüyor anlayamıyorum” dediği zamanda aslında size doğruyu söylüyor.

Mesela Birinci Elizabeth Bakire Kraliçe olarak bilinirdi, üstelik bu öylesine benzetme için verilmiş bir unvan da değil. Tarih bize bunu söylüyor.

Kraliçenin Robert Dudley’i de içeren uzun sevgili listesi böyle demiyor ama. Burada gördüğümüz şey şu: Hephzibah’ın bahane bulma mekanizması onu bu kararı mantıklı bir şekilde aldığına inandırmak istiyor. Nasıl olsa geçmişte binlerce insan seks olmadan müthiş bir hayat yaşadılar değil mi? Ama bunu söylerken de seksin olgun bir insanın hayatındaki gerekliliğini inkâr ediyor. Seks, bir ilişkinin dağılmasını önleyen yapıştırıcıdır. Seks sunmayan bir kadın, bir erkeğin annesi, kız kardeşi, kızı, halası, teyzesi, arkadaşı vs. olabilir; ama asla sevgilisi ya da eşi olamaz. Seksin öneminin olmadığını söylemenin ve daha fazla seks bulurum umuduyla kendinizi aktif olarak cinsel dürtülerden uzaklaştırmaya çalışmanın sonu her zaman hüsrandır.

Yukarıda duvar zamanına yaklaştığı için 20’li yaşlarındaki hipergamik dürtülerinin sonuçları nedeniyle erkekler konusunda yaptığı hatalarla barışmak isteyen ve (beta bir erkekten gelecek olsa bile) “gerçek bir samimiyet arayan” bir kadının abartılı öz değerlendirmesini okudunuz. Duvara çarpmadan hemen önce denklemden seksi çıkarmak için bilinçli bir çaba gösteren kadınlar, aslında bir erkeğin uzun dönemli ilişki partneri olabilmek uğruna hipergamisini süreçten atmaya çalışıyor. Böylelikle ilişkinin seks tarafını önemsizmiş gibi göstererek normalde gayet de uyum sağlayacağı erkekleri istemiyormuş gibi davranıyorlar. Çünkü geçmişteki başarısızlıklarının sebebinin kendileri, yüksek egoları ya da feminizmin yarattığı yanılsamalar değil de seks olduğuna inanmak istiyorlar. Bu kadınların sorunu seks değil. Zaten içindeki hipergami bunu önünde sonunda anlamasını sağlayacak. Esas sorun, bunu inanarak yapıyor olmaları ve kendi acil ihtiyaçları nedeniyle bu yeni “aydınlanma” dönemine girmiş olmaları.

Aslında Hephzibah, kırmızı hap bilgisine sahip ve çükten atlıkarıncaya bindiği için (bunu röportajında kendisi de üstü kapalı olarak kabul ediyor) kadınları suçlamak isteyen erkeklerin kolayca fark edecekleri birisi. Ama değinmek istediğim esas mesele bu değil. Bu kadının hikâyesinin bize gösterdiği şey, tam olarak doyurulmamış bir hipergamiyle barışmak için girdiği zihinsel değişim süreci.

Kırmızı hap ve oyun bilgisine sahip erkekler için bu aydınlanma dönemi kadınların olgunlaşma süreci içerisinde çok dikkat edilmesi gereken bir durumdur. Aydınlanma döneminde “yeni bir başlangıç” arayan bir kadın bunu herhangi bir ilham ile değil çok daha ilkel bir içgüdüyle yapıyor. Bu motivasyon da erkeklerin önüne kadının geçmişteki “yaramazlıklarını” affederek bağlılık sözü vermeleri adına bir çok davranışsal ve sosyal geleneğin sürülmesi demek. Roosh’un da daha önce belirttiği gibi, bu döneme giren kadınlar (ya da bu döneme giren kadınların anneleri) genellikle erkeklerin uzun dönemli bir bağlılık sözü vermemesinden şikâyet ederler. Hephzibah’ın da acı şekilde fark ettiği üzere, CPD’lerinin zirvelerinde olan kadınlar erkeklerin evlilikten kaçmasını sorun etmezler. “Adam ol” lafı, aydınlanma dönemine girmiş kadınların milli marşıdır.

Çeviri: The Epiphany Phase

Rollo Tomassi : Kırmızı Hap camiasının en önemli figürlerinden biri olan Rollo Tomassi'nin The Rational Male kitabı her erkeğin okuması gereken başucu eseri. Oldukça popüler olan The Rational Male bloğunun da sahibi de olan Rollo, The Rational Male - Preventive Medicine (Volume 2) ve The Rational Male - Positive Masculinity: Positive Masculinity (Volume 3) adlı kitapları ile ilk kitabındaki fikirleri daha da geliştirdi. Rollo Tomassi'yi burada Rollo Tomassi etiketinde de takip edebilirsiniz.
Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Çevirmen Hoca

Sitenin anti-feminist ve gözlemci abisi, kardeşi.

66
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
14 Comment threads
52 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
22 Comment authors
CesurvenusNaturelJustigeDemirbarneystinson Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Bigby Wolf
Guest
Bigby Wolf

Peki hocam,bir kadın 20’li yaşlarında bir alfayı ikna edip evlenmiş olsa bile “ulan daha iyisini bulur muydum ki ?” diye düşünebilir mi,ve böyle bir durumda adam ne yapmalıdır

Mahmut Abi
Admin

Masal dünyasında olmaz böyle şeyler ama gerçek dünyada bir insan her zaman ara ara daha iyisini bulur muydum diye düşünür. Bu konuda aksiyon alıyor mu o önemli.

Bir kadın partneriyle mutluysa gözü pek dışarda olmuyor. Erkek salmadığı sürece risk çok az. Uyanık biri olduktan sonra üstünde düşünmeye değmez.

KKEG
Guest
KKEG

Yakın zamanda bir kızla görüştüm. Gitgelleri olan bir tipleme idi. Bahane ve suçlama ile üzerime geldi. Sürdüğü tüm bahaneleri ve suçlamaları kendi üzerinde gösterince o hanımefendi kimliğinin altından bir canavar çıktı. Kadınlar bahane ortaya sununca kimsenin sesi çıkmıyor, hatta destek görüyorlar. Erkekler ise bahane değil gerçekten ihtiyaçlarını ve düşüncelerini öne sürüyor ama dikkate alınmıyorlar. Topluluk tamamen hipergami temelinde şekillenmiş durumda. Kız en sonunda daha önce senin gibi bana yaklaşan görmedim demişti. Burada da hemcinslerimin kadın ne yaparsa yapsın sineye çekip belki olur kafası ile hareket etmelerinin sonucunu görüyoruz. Toplumsal olarak kadınlara bir şey de denemiyor zaten. Bu adam ol lafını… Read more »

Alfayolcusu00
Guest
Alfayolcusu00

İŞİM ZOR MU HAYIR 😀
NEDEN
ÇÜNKÜ KIZ ARKADAŞIM YOK .

MonkMode
Guest
MonkMode

Sorun aslında erkeğin,kadının bu bilişsel davranışlarının sebebini öğrenmesinde değil.Erkek bunu biliyor olsa bile yeterli tecrübeye sahip değilse ilişki sırasında olaya dış çerçeveden bakamıyor yani bildiği bir olay o esnada farkında olmuyor e kadında çoktan erkeğe kapağı atmış oluyor.Bence bu aydınlanma sürecindeki kadınlardan eğer erkeğin yeterince tecrübesi yoksa uzak durulmalı diye düşünüyorum

Anarşist Dr.
Guest
Anarşist Dr.

Sanırım yaşı küçük değilse HB7 üzeri hiçbir kızla ciddi düşünmememiz gerekiyor.
Mahmut Abi mail attım ama belki görmezsin diye buraya da yazıyorum.
authenticmasculinity diye bir blog buldum. Yorumun nedir? Sitede paylaşacaksan çeviri yapabilirim.

Mahmut Abi
Admin

Hiçbir temeli olmayan bir genelleme. Bir de her 27 yaş ve üstü kadın kucaktan kucağa değil.

benlark
Guest
benlark

daha fazla tecrünbe ve seviyesi daha yüksek olduğu için zor bir eşleşme olur

senin de hb7+ olman daha iyi olur

Alfayolcusu00
Guest
Alfayolcusu00

bu kadınlarla evlenen erkeklere annem ‘ yazık bu adamlara ‘diyor gerçekten harcanıyor mu bu tip kadınlarla evlenen erkekler ?

Last Lover
Guest
Last Lover

Yazıda sanki meriç davranışı gösteren kadın anlatılmış gibi geldi bana 🙂

Sordid
Guest
Sordid

Hocam, bu aydınlanma dönemi 23 yaşında da gelebilir mi? Bundan önceki ilişkimde beta sağlayıcı olarak konuk oyuncu olduğumu biliyorum. hatun 18 yaşından itibaren sikten sike zıplamış, 23 yaşına geldiğinde “Çok hatalar yaptım ama doğruyu sende buldum”diyerek üç yıl önce terk ettiği bana geri dönmüştü. Ziyadesiyle mavi haplı olduğumdan ona kapıları açmış, önünde paspas olmuştum.
Bu kızın 23 yaşında bu kafaya girmesinin sebebi ne olabilir sizce? Eskiye göre kilo almış, kürtajın depresyonunu atamamıştı. Bunlar onu 30 gibi hissettirmiş olabilir mi?

Teğmen
Guest
Teğmen

Daha 23 ünde kürtaj olmuş sikten sike koşmuş bir kız var ve sen hâlâ bu kızdan umut bekliyorsun, merak ediyorum sizi nasıl babalar yetiştirdi hiç mi çevrenizde erkek yoktu da böyle oldunuz

Sordid
Guest
Sordid

Soruda kızdan umut beklediğimi yazmadım yanlış anlamışsın. Umut beklemiyorum o ilişki çoktan bitti. Kırmızı hapla tanışmam ondan sonra oldu zaten. Sadece aynı hataları tekrarlamamak için geçmişte yaşananları, aldığım kararları yazarak düşünürken bu konuyu irdeleme ihtiyacı hissettim. Yahu bu kız 23 yaşında neden bu kafaya girdi ki dedim. Karşıma bu yazı çıkınca da sordum. Erkek adam kızın neden bu yaşta bu kafaya girdiğini düşünmez bu kızın sorunu dersen haklısın.
“Çevrenizde hiç mi erkek yoktu da böyle oldunuz” sorusu sanırım bu sitedeki bilgilerden faydalanmaya çalışan herkese sorulabilir. Evet yoktu ki erkek adam olamadık. Olmaya çalışıyoruz.

Mahmut Abi
Admin

Aydinlanma 23 yaşında gelebilir. Özellikle de seks yapmaya çok erken başladı ise.

Teğmen
Guest
Teğmen

Mahmut abi bir kız kürtaj olduğunu ve ya erken seks yapmaya başladığını söylemez ise bunu nasıl anlarız bazıları çok iyi oynuyor çünkü

Mahmut Abi
Admin

Yaşın kemale erince kızla 18 ay geçir ve kafanı kuma gömme anlarsın anlarsın da … 25 – 26 yaşında adam kendisine kociş rolü mü biçiyor ki bunu anlama derdinde? Evlenmeden beta sağlayıcı falan ne alaka? Gez toz eğlen hayatın tadını çıkar. Hemen gayrıresmi kociş moduna girip böyle şeyleri anlamaya kasmanın ne anlamı var?

Teğmen
Guest
Teğmen

Yaş 30 oldu artık yavaştan uzun ilişki moduna giriyorum aslında isteğim imzasız birliktelik ama şu an pek mümkün görünmüyor şahsi düşüncem de evlilik kadının oyun alanı eğer ordan çıkmak isterse yasalar onu koruyor bu da evlilik hakkında soğuk davranmama neden oluyor

Mahmut Abi
Admin

İmzasız birliktelik dediğin uzun süreli ilişki zor bir şey değil. Senin özel durumun mu var?

Sordid
Guest
Sordid

Beta sağlayıcı lafını ben etmiştim yukarıda karışmış. Evlenmeden beta sağlayıcı demem, içinde bulunduğum durumun alfa siker beta öder’e tıpatıp benzemesindendi. Benimle sevgiliyken daha cool, daha sikici bir adamla tanıştı beni terk etti. Onlardan küsküyü yiyince saftirik mavi haplı bana döndü. O zaman ona kamyon kamyon ilgi, güven vermiş, arabam, evim, param ve gayet iyi olan tipimle de sağlayıcılık yapmıştım. Ben sonradan uyanmasaydım evlenmek istiyordu. Düğün davetiyesine kadar planı hazırdı. Yani evlenmesem de beta sağlayıcılığı zaten yapıyordum.

Sordid
Guest
Sordid

Teşekkürler Mahmut abi. Bu site olmasaydı hayatımın amına koyulacaktı afedersin. Siteyi okuduktan sonra Book of Pook, Rational Male, The Game, The Tactical Guide to Women (How man can manage risk in dating and marriage) okudum. Hayatım her gün daha iyiye gidiyor.

Mahmut Abi
Admin

İlişki Sihirbazı kitabını da tavsiye ederim. İngilizcesi olanlar şuradan okuyabilir. Yoksa şurada çevirdik.

Teğmen
Guest
Teğmen

Mahmut abi çocuk istiyorum ama imza olmadan çocuk yapacak kadın çok az, kadınlar evliliği bir nevi hayat garantisi olarak görüyor çocuğa iyi anne olacak kadın bulmak babanın görevi ama ne zaman bir kadınla birşeyler yaşasam hepsinin geçmişten kalma sorunları var ilişkiler konusunda sağlıklı kadın kalmamış gibi geliyor galiba kadınlar bizim çocuklardan daha hızlı yaşıyorlar

Mahmut Abi
Admin

çocuğa iyi anne olacak kadın bulmak babanın görevi ama ne zaman bir kadınla birşeyler yaşasam hepsinin geçmişten kalma sorunları var ilişkiler konusunda sağlıklı kadın kalmamış gibi geliyor Bulduğun birçok kadının sorunlu olması beklenir bir şey ama bulduğun tüm kadınlar sorunlu ise sadece bu tip kadınları bulmana neden olan sorunun nedir onu düşünmeye başlaman lazım.

Sürekli kötü çocuklara düşüp sonra tüm erkekleri göt sanan bir sürü kadın var biliyorsun. Aynısı erkeklere de oluyor.

Teğmen
Guest
Teğmen

Mahmut abi sen evlenmiş çocuk sahibi olmuş bir adamsın bu konuda tecrüben var şahsen ben evliliklerin bir yerden sonra kurulu düzenimiz bozulmasın mantığında çiftlerin birbirine tahammül etmek zorunda kaldığı bir kurum olarak görüyorum ne zaman tesisat çalışmaya başladı alttaki eleman hareketlendi o günden sonra kızlarla arkadaş olmak istemedim hiç kız kanka tarzı olaylarım olmadı cinsel olarak arzu duymadığım kızlarla da mecburiyet dışında muhabbetim olmadı zaten ben her zaman kısa süreli şeylerin adamı oldum ve itiraf ediyorum cinsel isteğim olmasa kadınlarla oturup 2 kelime muhabbet etmem nedense bana boş geliyorlar, çocuğum olsa bile bir süre sonra annesine olan arzumu kaybedeceğim biliyorum,… Read more »

Nuriken
Guest
Nuriken

Yav ben anlamıyorum seks ilişki vb. Şeyleri yani kadın dediğimiz şey inanılmaz bir şeymi 23 yaşındayım endüstri meslek lisesine gittim şu ana kadar bırak kız arkadaşı bir kıza merhaba bile demedim yani 2 kız kardeşimin bir erkek kardeşimin (benden 5 yaş küçük ) Sevgilisi oldu yani seks çok önemli bir şeymi şimdi çevremdeki insanlar her hafta seks mi yapıyor ve ben hala çocukmuyum acaba inanın kırmızı hap mgtow olayını rastgele görmemiş olsaydım ölene kadar sevgilim olmazdı ama şimdi gözüm açıldı ve çok zoruma gitti bu şeyler yani seks sevgililik çok güzel bir şeymiki çevremdeki insanlar sürekli yapıyor. Ben kendimi geri… Read more »

14.Luis
Guest
14.Luis

gucsuz ezik erkek serzenisi , dogustan gelen haşin egoist hedonist biri degilsin anladigim kadariyla…kendine bir alan belirle orada basarili ol ozguvenini topla gerisi gelir

Nuriken
Guest
Nuriken

Dediğini biraz anladım içine kapanık biriyim saldırgan değilim ekşide şans eseri mgtow başlığını gördüm ve dedimki bu yaşıma kadar neden olmadı sevgilim belkide bilmesem bunları hiç istemeyecektim ve sağda solda erkeklerle takılan kızları görünce için acıyor o gün gördüm eleman kızın kafasını hafifçe yumrukluyor kızında hoşuna gidiyor ve dedimki bu kızlar yarın birgün bana evlenmek için gelecek o yüzden bana bu konuda tavsiye verirmisiniz ama 2 3 güne askere gidecem gitmeden yazarsanız sevinirim yani sağda solda elemanların altında inleyen kızlar aklıma geldikçe içim acıyor meğer ben ne safmışım.

L1n
Guest
L1n

Kanka sevgililik önemli bir olay değil. Dün çok direnmeme rağmen bir kız beni ilişkiye çekti. Ben ise çok yoğunum ve işlerin sarkmasından ötürü ciddi bir göt korkum var. Aradaki mantığı anladın? Ama bana sorarsan seks önemli.

Nuriken
Guest
Nuriken

Yok benim zoruma giden kızların her zaman sevgilisi olması obez de olsalar illaki oluyor ama erkek olmak çok zor keşke bu red pill mgtow akımlarını bilmeseydim çünkü herhangi bir yerde kızlar o elemanların altında inliyor ve bu çok hoşlarına gidiyor ve ben bunu düşündükçe mahvoluyorum hayatı kaçırma hissi bana bşr bir tavsiye versen ama 2 veya 3 gün sonra askere gideceğim hemen yazarsınız inşallah

barneystinson
Guest
barneystinson

Şu aralar twitterda efendi erkek güzellemeleri yapılıyor. Yapan kızlarında yaşları çok fazla değil yani genç sayılırlar. Bu durum ne için ne diyorsunuz? Kadınların ne dediğine değil ne yaptığına bak mottosu her daim hayatımızda ama sormak istedim.

Mahmut Abi
Admin

Kötü çocuklara lafla gözdağı, iyi çocuklara beta tuzağı. İyi çocuk omzunda ağlamanın sosyal medya versiyonu.

Demir
Guest
Demir

Böyle birinden yakın zamanda kurtuldum. 28 yaşındaydı geçmiş önemsiz diyordu çok fazla flörtü olduğu söylüyordu nude sexting olayına girdi. Daha önce yapmadım dediği şeyleri yatakta ustaca yapıyordu. Bu alarmlara rağmen evlilik muhabbeti de yapıyordu. Yolun açık olsun dedim.

Demir
Guest
Demir

Mahmut Abi bu konuda bir sorum var. 2 yıldır bu siteyi takip ediyorum pookun kitabını ve ilişki sihirbazını da okudum. Kadınlara yürüyebiliyorum buluşuyorum seks yapıyorum. Ancak ilişkiyi ileriye taşımak isteyenler yukarıda anlattığım gibi alarmlı tipler oluyor hep. Abi ben nerede yanlış yapıyorum hatam ne olabilir?

Mahmut Abi
Admin

Normal kızların ilişki isteyeceği bir erkek değişsin demek ki.

Demir
Guest
Demir

Bunu nasıl düzeltebilirim?

Mahmut Abi
Admin

Bilmem. Normal kızlara ilişkilik görünmeyen eksiklerin nedir ben bilemem, senin bilebilmen lazım. Her şeyden önce normal kızlarla birlikte oluyor musun ki?

Demir
Guest
Demir

Yukarıda anlattığım ve öncekiler başta gayet normal kızlar gibiydi. Hatta bu sonuncusu Instagram da vücudunu değil yaptığı yemekleri paylaşıyordu mutfakta çok becerikli biriydi. Zamanla gerçek yüzünü gösterdi. Normal sanıp yürüdüklerim böyle çıkıyor.

Mahmut Abi
Admin

Derdini doğru tanımlamadan çözemezsin. Sen normal kızlarla ilişkiye girip onlar tarafından ilişki için istenmiyorsun gibi anlattın ama sen normal kızlara yürümüyorsun ve normal bir kızı arızadan ayırmayı da bilmiyorsun.

Demir
Guest
Demir

Abi bi kızın normal mi arıza mı olduğu tanıdıkça öğrenilmez mi? Yolun başında öğrenmenin yolu nedir? Ben bu durumu nasıl çözmeliyim?

Mahmut Abi
Admin

Kızların %10 – %20’sı arızayken sen başından hep arıza buluyorsan, bunun nedeni nedir bulman lazım. Sorun seninle alakalı. Aynı kutuplar birbirini çekerler.

Demir
Guest
Demir

Mahmut Abi bu konuyu oturdum düşündüm kafa yordum, kendime karşı dürüst olmayı başardım. Ben hep ön sıralardaki ışıltılı tiplere yürüyorum çünkü onlara ulaşmak çok daha kolay.

NaturelJustige
Guest
NaturelJustige

Merhaba Mahmut Abi, Tam da bu konuyla alakalı olarak yaşadığım bir olay var ve ne yapacağımı bilmiyorum. 28 yaşina kadar hiç sevgilim olmadı, geçen sene benle yaşıt bir kızla tanıştım. Çıkma teklifini ilk o yaptı daha sonra ilişkimiz ilerledi. Bir ara konuşurken benim hiç kız arkadaşımın olmadığını sezdiğini bu sebeple beni sevdiğini söyledi. Yalnız bana sorduğunda ben ise birçok kız arkadaşımın olduğu yalanını söyledim. Arada konuşmalarımızda tecrübesiz görünmemek adına sanal kız arkaďaşlarım hakkında hikayeler uyduruyorum. Dinlerken adeta deliye dönüyor ve kıskançlık krizlerine giriyor. Ona geçmişini sorduğumda ise sadece kısa süreli erkek arkadaşı olduğunu onunla konuşmak dışında hic bir etkilesime girmedigini… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Arada konuşmalarımızda tecrübesiz görünmemek adına sanal kız arkaďaşlarım hakkında hikayeler uyduruyorum. Dinlerken adeta deliye dönüyor ve kıskançlık krizlerine giriyor. Abartmışsın. Eskiden çok kızla olmak demek, bunları sevgiline anlatacaksın demek değil. Tek bir hikaye bile anlatmana gerek yoktu. Bu kız yıllardır büyükşehirde yanlız kalan ve çalışan güzel bir kız. Açıkçası söylemlerine şüphe ile bakıyorum. Şüphe için tek nedenin “bunca sene bu kadar güzel kesin yapmıştır” ise elinde bununla ilgili bir kanıt yok. Tanışmamamızdan kısa bir süre sonra hemen evlililk ve çocuk yapma muhabbetlerine başladı. Kadınlar özellikle 25 yaşın üstündelerse o muhabbetleri yaparlar. Bunları çok ciddiye almayın, bu konuda baskı yapmıyorsa dert… Read more »

venus
Guest
venus

Şimdi Mahmut abicim benim etkisinden kurtulamadığım bir erkek davranışı var. Konuştuğum görüştüğüm ilişki yolunda ’emin adımlarla’ ilerlediğim biri vardı. İlişkiye dünden razı bir tip değildi, ben başta söyledim yüzeysel ilişki kuramam diye. O şekilde devam ediyorduk. Güzel hoş, başlangıç için tatmin edici. Tek rahatsızlık duyduğum ben seks yapmak istemiyorum bağ kurulmadan, onun peşinde değilim desem çok doğru olmaz belki ama adamdan hoşlandım o yüzden de ağırdan alıyorum. Yaklaşık üç aydır tanışıyoruz yaklaşık iki aydır da yoğun bir flört görüşme etme konuşma haberleşme istikrarlı yazma plan yapma vs. gidiyor. Aralarda sevişiyoruz ama ben her seferinde durduruyorum sebebini de dolandırarak sorduğu bir… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Tek rahatsızlık duyduğum ben seks yapmak istemiyorum bağ kurulmadan, onun peşinde değilim desem çok doğru olmaz belki ama adamdan hoşlandım o yüzden de ağırdan alıyorum. Yaklaşık üç aydır tanışıyoruz yaklaşık iki aydır da yoğun bir flört görüşme etme konuşma haberleşme istikrarlı yazma plan yapma vs. gidiyor. Hemen seks yapmaman uzun süreli ilişki isteğin konusunda anlaşılır ama opsiyonları olan bir adamı da öyle iki ay buluşup bekletemezsin, çeker gider. Gitmesi lazım zaten. Günümüzde eğer ağırdan almak istiyorsan, 3-5 buluşma beklersin sadece. Dengeyi fena halde kaçırmışsın. Aralarda sevişiyoruz ama ben her seferinde durduruyorum sebebini de dolandırarak sorduğu bir soru üzerine, istemediğim için… Read more »

venus
Guest
venus

Durdurma işini abartmış olabilirim. Kendimi güvende hissetmedim, karşımdakinden bağımsız biraz. İlk öpüşmemiz de biraz benim öpmeyişim onun ‘zorla’masıyla olmuştu. Tabi bu zorlamaların hepsi benim kendimi bilinçli bir şekilde durdurmamla alakalı. Bir de orta noktanın farkındayım. Mümkünse ben de öyle olmasını istiyorum. Ama buna pek alanım yok. Çünkü eğer biz seks yapsak ve üstüne böyle bir sorgulamaya girseydi bu ihtimali aklımdan çıkaramıyorum. He belki dersin ki zaten adam sen sürekli durdurduğun için düşünmeye başladı vs vs. Bütün bu konuşmaların üstüne sekse gereksiz bir ton anlam yüklediğimi fark ettim tabi ben. Hoşlanıyor ve sevişmek istiyor ikisini aynı anda göremiyorum. O kadar sevişmek… Read more »

Cesur
Guest
Cesur

Dümdüz erkek bakışı: Romanını okudum ve eline sağlık adamı git artık diye tüfekle kovalamışsın. Çok bile durmuş (iki ay??!!). Sonunda sekiz köşeli jetonu düşmüş. Erkekle öpüşüp sevişiyorsun sonra dur yapıyorsun. En geç bunu ikinci yaptığında erkek arkasına bile bakmadan senin ısıttığın motoru başka kadınla soğutsa bile anlarım(iliski sözü vermediği sürece). İşkenceye yakın bir şey yapmışsın adama 2 ay. Erkeğe açık açık “normalde diğer erkeklerle hemen yattım” da demişsin. O erkeğin seninle iliski isteği veya duyguları varmıydı bilemem, olsa bile eline sağlık yok etmişsin. Seks olsun istemiyorsun Mahmut un yazdığı gibi hazır olmadığın gibi şeyler söylemen doğru olurdu. Ama hazır değilsen… Read more »