No Contact Kuralı Başarı Yüzdesi

Diyelim ki no contact evresinde birer hafta arayla 2 kere yazdık. 2. yazdığımızda da bitmesini kabul ettiğimizi söyledik ve beni ara falan demedik. Sonrasında bir daha yazmadık başarı şansı ne düzeyde etkilenir?

No Contact Kuralı, ilişki içinde olduğunuz kişinin ilişkiyi siz istemeden bitirmesi durumunda kullanabileceğiniz etkili bir yöntem. Fakat bu kural genellikle “eski sevgili nasıl geri döner” veya “eski sevgiliyi geri kazanma” gibi başlıklar içinde olunca asıl hedefi tam anlaşılmıyor (ve bu nedenle de bu sitede bazıları böyle bir kuralın bu sitede işi ne diye sorabiliyor). Fakat bu başlıklar daha çok bu konuda yardıma ihtiyacı olanların aradığı başlıklar olduğu için oradalar ve orada öyle kalacaklar.

No Contact Kuralını doğru uyguladığınızda başarı şansı 100%’e yakındır.

Evet! 100%’e yakın. Ama siz başarıyı nesnel anlamıyla, bugün acı çeken siz olarak değil, bundan 2 – 3 sonraki siz olarak DOĞRU şekliyle tanımladığınız zaman 100%e yakın.

Başarıyı sadece eski sevgili geri dönecek diye tanımlamayacaksınız. Şöyle tanımlayacaksınız:

(1) ya ben daha iyisini bulacağım

(2) ya da eski sevgili geri gelecek diye tanımlayacaksın.

Ve her iki ihtimale de açık olacaksın. Biraz mantıklı düşünürseniz, (1) seçeneğin daha iyi bir seçenek olduğunu anlarsınız.

Ama abi ben onun gibisini bulacağıma inanmıyorum! Hiçbir kadın bana öyle hissettirmiyor.

Senin için normal bir gerçekliği değil oneitis hastalığının en belirgin belirtisini sayıkladın. Bu hastalığa aşırı kapılıp kendi kendisini gerçekleştiren kehanete dönüştürerek hayatlarını bok eden azınlığı saymazsan, biraz yaşı ermiş erkeklerin 99%u bunun geçici bir hastalık belirtisi olduğunu bilir.

Bakın yenildiğini kabul edip kalbinin bir tarafını onunla bırakıp hayatına devam etmek gibi arabeskten bahsetmiyorum! Geriye dönüp baktığınızda bunun komik ve utanç verici bir düşünce olduğunu düşüneceğinizi ve hatta eğer kendinizi geliştirmeyi ihmal etmezseniz çoğunlukla “lan bu kız için mi onun gibisini bulamam dedim” diyeceğinizi söylüyorum! Düşünün bir. Bir kadını bırakıp gidemeyen şu sünepe haliniz bu kızı bulabilmiş, 2 – 3 sene içinde evrileceğiniz ERKEK ADAM mı daha iyisini bulamayacak?

No contactın doğru yapılışı

Önce asıl soruya cevap vereyim:

Öncelikle no contact evresinde birer hafta ara ile 2 kez yazdık diye bir şey yok. No contactı iki kere çöpe atmışsın.

No Contactı her bozuşun senin şu an tek başarı sandığın eski sevgiliyi geri kazanma ihtimalini önemli ölçüde azaltır. Yeterince bozarsan sıfıra iner. Atıyorum ayrıldıktan sonra hiç aramasan 80% ise, bir hafta sonra aradın 70%, bir hafta sonra aradın 60%, diye iner. Bu rakamlar tamamen biten ilişkiye (uzun süreli miydi, genelde iyi ve sevgi dolu muydu, 3. şahıs var mı, aldatma var mı – gerçi aldatma varsa geri dönüş yok – ,vs.) bağlı ve sana kimse gerçek olasılık veremez. Ama her aradığında düşer. Fakat ihtimal ne olursa olsun şimdi no contacta girmen aramaya devam etmenden her zaman daha fazla şans bırakır.

Bakın arkadaşlar, no contactın başarısız olmasının en büyük nedenlerinden biri, sizin beklemeniz! Eski sevgili ile konuşmanızı yapıyorsunuz, tüm iletişimi kesiyorsunuz ve eski sevgili ne zaman arayacak diye bekliyorsunuz. Bu başarısızlık  ile sonuçlanır ama daha önemlisi eski sevgili arayana kadar kendinize işkence etmeniz anlamına gelir. Ayrıca no contact sayesinde eski hatun ararsa bütün o süre boyunca beklediğinizi o 3 dakikalık mesajlaşma ya da konuşmada tüm auranızla belli edersiniz, yani şimdi kimse beklediğimi bilmiyor diye kendinizi kandırmayın.

Beklemeyin! Konuşmanızı yapın, arkanızı dönüp gidin. No Contact’ın benim ilgilendiğim ana faydası ayrılık daha doğrusu terk edilme acısının erkeğin duygusal gücünü ve kendisini 3 – 4 seviye atlayacak şekilde geliştirebileceği bir  fırsat olması!

No contact’ı doğru uygularsanız (aramama duygusal gücünü gösterirseniz, hayatınıza devam edebilirseniz, kendinizi geliştirebilirseniz, oneitis hastalığına rağmen yeni kızlarla buluşabilirseniz) sadece hızlıca acıdan kurtulmazsınız, hayatında bu tür bir stres olmadan kırmızı hap sitesi okuyan birinin 3 senede gelebileceği yere 3 ayda gelebilirsiniz!

Demir tavında dövülür. O yanma olmadan egonuz yumuşamıyor ve çoğunuzun mavi hapa yaptığınız ego yatırımı çok yüksek olduğu için, kırmızı hap size mantıklı gelse de aslında çok az içselleştirebiliyorsunuz. Soğuk demiri dövemeyeceğiniz gibi. Oysa bu tür bir acı ve ego darbesi (a) acının ve öfkenin verdiği enerji, (b) bu acıdan bir an önce kurtulma motivasyonu ve (c) egonuzun aldığı darbe yüzünden sizi sabote edememesi sayesinde sizi çok rahat şekillendirecektir.

Bu açıdan bakarsanız no contact’ı doğru şekilde uygulamanız ile başarı şansı 1000%dir 🙂 Sizi çok daha ERKEK ADAM olduğunuz bir hayata hızlıca taşır.

Bana sorularınızı uygun yazı altında sorabilirsiniz, benimle görüşme ayarlayabilirsiniz ya da ilişkiler setimize bakabilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

818
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
224 Comment threads
594 Thread replies
53 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
251 Comment authors
Mahmut AbiAtalayköylü kemalköylü kemalOldbutgold Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Dex
Guest
Dex

Kitabı çıkarılmasına rağmen ve başka yazılarda da milyonlarca kere söylenmesine rağmen hâlâ ”no contact” sürecinde yazan insanları gerçekten anlamıyorum güya ismi de ”no contact” yani 🙂 Valla sabırlar diliyorum Mahmut Abi sana. Arkadaşlara örnek olacaksa eğer, ben kendi ilişkilerimde sadece kız arkadaş değil bu flörtse bile kızın yaptığı bir saygısızlık ya da ilişkiyi bitirme olayına iletişimsiz kalma olayının çok etkili olduğunu gördüm ve Mahmut Abi’nin söylediği gibi başarı oranım da %100 idi. Tabii burada bence diğer önemli bir konu kızın yaptığı davranışa göre kız tekrar iletişime geçerse ego tatmini yapmadan ya da duygusal bir reaksiyon vermeden ”rütbe düşümü” olmalı ve… Read more »

Misafir28
Guest

1.5 yıllık alfalik, betalik , dopamain sicrayislari yasadigim pasif agresif ,içimdeki bir çok şeyi tetikleyip açığa çıkaran iyilesmemi sağlayan bir kadınla ilişki yaşadım. Yaşi benden büyüktü, aşk bombardımanı ve cinsellikle beni iyi manipüle etmişti. Eğer kırmızı hapı ve Mahmut abiyi tanımasam hayatımın büyük hatalarından birini yapacaktım. Ayrılıktan sonra kadın gerçek yüzünü ortaya net çıkardı. Burda yazılan gerçekleri kabullenmek öyle kolay değil. Yıllardır zihninde oluşturduğun kalıpları kırmak kolay değil. Iyi bir acı gel gitler hatalar ve başarılar yapıyorsun. Bazen 2 ileri bir geri , 2 geri bir ileri gidiyorsun. Baylar size kötü bir haberim var 🙂 bu siteyi okuyorsanız geri dönüşünüz… Read more »

Stilton
Guest
Stilton

Ben de No Contact’ı iki kere bozmuştum. Kız (23) beni (32) terk ettikten 2 hafta sonra whatsappımda fotoğrafının kalktığını fark ettim. Numaramı silmiş. Ben de dayanamayıp “numaramı neden sildin?” diye mesaj attım (muhtemelen kızın bana mesaj attırma taktiği). Neyse aramızda şu konuşma geçti: – Numara mı mı sildin? Neden? – Sana mesaj atmamak için kendimle savaşmaktan bıktım. Seninle konuşmayı özledim. – Ben de seni özlüyorum ve seviyorum. Fotoğrafına bakıyordum buradan sanki başka fotoğrafın yok gibi (evet, yedim bu haltı ) – Sence biz arkadaş olabilir miyiz, yani sonra belki ? (Evet, hiç gecikmedi) – Bilmiyorum. – Ben böyle konuşunca anılarımız… Read more »

://
Guest
://

Hocam okuduğuma sevindim benimde no contact yapmam gereken bir durum oldu yapamadım özelden aradım sonra barıştık ama eskisi gibi olamadık sonra kız tekrar ayrıldı 3.güne kadar her gün yazdım sonra bıraktım bu yazı umut verdi okuyanlara da umut olur umarım.

Alphabey
Guest
Alphabey

No contact kesinlikle işe yarayan bir kuraldır. Ben 2 sonucun da çalıştığını gördüm. Terk edildim ve ayrılırken fikrin değişirse beni ara minvalindr bir konuşma yaptım arkamı döndüm ve gittim. Eski sevgilim beni aradı mı hayır ama ne oldu. O süreçten kısa bir zaman sonra kırmızı hapla tanıştım ve monk moda aldım kendimi. Olayın kızlarla ilgili kısmının pratiğine girmeden tamamen kendimi geliştirmek için 6 ay kapandım. Deli gibi okudum ve harekete geçtim kendimle ilgili. Çünkü benim için öncelikli olan kendimdi. 6 ayın sonunda kişisel olarak kendimi iyi bir yere taşıdığımı düşününce kırmızı hapın kadınlarla ilgili kısmını pratiğe dökmeye başladım. Tabiki pratiklerde… Read more »

Conqueror
Guest
Conqueror

Mahmut abi öncelikle bayramın kutlu olsun. Sanaldan 1 ay boyunca sevgilim olan kızdan yaklaşık 1 ay önce ayrıldık. Ben senin dediğin gibi No Contact olayını yapıyorum. Sadece 1 kere “Her şeyi sanaldan yaşadık ve hep buluşmayı istedik. Okullar açıldığı zaman İzmir’de (Ünide yani) buluşur muyuz?” demiştim. “Tabii ki buluşurum seninle :)” diye cevap verdi ve bu olayın bile üzerinden 3 hafta geçti. Ayrı kaldığımız süre boyunca burada takılmaya, bölümüm olan yazılımda kendimi geliştirmeye, kitap okumaya ve film & dizi izlemeye başladım. Çünkü senden öğrendiğim en büyük şey bu işlerin aslında kız için değil erkeklerin kendine değer katması için yapılan şey… Read more »

Baciziplatan
Guest
Baciziplatan

“%100 başarıya ulaşacak ” cümlesini görünce içi kıpır kıpır olan arkadaşlar, daha çok yolunuz var…

Seize
Guest
Seize

Bu sitenin bazı yazıları terapi niteliğinde. Ben bunları okuyunca bir rahatlama yaşıyorum. Sırtladığım yükü hafifletiyor.

hebenmertali
Guest
hebenmertali

no contact gibi herhalde… yıllar önce üni.de sınıftaki kıza teklif ettim. mahalllaer de yakın bakışma filan..kh dan haberim yok tabii. yine de seni seviyorum demedim. hoş birisin filan diyerek devam ettim o kadar..kız ağır abla takılan sınıfta sözü geçen ciddi bir karakter. ret etti. tamam sen bilirsin dedim uzadım. ben kimseye anlatmadım. bu yaymış ama herkese, bana teklif etti de ben ümit vermedim de. layık görmemiş..sanırım kendinin yaymasının nedeni itibar kaybetme korkusu..ağır ablaya ciddi ya..ben cesaret edip teklif edebilmeme şaşırdılar..sınıftaki kızlar ve diğer çoğu erkek bana tavır aldılar.. manyakça bir şey ama oldu.. o kız ağırbaşlı sen yanlış anlamışsındır diye..ciddiyimm… Read more »

L1n
Guest
L1n

Gerçekten geri dönmesini felan bekleyenler var mı? Olum mis gibi yeni fırsatlar.Kafan rahat,yeni kızlar,yeni flörtler.Arkadaşlarınla daha fazla vakit geçirebilirsin.Sevgilinle oturduğun vakitler yerine spora gidebilirsin,film izleyebilirsin.Kitap okuyabilirsin. Hava olsun diye söylemiyorum ama gerçekten sevgiliyle yapılabilecek en iyi aktivite seks zaten. Oturup saatlerce lak lak yapınca bunalır insan.Seks yokken bile ilişkiye bir erkek nasıl devam edebilir? Aklım almıyor. Her ilişki bittiğinde kız paramparça olur,erkek rahatlar. Bu herzaman böyledir.Şimdi roller değişmiş sanki. Herşeyden önce sizi istemeyen,sizi terkeden birini niye beklersiniz ki? Geminin kaptanı erkektir,evet ama ısrarla gemiye su sızdıran ya da su sızdırmaya çalışan birini ne diye isteyesiniz ki? Kendini ödül görüyorsan ve… Read more »

L1n
Guest
L1n

Sürekli bana patlaman can sıkıcı.

Ramiz Karaeski
Guest
Ramiz Karaeski

2 kere denedim ikisinde de tamamen kestim iletişimi numarasını sildim sosyal medyadan takipten çıktım biri 6 ay sürdü (zaten unutmuşum bile) biri de 3 hafta ikisi de başarılı oldu tavsiye ederim 🙂

Charom
Guest
Charom

Hocam ben sürekli gel gitleri olan bir iliskide(çok teferruata girmek istemiyorum) kızla son bulustugum gecenin ertesi sabahı kız tekrardan denermiyiz dediğinde kızı heryerden silip engelledim.No contactin babasini yapmışım yani.2 ayı geçti hicbirsekilde sesi çıkmadı :).Bunun sebebi ne olabilir

Haydar
Guest
Haydar

Slm Mahmut Abi,
Son konuşmayı yapıp ,acık kapı bırakıp, kendini yoluna devam eden arkadaşlar, gördüğüm kadarıyla kızı her yerden (fcb, whatsapp, Instagram) dan siliyorlar..no contact ı uygularken kızı her yerden silmek doğru mu?

Human
Guest
Human

Mahmut abi, yanlış hatırlamıyorsam bu no contact meselesinde kızı rehberden silmemiz, kızın bizim fotoğrafımızı whatsappta göremeyeceğine sebep olduğu için kuyruk acısı göstergesi olabilir demiştin, rehberimizde kızı tutmalımıyız? Hangisi daha makul?

roket atar
Guest
roket atar

bana kalirsa kizi takipten cikarmak, numarasini silmek vs. yerine kizla iletisim kurmamak, hikayelerine bakmamak, arkadaslarinin hikayelerine bakmamak, fotograf atarsa begenmemek daha mantikli. diger turlu engelleyince veya takipten cikinca, numara silince sanki seni unutmam gerekiyor sinyalini vermis gibi oluyoruz, zayiflik gostergesi. ne sinyal verdigimize odaklanmamamiz lazimdi hani gibi dusunen varsa da, her yerden sildikten sonra dedem de takip etmez zaten (agir beta olup da sildigin halde hesaplarina bakiyosan orasi ayri), onemli olan gordugun halde iletisime gecmemek bence. yanlis da dusunuyo olabilirim bilmiyorum.

Conqueror
Guest
Conqueror

Abi neden bu sitede birçok kişi “No contact” uygulaması yaparken nöbet tutar gibi kızı bekliyor ? Kızı bekliyorlar ama o boş geçen vakitleri değerlendirmiyorlar, kendilerine yeni bir şey katmıyorlar. Ve kız kendilerine dönünce hemen muhtaçlık göstergesi ortaya çıkıyor. Sen bu boş vakitde yapılacak bir şey önerir misin ?

baciziplatan
Guest
baciziplatan

Boş vakit? Kanka no contact kızın geri dönmesini bekleme süreci değil, durmaksızın devam eden hayatında bir kızın geri dönebilme ihtimalinin biraz daha yüksek olduğu süreç sadece. “Kız dönene kadar” ne yapayım diye sorarken , eleştirdiğin kişilerden farkın kalmıyor(kızın dönmeyeceğini farzetsene???). Dolaylı yoldan soruna da cevap vereyim; üniversite okuyorsan bölümünle ilgili kendini geliştirmek en faydalısı her açıdan. Ya da yeni hobiler edinebilirsin mesela ben arabalara merak saldım ve baya bir şeyler öğrenmiştim hala ekmeğini yiyorum arabama bir şey olduğunda vs.

1 2 3 15