No Contact Kuralı Başarı Yüzdesi

Diyelim ki no contact evresinde birer hafta arayla 2 kere yazdık. 2. yazdığımızda da bitmesini kabul ettiğimizi söyledik ve beni ara falan demedik. Sonrasında bir daha yazmadık başarı şansı ne düzeyde etkilenir?

No Contact Kuralı, ilişki içinde olduğunuz kişinin ilişkiyi siz istemeden bitirmesi durumunda kullanabileceğiniz etkili bir yöntem. Fakat bu kural genellikle “eski sevgili nasıl geri döner” veya “eski sevgiliyi geri kazanma” gibi başlıklar içinde olunca asıl hedefi tam anlaşılmıyor (ve bu nedenle de bu sitede bazıları böyle bir kuralın bu sitede işi ne diye sorabiliyor). Fakat bu başlıklar daha çok bu konuda yardıma ihtiyacı olanların aradığı başlıklar olduğu için oradalar ve orada öyle kalacaklar.

No Contact Kuralını doğru uyguladığınızda başarı şansı 100%’e yakındır.

Evet! 100%’e yakın. Ama siz başarıyı nesnel anlamıyla, bugün acı çeken siz olarak değil, bundan 2 – 3 sonraki siz olarak DOĞRU şekliyle tanımladığınız zaman 100%e yakın.

Başarıyı sadece eski sevgili geri dönecek diye tanımlamayacaksınız. Şöyle tanımlayacaksınız:

(1) ya ben daha iyisini bulacağım

(2) ya da eski sevgili geri gelecek diye tanımlayacaksın.

Ve her iki ihtimale de açık olacaksın. Biraz mantıklı düşünürseniz, (1) seçeneğin daha iyi bir seçenek olduğunu anlarsınız.

Ama abi ben onun gibisini bulacağıma inanmıyorum! Hiçbir kadın bana öyle hissettirmiyor.

Senin için normal bir gerçekliği değil oneitis hastalığının en belirgin belirtisini sayıkladın. Bu hastalığa aşırı kapılıp kendi kendisini gerçekleştiren kehanete dönüştürerek hayatlarını bok eden azınlığı saymazsan, biraz yaşı ermiş erkeklerin 99%u bunun geçici bir hastalık belirtisi olduğunu bilir.

Bakın yenildiğini kabul edip kalbinin bir tarafını onunla bırakıp hayatına devam etmek gibi arabeskten bahsetmiyorum! Geriye dönüp baktığınızda bunun komik ve utanç verici bir düşünce olduğunu düşüneceğinizi ve hatta eğer kendinizi geliştirmeyi ihmal etmezseniz çoğunlukla “lan bu kız için mi onun gibisini bulamam dedim” diyeceğinizi söylüyorum! Düşünün bir. Bir kadını bırakıp gidemeyen şu sünepe haliniz bu kızı bulabilmiş, 2 – 3 sene içinde evrileceğiniz ERKEK ADAM mı daha iyisini bulamayacak?

No contactın doğru yapılışı

Önce asıl soruya cevap vereyim:

Öncelikle no contact evresinde birer hafta ara ile 2 kez yazdık diye bir şey yok. No contactı iki kere çöpe atmışsın.

No Contactı her bozuşun senin şu an tek başarı sandığın eski sevgiliyi geri kazanma ihtimalini önemli ölçüde azaltır. Yeterince bozarsan sıfıra iner. Atıyorum ayrıldıktan sonra hiç aramasan 80% ise, bir hafta sonra aradın 70%, bir hafta sonra aradın 60%, diye iner. Bu rakamlar tamamen biten ilişkiye (uzun süreli miydi, genelde iyi ve sevgi dolu muydu, 3. şahıs var mı, aldatma var mı – gerçi aldatma varsa geri dönüş yok – ,vs.) bağlı ve sana kimse gerçek olasılık veremez. Ama her aradığında düşer. Fakat ihtimal ne olursa olsun şimdi no contacta girmen aramaya devam etmenden her zaman daha fazla şans bırakır.

Bakın arkadaşlar, no contactın başarısız olmasının en büyük nedenlerinden biri, sizin beklemeniz! Eski sevgili ile konuşmanızı yapıyorsunuz, tüm iletişimi kesiyorsunuz ve eski sevgili ne zaman arayacak diye bekliyorsunuz. Bu başarısızlık  ile sonuçlanır ama daha önemlisi eski sevgili arayana kadar kendinize işkence etmeniz anlamına gelir. Ayrıca no contact sayesinde eski hatun ararsa bütün o süre boyunca beklediğinizi o 3 dakikalık mesajlaşma ya da konuşmada tüm auranızla belli edersiniz, yani şimdi kimse beklediğimi bilmiyor diye kendinizi kandırmayın.

Beklemeyin! Konuşmanızı yapın, arkanızı dönüp gidin. No Contact’ın benim ilgilendiğim ana faydası ayrılık daha doğrusu terk edilme acısının erkeğin duygusal gücünü ve kendisini 3 – 4 seviye atlayacak şekilde geliştirebileceği bir  fırsat olması!

No contact’ı doğru uygularsanız (aramama duygusal gücünü gösterirseniz, hayatınıza devam edebilirseniz, kendinizi geliştirebilirseniz, oneitis hastalığına rağmen yeni kızlarla buluşabilirseniz) sadece hızlıca acıdan kurtulmazsınız, hayatında bu tür bir stres olmadan kırmızı hap sitesi okuyan birinin 3 senede gelebileceği yere 3 ayda gelebilirsiniz!

Demir tavında dövülür. O yanma olmadan egonuz yumuşamıyor ve çoğunuzun mavi hapa yaptığınız ego yatırımı çok yüksek olduğu için, kırmızı hap size mantıklı gelse de aslında çok az içselleştirebiliyorsunuz. Soğuk demiri dövemeyeceğiniz gibi. Oysa bu tür bir acı ve ego darbesi (a) acının ve öfkenin verdiği enerji, (b) bu acıdan bir an önce kurtulma motivasyonu ve (c) egonuzun aldığı darbe yüzünden sizi sabote edememesi sayesinde sizi çok rahat şekillendirecektir.

Bu açıdan bakarsanız no contact’ı doğru şekilde uygulamanız ile başarı şansı 1000%dir 🙂 Sizi çok daha ERKEK ADAM olduğunuz bir hayata hızlıca taşır.

Bana sorularınızı uygun yazı altında sorabilirsiniz, benimle görüşme ayarlayabilirsiniz ya da ilişkiler setimize bakabilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

818
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
224 Comment threads
594 Thread replies
53 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
251 Comment authors
Mahmut AbiAtalayköylü kemalköylü kemalOldbutgold Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Dmm
Guest
Dmm

Mahmut Abi selam, 5 aylık bir ilişkim vardı açıkçası ilk defa birini sevdiğimi hissettim. Son bir aya kadar her şey çok güzeldi sonrasında uzaklaşma ve soğukluk yaşandı. Bu beni bir bocalama dönemine soktu nedenin çok sorup çok irdeledim burada hata bende. Sonrasında 2 hafta boyunca finallerime odaklandım böyle uzak uzak devam ettik. En son yine bir şey üzerine konuşma uzadı benimle devam etmek istediğini dünyada en sevdiği insan olduğumu vs vs söyledi ama artık romantik hisler beslemiyormuş. Nedenini bilmiyorum çok sorguladım ve çabaladım ve sonuç bu oldu dedi. Devam etmemizin bana zarar vereceğini umut olsa bile buna kendisinin buna değmeyeceğini… Read more »

amper399
Guest
amper399

hocam artık konuşmayalım diyen bundan öncede demişti ama ben neden konusalım yapma böyle falan demıstım redpillden bir haber, bırdaha dedı bu sefer no contact uyguladım kendıme engel olamadıgım ıcın kızın sosyal medya hesaplarını takipten çıktım yoksa sürekli ne yapmış diye bakıyordum kıza çok bağlıyım ama ugrasıyorum bunu yenmek ve dısarı lanse etmemek için her neyse takipten çıktıktan sonra bana neden çıkardın hesaplarımı yazdı buna ne cevap vermeliyim

Buraki
Guest
Buraki

Mahmut abi no contactin 16. Gününde yazdı biraz konuştuk sonra işim var diyip kısa kestim şimdi ben yazsam ya da arasam olur mu senin yorumun ne?

Niccolo Machiavelli
Guest
Niccolo Machiavelli

Selam Mahmut abi. 8 ay önce 10 aylık ciddi ilişkim bitti. Fazla ayrıntıya girmek istemem çok uzun fakat ilişkinin bitişi olaylıydı karşılıklı gerilim vardı, beni vicdan azabı çekmemek için ayrılmaya zorladı ben de ayrıldım diyebilirim. İlişki bittikten sonra temmuza kadar öyle direkt bir iletişim olmadı ikimiz tarafından da. Sadece bitişten 1.5 hafta sonra instagramdan açtığı fake hesap aracılığıyla yazdı, cevap verdim konuştuk fakat o olduğunu bilmezlikten geldim belli etmedim. Temmuz ayı geldiğindeyse tekrar o hesap aracılığıyla yazdı, ben bilmiyorum ayağına yatıp konuşmaya devam ettim, güzel de konuştuk muhabbet iyiydi yani tabii o da rol yapıyor ya. İşte beni yokluyor ağzımı… Read more »

Casanova123
Guest
Casanova123

Merhaba, benim 11 aylık bir ilişkim vardı, güzel gidiyordu bir ara ayrılık yaşadık hatalı olduğum veya öyle düşündüğü bir konudan neyse çabaladım kendimi ifade ettim düzgünce ve barıştık düzeldik fedakarlık vs ne varsa yaptım. Tartışmalar başladı zamanla, ilişkide hiç olmadığım bir profile sokup eleştirip o role de kendini inandırıp ayrıldık. Benim ayrıldığımı düşündü böyle düşündüğü için böyle davranıyor diye de düşünmüştüm ama beni ayrılığa yaptığı hareketlerin ittiğini ve kaybetmek istemediğim için ayrılmak istemediğimi ama böyle giderse ayrılıriz diye söylemiştim hadi bitti yeter de yapmadım , o ayrıldım bitti olarak kafasına kodları sanirim ve iki gün önce hatasını anlayıp sevdiğini söyleyen… Read more »

Sutas
Guest
Sutas

Abi selam no contacten 30 gün sonra yazdı ama yanlış anlamanı istemiyorum şehirden gidiyorum kendine iyi bak çok mutlu ol ws dedi bende yolun açık olsun dedim ve mesajlaşma bitti 1 gün sonra da engelledi ya da numaramı sildi bilmiyorum fotosu gitti şuan ne yapmak lazım

Hüseyin
Guest
Hüseyin

Mahmut usta merhaba. Gecen yil mayis ayinda baslayan flortlesme donemi kasim in son haftasi bitti . Kendisi ile oturdugum sehir arasi arac ile 50 dk .O buraya 7-8 defa geldi bende 2 haftada aracim ile yanina gidiyordum 50 dk lik bir mesafe Bitme sebebi son 1 ay da soguk ve mesafeli davranislariydi.Tabiki ayrilmayi mutlaka 2-3ay onceden kafasina koymustur.Bu sure zarfinda yanimsa mutlu dugunu bir kac kez soyledi. Ben 1 evliljk gecirmis biriyim 5 yasi sa da oglum var .Bu arada kendisi akrabam olur .3 aydir no contacti kitabini satin aldim uyguluyorum. 3 ay oldu herhangi bir donus olmadi Bundan sobraki… Read more »

zinyo
Guest
zinyo

Merhabalar Mahmut abi, benim 6 aylık bir ilişkim vardı. En ufak olayda kavga ediyorduk, ben de hemen ayrılmak istiyordum sebebini bilmediğim şekilde. Özellikle kız benim önemsemediğim bir konuda surat asınca çok sinirleniyordum. Kestirip atıyordum hemen. Son 1-2 ay kıza daha az yazmaya başladım o da bunu fark etti ve bana niye böylesin, neden ilgilenmiyorsun gibi konuşuyordu geçiştiriyordum. Sonunda bana benden soğudun mu diye sordu ben de soğuduğumu söyledim ve ayrıldı. Sonradan ben yazdım ve tekrar arkadaş gibi konuşmaya başlamıştık. Bir mesajına cevap vermediğim için sinirlenip beni engelledi ve birkaç gün sonra depremden dolayı iyi olup olmadığımı merak ettiği için(?) aradı.… Read more »

lacrimosa
Guest
lacrimosa

3 yıllık bir ilişkide terk edilmiş bir kadın olarak, bu ve diğer yazılardaki öneriler kesinlikle işe yarıyor birebir deneyimledim ancak farklı limanlara yelken açma konusunda emin değilim. Kadının günlük ve ciddi olmayan ilişkilere vakit ayırması onu değersizleştiriyor ve farklı insanlarla görüşmedikçe unutması zorlaşıyor. Haliyle düzgün biriyle tanışana kadar yalnız kalıyor. Feminenlik ve zayıflığın getirdiği duygusal krizlerle de başa çıkmak zor. Önünde “erkek adam olmak” gibi bir motivasyon olmadığından kadınların daha zor atlattığını düşünüyorum terk edilme sürecini. Atlatmak için de maskülen tarafını ortaya çıkarması gerekiyor bence. Bu konuda fikirlerini merak ettim. Keşke kadınlar için de türkçe bir redpill blogu açılsa

Sena
Guest
Sena

merhaba güleceksiniz belki ama 2 senelik bir buluşmadan sürdürdüğüm bir ilişkim vardı, ve ciddi hasta olup 1 ayda 10 kg verdim vs. ve onunla buluşmadan önce spora geri dönüp kilo almak, eski halime dönüp öyle buluşmak istedim, gözünde güzel olmak istedim işte bu halimi de çekici bulduğunu söylemesine rağmen, 2 sene boyunca bazı şeyler oldu, sürekli ufak şeyde kilo verdim ve döngüye girdi, geri almaya çalıştım cart curt aylarca buluşmadık. (kadınım bu arada) Sevgililik bile sayılmadığını söylediğinizi biliyorum, 2 hafta sonra buluşmayı düşünürken haklı olarak bitirmek istedi, bu kadar neden bekledi derseniz sanırım fiziken ve karakteristik anlamda tam anlamıyla istediği… Read more »

Harbiye Adayı
Guest
Harbiye Adayı

Yorumunu okudum sena hanım. Gerçekten kötü bir durum ve bir insana bu kadar bağlanmak çok tehlikelidir.Geçmişte Sanal ilişki yaşamış biri olarak yazara katılmaktayım sanal ilişki mastürbasyondur. Kendinizi bu durumun içinden çıkarmanız psikolojik sağlığınız için çok daha faydalıdır.Hatta fiziksel olarakta çünkü kilo verdiğinizi dile getirmiştiniz.Sanal ilişki yaşayan bireyler ilişki(!) Öncesinde ve ya sonrasında bir kuyunun içine çekilircesine yalnızlaşır ve bu yalnızlık duygusunu sanaldan biriyle konuşunca geçtiğini sanar genelde bu sanal ilişki yaşamış bireyler yalnızdırlar bu psikolojik olarak çok fazla etkiler. Bunların iki çeşitleri var: çevresinde onlarca arkadaşı olup kendisini anlamadıklarını düşünen ve arkadaşlarının samimiyetlerine güvenmeyen yalnızlar bir de harbiden yalnız bireylerdir.… Read more »

Harbiye Adayı
Guest
Harbiye Adayı

Anlatım bozuklukları dil bilgisi hataları için özür dilerim yorgunum son zamanlarda çok dikkat edemedim

Sena
Guest
Sena

Az önce yazdığım sanal ilişki replyine bir şey daha eklemek istiyorum, bir ay en azından bekleyip yazmamı mı önerirsiniz, onu tam anlamıyla zaten elimde tutmuyorken tamamen kaybetmek istemiyorum, bu çocuğa 2 sene sonunda nihayet gerçekten sahip olmak istiyorum, benim isteğimin bir önemi yok o zaman geçtikten dinginleştikten sonra bile istemiyorsa tabii. Ama içimde ukte kalarak gitmek istemiyorum bu dünyadan, onu geri kazanmayı gerçekten belki de bu sefer ilk defa kazanmayı çok istiyorum cidden düşünmekten kafayı yiyeceğim ne derseniz onu yapacağım şuan değerin düşer daha da isteği azalır, kendine iyi bak ödülü kaybedebileceğini göster mi dersiniz bilmiyorum ama çocuğa ödülü hiç… Read more »

Lua
Guest
Lua

Sena naptigini aşırı merak ettim

Sauvage
Guest
Sauvage

Merhaba abi ben sevgilimi bir konuda yanlış anladım ve inanmayıp terk ettim. Meğer dediği doğruymuş ben yanlış anlamışım sonradan öğrendim. Onu arayınca kırgındı ve konuşmak istemiyorum dedi. Hergün azar azar ilgi verip gönlünü mü almalı? Yani kızı ben terk ettiğim için ve iftira atmış olduğum için no contact kuralı burada uygulanmamalı mı? Kızın arama demesi normal çünkü gerçekten kırıldı. Burada no contact kuralını bu işe nasıl yedirmeli, 1-2 gün zaman vermek mantıklı mı? çünkü şu an hala beni seviyor olsa bile ben kendimi affettiricem diye çok üstüne düşersem bu sefer olay gerçekten soğumaya döner galiba. Çok üstüne düşüp muhtaç görünmekte… Read more »

Sel
Guest
Sel

Mahmut abi selam 1.5 yıllık bir ilişkim vardı kız bana deli gibi aşıktı evlilik planı dahi yaptık düğün için tarih vs eşyalar cart curt. Kız birden yemeden içmeden kesildi ve 10 gün sonra beni sevmediğini çok kıskanç ve agresif biri olduğumu arkadaş olarak sevdiğini gibi saçma sapan şeyler söyledi. Yani ben de şaşırdım kaldım. Öyle kıza karşı feminen tavırlar vs yapmadım ilişki sürecinde fazla da maskülenlik yapıp korkutmadım. Sorum şu bu duygu değişimi nedir? 10 gün önce seni seviyorum diyen bir Kadın nasıl 10 gün sonra buna karar kılıp çekip gider. Daha önce karşılaşmadığım bir vaka. Bir süreç değil yani.

Cetin
Guest
Cetin

Mahmut abi, 6 aylik iliskim vardi, bir gun alkolluyduk yapmamam gereken bir sey yaptim ve fiziksel siddet uyguladim, kiz benden ayrildi. 2 gun aradim telefonlarimi acmadi. Ben de bir ozur mesaji atip no contact’a gectim. Bu kizin geri gelme ihtimali var midir ? Bu durumda uygulamam gereken no contact kurali midir ?

Hay Axi Şeytan
Guest
Hay Axi Şeytan

Mahmut abi selam, aynı iş yerinden bir manitayla 3 aydır birlikteydik. Ben 26 o ise 21 yaşında. İlgisi zamanla azaldı ve en son bana sadece iş arkadaşı gibi davrandığıyla alakalı bi atar yaptım. ( Kızın babaannesi 1 hafta önce vefat etmişti, sürekli kendimle problemlerim var diyen bi kız ) bu yüzdende biraz bu tutumum yanlış mıydı diyede düşünmüyor değilim. Neyse akşamına bu durumla alakalı kıza mesaj attım seni seviyorum ama ilişkimizi sevmiyorum gibisinden . O da atağa geçip düzgün bi ilişki yüretemeyeceğini vs söyledi. 2 gün no contact ile geçti mesajlaşma yok, iş yerinde iş gereği minimum düzeyde diyalogla. Dün… Read more »

1 7 8 9 10 11 15