Savaş Lordu Gibi Hatun Kaldırmak III – Kadınların Testlerini Geçmek

KADINLARIN TESTLERİNİ GEÇEREK CİNSEL ARZU UYANDIRMAK

21. Testlere dayanabilmek=Arzu uyandırmak

Bir kadına yürüdüğünüz anda kadın sizi test etmeye başlar. Testleri geçerek çerçevenizin ondan daha sağlam olduğunu göstermiş olursunuz, bu da kadında size karşı cinsel arzu uyandırır. Kadınlar, yapıları gereği, bir erkek kendi dirençlerini kırmazsa o adam için ıslanmazlar. Bu yüzden testler sizin dostunuzdur, onu baştan çıkarmanız için fırsat sunar. Kadının test etmesi sizin için iyidir, yatağa atma sürecini hızlandırır. Kadın, sizi test edemeyecek kadar arzular hale geldiğinde birkaç buluşma sonrasında bile hala ateşlidir.

22. Testi geçme süreci arzunun TAMAMIYLA ortaya çıktığı noktadır.

Bir kadının arzusu, tavlama cümleleri ve hazır cevaplı olmakla uyandırılmaz.

Bir kadının arzusu, manipülasyon teknikleriyle uyandırılmaz.

Bir kadının arzusu, tiple veya parayla uyandırılmaz.

Elbette bunlar sizin o kadını yatağa atma şansınızı yükselten unsurlardır, işinizi daha kolay hale getirir. Ama ARZUYU uyandıran esas unsur bunlar DEĞİLDİR. Bir kadının arzusunu uyandıran TEMEL şey, KADININ TESTLERİNE DAYANABİLMEKTİR.

23. Testlere Dayanabilmek=Güçlükleri Yenme Becerisi=İYİ GENLER

Kadınlar sizin güçlü bir çerçeveniz olduğunu görmek istiyor, aksi takdirde onları koruyabileceğinizden ve tehlike karşısında sakin kalabileceğinizden emin olamıyorlar. Bunu anlamanın EN KOLAY yolu da sizin çerçevenizi test etmektir. Bunu da kaltakça davranma, hakaret, başından savma, görmezden gelme gibi testlerle yaparlar.

(Çeviren notu: Bu elemanın da tahtasını sikicem ama. Hala hakaret testtir diyor.)

Bunlar size adil gelmeyebilir. Ama bardaki sarışın fıstığın size yaşattığı sıkıntıları idare edemiyorsanız 2 metre boyunda ayı gibi bir herif sizi patır kütür dövüp evinizi dağıtırken ve gözünüzün önünde hatununuza tecavüz ederken nasıl karşı koyacaksınız? Bir düşünün.

(Çeviren notu: Düşündüm ve sen haksızsın ibne, sana laflar hazırladım. Bir kere günümüz hukukunda bunu yapmak göt ister, her ne kadar mafya dizileri ufak Polat Alemdarlar yetiştirmiş olsa da. Ayrıca yanınızdaki hatun aranmıyorsa isterse 3 metrelik bir adam olsun ona salça olması ve sizi rahatsız etmesi MÜMKÜN DEĞİLDİR. Ama testleri göğüsleme konusunda haklı tabii, hakaret dışında.)

24. Testleri göğüslemek

Birlikte olacağınız bir hatunun hiçbir direnç göstermeden önüne gelen her sike atlamasını mı istiyorsunuz? Yoksa erkekleri değerine göre sınıflandıran ve buna göre seçen, yüzlerce erkek içerisinde sizi en değerli olduğunuz için tercih eden bir kadın mı istiyorsunuz? Eğer normal ve sağlıklı bir adamsanız, ikinci kadını istersiniz. Bu durumda da mantıken o kadının sizi test etmesini beklemeniz gerekir. Hem de tüm gücüyle test etmesini… Ayrıca testleri beklemekle kalmayıp, HOŞ GÖRMEYİ de bilmek gerekir. O yüzden bir kıza yürüdüğünüz zaman size huysuz davranırsa sevinin. Bu durum, kızı tavlamanız durumunda ona yürüyen diğer erkeklere de aynı şekilde davranacağı ve bu adamları püskürteceği anlamına gelir.

Kadının değeri ne kadar yüksekse (görünüş ve karakter olarak) size karşı testleri o kadar “sıkıcı” ve “acımasız” olacaktır. Bu hep böyledir ve böyle de kalacak, değişmesini beklemeyin. Belki inanması zor ama testleri geçmeyi bilmeniz durumunda en taş hatunlar aslında baştan çıkarması en kolay olanlardır.

(Çeviren notu: Evet kolay hatunu özellikle de sevgili/eş olarak hiçbir erkek istemez, ama zor hatun da “bilmem kaç adamın arasından beni seçti” diye bu kadar yüceltilmeyi hak etmiyor. “Kadın hepsinin arasından beni seçti hüloğğğ” kafası mavi hap kafasıdır. Ona kalırsa siz de onlarca kadın içerisinden ona yürümeyi seçtiniz. Testi geçeyim derken kendini sürekli olarak patrona beğendirmeye çalışan eleman moduna girmeyin.)

SEKSİ KADINLARIN TEST ETME ŞEKİLLERİ VE BUNLARI GEÇMENİN YOLLARI

Bu tür kadınların iki testi olur — aktif ve pasif testler. 

25. Aktif testler
Aktif testlerin çoğu kırmızı hap camiasında zaten anlatılıyor. Kadının hakaret etmesi, küçük düşürmeye çalışması, alay etmesi, ya da sizi sinirlendirecek bir şey söylemesi aktif test örnekleridir. “Sevgilim var”, “efendi çocuğa benziyorsun”, “arkadaş olarak görüyorum” gibi “başından savma” cümleleri de aktif testtir. Bunları nasıl geçeceğinizi anlatmayacağım, zaten kırmızı hap camiasında çokça taktik verildi. Shit test konusuna bakmanız yeterli. Kısaca bahsedersem, bu testleri geçmenin iki yolu vardır: 1. Onaylamak ve abartmak 2. testi görmezden gelip duymamış gibi davranmak.

Bu aktif testleri geçebilmek ÇOK İYİDİR. Bir kız sizi aktif olarak test ediyorsa kesinlikle ilgisi var demektir. Ayrıca bu durum hazır cevap davranarak çekici kötü çocuk imajı çizmenin de en kolay yoludur.

26. “Huysuzluk zırhını” aşarak kadının içine girmenin yolu: Pasif testleri geldiği anda tanıyıp dayanabilmek

Erkeklerin anlamasının ÇOK DAHA gerekli olduğu diğer bir test türü de pasif testlerdir. Bunlar kırmızı hap camiasında pek ele alınmıyor ama aslında bu test türü en çok karşılaşacağınız test türüdür, özellikle de 9 ve 10’luk hatunlara yürüdüğünüzde. Bu testler, bir kıza yürüdüğünüz zaman kız İLGİSİZ, BIKKIN veya DALGIN gibi davrandığında ortaya çıkar.

Resting bitch face pasif testtir. Tek kelimelik cevaplar pasif testtir. Benim favori pasif testim ise seksi bir kıza yürüdüğüm zaman onun attığı tiksinti ile korku karışımı bakış ve ardından hemen uzaklaşması. ACIMASIZ gelecek biliyorum ama bu da bir test.

27. Pasif testleri “reddetme” ile karıştırmayın.

Erkeklerin yüzde 99’u pasif testlerin “reddetme” olduğunu zanneder. Doğal alfa dediğimiz adamlar bile böyledir. Tabii böyle düşünmek de gayet normal, kulağa çok doğru geliyor. Yüzüne bakmaya doyamayacağınız bir hatuna yürüdüğünüz zaman bu hatunun önce sizi süzüp ardından yanındaki arkadaşına “tiksinti dolu” bir bakış atması ve ışık hızıyla yanınızdan uzaklaşmasını düşünün, bu bir reddetme değil midir?

Peki size şu ana kadar yatmış olduğum taş gibi hatunların en azından yarısının ilk yürüdüğümde bu bakışı attığını söylesem? Bir örnekle destekleyeyim.

(Çeviren notu: Bu ısrar olayına şüpheyle yaklaşıyorum. Evet her reddetme test değildir, sonuçta kültürümüzde kız nazı diye bir olay var. Bu serinin ikinci bölümünde de dediğim gibi ilk kez tanışılan bir kıza karşı bu kadar kendine güven sergilemek bugünün taciz çığırtkanlığı yapmaya alışmış feminik dünyasında ters tepebilir. Özellikle yürüme işlerinde acemiyken dikkatli olun gençler. Sonra twitter’da, youtube’ta like kasmak isteyen kezoların “türkiye’de kadın olmak ühühü” temalı duygu sömürülerine meze olmayın.)

28. “Reddetme” aslında reddetme değildir.

Üniversiteye giderken bir hatunla tanıştım. Esmer, seksi, boş zamanlarında mankenlik yapan ve bulunduğum şehirde neredeyse “ufak çaplı bir ünlü” sayılabilecek bir kızdı. Muhtemelen okuduğum üniversitenin en güzel 10 kızından biriydi. Tabii ben de bu kızla yatmak istiyordum, çünkü güzel olmasının yanı sıra ilginç ve zeki birine benziyordu. Fakat okulda ona pek rastlayamıyordum.

Bir gün merdivenlerde onunla karşılaştım. Bunun elimdeki tek ve son şans olduğunu düşündüğüm için hemen yanına gidip “Merhaba, Ben Mike” dedim. Göz temasım iyiydi, tokalaşmak için elimi uzattım falan filan. Suratıma cüzzamlıymışım gibi baktı. Resmen irkilerek geri çekilmişti, gözlerini bir korku kapladı. Sanki ona AIDS bulaştıracakmışım gibi davranıyordu. Gevşekçe elimi sıktı, nezaketen bir şeyler söyledi ve hızlıca uzaklaştı.

Şimdi ben reddedildim değil mi? Karar vermekte acele etmeyin, hikâyemin bir de sonu var. O kadın şimdi benim sevgilim, hem de üç senedir. Muhtemelen de çocuklarımın annesi olacak. Peki bu nasıl oldu? Eğer beni ilk gördüğünde beğendiyse (ki daha sonra ilk görüşte beğendiğini söyledi) neden beni reddetmiş gibi davrandı? İşte bu sorunun cevabını vermek oyunun tüm sosyal dinamiğine hâkim olmanın anahtarıdır. Hazırsanız anlatıyorum.

(Çeviren notu: İlk okuduğunuzda cool story bro demek geliyor içinizden biliyorum ama burada elemanın cidden haklılık payı büyük. Benim de şu anki sevgilim ilk tanıştığımızda attığı shit testlere karşı takındığım sert tavra “bir kadına nasıl böyle davranırsın?!” diye büyük tepki gösterirken sonradan bu durumun çok hoşuna gittiğini ve beni erkeksi görmesine neden olduğunu söylemişti. Bunu söylediğinde ise ben geçmişime sövmekle meşguldüm. Yılları meriçlikle heba etmişiz amk.)

29. Siz ÇOK DEĞERLİSİNİZ.

Evet doğru okudunuz. Bu kızlar ONLAR İÇİN ÇOK DEĞERLİ olmanızdan ötürü reddediyor. Çünkü geriliyor ve içine kapanma ihtiyacı duyuyor. Bunun kulağa saçma geldiğinin farkındayım, ama anlatmaya çalışayım.

30. Kadınlar sizin yanınızda gergindir.

Seksi bir kadına pat diye yürüdüğünüz zaman ona değerinizin YÜKSEK olduğunu gösterirsiniz. Hem de düşündüğünüzden daha fazla. Bunun sebebi erkeklerin yüzde 97’sinin onlara HİÇ YÜRÜMEMESİDİR (Yürüyenler de genelde ya sarhoş ya serseri tiplerdir). Eli yüzü düzgün denilebilecek bir erkekseniz, seksi bir kıza yürüdüğünüzde özgüven bakımından tepedeki yüzde 3’lük erkek diliminin içine otomatikman girmiş oluyorsunuz. Diğer bir deyişle, kız kendiliğinden sizin alfa erkek olduğunuza HÜKMEDİYOR. İyi bir izlenim yarattığınız için hatun sizin yanınızda kendini rahatsız hissediyor. Dolayısıyla sakin, dalgın ve başından savmak istermiş gibi davranıyor. Çünkü hisleri cidden karmaşıklaşıyor. İncitici laflar söylüyor, çünkü başka diyecek hiçbir şey bulamıyor. Ya da kaçıp gidiyor, çünkü yanınızda durunca geriliyor ve ne yapması gerektiğini bilemiyor.

İşte böyle durumlarda sabırlı olmanız lazım. Daha net cümleler kurun, çerçeveyi koruyun, kıza ufaktan takılın ve gülümsemeye devam edin. En sonunda o da açılıp gülmeye, flörtünüze karşılık vermeye ve onun çerçevesini daha önce hiçbir erkeğin yapamadığı şekilde bozabildiğiniz için size arzu duymaya başlayacaktır.

Devamı gelecek …

Çeviri: How to Get Laid Like A Warlord

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Çevirmen Hoca

Sitenin anti-feminist ve gözlemci abisi, kardeşi.

64
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
19 Comment threads
45 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
28 Comment authors
BladeSam@Ahmet SeverNarsistadamSherlock Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
BenLark
Guest
BenLark

Bu yazıyı keşke daha önce görebilseydim müthiş ⚡️

Cuneyt
Guest
Cuneyt

https://youtu.be/JGrhpxJoarY şuan tarihin en kapsamlı konulara değinen TRP video konferansı gerçekleşiyor. REIS ROLLO TOMASSI yine çatır çatır konuşmuş.

Piskletci
Guest
Piskletci

Bu konuşmalardan buraya aktarımlarınız olacak mı?

Mahmut Abi
Admin

Olabilir. Özellikle Jordan Peterson konusunda ciddi hataları var. KH diye sadece Rollo takip etmek tehlikeli olmaya başladı.

BayDooku
Guest
BayDooku

Hocam konumuzla pek alakası yok ama CPD hakkında bir soru sormak istiyorum. Kadınların kara kaplı defteri diye bir şeyi duymuşsunuzdur. Kadınlar gördüğü erkekte alfa-beta sıralamasına göre bir nevi top 10 listesi oluşturuyormuş. Bana çok rasyonel geldi. Böyle bir şey varmı gerçekten veya varsa kadınların duygularının olmadığının kanıtı bu kara kaplı deftermi oluyor? Mesela hocam : Yakışıklılık ,Vücut,Saç şekli,Boy,Giyinim,Statü,Bakım,Ses tonu,Konuşma üslubu,Diğer kadınlarla olan geçmişi,Sadakat,Maskülenlik,#oyun vs gibi erkek özellikleri kadından kadına göre bilinç altında test edilip en yüksek sıradaki erkek ideal kocaları oluyormuş. Bir kadında yakışıklılık içsel katsayısı 7 iken boy 4 ve diğer kadında yakışıklılık katsayısı 3 iken boy 8 gibi… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Hocam ne her kadına hitap edebilirsin ne de her kadın ne ister bilebilirsin. Erkeğin hiçbir şey anlamasına gerek yok. Tek bilmesi gereken kendinin olabilecek en iyisi olmayı hedefleyip erkek egemenlik hiyerarşisini tırmanmak ve oyunu öğrenmek. Erkek azaltabildiği.zayıflıklarını bilip azaltmalı ve etkisi olmayan zayıflıkları kesinlikle kafaya takmamayı öğrenmeli. Örneğin 20 kilo fazla varsa kurtulmalı ama boyu kısa ise bunu takmamalı. Fakat bu yazdıkların gibi aşırı mavi hap kadınlar ne ister analizleri yapma. Sen ne istiyorsun ona bak. Kadının ne istediğini kadına sormaktan daha fazla “ben en kaybedeninden betayım” deme yolu azdır. Bu soruyu sorduğun an kadın ne isterse istesin seni istemeyeceği… Read more »

Tristan
Guest

“Yeterince ısrar edersen senin olabilir” genel teması sezinledim ki onaylamıyorum. “Seni istemeyen kız yoktur ki, sen gereğini yapmıyosun” demeye çalışmış, buna da inanmıyorum. Hakaret, tiksinerek bakmak gibi şeylerden bahsedilmiş. Kız hakaret ederken belki gerçekten de hakaret ediyordur? Ya da tiksinerek bakıyorsa, gerçekten tiksinmiş olabilir? Bunun ayrımına varmak da önemli bence. Gecenin sonunda sik sik yürüyüp her seferinde göt olan aşırı özgüvenli elemanın tarifini yapmış. Etrafı ve çevresindekilerin “mal la bu” dediği tiplerden yani. Mal veya sığır olduğunu kendis hariç herkesin bildiği. Kişisel gelişime kaçmış bu biraz.

the alchemist
Guest
the alchemist

ya hocam benim şimdi kafam karıştı, pasif test ile reddetme arasındaki farkı nasıl anlayacağız? kızlar onlar için değerli oluşunuzdan ötürü reddediyor demişsiniz onlar için değerli olduğumuz için mi reddediyorlar yoksa değersiz olduğumuz için mi nasıl anlayacağız? bu tavırları pasif test mi reddetme mi? kafamda deli sorular asdfghjkl 😀

VinceWild
Guest
VinceWild

Hakaret etmek ne ya adsadasfsadafa

botresfun
Guest
botresfun

Bence çok hatalı kadınlar gününde birbirne gaz veren kızlar tadında olmuş
“Ay sen çok değerlisin bırak o serseriyi”
Sabaha kadar bu sayfayı okusanda sana sesleniyorum arkadaşım yorumları bile okuma zahmetine giren sen özgüveni şu yazıdaki “sen çok değerlisin” maddesinde arıyorsan sana mavi hapı damardan vermişler dönüş yok gibi

Çevirmene not: “sikicem tahtanı” kısmı güldürdü

Mahmut Abi
Admin

Var ama hb8 düşkğnlüğüne neden olan güzellik takıntısından kurtulman lazım. Bir de en az 2 yıl oyun pratiği.

Sadece hb8 üstüne yazmana neden olan mavi hapın sıkıntı

Mahmut Abi
Admin

Bu bahsettiklerin abazanlık belirtisi. Kendine acilen bir kız bul. Ya da düzenli olarak kızlar. Senin spesifik durumunu bilemem ama bunu ben genelde özdeğerini kendi disiplininden alamadığı için koluna çok güzel kız takarak değerli hissedeceğini sanan erkeklerde görüyorum. Eksik / ezik hissettiğin bir alanı dengeleme arzusu bu. Kendini geliştirmen lazım. Son olarak da mavi haplılığın genel bir problemi bu. Sen istisna değilsin. Reel hayatta kadınlarla cinsel tecrübesi çok az olan erkeklerde.gözlüyorum bunu. Cinselliğin temas, arzu, samimiyet, karşılıklı tatmin gibi reel boyutlarını tatmamış erkek, kadının cinsel değerini elinde bulunan tek boyuta göre değerlendirir : görsel. Demek istediğim şu. HB8.5 ama yatakta ve… Read more »

Javert
Guest
Javert

“Birlikte olacağınız bir hatunun hiçbir direnç göstermeden önüne gelen her sike atlamasını mı istiyorsunuz? Yoksa erkekleri değerine göre sınıflandıran ve buna göre seçen, yüzlerce erkek içerisinde sizi en değerli olduğunuz için tercih eden bir kadın mı istiyorsunuz? Eğer normal ve sağlıklı bir adamsanız, ikinci kadını istersiniz.” Bu ideal sevgili kadını seçmek için sadece %5 oranında geçerlidir, kadınların hepsi test eder. Biraz hipergamiyi doyurmakla alakalı bu, her ne kadar “güzel kızlarla yatmak” Türkiye’de sanılan kadar zor değilse de şöyle bir şey var. Bugün seni anasının amı gibi test edip sikemediğin ve az da olsa kafasında belki yer ettiğin kız o günün… Read more »

Ferhat
Guest
Ferhat

23. maddeye gelip hala çeviren notu görmeyince endiselenmistim ki hemen sonunda ceviren notunda koptum 😀😀 eline sağlık hocam

Hazretleri
Guest
Hazretleri

Bir hikayeden bahsedilmiş ama burada hikaye yok, başka bir yerdemi acaba?

James
Guest

Sanırım aradığım postlardan birtanesi mahmut reis durum şudur ki
Zor kız diye bişey yok yani bunu sende savunuyorsun ki bende böyle düşünenlerdenim fakat 18 yaşına kadar gelmiş bir kızın ve HBsi 8 9 olan bir kızın neden sevgiliisi olmaz ve bu duruma karşı koyar veya istiyorsa ŞHİT TESTLERİ mi geçemiyor erkekler yoksa yoksayıda sen söyle abi ehehe

Mahmut Abi
Admin

18 yaşında bir kızın ve erkeğin sevgilisinin olmaması normal ve hatta iyi birşey. 19 yaş altı erkekseniz sevgiliniz olmasın zaten. Kızlar için de aynı şey geçerli.

BenLark
Guest
BenLark

lise döneminde 15 -16 yaşlarında olup çok renkli sevgili hayatı yaşayan tipler vardı hem kız hem erkek

o yaşlarda olup da nasıl yapıyorlardı halen anlamış değilim

üni okuyup halen kızlara merhaba demekten aciz gırla adam tanıyorum hipergami cidden çok acımasız

insan
Guest
insan

Aynı ortamda bulunan bir hatunla çalıştığımız yerin yakınında yemek dönüşü (evet aynı iş yeri olmaz biliyorum 🙂 ) 2 kere “gel kahve içelim” teklifine tereddütsüz evet demişti. Çok konuşkan biri değil ama benim yanımda konuşur hatta bana takılır vs… 2. buluşmada askerde erkek arkadaşı olduğunu söyledi. Bu bir shit testte olabilir, olmayabilir de. Ama büyük ihtimalle olmayabilir. ilkten çok şaşırmıştım. Kırmızı hap olmasaydı belki duygusal tepki verirdim. hiç duymamış gibi davrandım ve konuşmamızda sonrasında iyi gitmişti. Her neyse ben burada uydu durumuna düşmek istemiyorum. Uydu durumuna düşmeden işi nasıl ilerletebilirim? Evet diceksiniz ki iş yerindekinden uzak dur. Sevgilisi olandan uzak… Read more »

faustus md
Guest
faustus md

Havaalanı tuvaletinde mastürbasyon yaptığın videoyu gönder, ters tepki verirse bana gelen videoları avukatıma gönderirken yanlışlıkla olmuş dersin. :D:D

Şaka bir yana bana kız seni yokluyor ama o kadar da emin değil gibi geldi. Genelde sessiz kızın senin yanında konuşması, ilk buluşmada anlatmadığı askerdeki sevgiliyi ikinci buluşmaya saklaması seni “sıradaki erkek arkadaş” olarak gördüğünün belirtisi. Ama dikkatli olmak lazım tabii.

faustus md
Guest
faustus md

Gerçi ben dünyada onca kız varken neden gidip iş yerinde her gün karşılaşacağını, sevgilisi olan birine yürümeye devam ediyorsun anlamıyorum ama papa’nın da dediği gibi “ben kimim ki yargılayacağım?” 😀

Mahmut Abi
Admin

Erkek arkadaşı var neyi ilerleteceksin? Aynı iş yerinde çalışıyorsan zaten bulaşılmaz. NEXT.

Bana ne ben yürüyeceğim diyorsan da keyfin bilir ama sana burdan tavsiye çıkmaz. Benim bu konuda duruşum belli.

insan
Guest
insan

Yorumlar için teşekkürler. Haklısınız, NEXTliyorum.

Cango
Guest
Cango

Hayret! Nasıl oldu da nextleyebildin? Senin bu kızı elde etmek için uğraşman gerekmiyor muydu? İç sesin sana bunu söylemiyor muydu? Ne oldu da vazgeçtin? Buradaki aklı başında adamların o kızdan uzak dur demesi yüzünden mi vazgeçtin? Şu sevgilisi, kocası olan kadınlardan neden uzak duramıyorsunuz beyinsiz kardeşlerim. Siz mal mısınız amına koyim ya. 2 yıldır burayı sular seller gibi okuduğunu iddia eden hıyar ağaları ikide bir sevgilisi olan kızları ayartmayla ilgili soruları neden ısrarla sorar. Çıkın direkt söyleyin işte; ben karaktersiz bir adamım gemimi ancak böyle yüretebiliyorum deyin. SEVGİLİSİ, KOCASI OLAN KADINLARDAN PİTBULL GÖRMÜŞ GİBİ UZAK DURUN. BULAŞMAYIN ONLARA. AZICIK KARAKTERİNİZ… Read more »

insan
Guest
insan

Yürüdüğüm kızlardan sevgilim var diyenler oluyordu, direk nextlerdim. Derdim ki ne işim var erkek arkadaşı olanla. Bunun sebebi onların beni aslında -sevgilisi olsa da olmasa da- red etmesiydi. Ama bu seferkinde birşeyler var dedim, yorumları okuyunca durumun farkına vardım. Nextledim.

Mahmut Abi
Admin

Yürüdüğünüz kızın ilk “sevgilim var” lafı shit test olabilir ve öyle algılayıp cevap verebilirsiniz ama olup olmadığı daha o ilk yürümede belli olur (kız sevgilim var olayını geri almıyorsa mesela).

Askere giderken en mantıklısı bekar gitmek. Geride bıraktığı kızca aldatılan çok.

insan
Guest
insan

İlk buluşmada hiç öyle “sevgilim var” izlenimi vermedi. İkicisinde zamanın nasıl geçiyor diyip yoklamak istedim, şununla bununla vs. derken erkek arkadaşım askerde dedi. Ama sadece bu kadar bahsetti. Sonradan muhabbetimiz fena değildi, hatta benimle şakalaşmaya, takılmaya devam etti.
Shit test olmadığını düşünüyorum. Her neyse zaten nextlendi. Teşekkürler cevaplar için.

Mert
Guest
Mert

Hocam kız 160 falansa demişsin;
Kızın erkekten 18 cm değil de bi 5 cm falan uzun olduğu arkadaşın yaşadığı örnekteki gibi bir olay hakkında fikrin nedir, sence olabilir mi?

Mert
Guest
Mert

Kellik yazısını yeni gördüm cevabımı aldım teşekkürler.

Doganhimself
Guest
Doganhimself

efendi çocuğa benziyorsun?Beni avukatlar bile kontrol edemiyor :)) sende diyorsun ki efendi çocuksun
Sevgilim var? benimde resmiyetletemediğim 3 leşim var evet haklısın ya da Mahmut abinin sevgilin var mı sorusuna verdiği yazıdaki gibi seviştikten sonra sarılmıyorum o zaman o sayılmaz doğru doğru