Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Not : 22 Nisan Pazartesi’ye kadar yeni görüşme için müsait değilim.

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu koçluk servisini standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3144
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
992 Comment threads
2152 Thread replies
160 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
958 Comment authors
Mahmut AbiİsimsizAliAlexHerhangibiri Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
İsimsiz
Guest
İsimsiz

Abi üniversitede bilgisayar mühendisliği istiyordum. Pandemi sonrası süreci iyi geçiremedim (sosyal,ailevi,ders her anlamda). Derslerim bozuldu 12.sınıfın başında denemelerde 30000 sıralama falan yapıyordum ama sonra çalışmayı bıraktım. Üniversite sınavım kötü geldi ben de bir an önce aileden kaçmak için askeri okul tercihi yaptım. Şu an askeri okulda ilk yılım bitmek üzere ama askerliğin hiç de göründüğü gibi bir meslek olmadığını fark ettim ki ben maaşların yatırılması gibi işlerle uğraşan diğerlerine nispeten kolay bir bölümdeyim. Aile çalışıp 30-40 bin gibi bir sıralama yaparak en kötü matematik öğretmeni falan olmamı söylüyor ama ben aile yanına dönmek istemiyorum. Diğer yandan askerlik mesleği tatil olsun… Read more »

Ali
Guest
Ali

Mahmut abi öncelikle selamlar, umarım keyfin yerindedir. Abi benim sormak istediğim şey şu, herkes gibi bende ilişki bittikten sonra yapmamam gereken şeyler yaptım. Bu yaptıklarım arasında kendimi küçük düşürmek vesaire de varmış ve bunu şimdilerde anlıyorum. Her ne kadar hata yapıp kendimi aşağıya çekmiş olsam da, zararın neresinden dönersen kardır mantığında mı düşünmeliyiz bu işleri? No contact kafa yapısına başlayalı 1 ay olacak ve çok daha iyi hissediyorum. Yani bu durumları yaşamış birisine, bir an önce her ne kadar hata yapmış olsan da, işleri pozitife çevirmen mümkün ve derhal iletişim yok kafa yapısına mı başla derdin eğer ilk zamanlarda sormuş… Read more »

1 65 66 67