Patreon üyelerine özel yeni yayın

Youtube kanalımızın yanında, Patreon üyelerimiz için özel yayın da yapıyorum. Patreon’a daha fazla yayın koyuyorum. Patreona istediğiniz kadar aylık ücretle (minimum 1 Dolar) ile üye olabiliyorsunuz. Hem özel yayınları izlemek hem de siteye destek için, Patreon’umuza ücretli üyelik alabilirsiniz.

En son yayınlar:

https://www.patreon.com/erkekadam

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

22
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
8 Comment threads
14 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
betatoalphaFurkanMahmut AbiÖdeyemeyenAdamTG92 Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
tomcat
Guest
tomcat

Abi selam. İnternet kullanımı konusunda kafama tam oturmayanlar var, nasıl dozajlamak gerekiyor tam kestiremiyorum. Mesela sosyal medya hesaplarımı kapatıyor, internetten uzak duruyor ve akıllı telefonu neredeyse bir tuşlu telefon edasıyla kullanıyorum. Bu aslında iyi hissetiriyor fakat takip ettiğim/etmek istediğim kuruluşlardan uzak kalıyorum. En basitinden sizin içeriklere ulaşmak için bile interneti kullanıyor olmak gerekiyor. Başka bir senaryoda ise internet kullanımı normalleştirip sosyal medya hesaplarımı açarak yalnızca takip etmek istediğim, faydalı bulduğum içeriklere bakıyorum fakat önünde sonunda kendimi keşfet havuzunda saatlerimi geçirirken buluyorum. Bu iki uç arasında gidip geliyorum. Nasıl yapmak gerekiyor, interneti kullanımını nasıl dozajlamıyız?

Malik
Guest
Malik

Mahmut abi kızların hakkımızdaki sorularına karşı gizem yaratmak için nasıl bir kalibrasyon yapmalıyız? Bir okuyucunun sorusundaa sanırım 3 soruya karşılık 1 gizemli cevap verin demiştin doğru mu hatırlıyorum?

gutts
Guest
gutts

Abi selamlar. Üniversite sınavında ilk 5 bine girdim bilgisayar mühendisliği bölümünü isteyerek ve severek yazdım. Şu an 2.sınıfım. Fakat son zamanlardaki bu AI gelişmeleri yüzünden sektörün geleceği ile ilgili endişelerim var. Hatta tıpı hiç istememe rağmen arada seçmemekle yanlış mı yaptım acaba diyecek kadar. Sen ne düşünüyorsun? AI yazılım konusunda işsizlik yaratır mı?

cemre
Guest
cemre

Ben de yazılım mühendisi olarak çalışıyorum. Emin ol yazılım sektöründe bir firmada tek çalışan ekip yazılımcılar. DB, Network, Analizsici, Testçisi, Proje yöneticisi, Windowssu, Orta katmanı cartu curtu adam akıllı bir iş yapmıyor. Nerdeyse tüm işi yazılımcılar yapıyor. Yani ilerde de eğer yazılım bitecekse ki böyle bir şey mümkün değil, yazılımdan önce bitecek yüzlerce bölüm var. O yüzden gelecek açısından da seçilebilecek en mantıklı bölüm bence yazılım olacaktır. Ayrıca ben yılda 1 kez hastaneye gidiyorum ve stresten eve yorgun geliyorum. Gerçekten hayatının 60 yılını her gün hastane ortamında bulunmak istemenden emin misin? Sırf 10 bine giren insanların doktorluk istemesini saçma buluyorum.… Read more »

blabla
Guest
blabla

Patreon’da başarılar mahmut abi. Kısa video fikrini beğendim. 25 yaşında düşünen adam yazısını çok merak ettim. Bunu sitede paylaşım olarak görmeyi çok isterdim. Patreon üyelik ücreti açıkça yazmıyor. Ne kadar olduğunu söyleyebilir misin?

Furkan
Guest
Furkan

Abi selam. Patreon’dan mesaj attim. Bakabilir misin, cevaplar misin?

TG92
Guest
TG92

Mahmut Abi, 5 senelik canım kadar sevdiğim bu yaz nişanlanmayı düşündüğümüz sözlümü 2 ay önce trafik kazasında kaybettim. Yaya geçidinden geçerken 90 km/h hızla bir servis çarpıyor; kamera görüntüsü, cansız bedeni, aklımdan çıkmıyor Abi. Allah’ım nasıl bir acı tarifi imkansız. Her gözümü kapatışımda neşesi, hayallerimiz, suratı aklımda, olay olduğundan beri 4 farklı psikolog ile görüştüm ve hiçbir düzelme hissedemiyorum. 5 senedir takip ederim seni. 32 yaşındayım; hiç yazmadım ama hayatıma babamdan çok katkın olmuştur. Abi biliyorum zamanla hafifler, ruh yarası belki geçer belki geçmez de… Yaşadığım şey gerçek gibi bile gelmiyor, affet beni belki modunu düşürmüşümdür. Bana nolursun bir şey… Read more »

ÖdeyemeyenAdam
Guest
ÖdeyemeyenAdam

Mahmut Abi ne Ziraat ne Yapıkredi kartlarım ile Patreon ödemesi yapamıyorum… İnternetten de aradım bir türlü ulaşamadım bilgiye… Elimde $5 Patreon kapısında kaldım öyle haha; belki bu soru daha önce gelmiştir ve bir şekilde çözülmüştür diye yazıyorum

betatoalpha
Guest
betatoalpha

Abi selamlar, öncelikle seni yaklaşık 7-8 aydır çok aktif bir şekilde takip ediyorum ve ilk defa yorum yazıyorum. Evet piyasadaki hemen hemen tüm videolarını izlemişimdir (youtube da katıldaydım da [ilk ve tek katıldığım kanalsın cansın, yerin bende ayrı]) ve 7-8 aydır erkek adam mentalitesini içselleştirmeye çalışıyorum. Gerçekten hayatıma çok katkın bulundu en azından kendinle barışık olma, kendine yetme filan cart curt neyse konumuza gelelim. 1 ay önce sosyal medya üzerinden bir kızla tanıştım. Evet uzak mesafe hakkında söylediklerini biliyorum evet önermiyorsun. Ben İstanbulda üniversite okuyorum. O ise Ankarada lise son sınıf aramızda 1 yaş var. Kızla konuştuğum süre boyunca artık… Read more »