Skype üzerinden görüşme ve özel tavsiye

Uzun süredir kişisel istek üzerine yaptığım bu koçluk servisini standart hale getirdim. Bu görüşmelerin çok faydalı olduğuna sıklıkla şahit olduğum için hizmet olarak sunmaya karar verdim. İlişkiler, disiplin, maskülenite konusundaki bilgi ve tercihler doğru değilse bir erkeğin hayatındaki en acı ve pahalı hatalar yapılabiliyor. Bu görüşmelerde, somut sorunlarınızı konuşuyoruz ve çözüm için bir yol planı çiziyoruz. Ama sadece ilişki koçluğu yapmıyorum. Disiplin, aile, evlilik, çalışma hayatı, kariyer seçimi gibi konularda da konuşuyoruz.

Eski kız arkadaş, kadınlarla tanışma, uzun süreli ilişkiler ve toksik ilişkiler ile ilgili kitaplarımız konuşma yerine geçebilirler. Konuşmadan önce onlara bakarsanız aramanıza gerek bile kalmayabilir.

Görüşme siz alım yaptıktan sonra genellikle aynı güne ya da ertesi güne ayarlanıyor. Saat 1800’e kadar görüşme yapabiliyorum sonrasında uygun değilim.

Not: Eğer Türkiye dışındansanız, Türkiye dışı görüşme linki biraz daha uygun fiyatlı.

Türkiye’den Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Türkiye dışından: Koçluk ve Sanal Görüşme (30 dakika)
1 saat görüşmek için 2 adet, 1.5 saat için 3 adet alınız.
(Alım güvenilir Payhip ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Mahmut Abi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

3253
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
1035 Comment threads
2218 Thread replies
163 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
989 Comment authors
Mahmut AbienzyİsimsizAykutAnonn Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
jeolog
Guest
jeolog

Mahmut abi, uzun ilişki ve terkedilme sonrası whatsappten engellendim 2 hafta oldu. Hatalı olduğumu düşünüyorum. Ona instagramdan ulaşıp gerçekten hatalı olduğumu söyleyip özür dilemeli miyim whatsappten açmasını mı beklemeliyim? . “beni engelledi ne yapmalıyım videosundan” geldim. Engel açıldı mı bir kez ulaşırsın, hatalı olduğunu söylersin yazmışsın abi. Ben de wp açılmasını beklemeden instadan mı yazayım yoksa beklemeli miyim onu merak ettim.

Anony
Guest
Anony

Selamlar. 5 aydir tanidigm, is yerindeki kiz aniden istifa karari alinca ben de aniden kendisine acilma karari aldim. “Acilma” diye bir seyi erkegin yapmamasi gerek biliyorum ama baska turlu ben bu kizi yuzyuze yakalayamazdim, mesajlada vakit kaybetmek istemedim ve kendisinin “nasilsa numaran var gorusmeye devam ederiz” demesi uzerine “bende gorusmek istiyorum ama arkadas olarak degil” diye cevap verdim. Sok oldu. Gulmeye basladi, utandim, kizardim dedi. Bir kac kere “ciddi misin?” diye sorup gulmeye, utandim, kizardim demeye devam etti. “Bak emin misin ben acik giyinirim, erkek arkadaslarim vardir” gibi seyler soyledi. En son dusunmek istedigini, 8 ay once ayrilik yasadigini, baskalariylada… Read more »

Mirkan
Guest
Mirkan

Mahmut abi ben 28 yaşındayım ve yeni tanıştım sitenizle seninlede özel görüşme yapacam inşallah ve ilişki sohbetleri erkek adam ve uzun süreli ilişki kitabı eski sevgili nasıl geri döner bana çok fayda sağladı seni tanımak istiyorum 1-1 görüşmek nasip olursa bu önümüzdeki hafta pazar müsaitsen görüşelim

Anonimm31
Guest
Anonimm31

Mahmut Abi bir şeye ters tepki verip vermeyeceğimizi nasıl anlayacağız? Bazı yerlerde “Kalın derili olun, ota boka alınmayın” derken bazı yerler “En ufak saygısızlığı affetmeyin” diyor. İkisini de denedim fakat bir şeyler yanlış gibi, bunun dengesini nasıl sağlayacağım? Uçtan uca savruluyorum bir nevi, bir ara söylenilen hiçbir lafa tepki vermiyordum, baktım insanlar tepeme çıkıyorlar bu sefer tam tersi oldum sonuç yine hüsran. Böyle otla bokla taşşak geçen tiplere nasıl tepki vermek lazım mesela?

Demir
Guest
Demir

Mahmut abi 10 yıllık evlenme planı yaptığımız birlikte ev eşyaları aldığımız evimizi aldığımız ilişkimde sosyal medya üzerinden ihanete uğradım ona kendimden fazla güveniyordum hatta bir arkadaşım ima etti (keşke dinleseydim) ama onu bunu ima ettiğine pişman ettim ve konuyu kapattım.neyse olayın şoku ile 2 hafta saçmaladım. İlk hafta birlikte izin kullandık ikinci haftada öyle yaptığım normal gelmiyordu fakat yaşadıklarımda hiç beklemediğim ve hazırlıksız yakalandığım şeylerdi. İlişkimizin uzun olduğu ve iş işten geçmeden çözebileceğim ve kurtaracağım birşey varmı diye çabaladım ama birlikte çalıştığımız iş yerinden istifa edip ülkeden ayrılacağını söylediğinde yanlış yaptığımı fark ettim . Bu ihanet ile bitirdiğimiz ilişkimizin bitiş… Read more »

Semih
Guest
Semih

Mahmut abi, daha bi kere buluştuğum kız, az önce buluşma gününe kadar iletişimi kesicez mi böyle diye sordu. Ve geçen haftabuluşmuştuk ondan sonra 2-3 kere konuştuk bi de. Benim ağzımdan da böyle bir laf da çıkmadı. Ne demek gerekiyor böyle durumlarda?

MatzuHeaven
Guest
MatzuHeaven

Mahmut abi ben 21 yaşındayım ve bir üniversiteye gidemedim. Seneye sınava hazırlanıp bir üniversiteye girmek istiyorum ama bir yandan da üniye başladığımda 22 yaşında ve mezun olduğumda nerdeyse 27 yaşında olacağım aklıma geliyor. Psikolojim bu sınav durumunu kaldırabilir mi bilmiyorum. Siz ne önerirsiniz bu konuda, 22 yaşında bir üniversiteye girmeye değer mi şimdiden sağolun cevabınız için

Levent
Guest
Levent

Mahmut abi selamlar Üniversite öğrencisiyim. Bir kız arkadaşım vardı. Kız bana oldukça ilgiliydi, aramıza sürekli bir elektriklenme vardı ancak “kanka” çektiği için aklımdan hiç bir hamle yapmak gelmiyordu. Bir buluşmamızda ilk hamle ondan geldi ve olanlar oldu. Daha sonra madem birbirimizden hoşlanıyoruz, yürütmeyi deneyelim dedik ancak olmadı. Kız, eski tramvatik ilişkisinin ardına sığınarak bir süre hiç bir erkekle görüşmek istemiyorum dedi. Eski erkek arkadaşı konusunda ona yardımcı olamayacağımı, durumu kabul ettiğimi, arkadaş kalamayacağımızı, fikri değişirse benimle yeniden iletişim kurmasını söyledim ve sosyal medya hesaplarını takipten çıktım. Ancak tabi kızın küçük sinyalleri sonrasında ben kendimi tutamadım ve iki hafta sonra bir… Read more »

Targrant
Guest
Targrant

Merhaba Mahmut Abi, İşyerinde nadiren gördüğüm ve iş ile alakalı hiç görüşmediğim ve görüşmemin çok da mümkün olmadığı benden farklı bir departmanda çalışan yürümek istediğim biri var. (Büyük bir şirket) Bu kız aynı departmanda beraber çalıştığım ve yakın arkadaş olduğum diğer kızın da yakın arkadaşı. Şimdi kızlara yürürken araya insan sokmanın doğru olmadığını biliyorum ama böyle yapmazsam da sosyal medyadan soğuk yürüme yapmak zorunda kalacağım. Sence kendi yakın arkadaşıma bu konuyu çıtlatıp onun yardımıyla sosyal ortamda diğer kızla tanışabileceğim bir an mı kovalamalıyım? Ters teper mi bilmiyorum. Ya da kimseyi karıştırmadan kendim yürüyüp sonucu görmeli miyim? Böyle yaparsam yakın arkadaşımın… Read more »

Emre
Guest
Emre

Uygun zamanda seninle görüşmek isterim abi aklımda olan sorular var. Seansı satın alıcam.

Ertan
Guest
Ertan

Abi beni heryerden engelleyen kızı engellemeli miyim 1 senelik ilişki kavga ettik yine bu seferki biraz daha ağırdı onu çok seviyorum ben pişmanlığımı söyledim geri dönmedi bende onu engellemeli miyim geri konuşma diyecek olsan bile sence engellenmeli miyim yoksa kalmalı mı böylece istediği zaman benimle görüşme fikrine kapılır mı yoksa cevabını bekliyorum

Jessie
Guest
Jessie

Mahmut abi bu haftasonu veya bayram haftası görüşme için müsait misin? Müsait değil isen bayram haftasından sonraki hafta müsait misin peki? Yani 2 hafta boyunca hangi günlerde müsaitsin?

Defaitris
Guest
Defaitris

Abi merhaba ben geçen sene 8 ay sevgililik sonrası evlendim tanıştıktan 3 ay sonra nişan yaptık biliyorum hatalıyım ama o an anlayamadım neyse nişan muhabbetlerinde başladı mevzular yok takıyı şöyle takacaksınız yok tatlı yaptıracaksınız banada böyle dayatmalar saçma geldiği için reddettim bi şekilde kabul ettiler nişandan sonra annem kendi kafasına göre bilezik almış eşim baya bi bu olaya tepki gösterdi bende anneme kızarak durumu düzelttim gidip beraber alışveriş yaptık neyse ama eşim baya bi kinlendi annen ben hasta oldum geçmiş olsun demedi de vırt zırt bir sürü gereksiz konular sonra balayından döndük altınları aileme bırakmıştık onları almak için gittik annem… Read more »

Anonn
Guest
Anonn

Abi kız arkadaşım benimle beraberken başka erkeklerle göz teması kuruyor. Şu şekilde en son beraber yemeğe çıktığımızda sağ arka masamda oturan birisiyle 6-7 kere (yakaladıklarım) kısa kısa göz teması kurdu. Daha sonra bunu yüzüne vurduğumda önce bilmezden geldi daha sonra eskiden çalıştığım bir yerden birisine benzettim dedi. Sıkıntı şu ki bunu sık sık yapıyor. Ne zaman başka birisiyle bakıştığını hissedip ben de o tarafa baksam bize bakan bir erkekle göz göze geliyorum. Bana çok aşık olduğunu, aklında başka bir şey olmadığını bu konuda dikkat edeceğini söyledi ama güvenim zedelenmiş durumda. Üstüne üstlük ben bu kadınla evlenmeyi düşünüyorum ve bunun için… Read more »

enzy
Guest
enzy

Mahmut Abi eski sevgilimle ayrılalı 6 ay oldu ara ara görüşüyorduk 3 aydır hiç iletişimde bulunmadık geçenlerde bana buluşmak istedigini söyledi buluştum 2,3 kere daha buluşup görüştük aramızda kıvılcım oluştu bir şeyler yaşadık sonra tekrardan sevgili olmaya karar verdik geçen gece bana ben ilişkiye hazır değilim psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum sana kötü gelirim bir ilişkiyi yürütebiliceğimi sanmıyorum, sorun senle alakalı değil benle alakalı dedi bende tamam diyip her yerden engelledim gitgelleri biraz fazla olan biri ,son zamanlarda da çok gönderme yapıp ortak arkadaslarımızla laf gönderiyo özlüyor gibi şeyler duyuyorum bende engeli kaldırdım belki yanlıs da olabilir bana mesaj attı… Read more »

1 67 68 69