Pook’un Kitabı (Erkek Adamın İçsel Oyunu)

Pook’un Kitabı – 385 Sayfa – Türkçe – PDF ve EPUB EKitap

(Shopier’de sepete 225 TL ve üstü alışverişte %30 indirim var.)

Pook’un Kitabı, kadın erkek ilişkilerinde başarılı erkeklerin oyunu ve en önemlisi de içsel oyunu hakkında yazılmış en kapsamlı eserlerden biri. Bu konuda yazılan sayısız işe yaramaz kitabın aksine Pook’un Kitabı, kadınların dediklerine değil yaptıklarına bakarak, binlerce erkeğin yıllar süren deneyim paylaşımı sonucu ortaya çıkmış bir eser.

Sadece kadınlarla değil, hayatın her alanında başarılı olmak isteyen erkeklerin mutlaka okuması gereken bir eser. Günümüz feminen öncelikli – feminist etkisi altındaki toplumda, erkeklerin uzun yıllar boyunca maruz kaldıkları ve farkında olmadıkları feminenleşme (iyi çocuk / efendi erkek) faciasından, bir başka başarısız erkek tipi olan kontrolsüz maskülen (piç erkek / kötü çocuk) olmadan, ERKEK ADAM (testosteronu ile barışık erkek) olarak kurtulma rehberiniz.

Pook, 2000 – 2006 yılları arasında SoSuave adlı PUA / Kız Tavlama forumunda yazan ve oldukça iz bırakan bir kullanıcıydı. Pook, kadın – erkek ilişkilerinde başarı arayan erkeklerin odağını kadınlardan / baştan çıkarma – kız tavlama tekniklerinden yani yüzeysel değişimden alıp daha derin bir kendini geliştirmeye, masküleniteye, erkek olarak tam olmaya (Erkek Adam olmaya) eviren ilk insanlardandı.

Pook bizde efendi adam diye de bilinen İyi Çocukların derdinin teknik bilmemekten ya da utangaçlıktan daha büyük olduğuna ve iyi çocuğun toplumda daha temel bir cinsiyet politikası kayması (feminizm ve cinsiyet sosyal inşaadır politikası) nedeniyle böyle yumuşak ve androjen olduğuna ve bu erkeklerin toplumca “feminenleştirildiğine” dikkat çekti. Bu açıdan bu anti-feminist kitap, erkekler için bir feminizm detoksu niteliğinde.

Büyük bir değişim sürecine ilk adımınızı atmaya hazır olun. Ama uyarayım:

“Kolay olacağını söylemedim, sadece GERÇEK olacağını söyledim.” – Morpheus (Matrix filminden)

Pook bizde efendi adam diye de bilinen İyi Çocukların derdinin teknik bilmemekten ya da utangaçlıktan daha büyük olduğuna ve iyi çocuğun toplumda daha temel bir cinsiyet politikası kayması (feminizm ve cinsiyet sosyal inşaadır politikası) nedeniyle böyle yumuşak ve androjen olduğuna ve bu erkeklerin toplumca “feminenleştirildiğine” dikkat çekti.

Pook’un Kitabını edinmek için tıklayın.

Pook’un kitabını Türkiye dışından edinmek için tıklayınız.

İyi okumalar …

Not: Pook’un Kitabının İlk Bölümü olan 15 Dersi daha önce çevirmiştik. 385 sayfalık bu kitabın ilk 53 sayfasını şurada bulabilirsiniz:

Pook’un Kitabı – 15 Ders (PDF – 53 Sayfalık Kısmı)

Anahtar Kelimeler: Testosteron, Erkek Adam, Maskülenite, Feminizm, Antifeminist, Kız Tavlama Sanatı, Kız Tavlama Sanatı Kitabı, İlişkiler, Kadın Erkek İlişkileri, Evlilik, İyi Çocuk, Efendi Erkek, Piç, Kadınlar Ne İster, Başarı, Kişisel Gelişim

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

185
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
84 Comment threads
101 Thread replies
12 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
89 Comment authors
OklopsunYunussaymynametegmenSüleyMAN Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
aydn4y
Guest
aydn4y

Sipariş alınmıştır diyor ama ben bulamadım kitabı e-postamda. Tam olarak nereye bakmam gerekiyor?

Blade
Guest
Blade

Mahmut Abi merhaba. Abi ya yayınlanmadı ya da sürekli gelmediğim için görmedim sorumu. Mysters Method kitabının türkçe çevirisi var mı ?

Selim
Guest
Selim

Var.Erkeğin kutsal kitabı adıyla Türkçe’ye çevirilmiş.oyunun ,pua taktiklerinin,çerçeve kurma ve korumanın ana hatları anlatılmış.
Puaların temel referans aldığı kitap bu kitap.halen kitaptaki bir çok yöntem geçerliliğini koruyor.

Blade
Guest
Blade

Selim kardeşim bunun myster method um türkçesi olduğuna emin misin ? Hayır öyleyse pdfside var internette şaşırdım.

Selim
Guest
Selim

Evet bir uyanıklık yapıp o şekilde çevirmişler.

Ahmet
Guest
Ahmet

Bu kitabı okuyorum ve bir kesiti paylaşmama izin verin. “Örneğimi biraz daha ileri götüreceğim. Bu arkadaşıma(bu kişi kadınlar ve statü konusunda çok başarılı)siteyi gösterdim ve ne yaptı biliyor musunuz? Gülmekten yerlere yattı. Erkeklerin kadınları tartışmaya bu kadar zaman harcamalarına anlam veremedi. Bu adam yaptığı şeyi düşünmek zorunda değil. Sadece yapıyor, nasıl yaptığını düşünmeden yapıyor. Aşka ve cinselliğe, akademik derece gibi davranmayı (konuyu kitaplar ve internet siteleri okuyarak öğrenmeye çalışmayı) bırakın dediğimde, bana çok öfkelendiniz. Bu roket bilimi değil. Cevaplar zaten sizin doğanızın içine gömülü.” Bunu okumak kırmızı hap ile ilk tanıştığım zamandaki gibi bi yıkıma sebep oldu. Bu yıkım güzel… Read more »

Taha
Guest
Taha

Mahmut abi öncelikle selam, ben 17 yaşımdayım tipim fena değil, vücut geliştirmede yapıyorum, arada bir de dövüş sporları ile ilgileniyorum. Kısacası tipim ve vücudum yerinde. İnsanlarla konuşmayı seviyorum, ağzım da iyi laf yapar diyebilirim. Ultra özgüvenli değilim ama içe kapanık bir beta olduğumu da düşünmüyorum. Konuşmayı, espri yapmayı severim. Benim sorum şu, kadınlar (bana göre) bana soğuk davranıyorlar. Ne bileyim sanki benden çekiniyorlar ya da utanıyorlar gibi geliyor. Öyle çok kalas gibi gudubet suratlı değilim. Biraz ciddi bir tavrım var ama yeri geldiğinde eğlenmesini de bildirim. Bunu merak ediyorum kadınlar bir erkekten neden çekinir ya da soğuk yapar?

SüleyMAN
Guest

İlk defa aldım gmail e geldi diye mesaj geldi nerden nasıl açabilirim

tegmen
Guest
tegmen

Mahmut abi sipariş alınmıştır diyor ama daha Gmail gelmedi #117287396 sipariş no

saymyname
Guest
saymyname

Mahmut abi selam bu kitapda şuan 300 sayfadayim ve gerçekten hoşuma gitmedi değil hayatımı düzene oturttum kendime odaklandım son 1 aydır aklıma takılan bir şey var ama sen kendini bu kitap ile bağdaştirabiliyor musun? yani kitap senin yaşamını yansıtıyor mu senin kişisel hayatını ?

Yunus
Guest
Yunus

Merhaba ürün teslim edildi diyo ama gmail de yok

Oklopsun
Guest
Oklopsun

Kitabı satın aldım ve sipariş edilmiştir mesajı geldi ama kitap henüz gelmedi,spam klasöründe de gözükmüyor.

1 4 5 6