Pook’un Kitabı (Erkek Adamın İçsel Oyunu)

Pook’un Kitabı – 385 Sayfa – Türkçe – PDF ve EPUB EKitap

(Shopier’de sepete 225 TL ve üstü alışverişte %30 indirim var.)

Pook’un Kitabı, kadın erkek ilişkilerinde başarılı erkeklerin oyunu ve en önemlisi de içsel oyunu hakkında yazılmış en kapsamlı eserlerden biri. Bu konuda yazılan sayısız işe yaramaz kitabın aksine Pook’un Kitabı, kadınların dediklerine değil yaptıklarına bakarak, binlerce erkeğin yıllar süren deneyim paylaşımı sonucu ortaya çıkmış bir eser.

Sadece kadınlarla değil, hayatın her alanında başarılı olmak isteyen erkeklerin mutlaka okuması gereken bir eser. Günümüz feminen öncelikli – feminist etkisi altındaki toplumda, erkeklerin uzun yıllar boyunca maruz kaldıkları ve farkında olmadıkları feminenleşme (iyi çocuk / efendi erkek) faciasından, bir başka başarısız erkek tipi olan kontrolsüz maskülen (piç erkek / kötü çocuk) olmadan, ERKEK ADAM (testosteronu ile barışık erkek) olarak kurtulma rehberiniz.

Pook, 2000 – 2006 yılları arasında SoSuave adlı PUA / Kız Tavlama forumunda yazan ve oldukça iz bırakan bir kullanıcıydı. Pook, kadın – erkek ilişkilerinde başarı arayan erkeklerin odağını kadınlardan / baştan çıkarma – kız tavlama tekniklerinden yani yüzeysel değişimden alıp daha derin bir kendini geliştirmeye, masküleniteye, erkek olarak tam olmaya (Erkek Adam olmaya) eviren ilk insanlardandı.

Pook bizde efendi adam diye de bilinen İyi Çocukların derdinin teknik bilmemekten ya da utangaçlıktan daha büyük olduğuna ve iyi çocuğun toplumda daha temel bir cinsiyet politikası kayması (feminizm ve cinsiyet sosyal inşaadır politikası) nedeniyle böyle yumuşak ve androjen olduğuna ve bu erkeklerin toplumca “feminenleştirildiğine” dikkat çekti. Bu açıdan bu anti-feminist kitap, erkekler için bir feminizm detoksu niteliğinde.

Büyük bir değişim sürecine ilk adımınızı atmaya hazır olun. Ama uyarayım:

“Kolay olacağını söylemedim, sadece GERÇEK olacağını söyledim.” – Morpheus (Matrix filminden)

Pook bizde efendi adam diye de bilinen İyi Çocukların derdinin teknik bilmemekten ya da utangaçlıktan daha büyük olduğuna ve iyi çocuğun toplumda daha temel bir cinsiyet politikası kayması (feminizm ve cinsiyet sosyal inşaadır politikası) nedeniyle böyle yumuşak ve androjen olduğuna ve bu erkeklerin toplumca “feminenleştirildiğine” dikkat çekti.

Pook’un Kitabını edinmek için tıklayın.

Pook’un kitabını Türkiye dışından edinmek için tıklayınız.

İyi okumalar …

Not: Pook’un Kitabının İlk Bölümü olan 15 Dersi daha önce çevirmiştik. 385 sayfalık bu kitabın ilk 53 sayfasını şurada bulabilirsiniz:

Pook’un Kitabı – 15 Ders (PDF – 53 Sayfalık Kısmı)

Anahtar Kelimeler: Testosteron, Erkek Adam, Maskülenite, Feminizm, Antifeminist, Kız Tavlama Sanatı, Kız Tavlama Sanatı Kitabı, İlişkiler, Kadın Erkek İlişkileri, Evlilik, İyi Çocuk, Efendi Erkek, Piç, Kadınlar Ne İster, Başarı, Kişisel Gelişim

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

187
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
85 Comment threads
102 Thread replies
12 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
90 Comment authors
SancharOklopsunYunussaymynametegmen Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Whisky In The Jar
Guest
Whisky In The Jar

Bu kitap efsane efsane! Yarım İngilizcemle kitabı okumaya çalışmıştım, şimdi tamamı Türkçe! Hemen aldım başladım. Eline sağlık Mahmut Abi!

burak
Guest
burak

ben ödeme sagladım daha gelmedi

UzaktanAlfa
Guest
UzaktanAlfa

Bu kitapta dahil çevirileri tek basına mı yapıyorsun hocam yoksa bir çeviri ekibi mi var ?

Ercüment Enişte
Guest
Ercüment Enişte

Eline kalemine sağlık mahmut abi. Bunları yapış sebebi olarak hitap etmenin de iyi bir öğrenme aracı olmasına bağlıyorum. Yani direk faydalandığın kanalları paylaşırsan oralardan da faydalanabiliriz

DonJuan00
Guest
DonJuan00

385 sayfanın tamamı mı Türkçe ona göre alacam beyler?

Gomez
Guest
Gomez

Elinize sağlık. Epub formatında da paylaşılırsa daha verimli olacağını düşünüyorum.

İsme gerek yok
Guest
İsme gerek yok

Discord’ta 2-3 okuyucusuna para vermeden çeviri yaptırıp, internette para karşılığı satmak. Harbi cin gibi adamsın Mahmut…

Abdül
Guest
Abdül

senin bu siteye girmen bedava , bu siteye girdiğin bu bilgileri bile bedava öğrendiğin için adama teşekkür etmen gerek . Sen adam bir kitap satıyor diye adama laf ediyorsun ayıptır .

Cüneyt
Guest
Cüneyt

Mahmut Abi, No More Mr.Nice Guy kitabını da çevirebilir misin? En derin sorun burada. Hem de bayağı derin. İyi çocukların asli sıkıntısı “kendini sevilmeye layık görmeme”, “kendinden utanma”, “terk edilme korkusu”. Bunlar çok derin çocukluktan oluşmuş inançlar. Kolay kolay açığa çıkmıyor.

Ben sevilmeye layık görüyorum diyebilir “üst beyin”.
Ben kendimden utanmam diyebilir.
Terk edilmekten korkmam diyebilir.

Ama bunlar öyle bilmediğimiz yerlerde ve öyle farkında değiliz ki. Yaşamadan anlaşılmıyor. Ama en azından “acaba bende de var mıdır” diyebilmek büyük bir başlangıç.

Yakisiklim
Guest
Yakisiklim

Mahmut abi selamlar ben rp işlerine yeniyim( 5 6 ay oldu).
Ilişki sihirbazı
Pook un kitabı
İlk hangisini okumamı tavsiye edersin?

Kırmızı Nefesli
Guest
Kırmızı Nefesli

Merhabalar Mahmut Abi, öncelikle yaptığınız iş için minnettarım. Türkiye’de çok kısıtlı sayıda olan “Erkeğe Nefes Alabilmeyi Öğreten” platformların TAŞŞAKLI olanlarından birini yürüttüğünüz ve yaşattığınız için teşekkür ederim. Dışarıya kafamızı uzatıp bakınca erkeklerin, erkek olmadığı için ne kadar mutsuz olduklarını ve sorunu başka yerde aradıklarını, bu durumun ilk başta kızların işine yaradığını ve SORUMLULUĞUNU taşıyamayacakları bir “güce” kavuştuklarını, (bu sadece abazaların ilgisi olduğu için gerçek bir GÜÇ olarak görmüyorum) sonrasında yine etrafta ERKEK kalmadığı için kızların da mutsuz olduğunu, daha bir ton şeyi insanlar göremiyor bile. İngilizce’si olanların dahi Kırmızı Hap’tan haberi yok, sorunu nerede arayacaklarını bilmiyorlar ki. Bir şekilde bu… Read more »

Herman
Guest
Herman

Kadın erkek ilişkileri oyununda (evet oyununda) yer alan her erkek bu kitabı okumalı. Gayet basit ve hikaye gibi bir anlatımla kadınları anlatır gibi görünerek size bir ayna tutuyor. Sanırım en önemli ders, kadınların bir ayna olduğu ve sizi size yansıttığı. Bu oyunda başarılı olmanın sizin kadınlardan bağımsız olarak önce bir yaşama sonra mutluluğa ve sonra kadına sahip olmanız. Bu sıralamayı karıştırmanız sizin en büyük probleminiz.

18 yaşına yeni basmış bir erkeğe verilebilecek en güzel doğum günü hediyesi bu.

DonJuan00
Guest
DonJuan00

Mahmut abi kitabı halen okumaktayım.’Aynı iş yerinden bi çok kızla dışarı çıkmayın playboy gibi görünürsünüz kadınlar bundan nefret ederler, hepsine yürümeyin muhtaçlık uyandirirsiniz kendi aralarında dalga geçerler’ gibi bi bölüm var. Şimdi ben aynı iş yerinden kız arkadaşımla ayrilali 5 ay oldu, diğer başka bi kız atandı geldi sonradan ona arzu duymaya başladım ama bu yeni gelen kız eski kız arkadaşımla baya kanka oldu.Hatta dün beraber takıldık gezdik eğlendik o günün akşamına benim eski kızla hikaye atmışlar. Acaba dalga konusu mu oldum ya da bu da bi duygusal güç shit testi gibi bi durum mu olabilir çözemedim yorumlarsan sevinirim.

haydar erdoğan
Guest
haydar erdoğan

Ben kitabı almak istiyorum ama pdf olarak istiyorum. Bu mümkün mü ? Yoksa bütün kitaplar zaten pdf olarak mı geliyor ? Bu konuda yardımcı olur musunuz ? 3-4 gün içinde siparişi vereceğim.

Salvadorrrrrr
Guest
Salvadorrrrrr

Kitap pdf olarak mı satılıyor ? Her halükarda alacağım tabi de pdf olarak alma imkanımız varsa o şekilde alacağım. Açıklama kısmında ‘dijital ürün’ diyor ama ne anlama geldiğini anlayamadım, kusura bakmayın. Bu konuda yardımcı olur musunuz ?

1 2 3 6