Pook’un Kitabı (Erkek Adamın İçsel Oyunu)

Pook’un Kitabı – 385 Sayfa – Türkçe – PDF ve EPUB EKitap

(Shopier’de sepete 225 TL ve üstü alışverişte %30 indirim var.)

Pook’un Kitabı, kadın erkek ilişkilerinde başarılı erkeklerin oyunu ve en önemlisi de içsel oyunu hakkında yazılmış en kapsamlı eserlerden biri. Bu konuda yazılan sayısız işe yaramaz kitabın aksine Pook’un Kitabı, kadınların dediklerine değil yaptıklarına bakarak, binlerce erkeğin yıllar süren deneyim paylaşımı sonucu ortaya çıkmış bir eser.

Sadece kadınlarla değil, hayatın her alanında başarılı olmak isteyen erkeklerin mutlaka okuması gereken bir eser. Günümüz feminen öncelikli – feminist etkisi altındaki toplumda, erkeklerin uzun yıllar boyunca maruz kaldıkları ve farkında olmadıkları feminenleşme (iyi çocuk / efendi erkek) faciasından, bir başka başarısız erkek tipi olan kontrolsüz maskülen (piç erkek / kötü çocuk) olmadan, ERKEK ADAM (testosteronu ile barışık erkek) olarak kurtulma rehberiniz.

Pook, 2000 – 2006 yılları arasında SoSuave adlı PUA / Kız Tavlama forumunda yazan ve oldukça iz bırakan bir kullanıcıydı. Pook, kadın – erkek ilişkilerinde başarı arayan erkeklerin odağını kadınlardan / baştan çıkarma – kız tavlama tekniklerinden yani yüzeysel değişimden alıp daha derin bir kendini geliştirmeye, masküleniteye, erkek olarak tam olmaya (Erkek Adam olmaya) eviren ilk insanlardandı.

Pook bizde efendi adam diye de bilinen İyi Çocukların derdinin teknik bilmemekten ya da utangaçlıktan daha büyük olduğuna ve iyi çocuğun toplumda daha temel bir cinsiyet politikası kayması (feminizm ve cinsiyet sosyal inşaadır politikası) nedeniyle böyle yumuşak ve androjen olduğuna ve bu erkeklerin toplumca “feminenleştirildiğine” dikkat çekti. Bu açıdan bu anti-feminist kitap, erkekler için bir feminizm detoksu niteliğinde.

Büyük bir değişim sürecine ilk adımınızı atmaya hazır olun. Ama uyarayım:

“Kolay olacağını söylemedim, sadece GERÇEK olacağını söyledim.” – Morpheus (Matrix filminden)

Pook bizde efendi adam diye de bilinen İyi Çocukların derdinin teknik bilmemekten ya da utangaçlıktan daha büyük olduğuna ve iyi çocuğun toplumda daha temel bir cinsiyet politikası kayması (feminizm ve cinsiyet sosyal inşaadır politikası) nedeniyle böyle yumuşak ve androjen olduğuna ve bu erkeklerin toplumca “feminenleştirildiğine” dikkat çekti.

Pook’un Kitabını edinmek için tıklayın.

Pook’un kitabını Türkiye dışından edinmek için tıklayınız.

İyi okumalar …

Not: Pook’un Kitabının İlk Bölümü olan 15 Dersi daha önce çevirmiştik. 385 sayfalık bu kitabın ilk 53 sayfasını şurada bulabilirsiniz:

Pook’un Kitabı – 15 Ders (PDF – 53 Sayfalık Kısmı)

Anahtar Kelimeler: Testosteron, Erkek Adam, Maskülenite, Feminizm, Antifeminist, Kız Tavlama Sanatı, Kız Tavlama Sanatı Kitabı, İlişkiler, Kadın Erkek İlişkileri, Evlilik, İyi Çocuk, Efendi Erkek, Piç, Kadınlar Ne İster, Başarı, Kişisel Gelişim

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

187
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
85 Comment threads
102 Thread replies
12 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
90 Comment authors
SancharOklopsunYunussaymynametegmen Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
aynen oyle kardesim benim
Guest
aynen oyle kardesim benim

Yaklaşık 2,5 ay kadar önce hayatımdaki kişiyle, bağlarımı, kendi isteğim doğrultusunda kopardığım zamandan geçtiğimiz haftaya kadar hiçbir sıkıntı, akıl kalması yaşamıyor, no contact’i -bu süreçte bana iki kez ulaştı ve istemediğimden dolayı kısa geçiştirip yine buhar oldum- layıkıyla uyguluyor, gece kafamı yastığıma koyarken dahi aklıma gelmiyordu. Bu 2,5 ay içerisinde Pook’un Kitabını okumuş ve not alınası kısımları 8 sayfalık bir Word dosyasında derlemiştim. Geçtiğimiz hafta ortak bir arkadaşımızın hikayesinde ilgili kişiyi gördükten sonra sanki 2,5 ay çöp olmuşçasına bir anda resetlendim, kendime inanamadığım şekilde aklıma gelmeye başladı. Siteye döndüm, ilgili yazıları okudum, daha öncesinde aldığım notlara baktım bir nebze daha… Read more »

Andro
Guest
Andro

8 sayfalık word dosyasını atar mısın?
andronfc@gmail.com

Ferhat
Guest
Ferhat

8 sayfalık notunuzu atar mısınız ?

ferhat1931@outlook.de

Smith
Guest
Smith

Rica etsem atar mısınız
blablamail@gmail.com

Ferhat
Guest
Ferhat

Çok ama çok sağlam bir kitap. İçsel oyunla ilgili şahane bir eser. 15 Dersi okumuştum ve kitabın geri kalanının da iyi olacağını düşünüyordum ama beklediğimden iyi çıktı.

Pook’un Kitabının Türkçe’ye kazandırdığınız için teşekkürler.

Eren
Guest
Eren

İlk defa sipariş veriyorum Mahmut abi ödemeyi yaptım bu emailden

Bookofpook
Guest
Bookofpook

Mahmut abi , ödemeyi yaptım kitap e mail ime mi gelecek ?

burak
Guest
burak

okumaya yeni başladım sorunsuz birsekilde geldi cok begendim kitabı

Bahadır
Guest
Bahadır

Moruk kitap ödemeyi yaptıktan ne kadar sonra geldi

Yiğit
Guest
Yiğit

18 Yaşındaki bir erkeğe alınabilecek en iyi hediye diye kendime hediye olarak aldım bu kitabı 😀 Keşke 18imin başında bilseydim bunları, son gününde almak nasip oldu.

Bahadır
Guest
Bahadır

Mahmut abi shopierdan siparişiniz alınmıştır ve. teslim edilmiştir diye mail geldi ama başka gelen mail yok ürün mail yoluyla teslim edilmiyormuydu

Kartak
Guest

Disital degilde normal olarak alabikiyormuzyuz kiyabi yani geliyomu

Jeday
Guest
Jeday

Bu kitap gerçekten çok enteresan. Çok iyi bir kitap yanlış anlamayın. Ama okurken bir tarafım bunları hep biliyordum ama bir şekilde bastırıyordum hissine kapıldım. Pook gerçekten harika bir iş çıkarmış. Okuyun, okutun.

Necromancy
Guest

Mahmut abi, Rollo Tomassi’nin The Rational Male kitabını okumak istedim ilk fakat, ileri seviye ingilizcem olmadığı için bu kitabı alacağım. Dr.Redpill ile instagramda özelden konuştuğumda The Rational Male temel kitap dedi fakat, Pook’un kitabı hakkında aynı şeyi söyleyebilir misiniz ?

verdiğiniz emekler için teşekkür ederim. nice yeni kitaplara ( belki bir gün The Rational Male türkçeye çevrilir)

Zahid
Guest
Zahid

Mahmut abi, Azerbaycandan sipariş vermek istiyorum ama sipariş gerçekleşmiyor. Bankayı aradım bizlik bişey yok diyorlar. Sorunu nasıl çözerim?

ozgur
Guest
ozgur

selamlar, siteyi yeni keşfettim diyebilirim. erkekler için ilişki sihirbazı kitabını ve yaklaşık 25-30 tane yazıyı okudum. bu kitapla mı devam etmeliyim yoksa tavsiyeniz olur mu?

Mehmet
Guest
Mehmet

Siparişimi verdim ürün mail olarak ne zaman gönderilir acaba?

Necati Edgü
Guest
Necati Edgü

Kitabı kaç defa okursam içselleşir tavsiye verir misin?

Necati Edgü
Guest
Necati Edgü

Bu kitabı aldım çok güzel. Tavsiye ederim. Bir sorum var ama bu kitabı sizce kaç defa okumalıyım?