Pook’un Kitabı (Erkek Adamın İçsel Oyunu)

Pook’un Kitabı – 385 Sayfa – Türkçe – PDF ve EPUB EKitap

(Shopier’de sepete 225 TL ve üstü alışverişte %30 indirim var.)

Pook’un Kitabı, kadın erkek ilişkilerinde başarılı erkeklerin oyunu ve en önemlisi de içsel oyunu hakkında yazılmış en kapsamlı eserlerden biri. Bu konuda yazılan sayısız işe yaramaz kitabın aksine Pook’un Kitabı, kadınların dediklerine değil yaptıklarına bakarak, binlerce erkeğin yıllar süren deneyim paylaşımı sonucu ortaya çıkmış bir eser.

Sadece kadınlarla değil, hayatın her alanında başarılı olmak isteyen erkeklerin mutlaka okuması gereken bir eser. Günümüz feminen öncelikli – feminist etkisi altındaki toplumda, erkeklerin uzun yıllar boyunca maruz kaldıkları ve farkında olmadıkları feminenleşme (iyi çocuk / efendi erkek) faciasından, bir başka başarısız erkek tipi olan kontrolsüz maskülen (piç erkek / kötü çocuk) olmadan, ERKEK ADAM (testosteronu ile barışık erkek) olarak kurtulma rehberiniz.

Pook, 2000 – 2006 yılları arasında SoSuave adlı PUA / Kız Tavlama forumunda yazan ve oldukça iz bırakan bir kullanıcıydı. Pook, kadın – erkek ilişkilerinde başarı arayan erkeklerin odağını kadınlardan / baştan çıkarma – kız tavlama tekniklerinden yani yüzeysel değişimden alıp daha derin bir kendini geliştirmeye, masküleniteye, erkek olarak tam olmaya (Erkek Adam olmaya) eviren ilk insanlardandı.

Pook bizde efendi adam diye de bilinen İyi Çocukların derdinin teknik bilmemekten ya da utangaçlıktan daha büyük olduğuna ve iyi çocuğun toplumda daha temel bir cinsiyet politikası kayması (feminizm ve cinsiyet sosyal inşaadır politikası) nedeniyle böyle yumuşak ve androjen olduğuna ve bu erkeklerin toplumca “feminenleştirildiğine” dikkat çekti. Bu açıdan bu anti-feminist kitap, erkekler için bir feminizm detoksu niteliğinde.

Büyük bir değişim sürecine ilk adımınızı atmaya hazır olun. Ama uyarayım:

“Kolay olacağını söylemedim, sadece GERÇEK olacağını söyledim.” – Morpheus (Matrix filminden)

Pook bizde efendi adam diye de bilinen İyi Çocukların derdinin teknik bilmemekten ya da utangaçlıktan daha büyük olduğuna ve iyi çocuğun toplumda daha temel bir cinsiyet politikası kayması (feminizm ve cinsiyet sosyal inşaadır politikası) nedeniyle böyle yumuşak ve androjen olduğuna ve bu erkeklerin toplumca “feminenleştirildiğine” dikkat çekti.

Pook’un Kitabını edinmek için tıklayın.

Pook’un kitabını Türkiye dışından edinmek için tıklayınız.

İyi okumalar …

Not: Pook’un Kitabının İlk Bölümü olan 15 Dersi daha önce çevirmiştik. 385 sayfalık bu kitabın ilk 53 sayfasını şurada bulabilirsiniz:

Pook’un Kitabı – 15 Ders (PDF – 53 Sayfalık Kısmı)

Anahtar Kelimeler: Testosteron, Erkek Adam, Maskülenite, Feminizm, Antifeminist, Kız Tavlama Sanatı, Kız Tavlama Sanatı Kitabı, İlişkiler, Kadın Erkek İlişkileri, Evlilik, İyi Çocuk, Efendi Erkek, Piç, Kadınlar Ne İster, Başarı, Kişisel Gelişim

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

187
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
85 Comment threads
102 Thread replies
12 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
90 Comment authors
SancharOklopsunYunussaymynametegmen Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Metin Şentürk
Guest
Metin Şentürk

Bu kitabı içselleştirmek için kaç defa okumayı tavsiye edersin?

Kartal Kanat
Guest
Kartal Kanat

Aldık bekliyoruz bakalım. İnşallah değer.

Yaşam başçeken
Guest
Yaşam başçeken

Şatış kısmında beden adres çıkmıyor

FERHAT
Guest
FERHAT

Kitap satın alınmıyor denedim

yorgunalfa
Guest
yorgunalfa

mahmut abi Pook’un Kitabı ni almaya calisdim lakin kobo sayfasinda artik bulunmuyor yardimci olursan sevinirim. ilk 53 sayfasini okudum beyendim. bundan önce no cotact rule kitabini alip okumusdum. Iliski sihirbazi ni dün aldim ona bugün baslayacagim. Benim su anda konusabilecek kimsem yok o yüzden burdaki yazilari okuyorum ve kendime bir seyler katmaya calisiorum.
19 yasinda bir kiz ile tanismisdim 25 yasimda evlendim simdi 30 yasindayim ve bir de cocugum var ailesi icin benimle ayrildi onlari secdi. Kendimi toparlamaya calisiyorum.

yysss
Guest
yysss

sekizinci dersteki “cinsellik kokan hareketler yapmak” kastı nedir. erkekte cinsel hareket nasıl oluyor

The
Guest
The

O kadar iyi ki kaliteyi hissettiriyor.Ve kitabın en sevdiğim özelliği ise temelde kadın değil de kendin oluyorsun.Buna göre şekillendiriyor seni.Sadece kadınlar konusunda öğreti değil hayat dersi verecek nitelikte bir kitap.Asıl olayın sen ve hayallerin/hedeflerin olduğunu gözüne sokuyor.Okudukça yepyeni bakış açıları kazanıyorum.

Omid
Guest
Omid

Abi ilk bu kitabı okudum ve bitirdim..şimdi hangisini okumamı önerirsin ?

Boe B
Guest
Boe B

Hocam kitap güzel bilgiler veriyor fakat aşırı sıkıcı. İlk 50 sayfaya gelene kadar bayılacaktım çok gereksiz uzatmış herşeyi kısa kısa anlatmak yerine.

nobodyisunique
Guest
nobodyisunique

Mahmut Abi kitabı bitirdim sayılır ancak merak ettiğim bir konu var, yanlış hatırlamıyorsam pook’a bazı konularda katılmadığını söylemiştin.

Pook’un görüşleriyle zıt düştüğün başlıca konular neler?

Vüqar
Guest
Vüqar

Selam Mahmut abi kitabi Azerbeycandan almak isdiyorum ama bazı sorunlar oluşuyor mesela: ilk hisseye alici ad soyisim yerine kart üzerindeki ad soyismimi yazmamiz gerekir?

Yiğit
Guest
Yiğit

Abi ben kitabı aldım maile geldiğini anladım fakat ne kadar süre içinde gelir ?

Fatih
Guest
Fatih

Abi kitabı dijital olarak aldım ne zaman maile felanmı geleceksede ne zaman alabilirim

Tuğra
Guest
Tuğra

Shopier teslim edildi maili gönderdi ama henüz kitap gelmedi bir sıkıntı olmuş olabilir mi

Selçuk
Guest
Selçuk

Kitabı aldım ama hala mail gelmedi. Yardımcı olabilir misiniz