İlişki Sihirbazı – Kadınlarla Başarının Sırları

 

İlişki Sihirbazı – Kadınlarla Başarının Sırları
(E-Kitap PDF/EPUB)

(Shopier’de sepete 225 TL ve üstü alışverişte %30 indirim var.)

“Güzel kadınlarla başarının kaynağı, sizin kendi derinliklerinizde gizli. Doğuştan gelen ve doğal “ilkel erkek” beyninizde ama kalın sosyal koşullanma tabakalarının altında gömülü. Tam şu anda bile, kadınları baştan çıkaracak doğru anlayışa sahipsiniz. Ama, bu anlayışın yanlış ve kötü bir şey olduğuna inandırılmış durumdasınız.

Ben sizin yıllardır gömülü halde bekleyen bu önemli yanınızı uyandırırken, sadece güzel kadınları etkilemekle kalmayacaksınız. Onlarla her seviyede başarılı olacaksınız. Her seviyeden bahsediyorum – tek gecelik ilişki, buluşma, ilişki ya da evlilik.

Erkek doğanızı uyandırmanın en önemli etkilerinden biri, kadınların size karşı koyması zor bir çekim hissetmeleri olacak. Ve bir kadın sizin için karşı konulmaz bir çekim duyduğunda, başka hiçbir şey konusunda endişelenmeniz gerekmeyecek. Kadın size doğru şekilde davranacak. Ve bir kadın eğer size karşı çekim duymuyor ise, yapabileceğiniz hiçbir şey işe yaramayacak – kadın size bok gibi davranacak.

Bu kitabın ilerleyen bölümlerinde, bir kadına gerçekten yürümek, onun emailini ya da telefon numarasını almak ya da onu buluşmaya çağırmak için yapmanız gereken şeyleri göstereceğim. Size tüm bunları öğreteceğim. Ama size karşı gerçekten dürüst olmam gerekirse, bu tür şeyler işin kolay kısmı. Ve eğer siz kadında karşı koyması zor bir arzunun nasıl yaratılacağını anlamazsanız, bunların pek bir anlamı yok.

Doğal erkek benliğinizin ne olduğunu gerçekten BİLMEDEN ve HİSSETMEDEN sadece teknik ve taktik öğrenirseniz, telefon numarasını aldıktan ya da buluştuktan hemen sonra dirençle, engellerle ve kadınların size saygısızca davranması ile karşılaşacaksınız.

Bu kitap boyunca, MASKÜLENİTENİN ve kadınların istediği erkeğin simgesi olan erkeğe, “ERKEK ADAM” diyeceğim.

Bu kitabın tüm amacı, “ERKEK ADAM” olmanız için size yardımcı olmak.”

Michael W

Erkek Adam sitesinin kurulma sürecine giden yolun başındaki “İlişki Sihirbazı – Kadınlarla Başarının Sırları” kitabını, yoğun istek üzerine çevirdik

Bu kitap beni uykudan uyandırdı. O günden sonra bu kitabı verdiğim birçok erkek de fişten çekildi. 2017 yılında Hank Moody’ye kitabı verip de onun fişten çekilme sürecini izlediğimde, Hank ile bu bilginin daha da yayılması gerektiğine karar verdik ve Erkek Adam sitesini bu kitabın önemli bölümlerinden biri olan “En büyük hata : O çok özel kadının peşinde koşup durmak” yazısı ile başlattık.

Kitap kadınlardan çok, feminen öncelikli beyin yıkamanın derinlere gömdüğü Erkek Adam (The Man) benliğinizi açığa çıkarma yolculuğunu anlatıyor.  Sadece kadınlarla değil, her alanda sağlam temellere sahip başarı için bu maskülen benliği serbest bırakmanın yok haritasını çiziyor.

Kitap biraz eski. Emailden, chat roomlardan bahsediyor. Kırmızı Hap yokken yazılan bir kitabın 100% kırmızı haplı olmasını da beklemeyin.  Buna rağmen 15 yıldır ara ara açar okurum. Bildiğim kadarıyla Hank’de aynı şekilde ara ara okuyor. Yani bu öyle bir kere okunan bir kitap değil bu. Ara ara okuyacaksınız. Defalarca okuyacaksın.

15 yıl önce bende yarattığı etkiyi sizde de yaratması dileğiyle. Şiddetle tavsiye ederim.

Kitabı edinmek için tıklayınız.
(Alım güvenilir Shopier ödeme sisteminden olup sizin ödeme bilgileriniz bize gelmiyor.)

Kitabı Türkiye dışından edinmek için tıklayınız.

(Shopier ve Payhip çok kullanılan birer ödeme sistemi. Kredi kartı bilgileriniz bize gelmiyor.)

Kitabın İçindekiler Bölümü ve İlk Sayfaları (Örnek) için tıklayınız (pdf).

Anahtar Kelimeler: Erkekler için flört etme sanatı, Maskülenite, Erkek Adam, Erkeklik, Kadınlar Ne İster, Kadın Erkek İlişkileri, Kız Arkadaş, Kişisel Gelişim, İlişkiler, İlişki Tavsiyesi, İlişki Koçu, Baştan Çıkarma, Sevgili, Uzun Süreli İlişki, Duygusal Güç

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

644
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
224 Comment threads
420 Thread replies
44 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
249 Comment authors
Asodağlar bağlarHasansoğuksütlaçgokhan Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Burak
Guest
Burak

Kitabın büyük kısmı çok güzel Mahmut abi. Fakat içerisinde saçma ve abartı kısımlar var örnek olarak ; kadın ile gideceğiniz yere siz karar verin diyor. Bu kısım tamam. Fakat kadın bir yeri önerirse ret edin hayır deyin diyor. Bu kadar saçma şekilde sert olmamalı. Bu kitabı okuyan ve sorgulamayan, mantığını kullanmadan biat eden birisi robot gibi davranarak saçmalayabilir. Bu da ileri dönemde robot gibi davranıldığı için “yanlış yapmama” çabası ile kaygıya neden olur. Senin kitaplarını da okuyorum. Senin kitapların çok güzel. Ne bir uca ne de diğer uca kayıyor. Tamamen mantık çerçevesinde işleyen, olayı robotlaştırmayan ve ham maddeyi verip ucunu… Read more »

Hopa
Guest

Kız arkadaşım benimle yorulmanı istemiyorum ben seni mutlu etmek için çıktım bu yola üç gün mutluysam geri kalan gün mutsuz olabiliyorum dur diyor bazı şeyler demekte kendi hayatıyla alakalı çıkarımlar yapıyor benimle bu süreçleri yaşamamalısın hak etmiyorsun bunu diyor ben de yanında olmak benim tercihim birlikte aşacağız bazı şeyleri dememe rağmen kaygılı davranışları var kendi hayatındaki sıkıntılar ve zorlukların farkında çok derinlemesine bahsetmiyor ama ailevi ve kendi iç dünyasında çözümlemediği bazı sanrıları var ilişki ile ilgili düşünceleriniz

GAPA
Guest

5 aylık bir ilişkim var yalnız yaşayan 35 yaş bir kadınla beraberim (Yalnız yaşamaktan yorulduğunu en azından ev işlerinde eşinin kendisine yardım edebileceğini düşünen sorumluluklarından gerçeklikleriden bahseden bana zorlandığını hayatı paylaşacak bir el istediğini söylüyor benim onun kadar sorumluluğumun olmadığını ailemle yaşadığımı kendisinin ise bir çok parçaya bölündüğünü iletmekte kıza karşı ilgim var ama hayatı ile ilgili anlattığı şeyler geçmişe yönelik hep kaygı barındırıyor şu anda ise yalnızlıkla ilgili düşüncelerinden bahsetmekte bana sevgisi sahte mi yoksa gerçek mi çözemedim yanlış hamle yapmak istemiyorum 1 kez evlilik geçirmiş kendisi olaki hayatımızı birleştirirsem risk almaya değer mi

Cunta
Guest

Bir yıl kadar önce arkadaşlarım vasıtasıyla şehir dışından benim bulunduğum şehire gelen bir kızla tanıştırıldım yaşı 33 ben 37 yaşındayım bir hafta kadar vakit geçirdik birbirimizi tanımak adına arabada sevişmek dahil bayağı bir yakınlaşma oldu sevişmekten kastım yiyişmek diyebiliriz bir hafta kadar şehrim de kendisini misafir ettim, güzel vakitler geçirdik daha sonra tatile gitmek üzere plan yaptık, kendisi memleketine gitti daha sonra kendisinin benimle birlikte tatile gitmek istediğini kurumsal bir tatil aralığında beraberce başbaşa tatil yapmamızı istedi ben de ufak bir araştırmadan sonra istediği yere değil de benim kendimin uygun gördüğü yere gitmemizi teklif ettim tamam dedi sonrasında benim aracımın… Read more »

Anonim
Guest
Anonim

Bu çok daha önce de yazmıştın (araba mevzusundan hatırladım). Yahu 37 yaşındasın. Neredeyse hiç bir geçmişin olmayan bir kadını saplantı haline getireceğine yeni birileriyle tanışmak için efor sarfetsen?

Bir danisan
Guest
Bir danisan

Eşim narsist olduğumu ve 3 yaşında çocuğumuzun stresli ortamda yaşamasini istemedigini öne surerek önce 1 hafta gitti geldi sonra 3 hafta evde kalıp bu surecte 3 ay boyunca telefon gizledi son 3 haftalık süreçte defalarca yatak ayirdi ve 2 kız kardesiyle gece 3 lere kadar disarida vakit gecirip eve geldi komsuya okey oynamaya cocugu bana birakarak 3 4 kez gidip gece 12 lerde eve geldi bu süreçte ise ev islerine epey yardım edip tüm ilgi alakami esime göstermeme rağmen çocuğumuzun velayetini alarak boşanma davası açmış benim telefonumdan kendi aleyhinde hakaret msjlarini sildikten sonra dava acarak evden bana bunu son dakika… Read more »

brütüs
Guest

Kamuda çalışıyorum bekarım 42 yaşındayım, yan odama bekar bir birim yöneticisi ataması oldu yanlız yaşıyor kendisi. Kızla alakalı ufaktan araştırma yaptım (bulunduğum kurum hep evli ve yaşı büyük insanlar ve kadınlardan oluşmakta 48 üstü.) Boy fizik olarak iyi durumdayım kadına hoşgeldin dedim , günaydın tarzı karşılaştıkça selamlaşma oluyor eğlenceli gibi bir tip ama onunla ilgilendiğimi nasıl belli etmeliyim odası çok kalabalık ve erkek ağırlıklı kurumda yaygara çıkmasın istiyorum ve kız bana herhangi bir yaklaşımda bulunmadı bakış olsun ilgi olsun sezmedim bunu ama fena sayılmaz tanımak adına instagramına istek göndermeli miyim?Birde gelir anlamında benden fazla kazanan bir kişi oda dezavantaj mıdır?… Read more »

simba
Guest

Yeni bir kadınla tanıştım 32 yaş bense 35.. 3 gün oldu randevulaştık telini verdi bana konuşuyoruz yalnız ben mesajlaşmayı pek sevmiyorum oda telefonda konuşmak beni kasıyor demekte bende uyumluyum dedim sorun yok mesajlaşırız ama ben sevmiyorum dedim mesajlaşmaya devam ettik bak alıştın dedi bende seni kırmamak adına dedim peki dedi trip attı mesajlaşmayı sonlandırdı.2 gün sonra buluşma var aramalı mıyım o güne kadar yaklaşımım ne olmalı?

Bono
Guest

İlk buluşmayı gerçekleştirdim bir şeyler içtik ilk beş 10 dakikalık kısımda kız rahat edemedim yanında ilk kez karşılaştık ondan sanırım dedi sonradan açıldı espritüel bir yaklaşım sergiledim genelde soru Soran bendim hayatı ile ilgili çalışma ortamı ile ilgili havadan sudan muhabbetler ailesinden bahsetti resimlerini gösterdi ailesinin ilerleyen konuşmalarda çocuk planım var 3 yıllık zaman diliminde anlaşamadığım için boşandım dedi sonra hep beni konuştuk dedi ilk ve son buluşmamız değil sonuçta deyip espriye vurup soruları alabilir miyim gibisinden rahatlattım kızı. 2 saati buldu konuşmamız sonra ayrılırken biraz yürüyebilir miyiz dedi ve bir müddet yürüdük kendisiyle böyle bir teklifi beklemiyordum sonra arabasına… Read more »

Bibo
Guest

Yeni tanıştığın bir kız arkadaşım var ilk buluşmadan sonra kendisi bana dönüş yaptı muhabbeti başlattı daha sonrasında hemen randevu verdim kendisine ve yine buluştuk birbirimizi tanımaya gayret ettik sonraki buluşmada ise beni evine çağırdı dizi izlemek için ben de kendisine katıldım omzuma yattı uzun süre birbirimizi okşadık ve ben yaptığım hamlelerde Kendisine dokunmama izin verdi ama ileriye gitmeme izin vermedi üç kez denedim şu an yeni tanıyoruz birbirimizi çok fazla ilerlemeyelim dedi ben de kendimi hafiften geri çekerek muhabbeti devam ettirdim ve gecenin ilerleyen saatlerinde evden ayrıldım ve iletişimim devam ediyor kız çok sıcak bana karşı ama sekse ulaşamadım henüz… Read more »

kazanova
Guest

2 hafta önce tanıştığım kadınla sıkı paylaşımlar yapmaktayız, tek yaşıyor, kendisi günaydın mesajları atmakta, bana karşı ilgisi yerinde ve sevecen. 2 kez evine gittim sinema filmi izledik omzuma yatarak izledik kendisini okşadım ama ilerisi olmadı erken daha tanıyalım bir birmizi dedi dün gene evindeydim film seçtik ve yine uzandı bedenime sıcaklığını hissettim ve başbaşa sarılarak film izledik ama kadın bir yere kadar izin veriyor sex konusunda bir başlangıç olmadı ama fazlasıyla sıcak bana karşı bende yetişkin bir erkeğim kadın beni etkilemekte nasıl yaklaşmalıyım hamle yapınca dudağına boynunu yada yanağnı uzatıyor öpüyorum ama yeterli değil benim için. Kadının fikri ne olabilir,deneniyor… Read more »

Josef
Guest

Yeni tanıştığım kızla hayata dair ilişkilere dair fikirleştik birbirimize ısındık kaynaştık ve bir ilişkiye evrilmiş paylaşımlar yapmaya başladık sonra bir konu hakkında sorgulandım ve o konuyu kendi açımdan kendisine izah ettim ama kendisi inandırıcı bulmadı ve birbirimizi artık daha sağlıklı tanımamız adına hız keselim dedi tartalım ölçelim birbirimizi dedi ben de benim açımdan herhangi bir sıkıntı yok dediğimde eleştirel bir yaklaşımla sen, ben olsam da olmasam da demekki yoluna devam edeceksin gibi bir yaklaşımda bulundu aradan belli bir zaman geçti ve ben kendisine telefonunu ulaştım, bazı şeyleri izah etmeye çalıştım ama karşı taraf anladığı ölçüde karşılık verince ben de konuyu… Read more »

soğuksütlaç
Guest
soğuksütlaç

Mahmut abi merhaba bu kitapta ERKEK ADAM” NLP yani manipulasyona ihtiyaç duymaz diyor evet bende buna katılıyorum ama kitapta verilen NLP örneklerini ben doğal bir şekilde yapıyormusum onu öğrendim yaptığım şey hata mı birakmali miyim ?

Hasan
Guest
Hasan

merhabalar kitabı aldım ve ürün teslim edildi diye mail geldi kitaba nereden ulaşabilirim tam olarak herhangi bir pdf, link gelmedi

Aso
Guest

42 yaşında kamuda çalışmaktayım, bekarım, ailemle yaşıyorum malum ekonomik şartlar ve ailemin bana olan ihtiyacından ötürü beraber bir hayat sürdürüyorum. beş ay kadar önce benimle aynı yaş 42 yaşında bir sevgilim vardı ve bir ayrılık yaşadık kendisinin küçük bir oğlu var yani evlenip boşanmış bir kadın kendisiyle güzel ve özel paylaşımlarım oldu. sıcak ve sevecen buldum kendisini ve beş ay kadar ilişki yaşadık, oğluyla bile tanıştırdı beni evine davet eder yer içer birlikte olurduk açıkçası kadınlık anlamında bana karşı fazlasıyla ilgiliydi ve evliliği dinlendiriyordu, ancak çocuğunun problem olabileceğini ailemin bunu kabul Edip etmeyeceğini sorguluyordu bense birbirimize zaman tanımamız gerektiğini çerçeveli… Read more »

1 13 14 15