Pook’un Kitabı (Erkek Adamın İçsel Oyunu)

Pook’un Kitabı – 385 Sayfa – Türkçe – PDF ve EPUB EKitap

(Shopier’de sepete 225 TL ve üstü alışverişte %30 indirim var.)

Pook’un Kitabı, kadın erkek ilişkilerinde başarılı erkeklerin oyunu ve en önemlisi de içsel oyunu hakkında yazılmış en kapsamlı eserlerden biri. Bu konuda yazılan sayısız işe yaramaz kitabın aksine Pook’un Kitabı, kadınların dediklerine değil yaptıklarına bakarak, binlerce erkeğin yıllar süren deneyim paylaşımı sonucu ortaya çıkmış bir eser.

Sadece kadınlarla değil, hayatın her alanında başarılı olmak isteyen erkeklerin mutlaka okuması gereken bir eser. Günümüz feminen öncelikli – feminist etkisi altındaki toplumda, erkeklerin uzun yıllar boyunca maruz kaldıkları ve farkında olmadıkları feminenleşme (iyi çocuk / efendi erkek) faciasından, bir başka başarısız erkek tipi olan kontrolsüz maskülen (piç erkek / kötü çocuk) olmadan, ERKEK ADAM (testosteronu ile barışık erkek) olarak kurtulma rehberiniz.

Pook, 2000 – 2006 yılları arasında SoSuave adlı PUA / Kız Tavlama forumunda yazan ve oldukça iz bırakan bir kullanıcıydı. Pook, kadın – erkek ilişkilerinde başarı arayan erkeklerin odağını kadınlardan / baştan çıkarma – kız tavlama tekniklerinden yani yüzeysel değişimden alıp daha derin bir kendini geliştirmeye, masküleniteye, erkek olarak tam olmaya (Erkek Adam olmaya) eviren ilk insanlardandı.

Pook bizde efendi adam diye de bilinen İyi Çocukların derdinin teknik bilmemekten ya da utangaçlıktan daha büyük olduğuna ve iyi çocuğun toplumda daha temel bir cinsiyet politikası kayması (feminizm ve cinsiyet sosyal inşaadır politikası) nedeniyle böyle yumuşak ve androjen olduğuna ve bu erkeklerin toplumca “feminenleştirildiğine” dikkat çekti. Bu açıdan bu anti-feminist kitap, erkekler için bir feminizm detoksu niteliğinde.

Büyük bir değişim sürecine ilk adımınızı atmaya hazır olun. Ama uyarayım:

“Kolay olacağını söylemedim, sadece GERÇEK olacağını söyledim.” – Morpheus (Matrix filminden)

Pook bizde efendi adam diye de bilinen İyi Çocukların derdinin teknik bilmemekten ya da utangaçlıktan daha büyük olduğuna ve iyi çocuğun toplumda daha temel bir cinsiyet politikası kayması (feminizm ve cinsiyet sosyal inşaadır politikası) nedeniyle böyle yumuşak ve androjen olduğuna ve bu erkeklerin toplumca “feminenleştirildiğine” dikkat çekti.

Pook’un Kitabını edinmek için tıklayın.

Pook’un kitabını Türkiye dışından edinmek için tıklayınız.

İyi okumalar …

Not: Pook’un Kitabının İlk Bölümü olan 15 Dersi daha önce çevirmiştik. 385 sayfalık bu kitabın ilk 53 sayfasını şurada bulabilirsiniz:

Pook’un Kitabı – 15 Ders (PDF – 53 Sayfalık Kısmı)

Anahtar Kelimeler: Testosteron, Erkek Adam, Maskülenite, Feminizm, Antifeminist, Kız Tavlama Sanatı, Kız Tavlama Sanatı Kitabı, İlişkiler, Kadın Erkek İlişkileri, Evlilik, İyi Çocuk, Efendi Erkek, Piç, Kadınlar Ne İster, Başarı, Kişisel Gelişim

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

187
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
85 Comment threads
102 Thread replies
12 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
90 Comment authors
SancharOklopsunYunussaymynametegmen Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Değirmenci
Guest
Değirmenci

Kitabı çıkar çıkmaz aldım ve hala okuyorum. İçsel oyun konusunda yazılmış en başarılı metinlerden biri. Birçok erkek için uyanış çağrısı. Bu kitabı çevirdiğiniz için teşekküler.

Mercury
Guest
Mercury

Merhaba Mahmut Abi, kitabı basılı halde alma gibi bir opsiyon mevcut mu?

Aykut
Guest
Aykut

Mahmut abi cevirine saglik. Tam kitabı pdf olarak aldım, ertesi gün epub hali de çıktı, Kindle’da daha rahat okurdum. Keske PDF ve epub halini aynı anda cikarsaydin 🙂

Murat
Guest
Murat

Beyler kitaba başlamadan önce kadın – erkek ilişkilerine daha çok akademik konularmış gibi yaklaşırdım. PUA ile ilgili makaleleri okuyarak çok şey öğrendim teknikler olsun, saha raporları analizlerinden çıkarılan hatalar olsun hatta bir çok katı kural, saçma teknikler bile sokmuşumdur kafama “şunu yapma, şu olursa bunu yap, şunu asla yapma” gibi. Kendime çok şey kattım bu tür makaleleri okuyarak ve sahada uygulayarak kabul ama bu kitap bana farklı bir bakış açısı kazandırdı. Abi o kadar abartılacak şeyler değilmiş bu konular. Kısacası bunu özümsüyorsunuz. Kitabı okuduğunuz süre boyunca odağınızı kadınlara değil kendinize vermeyi ve bunu NASIL YAPACAĞINIZI öğreniyorsunuz. Toplumda piç denilen erkeklerin… Read more »

PeterPan
Guest
PeterPan

Kitap günümüz politik doğrucu söyleminden uzak, doğal erkekliğe yakın çok önemli hayat dersleri ve yönlendirmeleri içeriyor. Kitap odağı yeniden olması gereken yere koyuyor. Okuyun, anlayın ve daha önemlisi uygulayın. Sadece kadın – erkek ilişkilerindeki oyununuz değil hayatınız değişecek. Olayın özü, sizin hayattaki yerinizi ve tam potansiyelinizi bulmanız. Sizi çekici yapan bu ve ancak bu olduğunda ya da bu yolda yürüdüğünüzde birileri gelip hayatınızın bir parçası olmak istiyorlar. İlk 15 Ders kendi başına bir kitap ve çok sağlam ama benim en sevdiğim bölümleri şunlar: – Piçin Sırrı (ERKEK ADAM’ın oldukça pratik, uygulanabilir bir tanımını veriyor ve piç gibi başka bir çeşit… Read more »

Ali Gazi
Guest
Ali Gazi

Daha önce muhteşem 15 Dersi okumuş olduğum için bu kitabı hiç düşünmeden aldım. Harika bir kitap. Bu kitap PUA kitabı değil, tam olarak kırmızı hap da diyemezsin. Kadın – erkek ilişkilerinde içsel oyun ile daha başarılı olmayı öğretiyor ve toplumdaki feminist propaganda ve romantizm dinine karşı insanın gözünü açıyor. Ama en önemlisi, size kendinize değer vermeyi ve erkek doğanızla barışmayı öğretiyor. Pook’un yazı dili ise, 15 Dersteki gibi. Eğlenceli ve anlaşılır. İyi çocuklar kadın onayına bağımlıdırlar. Kadınlardan olumlu/övücü tepkiler alma şeklinde. Piçler kadın onayına bağımlıdırlar. Yatağa atma skoru şeklinde. Erkek adam ise kadın onayından bağımsızdırlar. Kendi mutluluklarını kendi içsel oyunlarına… Read more »

Oldboy
Guest
Oldboy

Jordon Peterson’ın Hayatın 12 Kuralı kitabını da çevirseniz keşke. Planlarınız arasında var mı ?

Alperen
Guest
Alperen

Merhaba. Kitabı okudum bitirdim. Daha önce ilk çıktığında İlişki Sihirbazı kitabını alıp okumuştum. İki kitap da işin temellerine iniyor ama farklı şekillerde bu nedenle İlişki Sihirbazı okuyan herkese bu kitabı da tavsiye ederim.

Pook’un yazış stili ve maskülen erkeğin içsel oyununa getirdiği bakış açısı devrim niteliğinde. Özellikle Piçin Sırrı yazısı kendi başına bir kitap niteliğinde.

Kısacası arkadaşlar, muhtaç olduğunuz kudreti, damarlarınızda akan asil testosteronda bulacaksınız. Onu inkar etmemiz öğretilmiş ve bu inkara biz kısaca iyi veya efendi çocuk diyoruz ama değişim, testosteronu reddetmemekte.

Mahmut Abi, yeni çeviriler bekliyoruz.

Skyhun
Guest
Skyhun

Kitap gelmedi belli süre sonra mı geliyor. Sipariş geçtikten sonra? Bakar mısınız?

Empty
Guest
Empty

Telefondan okuması epub da mı rahat pdf de mi ? Yeni başlayanlar için kitapları hangi sıralamayla okumalıyız ?

Pookshocked
Guest
Pookshocked

Kitap tek kelime ile harika. İlk 15 Dersi okuduktan sonra kitabı almaya karar verdim ve 2 hafta gibi bir sürede sindire sindire, bazı yazıları 2 – 3 kere okudum. Bu konuda yazılmış en iyi kitaplardan biri olmalı. Ama asıl şaşırtıcı olan kitabın görece eski olmasına rağmen güncelliği!

Çeviri de çok iyi. Mahmut Abi böyle daha fazla kitap çevirmen dileğiyle. Bu konuda seni teşvik etmek için benim de katkım oldu. Sırada İlişki Sihirbazı var.

Necati
Guest
Necati

Bu kitaba 10 üzerinden kaç puan verirdiniz

Necati
Guest
Necati

Bu ve diğer ilişki sihirbazı kitaplarından birini almak istiyorum sizce hangisini almalıyım?

Recovering Nice Guy
Guest
Recovering Nice Guy

Şu adam gibi elemanların mutlaka okuması gereken bir kitap bu:

“hepiniz hayatiniza heyecan ariyorsunuz ya hani iste o yuzden kaybediyoruz biz hep. efendi nazik kibar olmayi sunepelik sanan zihniyetiniz, pic erkegi gorunce miknatis gibi yapistigindan kaybeden hep biz olduk.
sıkıcı degiliz ama sizin gozunuzde naparsak yapalim size deger verdigimiz icin ezigiz. efendi olmayan pic erkeginle, mutlu olmaya calismaya devam et. bir gun biz de kazanacagiz.”

fikinivermekistemeyenkullanici

POOKUN Stajyeru
Guest
POOKUN Stajyeru

Bugün bir adam bana bakıyordu. Bana gelip buluşma teklif etti …
Kadın sizin ona HEMEN ŞİMDİ BULUŞMA TEKLİF ETMENİZİ istiyor!
Başka bir erkek hakkında konuşuyor gibi duruyor ama aslında size ne kadar güzel ve
arzu edilir bir kadın olduğunu söylüyor. Bunu görmenizi istiyor zira sizin onu HEMEN
O AN buluşmaya davet etmenizi istiyor.

Mahmut abi burada kadıncanın kadıncası bölümündeki yazıda böyle diyor.Mesela is yerinde kız kasıtlı olarak yanımda diğer erkeklerle mesajlaşmasını gösteriyordu.Bir de servisteyken tanımadığım bir kız başka birinin ona çıkma teklifi edip red yeme olayını anlatıyordu.Bunlar da o ânâ dahil midir ?