Pook’un Kitabı (Erkek Adamın İçsel Oyunu)

Pook’un Kitabı – 385 Sayfa – Türkçe – PDF ve EPUB EKitap

(Shopier’de sepete 225 TL ve üstü alışverişte %30 indirim var.)

Pook’un Kitabı, kadın erkek ilişkilerinde başarılı erkeklerin oyunu ve en önemlisi de içsel oyunu hakkında yazılmış en kapsamlı eserlerden biri. Bu konuda yazılan sayısız işe yaramaz kitabın aksine Pook’un Kitabı, kadınların dediklerine değil yaptıklarına bakarak, binlerce erkeğin yıllar süren deneyim paylaşımı sonucu ortaya çıkmış bir eser.

Sadece kadınlarla değil, hayatın her alanında başarılı olmak isteyen erkeklerin mutlaka okuması gereken bir eser. Günümüz feminen öncelikli – feminist etkisi altındaki toplumda, erkeklerin uzun yıllar boyunca maruz kaldıkları ve farkında olmadıkları feminenleşme (iyi çocuk / efendi erkek) faciasından, bir başka başarısız erkek tipi olan kontrolsüz maskülen (piç erkek / kötü çocuk) olmadan, ERKEK ADAM (testosteronu ile barışık erkek) olarak kurtulma rehberiniz.

Pook, 2000 – 2006 yılları arasında SoSuave adlı PUA / Kız Tavlama forumunda yazan ve oldukça iz bırakan bir kullanıcıydı. Pook, kadın – erkek ilişkilerinde başarı arayan erkeklerin odağını kadınlardan / baştan çıkarma – kız tavlama tekniklerinden yani yüzeysel değişimden alıp daha derin bir kendini geliştirmeye, masküleniteye, erkek olarak tam olmaya (Erkek Adam olmaya) eviren ilk insanlardandı.

Pook bizde efendi adam diye de bilinen İyi Çocukların derdinin teknik bilmemekten ya da utangaçlıktan daha büyük olduğuna ve iyi çocuğun toplumda daha temel bir cinsiyet politikası kayması (feminizm ve cinsiyet sosyal inşaadır politikası) nedeniyle böyle yumuşak ve androjen olduğuna ve bu erkeklerin toplumca “feminenleştirildiğine” dikkat çekti. Bu açıdan bu anti-feminist kitap, erkekler için bir feminizm detoksu niteliğinde.

Büyük bir değişim sürecine ilk adımınızı atmaya hazır olun. Ama uyarayım:

“Kolay olacağını söylemedim, sadece GERÇEK olacağını söyledim.” – Morpheus (Matrix filminden)

Pook bizde efendi adam diye de bilinen İyi Çocukların derdinin teknik bilmemekten ya da utangaçlıktan daha büyük olduğuna ve iyi çocuğun toplumda daha temel bir cinsiyet politikası kayması (feminizm ve cinsiyet sosyal inşaadır politikası) nedeniyle böyle yumuşak ve androjen olduğuna ve bu erkeklerin toplumca “feminenleştirildiğine” dikkat çekti.

Pook’un Kitabını edinmek için tıklayın.

Pook’un kitabını Türkiye dışından edinmek için tıklayınız.

İyi okumalar …

Not: Pook’un Kitabının İlk Bölümü olan 15 Dersi daha önce çevirmiştik. 385 sayfalık bu kitabın ilk 53 sayfasını şurada bulabilirsiniz:

Pook’un Kitabı – 15 Ders (PDF – 53 Sayfalık Kısmı)

Anahtar Kelimeler: Testosteron, Erkek Adam, Maskülenite, Feminizm, Antifeminist, Kız Tavlama Sanatı, Kız Tavlama Sanatı Kitabı, İlişkiler, Kadın Erkek İlişkileri, Evlilik, İyi Çocuk, Efendi Erkek, Piç, Kadınlar Ne İster, Başarı, Kişisel Gelişim

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

187
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
85 Comment threads
102 Thread replies
12 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
90 Comment authors
SancharOklopsunYunussaymynametegmen Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Yuns
Guest
Yuns

Ücreti ödedim ne zaman gelir vede e mail emi gelecek abi

Necipcan
Guest
Necipcan

Merhaba,kitabı satın aldım birkaç saat geçti fakat e-postama gelmedi,ne zaman gelir?
e-postam:
necipsimsek330@gmail.com

sickkunt
Guest
sickkunt

MAHMUT ABİ shopierdan mail geldi sipariş tamamlandı yazıyor order ID var kitap yok . Gelmesi tahmini ne kadar sürer ?

Mehmet Ali
Guest
Mehmet Ali

Kitabı almayi düşünüyorum da kitap genelde spama falan düşüyor diyorlar yorumda sorun düzeltildimi

Swerzie
Guest
Swerzie

Kitabı satın aldım. PDFi mail yoluyla mı ulaştıracaksınız ? Eğer öyleyse neden hala gelmedi ?

Stilinski
Guest
Stilinski

Mahmut abi kitabı okuduğumdan beri kafamı karıştıran bi soru var. Mukemmel olmak sıkıcıdır diyor hatta örnek bile var kadınların alfayı değil azgın birini seçtiği kısım. buna katılıyorum hayatımdan örnek olarak ve yabancı biri olarak türkçem mükemmel ama türkçesi bozuk olanlar diğer insanlara daha iliginç ve daha komik geldiği zamanlara şahit oldum ama anlamadığım nokta diyelim efendi erkek olmak kusurlu olmak yalnış olmadığı anlamında mı geliyor? O zaman niye ilişkilerde ya da kişilik konusunda kitaplar makeleler okuyoruz kendi bakış acımıza göre kusurlarımızla yaşamiyoruz? Ya da ben mı dar düşünuyorum? Bizim erkekler olarak olmamız gereken erkek adam ve ya kitapta yazıldığı gibi… Read more »

Caferağa
Guest
Caferağa

Merhaba abi pooku ve ilişki sihirbazı kitabını almıştım daha önce fakat silinmiş yeniden gönderme şansınız var mı yoksa tekrar satın almam mı gerekiyor

Alihan
Guest
Alihan

Merhaba, 2 kitap sipariş etmiştim biri gelmiş ancak pookun kitabı gönderilmemiş. Araya kaynadı sanırım. Mailim alihancanci@gmail.com

Emre
Guest
Emre

Kitap için teşekkür ederim içeriği çok güzel okudum değerli notlar aldım. Aklıma gelmişken söyleyeyim gönderilen kitaplarda genelde spama düşüyor bulamazsanız oraya bakın

Emre
Guest
Emre

Hocam 27 yaşındayım bir şeylere geç kalmış gibi hissediyorum kadınlar hakkında bildiğim herşey yalanmış.
Kitaplarınızı okuyarak içselleştirerek kadınlarla olan ilişkimi halledebilir miyim?
Redpill felsefesiyle 27 yaşında tanıştım çok mu geç kaldım.
Endişeliyim.
Doğru düzgün bir ilişkim olmadı hiç.
Kadınlarla birşeyler yaşayamamak ve yaşımın ilerlemesi beni panikletiyor.

namS
Guest
namS

Mahmut abi bu kitapla beraber Andrew Hubermanin diğer 2 kitabını da aldım ama diğerleri gelmedi yardımcı olur musun?

Emir
Guest
Emir

abi pook un kitabının epub hali gelirse sevinirim aldım pdf gelmiş gelince-gelirse gmailime yollarmısın neredeyse tüm kitaplarını aldım okuyorum, teşekkür ederim.

emre
Guest
emre

Mahmut abim merhabalar. Öncelikle böyle bir site kurduğunuz için ve çözüm bekleyen insanlara 7/24 cevap verdiğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Sorum çok basit: By pook kendi kitabın da ”Mükemmel Sıkıcıdır” Bölümünü anlatırken en derinden bizlere aslın da ne demek istiyor. Anlam çıkarıyorum ama anlatış şekli biraz zor, bana kısa ve özet ile açıklarsanız çok sevinirim. Çünkü çoğu erkek HB’si 9 veya 10 kızlara yaklaşırken: Bu kız çok güzel bana bakmaz, kıyafetim kötü, param yok, yakılıklı değilim, diksiyonum kötü, kekelerim, kültürüm düşük, beden dilim şuan müsait değil gibi türlü türlü bahaneler üretiyorlar. Sizce mükemmel sıkıcılık bu kafada ki soruları nasıl… Read more »

Ege
Guest
Ege

Kitabı satın aldım teslim edildi dedi ama link yok kitaba ulaşamıyorum okuyamıyorum çözüm bulun lütfen.
ÜRÜN ID:109928216

Efe
Guest
Efe

Bir pook sadece bir pooktur kısmında; öldür şu muhtaçlığı ve erkek ol kısımlarından bahsediyor. Kitapta da altı çizili ve mavi fontta yazılmış sitede ki yönlendirmeler gibi ama bir türlü o yazıları bulamadım.