Adım Adım Disiplin Rehberi Kitabı

(E-Kitap (PDF) – 147 Sayfa)

Yazar: Secret

Disiplin ve irade konusunun ne kadar önemli olduğu, disiplinin bir erkek ile bir oğlan çocuğunu birbirinden ayıran bir hayat becerisi olduğu bu sitede sık sık vurgulandı.

Bir erkeğin kendini yaratmasında olmazsa olmaz nitelik disiplin becerisidir. Aynı zamanda erkekleri özgürleştirici bir niteliktir. Seni bağımlılıklarının ve ataletin pençesinden özgürleştirir.

Disiplin kolay yolu arayan zihnimize karşı yaktığımız bir isyan ateşidir.

Günümüzde de tıpkı insanlık tarihinde olduğu gibi başarının yolu değişmemiştir. Gelişimi hedefleyen bir erkek olarak bu zorlu yola girmemiz gerektiğini ne kadar erken kabul edip bu yolu benimsersek o kadar iyidir. Çünkü hep zorlu yolu en erken kucaklayanlar kazanmıştır.

İdealindeki sana ulaşmak için kendini her sabah kalktığında bir çekiç darbesiyle daha eserini geliştiren bir heykeltıraş gibi hayal et. O heykel sensin ve her gün biraz daha çabayla en iyi versiyonuna evriliyorsun.

Aşağıya kitabın tanıtım yazısını bırakıyorum:

Bıktın mı ?

  • Kendine hedefler koyup gerçekleştirememekten
  • Hedeflerin için bir süre çabalasan da devamlılık sağlayamayıp başa dönmekten
  • İsteklerinle rahatlığın arasında sıkışıp psikolojik acı çekmekten

Bu süreç sana da hiç inemediğin bir atlıkarıncayı hatırlatmıyor mu ? Ya da çarktaki bir fareyi ?

Tüm bunlardan artık bıktıysan senin için çok ve sıkı çalışmanın tek yol olduğu anlayışıyla geliştirilmiş yöntemlerden bahsediyorum. Sihirli değnek bekleme acizliğinden kurtulup nasıl ayağa kalkarak disipline gireceğini ve hayatını ele alacağını somut örneklerle açıklıyorum.

Artık,

  • Değişken ruh halinin
  • İştahının
  • Tembelliğinin
  • Zaaflarının

kölesi olmak zorunda değilsin. Gerekli bedeli ödeyerek neleri başarabileceğini kendin de göreceksin!

Kitabı indirmek için tıklayın

Kitabı Türkiye dışından indirmek için tıklayınız (Kobo).

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

98
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
41 Comment threads
57 Thread replies
5 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
55 Comment authors
MertgcrglYeni mühendisDeepWeberCentilmen KulübüKemal T. Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Anti-Tieam
Guest
Anti-Tieam

Kitabı sipariş ettim. Mail attım bekliyorum hocam

ornitorenk
Guest
ornitorenk

Yapmamamı bildiğim halde yapmaya devam ettiğim ve yapmam gerektiğini bildiğim halde yapmadığım şeyleri düzeltmek;üşengeçliği,tembelliği yenmek ve hayatıma çekidüzen verip disiplinli bir şekilde yaşamama yardımcı olacak bir kitap mıdır acaba? Mahmut abi veya kitapı satın alıp okuyanlar aydınlatırsa sevinirim.

AdanalıAlfa
Guest
AdanalıAlfa

bu bahsettiğin konularda sana içgörü kazandıracak bir kitap faydalı olacaktır. Şunu da bilirsin ki kitabı 1 okuyorsan 5 uygulamaya koyulmak lazım

The
Guest
The

Kitabı yorumlardaki önyargılara rağmen aldım,bizim millet yani pek şaşırmadım.Her şeye ön yargı.Bir şeyde çok ön yargı varsa mutlaka alırım çünkü yüksek ihtimalle iyi bir şeydir ve yine yanılmadım.Öncelikle şunu söyleyeyim harika bir kitap olmuş.Yazarı secret,yani centilmen kulübü.Kendisini de,yazılarını da severek takip ederim.Yazarın samimi diliyle sizinle iletişim kurarak nasıl disiplin kuracağınızı anlattığı bir e-kitap.Disiplin nedir ile başlayıp sizi alıp götürüyor.Almayı düşünen varsa öneriyorum.

Centilmen Kulübü
Member

Teşekkürler güzel yorumun için

WarriorCoffee
Guest
WarriorCoffee

Abi selam, kitaplarla aram çok zayıf. Zaman zaman bunun eksikliğini hissediyorum. Hem Türkçemi hem de dünya görüşümü geliştirmek için neler okumalıyım ?

Berkay
Guest
Berkay

Adım adım disiplin, adım adım şu veya bu gibi kitapları çoğu zaman almam, alırsam da genelde yarıda bırakırım. Ancak herkes gibi disiplinli olmak arzuladığım bir şey. Şans verip aldım ve memnun kaldım. Ön yargılı olmama rağmen kitapta ilerledikçe ufkum genişledi. Yazara tavsiyem; kitabın bir veya birkaç bölümünü buraya koysun ya da satış sayfasına koysun. Çünkü mutlaka benim gibi ön yargılı insanlar vardır. Onlara da fikir oluşturması açısından böyle bir şey yapması iyi olur. Yazanın ellerine sağlık. Güzel bir kitap, tavsiye ederim efendim.

Not: Yazar imla kurallarına biraz daha dikkat ederse on numara iş olur.

Centilmen Kulübü
Guest
Centilmen Kulübü

Teşekkürler

Karahanahmet
Guest
Karahanahmet

Kitabı satın aldım tahmini ne zaman gelir

Yusuf
Guest
Yusuf

Merhaba ben kitabı sipariş ettim ancak e posta yerine google hesabımı vermişim şu an yazdığım e posta doğrudur lütfen oraya gonderin

Kemal T.
Guest
Kemal T.

Hayata dair kişinin motivasyonunu yükseltecek şeyleri keşfetmenin yolları nelerdir?

DeepWeber
Guest
DeepWeber

Mahmut abi bu kitap gayet güzel ama anlamadığım şu kısım var hedefleri %25 e indirmek bölümü o hedefleri teker teker gerçekleştirmek olmuyormu .illa
%75′ ini silmekmi gerek

Centilmen Kulübü
Member

Orada demek istediğim şuydu: Eğer çok fazla hedef koyarsan hepsine çok az zaman ayırabilirsin, ama az ve sağlam hedeflerin olursa enerjini bu hedeflere daha kolay ve yoğun şekilde kanalize edebilirsin, bölünmezsin. Çok hedef koyup hepsini vasat bir şekilde yapmaktansa, bu hedeflerden en önemlilerini seçip iyi bir şekilde yap. Çünkü hepimizin kısıtlı bir zamanı, iradesi ve enerjisi var. Dikkatli kullan.

Yeni mühendis
Guest
Yeni mühendis

Mahmut abi selam .

Abi iş yerinde normal bi günde . İşlerimize devam ederken müdürlerin Ve diğer çalışanların 2 yeni eleman arasında. Birine çok sıcak davranırken birine hiç selam vermemeleri onu beğenmedikleri anlamınamı gelir . Ben elimden geleni yağtığımı düşünüyorum .

Ama resmen sallanmıyorum pek . Diğerine güleryüz samimiyet . Ben soru sorduğumda cevap büle vermiyolar . Hallederiz çok şeyyapma tarzı cevaplar veriyorlar… yada duymuyolar bildiğin ..

Acaba ben mi çok takıyorum . Yoksa bu yaşadığım nedir ?

Mertgcrgl
Guest
Mertgcrgl

Kitabın teslimatı konusunda, sanırım benden kaynaklı, bir sorun oluştu yardımcı olabilir misiniz? Twitter’dan yazdım lakin dönüş alamadım destek hattı gibi bir şey bulamayınca da buraya yazayım dedim.