Adım Adım Disiplin Rehberi Kitabı

(E-Kitap (PDF) – 147 Sayfa)

Yazar: Secret

Disiplin ve irade konusunun ne kadar önemli olduğu, disiplinin bir erkek ile bir oğlan çocuğunu birbirinden ayıran bir hayat becerisi olduğu bu sitede sık sık vurgulandı.

Bir erkeğin kendini yaratmasında olmazsa olmaz nitelik disiplin becerisidir. Aynı zamanda erkekleri özgürleştirici bir niteliktir. Seni bağımlılıklarının ve ataletin pençesinden özgürleştirir.

Disiplin kolay yolu arayan zihnimize karşı yaktığımız bir isyan ateşidir.

Günümüzde de tıpkı insanlık tarihinde olduğu gibi başarının yolu değişmemiştir. Gelişimi hedefleyen bir erkek olarak bu zorlu yola girmemiz gerektiğini ne kadar erken kabul edip bu yolu benimsersek o kadar iyidir. Çünkü hep zorlu yolu en erken kucaklayanlar kazanmıştır.

İdealindeki sana ulaşmak için kendini her sabah kalktığında bir çekiç darbesiyle daha eserini geliştiren bir heykeltıraş gibi hayal et. O heykel sensin ve her gün biraz daha çabayla en iyi versiyonuna evriliyorsun.

Aşağıya kitabın tanıtım yazısını bırakıyorum:

Bıktın mı ?

  • Kendine hedefler koyup gerçekleştirememekten
  • Hedeflerin için bir süre çabalasan da devamlılık sağlayamayıp başa dönmekten
  • İsteklerinle rahatlığın arasında sıkışıp psikolojik acı çekmekten

Bu süreç sana da hiç inemediğin bir atlıkarıncayı hatırlatmıyor mu ? Ya da çarktaki bir fareyi ?

Tüm bunlardan artık bıktıysan senin için çok ve sıkı çalışmanın tek yol olduğu anlayışıyla geliştirilmiş yöntemlerden bahsediyorum. Sihirli değnek bekleme acizliğinden kurtulup nasıl ayağa kalkarak disipline gireceğini ve hayatını ele alacağını somut örneklerle açıklıyorum.

Artık,

  • Değişken ruh halinin
  • İştahının
  • Tembelliğinin
  • Zaaflarının

kölesi olmak zorunda değilsin. Gerekli bedeli ödeyerek neleri başarabileceğini kendin de göreceksin!

Kitabı indirmek için tıklayın

Kitabı Türkiye dışından indirmek için tıklayınız (Kobo).

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

98
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
41 Comment threads
57 Thread replies
5 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
55 Comment authors
MertgcrglYeni mühendisDeepWeberCentilmen KulübüKemal T. Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Bahadır
Guest
Bahadır

kitap hakkında daha çok bilgi verilmeli mesela en basit şey sayfa sayısıdır kaç sayfa belirtilmemiş

Vito
Guest
Vito

147 bak resmin altında yazıyor

Red pill mi vay be
Guest
Red pill mi vay be

Kalkip kiza am meme muhabbeti yapmiyoz tabiki gayet eglenceli bi sekilde yaklasirken kiz gulerek diyor babba ondan yani sapiklik falan yok

Elliot Hulse
Guest
Elliot Hulse

Çok pahalı. Bunu alacağınıza Robert Green Ustalık kitabını almanızı öneririm.

Furkan
Guest
Furkan

kitabın satışı artık yok anladığım kadarıyla. Yayınevi bütün sitelerden kaldırmış

Caveman
Guest
Caveman

Kitabı az önce satın aldım. Ne zaman mail adresime gelir?

Caveman
Guest
Caveman

Kitap anında geldi. Teşekkürler.

Peki
Guest
Peki

Kitabı alıp okuyan arkadaşlar yorum yaparsa iyi olur. Kısa süre gazlayan bir kişisel gelişim gibi mi yoksa işe yarar somut harekete geçirici şeyler var mı?

Teğmen
Guest
Teğmen

Mahmut Abi sen kitap yazmayı düşünüyor musun ya da o taraflara doğru çalışman var mı

wuuld
Guest
wuuld

https://hizliresim.com/BG0aQJ
Secret in bahsettiği diğer kitabın adı nedir?

eskilerdenbiri
Guest
eskilerdenbiri

Yorumlara yorum 1- Kitap fiyatı ile alakalı : EDER tarafından bakıldığın da diğer kitap fiyatları ile maliyet mukayesesi yaptığımda gayet makul gibi duruyor. DEĞER tarafından bakıldığında ihtiyacı olanlar için paha biçmek zor olsa gerek. 2- Mr Deer hakkındaki yorumlar : Mr Deer benim gözümden bakıldığında tarzı nı eleştirebileceğim birçok yönü var. Ama ben o nu kendini gerçekleştirmek isteyen ve bu yönü ile aktif bir erkek olarak hakkını teslim ediyorum. Ve cesaretli olduğunu düşünüyorum. Bizimle de paylaşıyor. 3- Gerçekten size göre eskilerdenbiri yim Mahmut bey benim ağbim değil. Ama bu konular hakkında çoğunuza ağbilik yaptığına şahitim. Tarihin bu zamanlarında EDER i… Read more »

Murat
Guest
Murat

2 gün de okudum akıcıydı.Kitaba gelirsek ben olaya disiplin bakımından bu yoldan geçmiş insanların deneyimlerini okuyarak öğrenme taraftarıyım çünkü bir kere hayata geliyorum ve çok fazla deneyimleyemeceğim, benim deneyipte belki yıllar alacak metodu, kitapta okuyarak öğrenmek daha anlamlı geliyor, metodlar kullanılabilinir oluşu hoş. Pozitif yanları -Biyolojik ve Psikolojik düzeye indirilmiş mantıklı argümanlar -Fedakarlıkların getirileri -Dürtüsel mekanizmayı kontrol edebilmek için yöntemler -Üşengeçliğin bedeli -Bir noktada yaptığım en büyük yanlışı gördüm ben her şeye yetişmeye çalışıyormuşum bu cümlemi kitabı okuduğunuzda daha iyi anlayacaksınız. -Aslında bazı şeyler için geç olmadığını farkettim -Program eklenmesinide sevdim Eleştirdiğim Taraf -İçindekiler kısmı paylaşılmalı -Meditasyon bölümü yazı fontunun… Read more »

Hitman
Guest
Hitman

İlişki sihirbazı ve pook çok iyi oldu.Hatta geç bile oldu çünkü ben pookun kitabını orjinal dilinden okumuştum.Ama bu iş biraz rayından çıktı gibi geliyor bana.Sarp a.,secret ne bunlar yemek falan mı?Hele eski sevgili nasıl döner cidden çok komik , şey de yokmu ‘bu kitabı okuyunca kızlar sizden vazgecemeyecek / size deli olacak’ kitabı.Yoksa piyasa çok büyük boşluk var biri yazısında Mehmet b. der geçersiniz.

Edinburgh
Guest
Edinburgh

Bu kitap bir harikaa güzel tebrik ederim çok fayda sağladım şu kısım beni çok etkiledi.”Şahsen hayatta iyi bir özgüven kazanamamışken,
psikolojik olarak beni tatmin edecek bir miktarı her ay
kazanamıyorken, sevdiğim arabayı almaktan kendimi çok
uzak görüyorken, kızlarla alakalı konularda kendini
aşamamışken yaz boyunca oturduğum o güzel plaj ya da netflix izlediğim oda bana hapishane gibi gelirdi.

Vergilius
Guest
Vergilius

Kitap güzel olabilir bilmiyorum farklı bir şey yazacağım; disiplinle alakalı probleminiz varsa sağlık durumundan kaynaklanma ihtimali çok yüksek. İsteksizlik, boşverme, kronik yorgunluk vs. gibi sorunları kitap okuyarak çözemeyebilirsiniz. Radikal bir diyet gerekebilir. Sağlam bir doktordan yardım alın.

Sean
Guest
Sean

Sağlık durumundan kaynaklanma olasılığı düşük.

John Reese
Guest
John Reese

Kitap beklediğimden çok daha iyi çıktı. 157 sayfa gibi duruyor ama sayfa yapısı kısa olduğu için bu sayıdan daha az hacimli. Yazarın isminden kaynaklı ön yargı olabilir ama ben dilini, verilen örneklerin Türk kültürüne ait olmasını, verilen tavsiyelerin somutlaştırılmasını, akıcı ve sade dilini sevdim. Kitabın pratik kısmı teorik kısmından daha ağır basıyor o yüzden düzenli uygulama önemli. Beni beklemediğim kadar tatmin etti bu kitap bitince. Ha kitap temel seviyede yazılmış siz çoğu şeyi oturtmuşsanız, belirli disiplininiz varsa kitabı önermem ama düzenli olarak iş yapmakta gerçekten zorlanıyorsanız, bir şeylere bir yerden başlamalıyım diyorsanız göz atmakta sakınca yok. Ben kitabı siteye ve… Read more »

Mert
Guest
Mert

Merhabalar, mahmut abi kitaplarını kobodan satın alıyordum ama bunu bulamadım. Kanadada yaşadığım için tl ile ödeme yapamıyorum. Koboda ödeyebiliyorum bir sorun olmadan. Oraya yükleyecek misin? Veya ben bulamamamış da olabilirim baya baktım ama yoktu. Bilgililendirirsen sevinirim.
Teşekkürler…

1 2 3