Anti Dump’ın Makinesi – Dördüncü Bölüm: Aksiyona Öncelik Verin

Başlangıç : Anti Dump’ın Makinesi – Giriş

Önceki Bölüm: Anti Dump’ın Makinesi – Üçüncü Bölüm: İlişki Hazır Alınır, Yaratılmaz.

Alıntı:


Dört günlük arama SINIRIN olacak.

Arayacağın günler Pazartesi, Salı veya Çarşamba olacak. ASLA Perşembe-Pazar arası arama. Hafta sonuna plan yapmış olabilir; seyahat, şehir dışından ziyarete gelen hala vs.

Gayet basit. Eğer numarasını aranabilecek günlerden birinde aldıysan BİR SONRAKİ hafta arayacaksın. Perşembe-Cumartesi arası aldıysan yine BİR SONRAKİ hafta arayacaksın. Pazar günü aldıysan Çarşamba ara. Çarşamba sadece üç gün ediyor ama zaten o gün numara alma ihtimalin de çok yüksek değil. Bunu denklem çözer gibi değil, sanat icra eder gibi uygula.

Arayacağın günleri önceden belirlemek iyidir çünkü size YAVAŞLAMAYI öğretir. Buluşmaya ne kadar yavaş ve temkinli yaklaşırsanız işler kolaylaşır, tuzağa düşme ihtimaliniz AZALIR. Unutmayın, cahil cesareti aptalların erdemidir.

Kız sizden gerçekten hoşlandıysa bekler, geç aradınız diye sinirlenirse bu iyiye işaret. Kimin kaşar olup olmadığını anlamış olursunuz.

Telefon görüşmesini kısa tutma konusunda şunu da belirteyim: Aramanızın amacı BULUŞMA AYARLAMAK, SOHBET ETMEK DEĞİL. “Benim Anjo, Joe’nun mekânında tanışmıştık. Cumartesi akşamı yemeğe çıkarayım seni. Saat 8’de alıyorum seni, evin neredeydi?” gibi kısa ve öz olsun.

Nereden alacağınızı öğrendikten sonra da “Tamamdır. Cumartesi görüşürüz, iyi geceler.” diyin ve GÖRÜŞMEYİ BİTİRİN.

Bu yaptığınız KABALIK DEĞİL. Kıza buluşma tarihi vermişsiniz, sizden gün alabildiği için ŞANSLI olan kişi o. Neden mi? Çünkü diğer iki kızı değil de onu seçtiniz!


Adamın biri, Anti-Dump’a eski sevgilisiyle internet üzerinden konuştuğunu söyleyip, “Kavgalı ayrılmadık, belki tekrar bir ilişki deneyebiliriz.” deyince Anti-Dump’ın cevabı:

Alıntı:


 “Benden ayrıldı” diyen sensin. TERK EDİLMİŞSİN.

Ne yaparsan yap, “Ezik” etiketini çoktan yemişsin.

Şu dünyada onun bu düşüncesini değiştirecek tek bir şey yok.

Sana henüz bir etiket VURMAMIŞ, YENİ bir kız lazım. Ölmek var dönmek yok Don Juan! Sana taze kan lazım. Bir sonraki kız senin HAYRANIN olacak.


Fakat adam: “Ama Anti-Dump! Kız arada görüşelim, kopmayalım birbirimizden diyor.”  Diye cevap verince Anti-Dump esip gürlüyor:

Alıntı:


“Kız arada görüşelim” dedi diyorsun.

Yazışarak konuşma adı üzerinde, sadece KONUŞMA. Bir ilişki değil. Seninle sadece KONUŞMAK istiyor. İstediği zaman telefonu eline alıp seni arayabilir ama aramayacak. Neden mi? Çünkü ihtiyacı olan bütün ilgiyi ona veriyorsun zaten, seni neden arasın ki? Her gün senden alacağını alıyor zaten, İSTEDİĞİNİ ELDE EDİYOR ZATEN. Seni terk etmesi de ONUN isteğiyle olmuştu. Sana arada görüşelim diye de SÖYLÜYOR (emir veriyor).

(Hatalı bir şekilde)İstediği her şeyi yapacağını düşünüyor. Seni asla aramayacağını sen de göreceksin, çünkü etiketi çoktan vurdu ve ona göre hareket ediyor. O etikete göre de istediği her şeyi yapan birisin.

Bir ilişki 50-50 olmalıdır. Fakat birçok kadın bu eşitliği istediği her şeyi yapabilme şeklinde yorumluyor. YANLIŞ!

Eğer hatalıysam kanıtla. Kızı ara, bir yerlere davet et. Sana garanti ediyorum ki normalin İKİ KATI BENMERKEZCİ bir tavra bürünecek. Neden mi? Çünkü kuzu kuzu istediğini yapıyorsun, Don Juan’lık yapacağın vaktin büyük bir kısmını ona ayırıyorsun. Kendisiyle sadece arkadaş olmak istiyorsan sorun yok, ama bir gecede uyumlu biri olmasını bekleme. Asla öyle bir şey olmayacak.

Seninle ilgilenmiyor, ilgileniyor olsaydı telefonun susmazdı. Senin kendini yenilemiş halini görüyor, onla konuşuyor, ama telefonun hala çalıyor mu ki?

Değiştiğinin farkında değil, bunu sen de anlatamazsın. Öğrendiğin yeni şeyleri de ona gösteremezsin, bunun için artık çok geç.

Seni hep eski halinle bilecek, hatırlayacak.


Adamdan gelen “E peki bir insan hiç mi eski sevgilisiyle tekrar birlikte olamaz?” sorusuna:

Alıntı:


Galiba bu sorunun cevabını zor yoldan öğreneceksin. Seni yemliyor. Tek taraflı, bütün gücün ONDA olduğu TEK TARAFLI BİR İLİŞKİYE SENİ ÇEKMEK İÇİN bekliyor. Etiket demiştim ya, İşte o ezik etiketini üstüne çoktan vurdu. Ona geri döndüğünde seni eskisinden daha acı bir şekilde TERK EDECEK.

Neden seni “BAŞ BAŞA film izlemeye” çağırmadı? Sana yapılan teklif “sinemaya gidiyorum sen de gelsene?” şeklindeydi (Yedek kontejyan). Aynı şekilde, neden seni “BERABER alışveriş yapmaya” çağırmadı?  Çünkü arkadaşlarının hiçbiri o gün onla beraber alışverişe gitmeyecekti (Tekrar yedek kontejyan)

Seni daha önce terk etmiş birinin ilk tercihi OLAMAZSIN kardeşim. Tek yapacağı boynuna tasmayı geçirmek olur. 

Tasmanın kalınlığı.


Krynnster ekliyor,

Alıntı:


İlk duyunca inanması zor olsa da tecrübelerime göre bu kesinlikle gerçek. Eskiler eskide kalıyor, onlara dönerseniz (Ya da size dönmelerine izin verirseniz) bir süreliğine işler iyi gidebilir ve eğlenebilirsiniz fakat uzun sürmez. Eski sevgililerle çok iyi arkadaş (Fuckbuddy değil) olmanın baya kolay olduğunu fark ettim, fakat başarılı bir ilişki yürütmek neredeyse imkânsız. Neden mi? Çünkü daha önce zaten denediniz ve yürümedi. Tekrar denerseniz tekrar yürümeyecek çünkü ikiniz de sonuçta pek değişmediniz ve yanlış giden her şey yanlış gitmeye devam edecek. Yapabileceğiniz en iyi şey yaşananlardan bir ders çıkarmak, onun da bir ders çıkarmasını ümit edip hayatınıza devam etmek.

Bu arada bir şey daha var. Bundan sonra başına ne geleceği pek umurunuzda değilse, kendisi ile pek görüşmeyin, aksi takdirde kontrolünüzü kaybedecek, umursamaya başlayacak ve incineceksiniz.


Poet, Don Juan yöntemini detaylandıran uzun bir yazı atıp en sonunda da “bunu daha kısa bir şekilde özetleyecek var mı?” diye sorunca Anti-Dump’ın cevabı:


Tabi, ben yapabilirim.

Bir kadınla konuşurken sadece “NUMARA ALMAYA” odaklanın.

Buluşmaya çağırırken de sadece “EVET CEVABINA” odaklanın.

Tek ihtiyacın bu iki kelime, Numara ve evet. Senin gibi zeki biri için fazla basit olmuş olabilir gerçi bu kadar kısa bir özet!

He bir de lütfen kontrolü kaybedip küfretmeyin. O konuda ciddi değildim, şakaydı sadece.

Kelimelere takılmayın, harekete geçin.


Poet, ilk olarak ilgi seviyesine dair bir işaret görmesi gerektiğini söyleyince Anti-Dump’ın verdiği cevaba bir bakın:

Alıntı:


İlgiye dair bir işaret aramanın vakit kaybı olduğunu sana zaten kaç kere söyledim daha önce.

Kadınlar gerçek hislerini GİZLER. %100 emin olana kadar herkesten saklar. Güvenmeleri de bir ilişkide aylarca süren bir süreç sonucu gerçekleşir. Bu gerçeğe rağmen kadınların ilişki öncesi gerçek hislerini göstermelerini mi istiyorsun? Çok beklersin.

Çirkin olanlar çaresiz oldukları için bunu yapabilir. 9/10, 10/10’luk olanlar genelde böyle bir şey YAPMAZ.

Yeni buluşma aşamasında bir kadının kafasının içine giremezsiniz. Orası KİLİTLİ BİR KASADIR. Onları zayıf noktasından vurmanız lazım, o zayıf noktada da HAREKETE GEÇMEKTİR.

Erkekler eylemler âleminde hüküm sürer. Kadınlar da İLETİŞİMİN efendisidir, fakat harekete geçme yönleri zayıftır.

İşin püf noktası onlardan bir şey YAPMALARINI istemektir, zayıf noktaları burasıdır. Kadınlar bir şeyler yapmak yerine bir şeyler üzerinde konuşmayı, tartışmayı tercih eder uzmanlık noktaları budur. UZMANI OLMADIĞIN ALANDA KAZANMA ŞANSIN YOKTUR.

Senin uzmanlığın ise HAREKETE GEÇMEKTE. Buluşmaya çağırmak en garanti sınama yöntemidir, eğer size ilgisi varsa, zayıf olduğu “deplasmana” sizinle birlikte çıkar. EYLEMLER âleminde sizin rehberliğinizde hareket eder.

Size karşı ilgisi orta karar veya düşük seviyede olanlar ise bu konuda TEREDDÜTE DÜŞER, üstünde uzun süre düşünür.

“İşaretler” de bir iletişim türüdür ve bu kadınların üstün olduğu bir alandır.

Buluşmaya çağırmak en nihayetinde “Hadi bir şeyler YAPALIM.” teklifidir. Kendi yönettiği iletişim âleminden sizin için çıkıp çıkmadığını görmüş olursunuz.

9/10 ve 10/10’luk kızların bunu yapacağını düşünüyorsun ama büyük bir kısmı yapmaz, bu GERİYE ALINABİLİR bir işlem değildir. Çirkin kızlar böyle yaptığı için, güzel olanlar YAPMAZ.

Güzel olanlar gerçek hislerini GİZLER.

EĞER GERÇEKTEN İSTEDİĞİNİZ BİRİYSE, Neredeyse hiç ilgi emaresi göremediklerinizi de bir yerlere davet etmekten çekinmeyin!

Risk almak bu işin doğasında var, risk yoksa kazanç yok.


Sonraki Bölüm: Kadınlar ve Enformasyon (Çok yakında yayınlanacak)

Çeviren: Seljuk

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

35
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
10 Comment threads
25 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
19 Comment authors
JmacmillanRollyMahmut AbiRed pill mi vay beMisafir35 Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Mahmut Abi
Admin

Yazının başlığı ile içeriği ne alaka diye bana sormayın. Orjinali böyle. Siz sormadan söyleyeyim, Anti Dump’ın eski sevgili konusundaki yazdıkları onun bu konularda pek tecrübesi olnadığını gösteriyor. Yani eski sevgiliyi hemen geride bırakma stratejisine bir şey demiyorum o da makul bir strateji. Fakat bunu açıklamak için söylediği şeyler gerçekçi değil. Bir insan HİÇ aranmayacaksın ya da imajın ASLA değişmez gibi KESİN cümleler kurdu mu zaten kim olursa olsun sıçıyor. Yine de kızın kapısında bir ümit beklerseniz başınıza gelecek şeyler genelde anlattığı şeyler. Arkanızı gerçekten dönüp gitmezseniz güç dengesi bahsettiği gibi kalacaktır. Anti Dump’ın Makinesi’nin radikal bir makine olduğundan bahsetmiştim. Büyük… Read more »

Bulbus
Guest
Bulbus

Yani eski görüştüklerinle tekrar denemek sence mantıklı mı ..?

Mahmut Abi
Admin

Sen arkanı dönüp gidersen bu arada ciddi değişirsen ve onlar gelip seni durdurursa güç dengesi eşitlenir ve duruma göre örneğin aldatma yoksa mantıklı olabilir.

Yunus
Guest
Yunus

Bu siteden öğrendiğim en güzel şey. NEXT. Daha ötesi yok. Kafaya takmama sanatı. Takma ve kendi işine bak. Kendine odaklan. Ben burda kendime değer vermeyi ve kendi benliğimi tanımayı öğreniyorum. Benim için en güzel şey bu oldu. Teşekkürler.

Sensei
Guest
Sensei

Çok kesin konuşuyor o etiketi bir daha yedin mi asla kurtulamazsın diyor fakat değişmeyen tek şey, değişimin ta kendisidir.

Sean
Guest
Sean

Sen değişirsin, ama onun gözünde değişmezsin. Eski sen, hala onun gözünde yaşıyor.

Sean
Guest
Sean

Yazı dizisi güzel, elbette işin içinde yorum varsa ve mevzu insan psikolojisi ise % 100 doğrular, genelde hatalı peşin hükümler olabiliyor. Ama orjinal metnin yazarında, hayatın kazığını yemiş + uyandığını iddia eden bir beta var sanki. Günümüzde erkeklerin temel sorunu, maskülenitenin ne olduğunu bilmeyiş, ve kadınlara yalakalık (ki yalakalık pek fayda getirmiyor, hele ki hatuna yürüyen çoksa) ile özgüvenli centilmenliği karıştırma (herkes centilmen olsun demiyorum, ama bazı insan serinkanlı özgüvenlilik ile kabalığı karıştıyor).
Bence bu sitenin esas faydası da bu. Kişilikten taviz vermeden hatuna nasıl yürünür (özgüvenden kastım budur), burada okuyabiliyoruz. Emeğinize sağlık.

Kemal
Guest
Kemal

9 luk 10 luk kızlar ilgi işareti vermez.. Direk Buluşmaya cagirın diyor., bu doğru mu Mahmut abi? İlgi işaretlerine bakmayalımmı

Mahmut Abi
Admin

Bir kız hoşunuza gittiyse merhaba demek için yürüme davetiyesine ihtiyacınız yok. Yürüme davetiyesi reddedilme oranınızı arttırır. Yalnız ADnin geçen yazısına bakarsan ilgi işaretine gerek yok bir bakış bir gülümseme yeter diyor. Yani YD. Anladığım kadarıyla ilgi işareti derken YDden değil benden hoşlanıyor mu sorusuna cevaplardan bahsediyor.

Bir kıza yürümeniz için onun sizden hoşlanıp hoşlanmadığını bilmenize gerek yok. Hatta bunu düşünmek sizi zayıflatır. Bu KIZ GIBI DŬŞŬNMRKTIR. Kızlar bunu yaparlar zira onlar genellikle yürüyemezler. Erkek ise yürüyüp konuşuyor mu tel veriyor mu buluşuyor mu sorularına cevap bulmaktan başka bir şey düşünmemeli.

Rolly
Guest

”Yürüme davetiyesi reddedilme oranınızı arttırır.” ne demek oluyor?
cümle mi yanlış ben mi anlamadım?
Cümle eğer doğruysa cümlenin mantığı ”sizi daha önce görüp tahminler yapan kızın beklentisini veremeye bilirsiniz mi?
yada cümlenin doğrusu ”Yürüme davetiyesi reddedilme oranınızı azaltır” mı olacak?
Böyle kritik bir bilgi kesinlikle yanlış anlaşılmamalı.

Mahmut Abi
Admin

Cümle yanlış 😖

Ekrem
Guest
Ekrem

Mahmut abi bu eski sevgili konusunda bir örnek üzerinden değerlendirme yapalım istiyorum yaklasik 1 1.5 ay once onun artik istememesi nedeniyle ayrildigimiz(ve bu sürecte no contacti uyguladim) kizin arkadasi bugün bir mesaj yazdi, grup olarak yapilmasi gereken bir odev var ve kiz da bu grupta herneyse kizin arkadasi klasik selamlasma sonrasi “cok zor durumda kaldik diye yazdim nasil yapilacagi hakkinda hic bi fikrim yok biliyorsan senden yardim isteyecektim” dedi bende hem ayni sekilde yardim isteyen erkek arkadaşıma yardim etmedim neden bunlara edeyim? hemde odev hakkinda o kadar da bilgili degilim kafasinda “yardimci olabilecegim bir odev degil kusura bakma lutfen” dedim… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Doğru yapmışsın.

Ekrem
Guest
Ekrem

Cevabın için teşekkür ediyorum abi ancak hala kafamda oturmayan bir kaç bir şey var seninde yorumunu almak istiyorum en uygun başlık olduğunu düşündüğüm “eski sevgiliyi geri kazanma” başlığı altında detaylıca açıklamaya çalıştım durumumu rica etsem müsait bir zamanında okuyup bir yorumda bulunur musun?

Sensei
Guest
Sensei

Hiç ilgi emaresi görmediğimiz birini bir yerlere davet etmek ne derece mantıklı? Bu ilgi emaresi kısmına ufak bir tebessüm, bakışma vs. dahil mi? Bizimle hiç ilgilenmeyen bir kıza yürüdüğümüzde istisnalar dışında alacağımız sonuçlar belli değil mi?

Mahmut Abi
Admin

YDden bahsetmiyor. Bir önceki yazıya bak. Ama YDye gerek yok. Kıza merhaba deyip 4 5 dakika konuşunca da anlarsın ilgi var mı yok mu.

MonkMode
Guest
MonkMode

Mahmut abi ben bu kızla arkadaş mevzusuna bir türlü anlam veremiyorum.Kız reddettiğinden veya cesaret edemediğinden mecburen arkadaş kalan elemanların zaten arkadaşlık durumu acınası,orasına yorum bile yapmıyorum ama ; kızla arkadaşlık kuran adamlarda gözlemlediğim olay bu adamların da kızların zihin yapısıyla düşünmeye başlaması oluyor.’Erkek Adam’ bir kızla arkadaş olamaz-olmamalı-.Çünkü kızla arkadaşlık kuran adamın sonu kızın eski sevgilisinden tutun da kuaförde kendine yaptırdığı periyodik bakıma kadar benliğinizi aşağılayacağınız muhabbetlere girmektir.Tabi burada kadınlarla arkadaşlık yapmayın derken s*kmediğin kadınla iletişime geçme demek değil.Kadınlarla sohbet edebilirsiniz,ortak aktivitelerde bulunabilirsiniz fakat kadının kız arkadaşı olarak yapmayın bunları.Karşınızdaki kadınlara daima erkek olduğunuzu hissettirerek yaklaşın.KISACASI bir kadının kankası olan… Read more »

Red pill mi vay be
Guest
Red pill mi vay be

Haklisin dostum yaninda erkekleri gostererek ic falan cekerler falan aman

Mekanizepiyade
Guest
Mekanizepiyade

“Bir kadınla konuşurken sadece “NUMARA ALMAYA” odaklanın.”

Ben bunun tam tersini hatırlıyorum, kızla konuşurken eğlenmeye bakın tarzında bir yazı vardı.

Mahmut Abi
Admin

Süreçte eğlenmeye odaklanın ama sonuç odağınız numara almak olmalı.

Bir de bu sitede farklı yazarların birbirleri ile çelişen görüşleri yazılıyor. Çelişkiler bolca olacaktır.

sinekvalesi
Guest
sinekvalesi

Mahmut abi ben kadına açılış yaparken çevredekilerden yada sevgilisinden dayak yicem korkusu sarıyor beni. Bu konuda ne yapmam gerekiyor. Yardımcı olursan çok sevinirim

Kaandrojen
Guest
Kaandrojen

Bir yazıda da “o an ne yapıyorsanız ona odaklanın” yazıyordu.
Bunları kafada sentezlemek lazım yoksa çelişkiden çıkamayız.
Yürümelerde numara almaya odaklanmak lazım ama sen sıfır eğlenceyle sürekli “şuan hangi stratejiyi uygularsam numarasını verir?” diye düşünürsen hem eğlenemezsin hem de numara alman zorlaşır.
Yürürken numara almaya odaklanmak,
telefonda buluşma ayarlamaya odaklanmak,
buluşmada da güzel vakit geçirmeye odaklanmak.

Pook’un yazısından;
Çoğu erkeğin kafasında “oo la la” yok. Bunun yerine “yeterince eğlenceli miyim? Yeterince ilginç miyim? Hata yapmadan doğru şekilde oynuyor muyum? Tanrım, bana yardım et!”

Oo La La! : http://erkekadam.org/2020/06/03/pookun-kitabi-oo-la-la/

sinekvalesi
Guest
sinekvalesi

Merhaba benim korkum kıza açılırken çevrede ki insanlardan dayak yemek oluyor acaba bu korkuyu yaşayan ve bunun için ne yapılması gerekiyor bilenler yardım ederse çok sevinirim

La vai
Guest
La vai

Ya numara ya eğlence ayrımı doğru değil bana kalırsa. Bunlar birbiriyle kesişen doğrular tam anlamıyla. Hatunla makara muhabbet (mümkünse neg) en son da şimdi kaçıyorum numaran neydi? Kapanış 🙂 katılıyorum size. Mahmut abiden öğrendiğim kadarıyla.

Red pill mi vay be
Guest
Red pill mi vay be

Mahmut abi cok iyi ingilizcem var yabanci kaynaklari rollo tomassi nin tweetlerini vs turkceye cevireyim onay verirsen yayinlariz ne diyosun abi

Old
Guest
Old

Mahmut abi kızlarla ilgili bir derdim sorunum yok önceden yazıları iştahla okurdum şimdi başlığa tıklıyorum iki göz gezdirip kapatıyorum. İlgimi şuan farklı şeyler cezbediyor. Yeni yazıları okumayı bıraksam bir şey kaybeder miyim yoksa ben oldum bu alanda darısı diğer alanlara diyip salmalı mıyım ? Yaşım 18 19 a 3 ay kaldı 🙂

Mahmut Abi
Admin

Okuyan anlayan çıksın, ilgini çekmiyorsa okumanın manası ne?

Mekanizepiyade
Guest
Mekanizepiyade

Hatunlara yanaşmaya çalış eğer başarısız olursan zaten hemen buraya geleceksin. Kaçınılmaz son.

Old
Guest
Old

Day game bile yaptım çok önceleri 100 den fazla kıza açılış yapmışımdır. Yakışıklı bir tipim var beni görüpte etkilenmeyecek kadın yok. Bu aralar fitnessa sardım 15 kg aldım bir 10 daha aldığımda fiziksel açıkta kapanacak. Yani kadın işlerinde lise 2 de tecrübesizdim şimdi üniversite 2 ye geçtim kadınlar kendileri yaklaşıyorlar banada değerlendirmek düşüyor. Hepinizi çok seviyorum değerli insanlarsınız. Her şeyin bir doyumu olduğu için bundan da doydum. Hani aşk meşk shit test nedir çevrçeve nedir pompalı tüfek nedir bunları çözseniz yeterli çok zor bir konu değil. To hot the handle doğru yazmışımdır umarım izleyin yorum filan yapın dün gece izledim… Read more »

Behlul
Guest
Behlul

Kadınlar gerçek hislerini GİZLER. %100 emin olana kadar herkesten saklar. Güvenmeleri de bir ilişkide aylarca süren bir süreç sonucu gerçekleşir. Bu gerçeğe rağmen kadınların ilişki öncesi gerçek hislerini göstermelerini mi istiyorsun? Çok beklersin. mahmut abi burdada bir çelişki yokmu 3 buluşmada seks yoksa next diyorduk ya hani kızların guvenmeleri aylarca suruyormus burda hangisini dikkate almamiz lazim?

Red pill mi vay be
Guest
Red pill mi vay be

Ne guveni usta ahaha

Guvenicek dusunucek zaman tani sen en iyisi arkadaslarina da sorsun hatta

Misafir35
Guest
Misafir35

Merhabalar. Yeni biriyle tanıştım. Korona yüzünden buluşamamıştık ama kameralı kahve içmiştik bir kaç kez( bu site sağolsun). Sohbetlerimiz de eğlenceli geçiyordu genelde. Bugün ilk buluşmayı yapacaktık. Fakat en yakın arkadaşımın doğum günüymüş, akşam birlikte takılalım dedi. Arkadaşın da bu şehirde benden başka arkadaşı yok. Tabi en yakın arkadaşımın doğum gününü unutmak da benim hatam (iş güç yoğunluğu…) Durumu kıza anlattım ve üzgün olduğumu belirttim. saati ertelemek için müsait olup olmadığını sordum, müsait olmadığını belirtti. Yarın için tekrar teklif ettim, kabul etti fakat biraz da alınmış gibiydi. Sizce nasıl bir tavır takınmam uygun olur?

Mahmut Abi
Admin

Hiçbir şey olmamış gibi yarın buluşmaktan başka yapacak bir şeyin yok. Buluştuğunda kıza bir kusura bakma dersin yeter.

Jmacmillan
Guest
Jmacmillan

Abi selam sanal görüşme almak istiyorum limit doldu mu?

Mahmut Abi
Admin

Hayır dolmadı.