İlişkiler Soru Cevap Yayını – Temmuz 2024

Sitenin yorumlarında sorulan bazı soruları, yayın yaparak cevapladım.

Patreon’a özel üyelere ayrıca ayda iki kere 10 soru 10 cevap ilişkiler yayını da yapıyorum. Şu ana kadar 12 yayında 120 soru – cevap yapmışız.

Aşağıda yayının Youtube videosu var. Yayına Spotify kanalımızdan da ulaşabilirsiniz.

00:00 Tek gecelik ilişki sonrası hamile kalan kadın kürtaj olmak istemiyor. Ne yapmalıyım?
04:00
Sevgili ile kavga ettikten sonra aramasak trip atmak olmuyor mu? Arasak da gurur gitmiyor mu?
05:08 İlişki öncelikli erkeğin, ilişkilik kadın karşıma 10 senede 2 kere çıkıyorsa bu sayıyı nasıl arttıracağım?
09:09 Flört ettiğim kız beni ghostladı ama sebebi var. Ulaşıp destek mesajı atayım mı?
11:48 Bir kız sürekli kızlarla grup halinde. Tanışamıyorum. Instadan ekledim ama buluşmaya çağıramıyorum.
15:23
Eski sevgilim 5 ay sonra sözlendi. Alfa dul mu oldu?
18:44
Kız arkadaşım hiç hesap ödemiyor. Bu ne iş?

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

16
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
6 Comment threads
10 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
ObiVancenkDenathriusErkanOzan Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
mentioned
Guest
mentioned

Abi ghostlamak ne kadar doğru ? Mesela buluşup beğenmediğimiz fakat sonrasında bize yazmaya devam eden kızlara karşı cevap vermek gerekir mi ?

Burak
Guest
Burak

Tek gecelik ilişki olayında arkadaş ne yaptı bilmiyorum ama benim tek gecelik ilişki olmamasına rağmen (hatunla 2 aydır yatıyorduk ama ilişkimiz yoktu) hamile bırakmışlığım var. Arkadaş kaç yaşında ya da napıyor okuyor mu çalışıyor mu bilmiyorum ama ben başıma bu olay geldiğinde 24 yaşındaydım. Baba olmak aklımın ucundan bile geçmiyordu. Almanyada lisans yapıyordum orada Türk olan ama Almanya’da doğup büyüyen bir kadınla ilişki yaşadım. Sonrasında hamile kaldığını söyledi(babalık testi vs yaptırabilirsin istiyorsan çocuğun senden olduğuna eminim başkasıyla yatmadım ama için rahat etmiyorsa yaptır dedi ve çocuk gerçekten de benim). İlk başta “olmaz, ben çocuk bakabilecek kafada bir adam değilim özellikle… Read more »

ponyboy
Guest
ponyboy

Abi selamlar , almanca kursunda bir kızla tanıştım. Kurs çıkışlarında beraber zaman geçiriyoruz. Ikinci bulusmada azicik öpüştük, diger buluşmalarda da bu böyle devam etti. Kizin daha once ilişkisi olmamis, opusmeyi de bilmiyor kendi de diyor zaten. Iliski nasil olur onu da bilmiyorum diyor. Başlarda mesaj atiyordu, sonradan azaldi. Ama 2 gunde bir kursta görüşüyoruz genelde. 2 ay sonra baska şehre okumaya gidecek. Bitince veya tatillerde döner. Güzel zaman geçiriyoruz gidişata göre iliski icin degerlendirmek istiyorum. Onunla iliskiyle ilgili konuşmali miyim bilmediği icin, örneğin seni opmem sadece cinsellik veya temas icin degil seninle güzel zaman geçiriyoruz nereye gideceğini görmek istiyorum gibi.… Read more »

surfer35
Guest
surfer35

Selam Mahmut abi. Hoşlandığını itiraf eden kız neden buluşmada öpüşmez? ilk kez karşılaştığım bir durum, sitede ve kanalda bununla ilgili içerik bulamadım. Kızı lise 1den tanıyorum ilk açıldığım kızdı, ilk reddeden kızdı 😀 daha sonra aramızda da herhangi bir muhabbet olmadı birbimizi pek tanımayız. Bu olayda 7 yıl sonra takip isteği gönderiyor ve takipleştikten birkaç gün sonra da lise zamanlarından tiyatro hocası beni arıyor arkadaşın “x” de burada bir oyuna hazırlanıyoruz sen de gel diye ben de kabul ediyorum. Provalarda bana ilgili geliyordu ki birkaç kere gidip geldikten sonra whatsappdan hoşlandığını itiraf etti. buluşma ayarladım, buluştuk ufak tefek dokunmalardan kaçmıyor… Read more »

Ozan
Guest
Ozan

Abi kız arkadaşım bir kaç aydır ona ilgisiz davrandığımı ve eski günleri özlediğini ve eskisi gibi olmamı istiyor yoksa devam etmeyecekmiş ilişkimiz 2 yıllık sence derdi bu mudur? Ve ne yapmalıyım

Erkan
Guest
Erkan

Merhabalar Mahmut abi. 2 yıl önce kadın erkek ilişkileri hakkında okumaya öğrenmeye başladım ve 1 yıl önce sonuç almaya başladım. Ondan önce hiç bir kadinla birlikte olamamiştim. Sosyal ortamın verdiği fırsatlarla ve oyun bilgimle yaklaşık 6 ay 4-5 kadınla yakınliğim oldu 2siyle cinsel birlikteliğim oldu. Hayatimin ilk seksini de 7 ay önce yaşadım. Ki bu playboy hayati marta kadar, şuanki kiz arkadaşımla tanışana kadar devam etti. Kız bakireydi öpmeye kalktığımda öpüşmeyi bilmiyorum daha önce hiç erkek arkadaşim olmadi sorun olur mu dedi hass… böyle kız mi var dedim. O an bana çikma teklifi etti ben de daha önce bakireyle ilişkim… Read more »

Denathrius
Guest
Denathrius

Dostum yazdıklarına bakılırsa sen pek sağlam tahtaya benzemiyorsun. Kıza yazık.

cenk
Guest
cenk

Bu kızı bırak. Nolursun bırak. Kız kendisinin değerinin farkında olacak bir adamı hak ediyor. Sen de çapkın hayatına git geri dön madem. Ama kızı tamamen hayatından çıkar. Şu anda ayrılmazsan gerçekten işler ciddiye binsin istediği dönemde ayrılırsan kıza çok daha büyük hasar verirsin. Bir daha kendinle uyuşacak kadını da bulursun.

ObiVan
Guest

Mahmut abi bu adama yorumun nedir. Benzer durumda olan çok insan var ve bu tarz durumlardaki yorumlarını pek bulamadım