Saha raporu – Daygame,Fuckclose -Biletci Kız

Öğlen saat 2 gibi derse yetişmeye çalışırken, hoş 1,60 boylarında sarışın önümü keserek bilet satmaya çalıştı.Ben acelem olduğunu, dönüşte alacağımı söyleyerek geçiştirdim ve yoluma devam ettim.Tabi dönüşte de bilet almaya niyetim yoktu asıl ilgilendiğim kızın kendisiydi.Dersten çıkıp eve dönerken yolda kızı göremediğim için eve gittim.Gereksiz Detayları geçiyorum.

akşam oyunu öğretmeye çalıştığım arkadaşımı yanıma aldım 1 2 set açıp bişeyler anlatmayı hedefliyordum.Tesadüfen,Yürürken aynı kızın sokakta birilerine bilet satmaya çalıştığını fark ettim.Yanından geçerken kolay gelsin diyerek beni tekrar fark etmesini sağladım ve yoluma devam ettim. 15 dakika sonra tekrar kızın olduğu yerden geçerken yanına giderek açılışımı yaptım.
BEN :B
KIZ: K

B:Sen bu işi beceremiyorsun (suratımda piç bir gülümseme )
K:Anlamadım…? (gülümsüyor yanında ki arkadaşına bakıyor şaşırmış bir tavırla)
B:Ya böyle bilet mi satılır, kimse seni dinlemiyor bile.Durduruşun yanlış, konuşman yanlış, bu iş böyle olmaz ..
K:Çok iddaalısın falan, nerden çıktın sen gibi şeyler söyledi tam hatırlayamıyorum.(dik duruşum,ses tonum, rahat haraketlerimden etkilendiği belli oluyordu.)
B:Ne bileti bunlar ?
K:Tiyatro.Engelli arkadaşların hazırladığı bir oyun size de vereyim birer bilet diyor(wingim yanımda bu arada)
B:Ben tiyatro sevmem.Bir iki bilet ver de sana nasıl satılır göstereyim.madem engelli arkadaşlara destek oluyorsunuz benim de katkım olsun, sen de bu işin nasıl yapıldığını görmüş olursun(tabi bunu eğlenceli bir dille söyledim)
K:tamam göster izliyorum (gülerek)
5 dakika civarında bana verdiği 3 biletin 2 tanesini yoldan geçen 2li kız grubuna sattım.(Belki tesadüf o an denk geldi) Tabi biletleri satarken bi yandan da o kızlarla açılış yapar gibi konuşuyorum, kızın birinin kolunda dövmeleri var ona dokunuyorum,güzelmiş, nerde yaptırdın, ben de yaptırcam falan diyerek laflıyorum kızlarla.(Bir yandan biletçi kızın MERİÇ arkadaşı dik dik bana bakıyor)Biletleri sattığım kızlar gittikten sonra

B:Parayı ve elimde kalan son bileti,biletçi kıza vererek.Al bunlar senin dedim
K:Ohaaa nasıl yaptın,harikasın o kız seni yiyecek gibi bakıyordu diyor.Teşekkür ediyor falan(DHV nin *mınakoydum burada tabi eheh )
B:Artık ne yapman gerektiğini öğrendiğine göre bizim işimiz var gitmemiz lazım diyorum.
K:Yarın işin yoksa bana yardım eder misin.Lütfeeeen diyor küçük bir kız çocuğu gibi
B:Engelli arkadaşlara destek olmak için yaparım.Müsait olursam görüşürüz diyerek telefonumu uzatıyorum ve numarasını yazıyor.Sarılıp ayrılıyorum.

yaklaşık 2 saat sonra Ben Epavarman diye bir mesaj atıyorum.Tamam kaydettim diye cevap yazıyor.(mesajlaşma sadece bu kadar)

Bir sonra ki gün ne zaman geleceksin diye bir mesaj atmış. ben de akşam görüşürüz ben seni ararım diyerek sonlandırıyorum mesajlaşmayı.Bir kafe de buluşuyoruz biraz birbirimizi tanıyoruz. sevgilisi falan varmış, boş muhabbetler falan, buraları geçiyorum yoksa çok uzayacak.Neyse kafeden kalkıp bilet satmaya başlıyoruz.Tabi o gün satılan biletlerin çoğunu ben satıyorum. sevgilisi olduğuna aldanmadan kıza takılıyorum, hafiften flörtöz davranıyorum, hem bilet satıyoruz hem eğleniyoruz.
Saat 10 11 gibi sevgilisi almaya geldi kızı arabasıyla, birlikte eğlenmeye gideceklermiş, beni de davet ettiler,konser varmış kız çok ısrar etti bira ısmarlıyım sana, bana o kadar yardım ettin falan deyince ben de kabul ettim(Satılan biletlerden pay alıyormuş kaltak,Ben engellilere destek oluyoruz zannediyordum).Arabayla ilerlerken,kızın evine geldik.Kız üstünü değiştirmeye gitti.Biz de çocukla arabada bekleyip sohbet ediyorduk, kız üstünü değiştirmeye gidince,bana millete güvenmediğinden, kızın sokakta bilet satmasını istemediğinden falan bahsediyor,erkekler sarkıntılık ediyormuş,fasofiso… zırvalıyor yani,Ama kız bunu dinlemiyormuş tabi satmaya devam ediyormuş (sözünü dinletemeyen,Gereksiz kıskançlıklara kapılan meriç). Ama bana nedense kanı çok ısınmış falan.Tabi ben de merak etme sevgilin bana emanet diye teselli ediyorum Meriçimizi (tabi kız bu çocuğa beni yıllardır tanıdığını, çok yakın arkadaş olduğumuz yalanını söylemiş.Kızımız da sevgilisi gelmeden önce, yeni tanıştığımızı söyleme diyerek beni uyarmıştı).Neyse konser,içki falan takıldık o gece öyle bitti.Ben de sevgilisi olduğu için kızın üstüne düşmedim, normal arkadaş(friendzone gibi değil) olduk, arkadaşça eğlenceli bir şekilde birbirimize komik capsler atıp,taşşak muhabbeti yaparak arada sırada konuşuyorduk.2 hafta civarı zaman geçtikten sonra.Bi ara eski arkadaşının erasmustan döndüğünü söyledi ve çocuğun öğrenci evine beni davet etti. gel içelim Serhat çok kafa çocuktur, eğleniriz falan diyerek. ben de ara ara fuckbuddy takıldığım kızla plan yapmıştım.Fuckbuddy mi de yanıma alıp Serhatın evine gittik bir yandan içiyoruz, bir yandan sohbet falan.(Serhatta harbiden kafa çocukmuş yani öyle meriç falan değil)serhatın erasmus anılarını dinliyoruz, bir yandan bize Polonya dan getirdiği içkilerinden ikram ediyor. Tabi benim fuckbuddy alkole pek alışık değil. kafayı bulunca uydularından birini bizim yanımıza çağırdı.Ben çok sinirlendim tabi, siktir git nereye gidiyosan, alsın seni gidin diyerek postaladım bunu, zaten kafası da çok güzel hiç uğraşasım yoktu.benim için de çok iyi oldu bu :D.

benim fuckbuddy gidince, arkasından saydırıyor tabi biletçi kızımız.Shit test yağmuruna tutuyor beni adeta.Sen bununla mı birliktesin.erkek değil misiniz.size delik olsa yeter,bu kız çok kalitesiz falan filan diyip duruyor.(benim fuckbuddy de güzel ama öyle çirkin falan da değil yani, tamamen kıskançlıktan kudurmuş gece boyu hiç saklayamamıştı zaten belli ediyordu.)Bütün bunların üstüne, benim fuckbuddy başka erkekle gidince de bak seni nasıl ekti.diyerek dalga da geçmeye başladı.Benim hiç umrumda değil tabi o saydırıyor ben serhata polonyalı kızların nasıl olduklarını soruyorum.o anlatıyor falan 😀

Ben eve geçeyim artık diyerek, ben de kalktım (biraz daha bira içmek istiyordu canım).Marketten bir bira aldım eve gittim yavaş yavaş içiyordum yarım saat sonra biletçi kızımızdan mesaj geldi.
K: Eve gidince haber ver demiştim neden vermedin(saat gecenin 4ü)
B:Sen uyumadın mı?
K:uyuyamadım,bu koltuk hiç rahat değil(serhatın evinde ki koltuktan bahsediyor).Serhat yatağını vermemiş buna gitmiş uyumuş.(adamım serhat başka bir meriç olsa yatağını verir nevresimini değiştirir üstüne de oda parfümü sıkardı eheheh)
B:Marketten 2 bira al gel :).Bizim evin altında ki market 24 saat açık.
K:olabilir ev çok uzaksa gece korkarım almaya gel beni
B:Yakın yakın, bişey olmaz ben sana pencereden el sallarım 😀
adresi tarif ettim bir yandan telefondan konuşuyoruz, yürürken korkmasın diye.eve geldikten sonra biraz sohbet ettik,baş başa kalınca sevgilisinden ayrıldığını anlattı bana (ben tamamen arkadaşça davranıyorum)biram bitince ben uyuyacağım artık diyerek odama gittim ve yatağın üstüne oturuyorum.Kızda hemen arkamdan odama gelerek eğilip dudağıma yapıştı(böyle bir şeyi hiç beklememiyordum).Napıyosun sen biz arkadaşız diye ittim bunu.(Kızın yüz ifadesini görmeniz lazımdı.Hayatında ilki yaşadı belki de ehehehe )Sonradan ben öptüm tabi bunu daha fazla detaya gerek yok siz gerisini tahmin edebiliyorsunuzdur zaten NOFAPta ki arkadaşlardan küfür yemeyelim 🙂

Bu kız aslında bizim birlikte olduğumuz geceden sonra ayrılmış sevgilisinden(daldeğiştirme olarak algıladım),o gece bana ayrıldık demişti,sonradan itiraf etti yalan söylemiş(sonradan bana ayrılmadık ama aramız kötüydü, görüşmüyoduk….vs bahaneleri hiç bitmez tabi,kaşar gibi hissetmemek için,yermiyim ben bunları). 2 hafta sevgili takıldıktan sonra ben yaz tatili için memleketime gideceğim, beni beklemene gerek yok diyerek ayrıldım bundan, istediği kişiyle takılabileceğini söyledim.Tabi hala beni bekliyor telefondan nude falan atıyor orası ayrı bir konu(belki başkasıyla yatıyor da olabilir güvenmiyorum hiç, zaten umrumda da değil).

Ve bu kızın bana biz arkadaş gibi takılırken sürekli söylediği bir şey (shit test) vardı. Ben kısa erkeklerle asla birlikte olmam diyordu.Burada oyunun, Tipten ve Paradan daha önemli olduğunu belirtmek istiyorum!!!Bu Kızın benim için terk ettiği erkek arkadaşının arabası var benim yok.Çocuk Besyo okuduğundan Manken gibi fiziği var, kaslı ve boyu 185in üstünde maddi durumu da benden iyi olduğunu varsayıyorum.Benim ise normal bir vücudum,ailemin gönderdiği öğrenci gelirim ve 172 boyum var.Umarım anlatabilmişimdir.

EPAVARMAN

Yorumlar üzerine edit:Ben bu raporu hatırlayıp yazabilmek için 2 saat uğraştım.İçerisinde ders çıkarılacak şeyler barındırdığı için.Tipim yok param yok arabam yok diye bahaneler uyduranlara ders olsun motive olsunlar diye,valla insanı bazen çileden çıkartıyorsunuz.
Biri bu kadar plan yaparak düşürdüğün kızı adam doğal haliyle yatağa atmış demiş.Ne planı güzel kardeşim bu olay spontane gerçekleşen bir olay.Rapor çocuğun sevgilisini elinden çalmaya çalıştığım bir senaryo değil amk.spontan gelişen olaylar silsilesi…Sen zira oyunu plan yapıp kız düşürmek olarak anladıysan siteyi en baştan okuyup iyice anlayana kadar tekrar et.
Orda defalarca belirttim sevgilisi olduğu için kızla arkadaş olduk diye.
kızı yatağa atmaya çaıştığım bir plan yok,defalarca belirttim arkadaşım olarak görüyordum diye.Bak bunlar rapor da yazıyor.Ya götünle okuyorsun ya da provakasyon yapıyorsun.Ayrıldık dediği için devam ettik haberim mi var amk. kız yalan söylemiş
Biri de parazit demiş lan götünüzle okumayın..
Burada ahlak dersi vereceğinize örnek çıkartın birlikte olduğunuz kadınları iyi gözlemleyin..Maskulen davranın ki kız sizi aldatmayı aklından geçirmesin..Bu karakterde ki insanlar illa ki ilişki içerisinde kendilerini ele veren davnışlar sergiler bu insanlara yol vermeyi bilin diye paylaşıyoruz..

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

83
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
34 Comment threads
49 Thread replies
4 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
50 Comment authors
FelixArsiz belaHank abiAnakinGooseman Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Mahmut Abi
Admin

Hatun uzun süre sevgili kalsan seni de aynen bu çocuk gibi aldatıp bırakırdı. Gerçi hatun muhtemelen sana nude atarken başkasıyla da takılıyordur. Olay onun veya senin tipin kadar hatunun kişiliğinde de saklı. Sen uzatmamışsın ama bu kızlardan uzun vade sevgili yapacak arkadaşların başına bu şeyin aynısı gelebilir.

Ben sevgilisi olan kıza yürümem, yürünmesini de sevmem ama tabii bu benim problemim. O nedenle saha raporundan pek hoşlanmadım.

augustus iv
Guest
augustus iv

yazanın oyunu başarılı. tecrübeli olduğu belli. ben sadece o gün hiç bilet satamasaydı lafı nasıl çevireceğini merak ettim. ama… ben bu evli/ilişki olan kızlarla birlikte olan erkeklerin, birlikte oldukları kadın üzerinde diğer erkekte üstünlü kurma çabalarını anlamıyorum. senin kafanda kırk tilki çevirerek yatağa attığın kızı o adam sadece kendisi olduğu için yapabildi. ha adam saf mı, çok saf. birisi benim arabamda sevgilin bana emanet dese direkt indirir ağzının payını veririm. bu çocuğun tek hatası mahmut abi’nin de yukarıda saydığı sebeplerden ötürü kızdaki kırmızı alarmı görememesi muhtemelen. sen o çocukla denk veya ondan üstün değilsin. sadece aynı amı sikmiş iki kardeşsiniz.… Read more »

Mahmut Abi
Admin

ben bu evli/ilişki olan kızlarla birlikte olan erkeklerin, birlikte oldukları kadın üzerinde diğer erkekte üstünlü kurma çabalarını anlamıyorum. +1 birisi benim arabamda sevgilin bana emanet dese direkt indirir ağzının payını veririm. Çok doğru. Aynen bunu bana söyleyen birinin ağzının payını orada verirdim. Ama Epavar o lafı söyleyecek cesareti senden benden alamazdı muhtemelen. Bu arkadaşın sorunu da tam olarak bu! Bunun daha yeni gördüğü adama yalaka sırdaşlığı ile cesaret vermiş. Asıl ibret şurada : kızın sokakta bilet satmasını istemediğinden falan bahsediyor,erkekler sarkıntılık ediyormuş,fasofiso … zırvalıyor yani,Ama kız bunu dinlemiyormuş tabi satmaya devam ediyormuş Bu adam bu kızı sözünü dinlemediği için terk… Read more »

Undefeated
Guest
Undefeated

Mahmut abi kız aklı başında biri olsa kaliteli biri olsa şahsen epavar’a vermezdi diye düşünüyorum? Sevgilisi olan bir kız bir erkeği sevgilisiyle olan aynı ortama çağırıyorsa o kız o erkeğe Meriç gözüyle bakıyordur. O yüzden kapanışın seksle bitmesi beni şaşırttı.

Travis Ortmayer
Guest
Travis Ortmayer

Adamsın Mahmut abi

ZoldrickKillua
Guest
ZoldrickKillua

“Orda defalarca belirttim sevgilisi olduğu için kızla arkadaş olduk diye.
kızı yatağa atmaya çaıştığım bir plan yok,defalarca belirttim arkadaşım olarak görüyordum diye.Bak bunlar rapor da yazıyor.”
Mahmut Abi burayı atladın mı bilerek mi takmadın bilmiyorum ama Epavar Man burada “saçmalama Berkcan ya Melis benim kankam” ı kendi çıkarları için kullanmış ve gerçekten “arkadaşı olarak gördüğü” masalını yutturmak istiyor.

Epavar Man
Guest
Epavar Man

Abi çok haklısın ben de sevgilisi olan hatunlara yürümüyorum.Ben arkadaş olarak görüyordum. sevgilisi olduğu için uzak durduğumun oda farkındaydı .Ama işte yalan söylemiş, bana o gece alkolün etkisi ile o bana yürüdü.

Mahmut Abi
Admin

Ah Epavarman özrün kabahatinden büyük 😀 Kızlarla arkadaş olunmaz demedik mi? 😀

Neyse, bu arada oyunun başarılı. Şüphesiz ki bu yazıda oyun açısından öğrenilecek çok şey var. Ahlaki veya öğretisel şeylere takılmayalım.

Pantomath
Guest
Pantomath

“Yiyecek gibi bakan” kızla olan diyalog daha önemli gibi geldi bana, onunla niçin sonuç alamadığını merak ettim. Yardım isteğini kabul etmen bir eksi değilse en azından bir artı da değil. Kafedeki muhabbeti geçmemen gerekirdi, zira oyununla ilgili anlayabildiğimiz tek şey yiyecekmiş gibi bakan kızlarla sonuç almana engel olduğu ve sevgilisi olan kızlara yürüdüğünde kızın sevgilisi ile beraber vakit geçirirken yardımcı olduğu. Şimdi, kızda sayısız red flag var onu irdelemeye dahi gerek yok ancak bunlar bir araya geldiğinde oyunun ile ilgili olumlu sinyaller vermeyi bırak, bir oyunun olmadığını gösteriyor. Olayı domine eden tek gerçek var, o da kızın problemli olması. Sevgilisi… Read more »

insan
Guest
insan

Gözlemlediklerim ve okuduğum saha raporlarından yola çıkarak bu işin temelinde rahat olmak, bolluk zihniyetinde olmak var diyebilirim. Duygusal gücü de bu sağlıyor, çerçeveyi de bu koruyor, oyunu da bu oynatıyor. Bu yüzden sitenin ilk yazısı Oneitis.

Çevirmen Hoca
Member

Sevgilisinin eve getirdiği adama sırf uzun süredir arkadaşı olduğunu duyduğu için güvenen gerizekalı adam kimmiş onu merak ettim. Arabada sohbet falan komedi amk 😀 Demek ki 1.85 boy ve manken gibi fizik de erkek olmaya yaramıyormuş.

Teshuva
Guest
Teshuva

Belki skeptico da bu yüzden gitmiştir .. Henüz birçoğu ihtiyaçlar hiyerarşisinin en alt basamağındalar. Ağ veriyorsun trol yapıyorlar , fizik öğretiyorsun atom bombası ..
Bazı felsefelerin öğrenci kabul ederken neden uzun süre denemeye aldığı ve ön eğitim verdiği daha rahat anlaşılabiliyor işte.
Pua denen şey çoğu zaman Redpill ile yüzeysel bir karakterin buluşması ile ortaya çıkıyor. Sonuç olarak arabasına bindiğin bir adama , orospunun biriyle birlik olup kazık attırabiliyor.

Son IQ Bükücü
Guest
Son IQ Bükücü

Kolye,bileklik vb. aksesuarları takmak
feminenlik midir ?

Daves
Guest
Daves

Değildir. Yüzük bile takabilirsin. (İroni yapmıyorum. Mystery’e bakabilirsin örnek olarak.)

y
Guest
y

Bu tarz şeylerin feminen olup olmaması, kimin taktığına göre değişiyor sanırım. Mesela bana göre kolye, bileklik, dövme ve özellikle küpe, bunların hepsi feminen şeyler. Ama expendables filminde Sylvester Stallone hepsini takıyor, hiç feminen durmuyor.

Daves
Guest
Daves

Bir çok hollywood yıldızı takıyor. Feminen olmayan birşeyi takarsan feminen gözükmezsin. Bi kadın yüzük modeli vardır bi erkek yüzük modeli bilekliği kolyesi vardır. Johnny Depp gayet takıyor. Katy Perry nin eski sevgilisi, Russel Brand de takıyor (ağzı fena laf yaptığı için örnek verdim ama feminen duran bir adam değil.

AjanSmith
Guest
AjanSmith

Gözüm biraz korktu çünkü araba,vücut,boy,(biraz da maskülendir eleman herhalde) gibi özellikle bu kadar kolay kız kaybediliyorsa işimiz zor(ya da kolay 😉 ).Umarım genel sorun kızın karakterindendir Ya da yazarın über maskülenitesindendir :D,güzel yazı teşekkürler.
not:Bu gibi kızları kaybetmek tabi ki de güzel ama ortada bir çekicilik savaşı var ve sen kaybediyorsun ben olaya öyle baktım yoksa olay kız değil.

Lord Henry Wotton
Guest
Lord Henry Wotton

Vayy epavar man geri gelmiş!Hank Moody, Dante,Çeviri Manyağı’nında geri dönmesi dileğiyle.

yeşilzeytin
Guest
yeşilzeytin

Yanlış hatırlamıyorsam Çeviri Manyağı “doçentstone” kullanıp evrimleşerek Çevirmen Hoca oldu, haliyle zaten buralarda. Diğer ikisi evet bayağıdır görünmüyorlar.

Çevirmen Hoca
Member

Ekşideki nicki burada da kullanınca google aramasında yazdığım yazılar otomatikman çıkıyordu. O yüzden o nicki bilenler burayı rahatça bulmasın diye nicki mesleğime de uygun şekilde değiştirdim. Gerçi bu tartışmaları görüp gene bulurlar ya neyse 😁

Ercü
Guest
Ercü

Bilet satmaya kalkmak riskli bir durum. hemen kötü senaryolar canlanıyor gözümde(ya yapamazsam ya satamazsam diye), Ama kırmızı hap işte , kulağıma fısıldıyor ;satamazsan ne olur ki? Kızın ilgisini çekemezsen ne kaybedersin ki? Başka set yine seni bulur.
Fuckbody’nin seni soktuğu zor durum bir anlamda s kapanışının kapısını aralamış aslında. Shit testleri sadece polonyalı kızlarla ilgili soru sorarak geçiştirmen biraz yetersiz geldi , farklı bir test savurması bekledim ama belli ki başarılı olmuşsun.
Tebrikler.

Satori
Guest
Satori

İşin özü kendinle eğlenceli kalabilmek, bilet satmak değil.
Bilet satamadığını farzet. “Hahaha, bu çok saçma zaten. Gerçekten satacağıma mı inandın?” dersin geçersin. Çünkü zaten kendinle eğlencelisin.
Gözünde kötü senaryolar canlanmasının nedeni “bilinmeyene” giriyor olman, bu doğal reaksiyon.
Özgüven, çok kadınla yatmaktan veya 5 dakikada 15 bilet satmaktan değil, bilinmeyene girip orada sağ kalabilme becerisinden gelir.

Undefeated
Guest
Undefeated

İşleyiş güzel çıkarılacak bi sürü dersler var bence de( Özellikle sevgilisi olanlar için) ama ben Sevgilisi olan bir kızın davetine gitmezdim neden gittiğine şaşırdım. Çünkü ikinci planda olma ihtimalin çok oluyor o ortamlarda

Daves
Guest
Daves

La oğlum ne kadar da Red Pill’i yalamış yutmuş, bilgili götünden alevler saçarak kız tavlayıp meriç kaçıran PUA abilerimiz varmış ya. Adamın yazdıklarını dikkatlice okuyun. Koca mevzuyu şuncacık yazıya sığdırmış. Aradaki muhabbetleri de es geçmiş. Neg demiş, shit dest demiş, DHV demiş. La adam gidiyor yoldaki hatunla konuşuyor, olayı nasıl nerelere getirdiğini, neleri bilmediğini, neleri yanlış anladığını da açıklıyor. Siz de “kılsızını istiyorum” diyorsunuz. Aga saha raporu olmayan adamlar döktürmüş burda ama üstad Mahmut Abi kısa ve öz yorumunu bırakmış, Çevirmen Hoca yine okumuş kendi tarzında eğlenen-ustalık karışımlı hafif olayı Ti’ye alarak tarafsız bir yorum bırakıyor. Defalarca yazıldı, evli/sevgilisi olan… Read more »

Undefeated
Guest
Undefeated

Benim yorumuma cevap yazmışsın üstüme alınmıyorum. Saha raporu olmayan adamlar döktürmüş burda diyorsun amınakoyim şu gidip 1 tane orospuyu yatağa atma olayını sanki bilimsel bir deney çözmüş gibi anlatmayı kesin artık.

Daves
Guest
Daves

@ Undefeated, hayır senin yorumuna cevap yazmadım.
Telefondan kontrol ediyorsun sanırım sana öyle gelmiş.

BenLark
Guest
BenLark

Bu ne sayko rapordur yahu.
Arabasına bindiği, muhabbet ettiği adamın sevgilisini sikmek 👏🏻👏🏻

Böyle saha raporlardan çıkarılması gereken ders nedir ?
Ahlak , Prensip yok ne buldun sikeceksin falan mı ?

Sıkıntı yok oyna devam 👍🏻

BenLark
Guest
BenLark

Festivallerde,partilerde nice sevgilisi olan sarhoş kızların yanaşmalarını reddettik sırf erkeğe yakışmaz diye.

Bilseydik bizde gelişine çakardık amk

Mahmut Abi
Admin

Adam sikmek için kasmamış ama burada asıl sayko olan kız arkadaşının yanında ilk kez gördüğü adama bu kadar açılıp sevgilin bana emanettir deyince bunu sineye çekmek! Çocuğun “bu kız yollu, düdüklediğim kadar düdükleyeyim sonrasına bakarız” modunda olmasını umuyorum.

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Rapor bence gayet başarılı, Yalnız arkadaşlık geyiği konusunda Mahmuda katılıyorum, kızlarla arkadaş olmayın.

Yine de başarılı rapor, oyunun çok güzel, şurada pua’ım diye geçinip, Yin’in deyimiyle kendini saray soytarısına çevirenlerinkine bin basar.

Erkek
Guest
Erkek

@Epavar Man İnsanlar sana milletin sevgilisini ayartıp sikmişsin diyince kızmayacaksın çünkü tam olarak bunu yapmışsın. Sevgilisi olduğunu öğrenince sadece arkadaş olarak takıldım, arkadaşım gördüm yalanını yemelerini beklemek çocukca. Onu sikme niyetinde değildim diyorsun, gecenin 4’ü olmuş, “2 bira kap gel bizim eve” demen gerçektende onu ne kadar arkadaşın olarak gördüğünü, sevgilisi olduğu için böyle arkadaşca görüp, arkadaşca davetlerde bulunman gözümü yaşarttı. Gecenin 4’ünde sikmek istemediğin için, evine 2 bira kap gel diyerek davet ediyorsun ben inanıyorum sana sikmek için değil tabii ki :joy: Sevgilisinden ayrılmadığını en başta biliyorsun ama yine de gecenin 4’ünde biraları kap gel. Ama onunla yatmadan önce… Read more »

Alphaisloading
Guest
Alphaisloading

Yahu kızın da ayarası varmış ayarmış, burada bu arkadaş niye ayartmış oluyor?

Sözkonusu erkek arkadaş modeli de ayrı bi değişik, daha dakika bir gol bir gördüğü adama özelini açan, sözünü geçiremediği hatuna siktir çekeceğine dert yanan bi tip, eğitmek lazım bu gibileri cidden.

1 2 3