Sor sor ki öğrenesin #5

Mahmut Abiye bu yazı altında istediğinizi sorabilirsiniz. Istediğinizi derken Dolar ne olur, Fenerin dertleri nasıl çözülür gibi sorular sormayın tabii. Kişisel sorular da sormayın. Site teması ile ilgili sorular sorun.

Sadece bir iki paragraflık ve pratik sorulara bakacağım. Yani destan yazmayın ya da “abi her şeyi yapıyorum yine de olmuyor sence neden?” gibi cevabı “ben nereden bileyim?” olan düşük çözünürlüklü sorular da sormayın.

Soruları 300 kelime altında tutarsanız, cevaplanma ihtimalini arttırırsınız. Bir de soruların yayınlanması ve cevaplanması zaman alabilir. Sabırlı olmak lazım. Çok soru geliyor, hepsine bakıp yerinde olan her soruya cevap vereceğim ama cevap zaman alabilir.

Ve son olarak bana Skype‘tan ulaşma imkanınız da mevcut.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
Notify of
K ve c
Guest
K ve c

Karşı cinsin “ilişki düşünmüyorum” demesi bizimle ilişki istemediği anlamına geldiği gibi “temastan hoşlanmıyorum” demesi de benimle temasa geçmek istemediği anlamına da gelebilir mi? Kino yapıktan sonra açık bir şekilde temastan hoşlanmıyorum dedi ama kulaklığını başka bir erkekle paylaşıyor.

Şahin
Guest
Şahin

Yok tanışma yıl dönümü, yok sevgililer günü, yok bilmem ne günü gibi şeylerle ilgili düşüncen nedir? Kutlanmalı mı?

Serhan
Guest
Serhan

Mesajlaşmada kızın ilgisinin olmadığını veya az olduğunu gösteren şeyler nelerdir

Computerce
Guest
Computerce

1 yıl önce ayrıldık ama ortalama ayda 1-2 şeklinde görüşmeye devam ettik. Geçen pazar kahvaltı görüşmemizde bana video gösterirken whatsapp mesajı geldi bir erkekten. Biraz panik olup, aa babam mesaj göndermiş dedi. Babanın ismi başkaydı sanki dedim. bu konuyu konuşmak istemiyorum dedi ben biraz eşeledikçe. sonra da açıklamaya başladı. 2 ay önce havaalanında tanışmış. Ben bozuntuya vermedim. sonrasında da benim bu duruma maruz kaldığım için özür diledi. Hatta gerekçelerini de sıraladı: ben iltifat etmiyormuşum vs vs.. Tabi bunların bir önemi yok gözümde. ayrılırken de başka zaman çay içelim deyip beni öptü ve ayrıldık. Şimdi bu yaptığı beni kıskandırmak mı, tabak… Read more »

Galat
Guest
Galat

Sevgilime güzel bir şiir attıktan sonra bana yazdığı mesaj “sen çok ince düşünen bi insansın ben seni haketmiyorum🤦🏻‍♂️“ bu iyi bir şey mi bu tepkiyi neden verir bi kadın?
Bide Mahmut abi eski sevgilimle ayrıldıktan sonra bana mutlu yada üzgün olduğu zaman hayatındaki her şeyi bana anlatmak istiyordu benle görüşme ayrıldık işte daha niye görüntülü arıyon dediğimde bende bilmiyorum aklıma sen geliyosun sana söylemek istiyorum demişti bu ne oluyor
-bu ikisi farklı kişi-

Tunc
Guest
Tunc

Merhaba Mahmut Abi,
3 gün önce kızın instadan numarasını aldım ve sonraki gün whatsapptan yazdım, biraz sohbetten sonra buluşma teklif ettim. Kız ben şehir dışındayım şu an, dedi. Ben de daha sonra ayarlarız o zaman dedim. Şimdi 2 gün oldu henüz mesajlasmadik. Ne zaman gelirsin diye sorayım mı yoksa kızdan cevap mı bekliyim ne dersin abi ?

Arda
Guest
Arda

1) Yaşanmışlığı fazla olan alfa dullar ilişki materyaline uygun mudur? 2) Oyunda ve rekabette sosyal medyanın önemi nedir? 3) Açtığım setlerde spontane muhabbet yeteneğim düşük, bir süre sonra ipler tamamen kızın eline geçiyor zira sohbeti yönlendirecek kadar materyal bulamıyorum veya odaklanamıyorum. Bunu geliştirmenin tek yolu daha fazla set açarak tecrübe kazanmak mı? 4) 8.5+/10 kızlara set açacaksam rahatlama tekniği olarak önce skala olarak aşağıdaki kızlara set açıyorum, onlarla muhabbet edip heyecanımı yendikten sonra asıl hedefime yöneliyorum. Bu doğru bir taktik midir, başka yapanlar var mı? 5) Kızların ara sıra öne sürdüğü “ilgisizlik kartı” ne anlama gelmekte? Düzenli konuşulan kişinin bir… Read more »

1 16 17 18