Erkek Adam Sporda – #dönüşümkampı

Millet, selamlar!

(Yaz hızla ilerlerken Freddie de konuya hızla girer.)

Her şey bir tweet ile başladı…

Erkek Adam Discord’da olanlar (içerde değilseniz hemen buradan katılın) zaten konuya fazlasıyla hakimler, ama teorinin sadece teoride kalmaması adına bir kamp başlattık ve hep birlikte 12 haftalık bir maceraya çıktık, buna da #dönüşümkampı adını verdik.

Nedir bu #dönüşümkampı?

Erkek Adam olmak bir zihin yapısıyken bu zihin yapısını aksiyonla birleştirmemek anlamsız. Zihinlerimiz kadar bedenlerimize de önem vermenin ne kadar kritik olduğunu kavrayan bizler, Erkek Adam’da FITNESS üzerine sürekli yazıp çizdik. Şimdi ise aksiyon olarak bu işi hep birlikte, bir kamp haline dönüştürüyoruz ve #dönüşümkampı’na giriyoruz.

Vücudumuzda hem yağ hem kas olarak geri dönüşleri, fit bir vücudu hepimiz istiyoruz. Ama istemek yeterli değil, aksiyona geçiyoruz.

#dönüşümkampı’nda kendimizi 12 haftalık FITNESS kampına sokarken, gelişimimizi Erkek Adam Discord’dan (ve şimdi bu yazı sebebiyle bu yazı altından da) paylaşıyoruz.

Şöyle de güzel bir haberimiz var!

FITNESS’a nereden başlayacağını bilemeyen veya elinde kaliteli bir program olmayan her dostumuz için Erkek Adam Spor Koçumuz Frank Banditi harika bir set de hazırladı. 12 Haftalık Hipertrofi (KAS), Definasyon (Yağ Yakımı), Bölgeseller (Göğüs, Bacak, Sırt, Kol) programları hazırladı!

(#dönüşümkampı’na katılmak için bu programları satın almanız gerekmese de hem kaliteli bir program kullanmak hem de Erkek Adam’a ve yaptıklarımıza destek olmak için aşağıdaki kaliteli programlardan bir tanesini edinin.)

Ya Sonra?

Şimdi elinizde bir programınız oldu (veya zaten kullandığınız bir program vardı). Programı 12 hafta boyunca uygularken aklınıza takıldığınız konuları programı alanlara özel kamp koçluğu kapsamında Frank Banditi’ye Erkek Adam Discord üzerinden #dönüşümkampı kanalları üzerinden iletebilirsiniz. Hem program hem de beslenme hakkında bilgiler alıp ilerlerken süreç içerisinde geçirdiğiniz dönüşümü #dönüşüm-fotoğrafları altında ilgili #dönüşümkampı kanallarından paylaşabilirsiniz.

Böylece 12 haftalık maceramıza hep birlikte başlayacağız, devam edeceğiz ve birbirimizden destek alarak ve destek olarak ilerleyeceğiz.

Her zaman yaptığımız gibi.

EYLEM PLANI
  1.  Şimdi, 12 haftalık bu görevi direkt kabul edin, alttaki programlardan ihtiyacınız olanı edinin (veya kendi programınıza devam edin.)
  2. Başladığınız günü ve diğer günleri de not düşerek (1. gün, 23. gün vs. gibi) yorumlarınızı, sorularınızı, ilerlemenizi ve dönüşümünüzü Erkek Adam Discord #dönüşümkampı veya bu yazı altından paylaşın.
  3. Programları satın alanlara özel, koçumuz Frank Banditi’nin birebir koçluğundan yararlanmak ve aklınıza takılan her türlü soruya cevap bulabilmek için Discord #dönüşümkampı kategorisi üzerinden Frank’i etiketleyip sorularınızı yazın.
  4. Herhangi bir konuda burada olduğumuzu unutmayın.

Görüşürüz!

-PROGRAMLAR-

(Programlara ulaşabilmek için GÖRSEL’e tıklayın.)

Programlar Hakkında,
*Definasyon ile yağ yakımında, Hipertrofi ile kas gelişiminde ilerleyebilirsiniz. Bölgesel programlarını ise, özel olarak ilgili bölgeyi çalışmak isteyen (o bölgede geri kalmış, veya sadece o bölge üzerine yoğunlaşmak isteyen) dostlarımız için hazırladık.

* Programları satın alanlara özel, koçumuz Frank Banditi'nin birebir koçluğundan yararlanmak için Erkek Adam Discord #dönüşümkampı kategorisinden Frank'i etiketleyerek sorularınızı iletebilirsiniz.
2022 ÖZEL – Erkek Adam Sporda – 90 Günlük Evde Spor Programı!
BAHANEYE YER YOK!

Kimi zaman yoğunluktan kimi zaman da kapanma gibi durumlardan spor salonlarına gidecek vakit bulamayabiliyorsun. Ancak bu, spor yapmana engel değil. Bahaneye yer yok!

1. Erkek Adam Sporda – 12 Haftalık Definasyon Programı (YAĞ YAKIMI) + Kamp Koçluğu

YAĞLARINIZA SAVAŞ AÇIN!

Bir türlü bitmeyen verimsiz definasyon dönemleri canınızı artık sıkmasın. Yağlarınıza savaş açıyoruz!

Yağ yakımını etkileyen stresten tutun beslenmeye, uykuya kadar pek çok etken mevcut. Bu programda pek çok yerde göremeyeceğiniz metotlar kullanarak oldukça etkili bir definasyon süreci geçirmenize yardımcı oluyoruz. Bunu yaparken verdiğimiz kilonun yağlardan gitmesine ve kas kütlemizi olabildiğince korumaya çalışıyoruz.

Bu program toplamda 12 hafta sürüyor. Söylenenlere birebir uymaya çalışın, püf noktalar önemlidir; ancak o şekilde maksimum faydayı alabilirsiniz.

Birlikte Erkek Adam Discord #dönüşümkampı’ndayız!

Programı satın alanlara özel, Frank Banditi Kamp Koçluk desteği verecektir, bunun için #dönüşümkampı kanalında @Frank Banditi’yi etiketleyip sorularınızı sorabilirsiniz.

(Ürün satın alınan gün içinde PDF olarak satın aldığınız mailinize gönderilecektir.)

2. Erkek Adam Sporda – 12 Haftalık Hipertrofi Programı (KAS) + Kamp Koçluğu

KASLARINIZA BÜYÜMEYİ EMREDİN! 

Sürekli aynı programı uygulayıp yerinizde saymaktan sıkılmadınız mı? Sizlere hipertrofinin kapılarını aralıyoruz!

Hipertrofi, hacimdeki artışın bir sonucu olarak herhangi bir organın boyutundaki artışı ifade eden tıbbi bir terimdir. Bu kaslar için de geçerlidir. Bu programda neredeyse herkese uyabilecek bir mantıkta ve olabilecek en efektif yollardan birini kullanarak büyümeyi hedefliyoruz. Bunu da 12 haftada yapıyoruz.

Söylenenlere birebir uymaya çalışın, püf noktalar önemlidir; ancak o şekilde maksimum faydayı alabilirsiniz.

3. Erkek Adam Sporda – 12 Haftalık Göğüs Programı (Bölgesel) + Kamp Koçluğu 

GÖĞSÜNÜZÜ ÖNE ÇIKARIN!

Göğüs antrenmanı, kaslarınızı geliştirmek, üst vücudunuza daha etkileyici bir görüntü vermek ve giydiklerinizin altında sank bir zırh varmış gibi görünmesini sağlamak gibi birçok amaca hizmet eder. Hacimli göğüsler etkili bir maskülenite göstergesidir.

Bu programda özel teknikler kullanarak göğsünüzü nasıl bir üst seviyeye taşıyacağınızı öğreteceğim sizlere. Bunu da 12 haftada yapacağız.

Söylenenlere birebir uymaya çalışın, püf noktalar önemlidir.

4. Erkek Adam Sporda – 12 Haftalık Sırt Programı (Bölgesel) + Kamp Koçluğu

KAYA GİBİ BİR SIRT!

Bir erkeği giydiği T-Shirt altında estetik gösteren kas gruplarından belki de en önemlisi sırt kaslarıdır. Üçgen bir vücut istiyorsanız sırtınıza gereken özeni göstermelisiniz.

Bu programda özel teknikler kullanarak sırtınızı nasıl bir üst seviyeye taşıyacağınızı öğreteceğim sizlere. Bunu da 12 haftada yapacağız.

Söylenenlere birebir uymaya çalışın, püf noktalar önemlidir.

Birlikte, Erkek Adam Discord #dönüşümkampı’ndayız!

5. Erkek Adam Sporda – 12 Haftalık Kol Programı (Bölgesel) + Kamp Koçluğu

MUHTEŞEM KOL KASLARINIZI İNŞA EDİN!

Vücudumuzun en çarpıcı ve bütün vücut pozlarımızda önceliğini gördüğümüz kollarımız, her zaman en çekici adalelerimizin başında gelmiştir. “Kolların kaç cm?” sorusu artık “Kaç kg bench press yapıyorsun?” sorusu gibi toplumda bir klasik haline gelmiştir.

Bu programda özel teknikler kullanarak kollarınızı nasıl bir üst seviyeye taşıyacağınızı öğreteceğim sizlere. Bunu da 12 haftada yapacağız.

Söylenenlere birebir uymaya çalışın, püf noktalar önemlidir. Egzersizlerin tamamında kollarınızın hep kasılı olduğuna emin olun, gerilimi asla kaybetmeyin, yoksa bir verim alamazsınız.

6. Erkek Adam Sporda – 12 Haftalık Bacak Programı (Bölgesel) + Kamp Koçluğu

SAĞLAM BACAKLAR!

Spor salonlarında baktığınızda pek çok kişi bacak kaslarına gereken önemi vermez. Bunun sebebi sağlam bacakların sağlam kollar kadar prim yapmadığının düşünülmesi ve bacakları bir pantolon ile saklayabilecek olmanızdır. Ancak estetik bir vücut istiyorsak vücudumuzdaki en büyük kas grubu olan bacak kaslarına gereken özeni göstermeliyiz. Sağlam bacaklar size pek çok avantaj sağlayacak.

Bu programda özel teknikler kullanarak bacaklarınızı nasıl bir üst seviyeye taşıyacağınızı öğreteceğim sizlere. Bunu da 12 haftada yapacağız.

Söylenenlere birebir uymaya çalışın, püf noktalar önemlidir.

+: Erkek Adam Sporda – 12 Haftalık Definasyon + Hipertrofi Programı (İndirimli) 

12 Haftalık Definasyon ve Hipertrofi programlarının ikisine indirimli olarak buradan ulaşabilirsiniz, birbirinini tamamlayan bu ikiliyi kaçırmayın!

+ Erkek Adam Sporda – 12 Haftalık Göğüs, Sırt, Kol, Bacak Programları (İndirimli)

12 Haftalık Göğüs, Sırt, Kol, Bacak Programları’na indirimli olarak erişebilirsiniz. Birbirini tamamlayan BÖLGESELLER setini kaçırmayın derim.

+ Erkek Adam Sporda – 12 Haftalık Hipertrofi + Bölgeseller Programları (İndirimli)

12 Haftalık Hipertrofi ve Bölgeseller Programları’na İNDİRİMLİ olarak erişebilirsiniz. Birbirini tamamlayan bu seti kaçırmayın derim.

+ Erkek Adam Sporda – 12 Haftalık Definasyon + Bölgeseller Programları (İndirimli)

12 Haftalık Definasyon ve Bölgeseller Programları’na İNDİRİMLİ olarak erişebilirsiniz. Birbirini tamamlayan bu seti kaçırmayın derim.

+ Erkek Adam Sporda – 12 Haftalık Tüm Programlar! (İNDİRİMLİ)

Tüm programlara İNDİRİMLİ erişin!

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

60
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
16 Comment threads
44 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
22 Comment authors
BedirBerriIncel bile olamayan adamFreddie MercurianHolyfun Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Bedir
Guest
Bedir

Merhabalar, ben definasyon programı ve herkülün 12 görevini satın aldım. Ancak bana definasyon programı ve 90 gün evde spor programı gönderildi. Bunu nasıl düzeltebiliriz?

Mahmut Abi
Admin

Bakıyoruz. Emailinizi erkekadamblogu@gmail.com adresine atar mısınız?

Bedir
Guest
Bedir

Gönderdim abi