Goldmund’un günümüz ilişki piyasasına dair bir değerlendirmesi

Aslında Goldmund bunu Amerikan toplumu için yazmış ama yazıda Amerikan yerine Türk kelimesini koyunca pek bir şey değişmediğini görüyorsunuz. O yüzden buraya taşımak istedim.

Son on yılda Amerikan ilişki piyasasını keşfetmeye oldukça fazla zihinsel enerji ve zaman harcadım. Ortam tam anlamıyla darmadağın ve derinlerinde o kadar çok çarpıklık var ki çoğu insana artık yardım etmek pek mümkün değil. Hem kadın hem de erkek tarafı hasar görmüş durumda ve eleştiriyi hak ediyor. Benim tespitlerim kısaca şöyle:

Ortalama bir şehirli Amerikan kadını, hak sanısıyla hareket eder ve kibirlidir. Hayatının en güzel yıllarını partilerden partilere koşarak, kaşar gibi davranarak ve erkekleri sıraya dizerek basitçe harcadığı halde HALA tüm arkadaşlarının kıskanabileceği üst düzey bir erkeği hak ettiğini düşünür.

Ortalama bir Amerikan erkeği ise kadınların gerçek yüzünü göremiyor ve onları kafasında yüce bir konuma yerleştiriyor, kadınla seks yapma fırsatı sağlayacağını düşündüğü her şeyi yapıyor ve söylüyor. Karakter olarak zayıf, doğruları ve omurgası yok, egosu da yaptığı hataları görmesini engelliyor.

İşte bu iki insanı ortaya attığınız zaman da sonuç pek şaşırtıcı değil: İnsanlar eskiye göre daha az seks yapıyor ve ilişki piyasasındaki bekâr insanlar öfkeyle dolmuş durumda. İşin özü şu:

KADINLAR ERKEK GİBİ, ERKEKLER DE KADIN GİBİ DAVRANIYOR.

Dolayısıyla “cinsiyetsiz toplum” propagandasının bu kadar yükselişte olması sürpriz değil. Bu düşünce işe yarıyor çünkü insanların çoğunun iç dünyası çok karışık ve gerçek kimlikleriyle özdeşleşemiyorlar. Bu da onları çift cinsiyetliliğe sürüklüyor.

10 sene önce ben de öfkeliydim ve temel problemim kadınları yüceltmekti. Ama egoma yenilmeden araştırma yapmaya başladım. PUA taktikleri gözüme çok garip ve sahte göründü, kırmızı hap desen daha tam oturmuş değildi. Bu sırada manosphere kişisel gelişim toplulukları ile tanıştım. Verdikleri temel mesaj “erkekliğini yeniden canlandır”dı.

Ben de tam anlamıyla bunu yaptım ve 180 derece değiştim. Olduğum yerde doğruldum, kendi benliğimle barıştım, ne yapmak istiyorsam onun peşinden gittim. Sonuç olarak, bugüne kadar ilişkim olan kadınların sayısını tutmayı bıraktım.

Bu sırada tabii ki elimden geldiğinde keyif almaya baktım ve ne tür kadınların ilgimi çektiğini tam olarak keşfettim. Bu kadınlar kendi kadınsı tarafıyla tamamen barışık olanlardı. Hatta böyle bir kadınla ciddi bir ilişkiye de girdim.

İşte bu noktada hayatın sırrını da keşfettim. O benim sürekli yanan tarafıma denge getiren sakinleştirici taraftı, yin ve yang gibi. Sağlıklı bir ilişki sırasında kendini keşfetmek gerçek gücü getiriyor ve insanın farkındalığını artırmasına inanılmaz ölçüde yardımcı oluyor.

Hikaye mutlu sonla bitti mi derseniz, hayır bitmedi. Gelişimimi henüz tamamlamamıştım ve dahası o gelişimime engel oluyordu. Ben de hayatımda ilk kez iki yıl boyunca gerçek, dürüst aşkı yaşadıktan sonra ondan ayrıldım. Eminim çok iyi bir eş olurdu, zaten çoğu erkeğin de böyle birini aradığına inanıyorum.

Peki sonuç ne? Amerikan ilişki piyasasındaki temel problem erkeklerin ve kadınların kendi doğalarını reddediyor (maskülen ve feminen güç) ve bu yüzden de kendilerini mutluluktan mahrum bırakıyorlar. Bir kez bu gerçeğin farkına varınca bunun HER YERDE yaşandığına şahit oluyorsunuz. Maalesef ruhsal bir hastalık gibi.

Peki çözüm ne? Erkekler, maskülen enerjinizle barışın.

Çeviri:https://twitter.com/GoldmundUnleash/status/1131555735370969089 

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Çevirmen Hoca

Sitenin anti-feminist ve gözlemci abisi, kardeşi.

130
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
21 Comment threads
109 Thread replies
1 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
35 Comment authors
ErtuğrulddledzeppellinciCallypsoAkagami Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
ydyd
Guest
ydyd

Selamlar herkese. Size hayatımın son 1 senelik döneminde yaşadığım ‘ilişkimi’ anlatacağım. İster dert açmak deyin, ister mor haplı hikayesi… Ben anlatacağım. Mahmut abi belki beni hatırlarsın. 8-9 ay önce “Redpill terimler sözlüğü” başlığında seninle konuşmuştuk. Bu arada yazım uzun olacak, okumak istemeyen okumasın (böyle yazıların -oneitis kokan ve uzun- genelde okunmadığını biliyorum fakat yardım istediğim için değil, anlatmak istediğim için yazıyorum..) Bana cevaben “tam anlamıyla yolunu kaybetmiş bir kızla birliktesin, vakit kaybetmeden oradan uzaklaş” demiştin. Zaten bunu yapmak üzereydim ve senin bu tavsiyenden 3-4 gün sonra tam anlamıyla bunu zaten yapmıştım. O ara Eskişehir’de olmadığım için bana her yolu denese… Read more »

insan
Guest
insan

Hikaye anlattı diyince grup zannettim. Kizin durumu belli. Ama bu olay okunasi bişey. Birçok şey barındırıyor.

HiperGami
Guest
HiperGami

Her insan hata yapar, kız yıllarca kucaktan kucağa koşmuş çünkü karşısına gerçek aşk çıkmamış, sonra sen çıkmışsın ve temiz bir sayfa açıp yeni bir hayata başlamış. O zamanlar sen yoktun, bunun seninle alakası yok. Şimdi gidip bu kızı nikahına alıyorsun ve.. (Kırmızı Hap is loaded) Manyak mısın ya böyle sorunlu bir kızı evine alıyorsun Çevirmen Hoca haklı sen hatayı en başında yapmışsın. Kıza para harcatman da doğru bir şey değil bence insanlık olarak. Kız sana bu kadar yatırım yapmış ve peşini kolay bırakmaz, hikayenin devamıyla gelirsin bikaç ay sonra, kız bitti demeden bitmez bu hikaye bilmiş ol. Sebep mi? Saplantılı… Read more »

ydyd
Guest
ydyd

Haklı olabilirsin… Fakat muhtemelen tüm o yatırımlar elinde patlayacak çünkü Eylül başında Hollanda’ya gidiyorum ve toplamda 8-9 ay ortalıkta yokum… Döndüğümde de okulum 1 dönem sonra bitecek ve ben bu Erasmus maceramda Hollanda’da kalmak için elimden gelen tüm yolları açacağım… Bakalım.

Mahmut Abi
Admin

Onu 2 haftada 1 görmeyi kabul etmeme rağmen 14 günün 14’ünde de benim için uğraşıyordu ve benden başka hiç kimseyle birlikte olmuyordu, Şu saflığı yapmayın. 14 günün 13 günü görmediğin kız 13 gün senin için nasıl uğraşıyordu? Sürekli mesajlaşıyor muydunuz, sen uğraştığını nereden biliyorsun? 13 gün boyunca kızla etkileşmiyorsan ki hikayene zıt,senin için uğraştığı fantazi. Sen kızı 14 günün 14ü görmeden nereden bileceksin? O öyle dedi diye mi yoksa alt tarafı 14 günde bir gününü sana ayırdı ve para harcadı diye mi 😃 Birbirinizi tabak yapmışsınız. Bir erkekle ilişki karşılığı olmadan 14 günde bir seks yapan hatunun sadece o erkekle… Read more »

augustus iv
Guest
augustus iv

14 yaşında annesinin sevgilisine götünü siktiren kızı 14 günde 1 sikmek de karma mı desek ne desek bilemedim. Erkek kardeşi havuza bırakmak, bekar anne, kahve içmeye giderken dudaklara yumulmak… sex hikayelerine hoş geldiniz.

Mahmut Abi
Admin

Ona gerçekten hiç bir şey sunmuyordum. Hayvan gibi sikişiyor ve eğleniyorduk. Güzel müzikler dinleyip, sohbet edip ot içiyorduk… Bakın buradaki hatayı çoğunuz yapıyorsunuz. Kadınlar seks erkekler ilişki kapısının bekçisidir lafını yanlış anladığınızdan sanırım. Arkadaş sanki seks tamamen onun size verdiği bir şey ama seks esnasında o hiçbir şey almıyor gibi yazmış. Hayvan gibi sikiyorum ama ona bir şey sunmuyorum diyor!?!? Sik ve onu pompalayan kaslarını sunuyorsun. Kadınlar sik sever, seks sever ve siken sensin?!? Nasıl bir şey sunmuyorsun? Bunu daha önce öğrenen adamda da gördük. Bana seks verdi bana seks sundu vs … Seks var, ot var ve eğlence var,1… Read more »

YORGUN
Guest
YORGUN

Abe bir kız var diye soru sormak istemezdim ama bunu sormak zorundayım çünkü bi türlü aklımdan çıkmıyor oneitis mi oldum anlamıyorum.. Bir kız vardı bizim memlekete atanmış… Bu kızla sanaldan tanıştık buluştuk… güzel geçti… tek başına evde kalıyordu… -Çay yemek vs yapıyordu bana -sevişiyorduk Kız beni kıskandırmaya çalışıyordu. Ama sinirlensem kırmızı hapa ihanet etmiş olurum diye düşündüm (demek istediğim tepki vererek kendimi zayıf göstermek istemedim) Sinirlenmesem ilişki bitecek diye düşünürken akışına bıraktım. Bu arada bu kız ciddi ilişki düşündüğüm biriydi gerçekten çok hoşlanıyordum… Bu bir defa daha kıskandırmaya fln çalıştı. Siktir git dedim. Her şey bitti derken bu yine yazdı…… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Bu bir oneisitis midir? En biriciğinden oneitis. Tebrikler. Nasıl kurtulurum? Öncelikle pembiş masallara yatkın mavi salaklıktan kurtul. 5 defa gururumu yenerek aradım hepsinde 3-4 normal cümle kurup Umutlandırdı sonra olumsuz cevap verdi … Normal bir kafa normal cümleden umutlanmaz! ee amk bitti vazgeçtim işte diyemedim. Yelkenleri suya indirip çünkü seni çok özlüyorum dedim yine reddetti görüşmeyi. Kız seni umutlandırmak için bir bok yapmamış aslında, sen masmavi, pespembe hayaller peşinde küçük çocuk gibisin. Olgun bir erkek olmazsan olgun bir erkek gibi davranamazsın. Kızın bu kadar istikrarlı bir şekilde beni sakince reddetmesi zoruma gitti açıkçası. Saçmalık. Sen kafanı aynı duvara defalarca vurursan… Read more »

YORGUN
Guest
YORGUN

Teşekkür ederim. Kesinlikle tüm whatsap instagram vs bu yolları kapatacağım.

Tamam linç yemeyi göze alarak soruyorum.

Kızın ilgisi 0 mıdır gerçekten?

Hayır 0 değilse mücadele edeceğim fln demiyorum…

Sorduğum sorunun cevabını ben de aslında biliyorum ama işte içimde sanki o kız bana karşı ilgisiz değil diye bir his var.

vereceğiniz cevap neden böyle hissettiğimi de anlamamı sağlayacak diye düşünüyorum.

Çünkü kız hiç engellemedi beni hiç sinirlenmedi kısacası hiç siklemedi 😊

Ayrıca evet gerçekten aynen dediğiniz gibi… müzik dinleyip kızı hayal ediyorum ve bunun aslında bana yakışmadığının farkındayım.

Mahmut Abi
Admin

Kızın ilgisi 0 mıdır gerçekten? Hahahahaha … Hayır sıfır değil tabii ki küçük de olsa bir şansın var. Ciddiyim. Kızı unutup duygusal enerjini daha faydalı şekillerde harcayacağına o küçücük şansa tutun. Belki aylar, belki yıllarca acı çekersin ama bakarsın sonunda “kazanan” sen olabilirsin.

YORGUN
Guest
YORGUN

:)) eğer uslu olursam şirinleri görebilirim anladım

Park
Guest
Park

Abi gecen kızla beraber bir gece geçirdik her şey güzel ama sdd yi biraz abartınca ki kız ilk defa biriyle böyle şeyler yapıyor. Daha once opusmemis bile. Bende kalktım içeride uyumak istedim ben öyle yapınca çok üstüme geldi, kendini kotu hissettiğini onunla sadece seks icin birlikte oldugumu dusundugunu falan soyledi biraz yalvardı, agladi falan. bende biraz kırdım kızı ağzıma gelen gitti açıkçası ben öyle davranınca daha çok üzüldü. Sonra beni yatağa götürdü tekrar bu seferde benim asker randıman alamadığı için işi bitiremedim kız ağzıyla 1 saat falan benim askerle uğraştı neyse sonra ben uyudum fakat kız hiç uyuyamamış sabaha kadar… Read more »

AlphaGun
Guest
AlphaGun

Bence eski düşüncelerine geri dönme. Ne de olsa o eski düşüncelerin sikişemeyince kızın ağzına sıçman gerektiğini sana empoze etmişti.

Çerçeveyi zaten o gece kaybetmiştin. Hiçbir şey olmamış gibi kızla eğlenceli konuş. 1 hafta sonra da bolluk zihniyetiyle yaklaş.

Freddie Mercury
Guest
Freddie Mercury

Hiç öpüşmemiş, bir şey yaşamamış birisinden bahsediyorsun. Hayatının ilerki aşamalarında senden gördüğü tavırlar, ve o gece yaşananların izi olacak. Çok büyük bir sorumluluk, bil istedim.

Ertuğrul
Guest
Ertuğrul

Daha önce kimseyle öpüşmemiş bile olan kız, ağzıyla 1 saat boyunca senin askeri uyandırmaya çalıştı öyle mi? 😁😁

Aquaman
Guest
Aquaman

Bende bazı zamanlar duygusal boşluklara düşüyorum. Bu normal mi sizlerde oluyor mu merak ettim

AlphaGun
Guest
AlphaGun

Her sağlıklı bireyde oluyor. KH kişiyi robotlaştırmaz. Duygusal boşluğa düştüğünde bir an önce toparlanmanı ve aklının gösterdiği yolda ilerlemeni sağlar.

Might and Magic
Guest
Might and Magic

@Mahmut Abi. son iki haftada beş escort kıza gittim, yarın da gotmeyi dusunuyorum. kizlarla muhabbet ediyrum ancak iliski istemedigim icin cok da yakinlasmiyorum. bir kizla mesajdi, telefondu bulusmaydi, yok sonra nolacakti…vs cok yorucu geliyor. cocuk da istemedigim icin evlenmek de istemiyorum. yasim 34. acaba escort kizlardan uzak durmali miyim, bana zarari illaki var ama sayfanizda anlattiklariniza gore escort kızlarin fayda olarak bana saglayacaklari nelerdir?

Mahmut Abi
Admin

Fahişe olayını abartmışsın. Aylarca seks yapmayacağına arada git ama bu abartı.

Kızlarla ilişkiye bakışında bu olayları yorucu gördüğünü düşünerek anca kendini kandırırsın. Muhtemelen bu işe girişsen yaşayacağın hüsrandan korkuyorsun bir de çoğu genç gibi bir şeyi elde etmek için gerekli oyundan, sabırdan ve iradeden yoksunsun.

Fahişenin arada gazını almak harici sana faydası olmaz. Bu sıklıkla eninde sonunda sağlam hastalık kaparsın. Sonra bir aile falan istersen de hatunlarla zerre pratiğin olmadığından beceremezsin.

Might and Magic
Guest
Might and Magic

Aylarca yapmadım, geri adım attım. Sonra baktım olmuyor, aklımda kalacağına anılarımda kalsın diyerek, bi anlık gazla gittim. Sonrası da peş peşe geldi.

Hüsran olayında haklısın Mahmut abi. İlk yaklaşımı atmak hâla zor oluyor hüsran korkusundan. İlk adımdan sonraki yaşanan diğer bir hüsrana da alıştım, artık kızın tavırlarından bana ilgisinin olmadığını anlayıp iletişimi uzatmadığım/uzatamadığım da var, kızın ilgisini gördükten sonra “acaba bu kız için gerçekten değer mi?” hadi çıktık diyelim “ya sonra?” diye düşündüğümde.

Fahişeye de sürekli değil, arada gazımı alması için makul sayı olarak ayda 2 kere giderim diye düşünüyorum.

Callypso
Guest
Callypso

Adres ver be kardeşim 🙂 ayda iki ama nereden buluyorsun.

Akagami
Guest
Akagami

Selam abi, konudan bağımsız olarak yazıyorum.
Robert Greene’in The art of seduction kitabı ile ilgili fikrin nedir?
Baştan çıkarıcı 9 arketip ve stratejileri ile ilgili detaylar sence tatmin edici ve gerçeklerle bağdaşık bir yapıda mı?
Kitabı okuduysan bu konu ile ilgili bir inceleme yazısı yazmanı çok isterim.