Piçin sırrı

Yorumlarda sıkça sorulan bir soru var : “Bir arkadaşım var ve çok yakışıklı / iyi / kariyer sahibi ama beğendiği kız buna hayır dedi ve gitti çirkin / kötü / beş parasız bir adamın ağzının içine bakıyor. Ekşi’nin meşhur başlığındaki “kadınların efendi adam yerine piç tercihi” olayı. Ara ara başka başlıklarda ısıtılıyor ve hala çoğunluk olayı kavrayabilmiş değil. Kırmızı hap okumuş bile olsa.  Bir kadın için çabalamayan erkek başlığındaki şu yazılana bakın örneğin :

en doğrusunu yapan erkektir. kimse, tek başına uğruna çabalamaya değmez. kendimden örnek vereyim; çok hoşlandığım bir kız vardı. inanılmaz değer veriyor, üstüne titriyordum tabiri caizse. ne zaman canı sıkılsa, morali bozulsa ben de üzüldüm. sevindiğinde mutlu oldum. ne zaman konuşmaya ihtiyacı olsa yanında oldum hep, dinledim. yeri geldi birazcık daha beraber kalmak için vaktimden sırf onun için ödün verdim. her doğum gününü hatırladım başka kimse umursamazken. ben hasta oldum dedi çıktım bir dünya yol tepip görmeye gittim elimde en sevdiği tatlıyla. onun için şarkılar mı söylemedim? hediyeler mi almadım? yüzünü güldürmek için şakalar, espriler mi yapmadım? o bulamamaktan şikayet ettiğiniz “iyi adam” benim hanımlar. karşılığında ne kazandım biliyor musunuz? hiçbir şey! o kız senede bir defa doğum gününü bile hatırlayıp kutlamayan, bir allah’ın günü kendisini arayıp sormayan, anlattığı hiçbir şeyle ilgilenmeyen, onu mutlu edecek tek bir şey yapmamış, üstüne üstlük sevgilisi olan bir çocuğun gözünün içine bakıyor.

Şimdi asıl konuya girmeden şunu da belirtmekte yarar var. Utanmadan kendisini iyi adam olarak tanımlıyor. Sen iyi bir adam değilsin arkadaş. Kızın donunun içine girmek için uydu olmuş sinsi sinsi iyi çocuğu oynayan birisin. Güya sen iyisin ama niyeti açık ve erkekçe oynayan adam kötü. Kapıyı çalacak cesaretin yok bacadan girmeye çalışıyor beceremeyince içeri girmek çok çaba istiyor değmez diyorsun.Kapıyı çalsana. Evet biliyoruz kapıyı çalsan belki açmayacak ama en azından kapısı açılmayacak eve bacadan gireyim diye aylarca uğraşmayacaksın. Aylarca uğraştıjtan sonra cayır cayır yanan şömine ateşine düşüp götün alevler içinde aynı bacadan ağlaya ağlaya kaçıp gitmeyeceksin.

Oynadığı iki yüzlü, yalancı ve sinsi oyunu sardığı paketlere bak :

düşünsene senin tüm sevgin, çaban ve yaptığın onca güzel şey …

Yersen diyeceğim de yiyen çok.

Peki bu çocuk neden böyle? Ya da daha doğrusu piçin sırrı ne? Bu çocuk o özel kadının peşinde koşa koşa yorulup havasını alırken piç neden elini sallamadan hatunu kapıyor?

Bunun tembel cevabı, hatunlar kötü, kötülükten anlıyor, sikecen sevmeyecen, vs … gibi herkesin gevelediği ama nedense çok değerliymiş gibi pazarlanan siyah hap safsataları.

Oysa burada olan şeyin çok basit bir açıklaması var. Kızın yanıbaşında duran yakışıklı çocuğun görünmez, çirkin piçin görünür olmasının nedeni basit. Piçin sırrı basit :

Piç ya da değil erkek adam, Erkek, damarlarında testosteron dolaşan ve bu testosterondan korkmayan adamdır.

O adamı çekici yapan piçliği değil, erkek olmaktan ve erkek gibi davranmaktan korkmaması. Erkek olarak istediğini görmesi, onu almak için direkt yürümesi, alsa da almasa da bu hareketleri yüzünden kimseden özür dilememesidir. Ne kendisine ne de başkalarına bir sebep bulmak zorunda olmamasıdır. Damarlarında yeterince testosteron dolaşan ve bu testosteronun etkisi ile ortaya çıkan hareketlerini bastırmayan adam analiz etmez. Oturup “kız bana burada shit test attı, o zaman bu durumda ben 50% shit test savar, 25% korku oyunu ve 25% neg içerecek bir şekilde karşılık vereyim” diye düşünmez. Yanlış anlamayın shit testi de savar, negi de korku oyununu da atar ama bunlar maskülenitesini bastırmayan erkeğin doğal hareketleridir.

Yukarıdaki her genç kızın rüyası iyi çocuk elemana bakalım. Ne istediği belli. Ama kadın gibi olmasa da erkek gibi de davranmıyor. Erkekliğini bastırıp cinsiyetsiz biri gibi davranıyor. İlk paragrafta yazdıklarını ben size 6 kelimede özetleyeyim : kızın sarılıp uyuyabileceği oyuncak ayı idim. Tamam oyuncak ayı olarak bir işlevin var ama oyuncak ayının pipisi yok ki! Senin bir kişiliğin ya da omurgan bile yok. Kadın ne arzular ise ona göre şekle giren bir oyun hamuru olmuşsun.

İyi çocuklar bir kadını, suda boğulmak üzere olan birinin can simidini sevdiği gibi severler. Doğanın derin ve geniş okyanusunda yüzmesini bilmediklerinden hatuna can simidi gibi yapışırlar.

Bu çocuğa damarlarındaki testosteron ne diyor? Fedakarlık ve mükemmel bir ilişki adına onunla üzül, onunla sevin, onu mutlu et mi diyor? HAYIR. Piçin damarlarındaki testosteron piçe ne diyorsa bu iyi çocuğa da onu diyor : “benim ihtiyaçlarım var ve bunları karşıla”. İyi çocuk ile piçin farkı birinin bundan utanması ve bu kaka istekleri fedakarlık / iyilik / aşk gibi süslü truva atlarına sarıp kaleden içeriye sokmaya çalışması. Annen ve annenin altın günü tayfası, sana 5 yaşından beridir erkek olmanın kaka bir şey olduğunu öğreten toplum seninle gurur duyuyor iyi adam.

Yukarıdaki iyi çocuk piç gibi davranabilmeyi istemiyor mu? Kendini merkeze koymayı, umursamamayı, aşırı çaba harcamamayı? İstiyor tabii, ama bu isteklerini gerçekleştirmek için adım atmaya cesareti yok.

Piç neden bencil görünür? Ya da güya kötüdür? Çünkü kendi maskülenitesinin isteklerine kulağını tıkamaz, ona yakındır ve onun isteklerini kaka şeyler olarak görüp bastırmaz. Hayatı boyunca kadın için kendi isteklerini bastırmaya ve fedakarlığa programlanmış “iyi” çocuk için bu kötülüktür. Oysa “Ağlama Melis” kız arkadaşlarına ve pipili kız arkadaşı iyi çocuğa ne kadar ağlasa da piç kadına aradığı masküleniteyi sunmaktadır. Burada arzunun kaynağı maskülenitedir, testosteronun özür dilemeden dışa vurumudur. Götlük yapmak değildir.

Arzu tercihe bağlı değildir

Bakın gidin götün teki olun demiyorum. Tam tersi, olay götlükte değil diyorum. Bugün öyle bir duruma geldik ki, hem maskülen hem de iyi adamların sayısı azaldı. Çoğu erkek iyi ama ya damarlarında yeterince testosteron dolaşmıyor ya da dolaşan testosteronun yarattığı dürtülere göre hareket etmekten ödleri kopuyor. Bir kısım erkek de diğer radikal uçta : aşırı maskülen ama götün teki. Kızların masküleniteye duydukları arzu tercih meselesi değil maalesef. Güçlü bir doğal dürtü. Ortamda yeterince  “iyi” ve maskülen erkek olmayınca o arzu az sayıda piçe yöneliyor.

Erkek olarak bunu anlamanız zor ama şu şekilde kafanızda canlanabilir. İyi kızların hemen hepsinin 150 kilo, ince ve çekici kızların ise çoğunlukla götün teki olduğunu düşünün. Sizin içinizdeki arzu sizin için saçını süpürge eden 150 kilo hatuna mı şiddetli istek duyardı, yoksa evlat olsa çekilmez ama taş gibi hatuna mı?

Sizin damarlarınızda yeterince testosteron yoksa, olanını da bastırmaya programlı iseniz, yani doğanın yaratabileceği güçlü arzuya hedef olacak ilkel özellikleriniz yok ise, kadınlar için çabalayıp durur, sonunda da genellikle hüsrana uğrarsınız. Bu yüzden önce gyme gidin (ne kadar kas o kadar testosteron, ne kadar testosteron o kadar kas döngüsü), bir hedef yoluna baş koyun, disiplinli olun (küçük başarılar ard arda testosteron artışı sağlar ve küçük başarılar için disipline ve bir hedefe ihtiyacınız var), vs. diyoruz. Bu yüzden erkek olmaktan utanmayın, mavi hap masallarından (erkekliğinizi bastıracak veya ihmal ettirecek pembe masallar topluluğu) uyanın diyoruz. Bunları bir arada yapın diyoruz. Damarlarınızda yeterince testosteron yoksa istediğiniz kadar olmayan testosteronu bastırmayın doğal bir arzu mıknatısı olamazsınız. Ya da isterseniz testosteron osuracak kadar testosterona bulanın eğer bunu masallar uğruna bastırıyorsanız arzu mıknatısı olamazsınız. Hem testosteron olacak hem de onu bastırmayacak bir zihniyet yapısı. Bunu başarırsanız be PUA teknikleri ezberlemeniz gerekir ne de bir kadın için aşırı çaba göstermeniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

155
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
36 Comment threads
119 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
60 Comment authors
Beta bile olamayan adamyeniTRPAbihsJack Sparrow Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Mintrio
Guest

Üstad durum şu ki ben daha bu siteyle tanışmadan önce bile tabak çeviriyormuşum. SOn bu yıl sadece 19 yaşındayım oneitis yaptım bi kızı ve benden düşük seviyeli birine ama muhtemelen o alfa gibi davrandı bende beta yani suç bende. Ama durum şu üstad şimdi kız ayrıldı ve tekrar karşılaştık ee tabi ben biraz beta gibi davrandım ama sonra yani sonuç kısmında alfa olduğumu gene ucundan göstermiştim ve Nextlemiştim siteye göre konuşuyorum. Şimdi tekrar karşılaştık ve ona bu sefer beta gibi davranmassam kız bende bi değişiklik olduğunu anlarmı yoksa kız teşhisi 1 kere mi koyar? Yanılmazmı hani bu adam betaydı aa… Read more »

Sterk
Guest
Sterk

İlginç bir şekilde bir çok kişi kendi durumunun özel olduğunu düşünüyor…
Arkadaşlar 33 yaşında ve yaklaşık 6 uzun süreli ilişkiden ( 2 si evlilikten döndü) sonra bu sitedeki hemen hemen her yazıya kalıbımı basarım, gerçekler acıdır ve acıtır maalesef ama bundan ders alınırsa dönüştürür de…
Bu site insana bildiğiniz psikanaliz yapıyor yani daha doğrusu kendi kendinin terapisti yapıyor sizi taa annenizle olan ilk ilişkinize kadar götürüp sorgulatıyor.
Bazı yazılar bana kalırsa biraz da olsa psikolojik bilgi ve alt yapı istiyor…
Önce bilgi sonra bolca aksiyon gerek…
Eyvallah

Recoba
Guest
Recoba

Ağa sevindim geldiğine..isteyen ona katılır sadece sözü Nejat İşler’in bir kadın programciya söylediği sözün tıpatıp aynisi ..kadın programcı ısrarla kadınlar sizde ne bulur diyo o da bilmem diyo..ben sadece severim,ugrasmam bile diyo..isteyen katılır diyo

Khislove
Guest
Khislove

Mahmut abi testeron tiplede alakalimidir yani yakışıklı birinin testesteronu yüksek midir

Cango
Guest
Cango

Tabii tabii tiple alakalıdır. Kıvaç Tatlıtuğ’un testosteronu 3 milyar varil hacme sahip. İnşaat amelesinin testosteronu ise bir sürahiyi anca doldurur.

Yani yetersizliklerinize kılıf uydurmak için neyi soracağınızı, nasıl saçmalayacağınızı iyice şaşırdınız lan.

Kesin tipsiz olduğunu düşünen birisin ve ondan testosteron oranım düşük diyen birisin. Ya da muazzam(!) bir tipin var ama testosteronum neden düşük diyorsun. Yazık ya. Bunu da gördük nihayetinde.

BenLark
Guest
BenLark

Eşcinsel olup da süper yakışıklı çok erkek var bu işin hormonla alakası yok

Testesteron genel anlamda kişide mental bir farklılık yaratıyor

Fiziksel olarak da güçlü vs

Ronaldo, Mike Tyson,Jocko,Joe Rogan gibi adamlar high level testo insanları mesela

Çok mu yakışıklılar

Hayır

BenLark
Guest
BenLark

Yakışıklı olmanın vermiş olduğu özgüven fake it till u make it ile
Fake testo etkisi yaratabilir

Asıl güç yürekten gelir yani testo etkisi var

Alihan
Guest
Alihan

Ben bu yazıya özellikle 16-24 yaş grubu için katılmıyorum. Buradan genç arkadaşlarıma sesleniyorum. Bu yaş aralığında Tip her şeydir. Eğer ağzınızda burnunuzda yüzünüzde asimetri vs. varsa zaman kaybetmeden estetik ameliyatı olun. İmkanınız da yoksa spora gidin açığı kapatır. Görünüş bir bütündür. Şimdi buna “beta kafa yapısı” diyen çıkacaktır ama bu gerçekleri değiştirmez. Geçenlerde”awkwardly picking up girls” isimli bir video izlemiştim. Adam burada yazan ne varsa tam tersini yaptı ama yine de videodaki kızların yarısının numarasını almayı başardı. Ha bunları yapsa bence kalan yarısını alırdı o ayrı mesele. Burada tipin ve görünüşün önemini vurgulamak istiyorum. Adam uzun boylu beyaz ve tipinin… Read more »

Serkan
Guest
Serkan

Yaş kaç 17 falan mı

Allah'ın Aslanı
Guest
Allah'ın Aslanı

Aga burada zaten tip önemsizdir diyen yok ki, tinder’de, instagram’da reelde farketmez, yakisikliysan sans büyük oranda artiyor, bunun muhabbeti burada cok döndü, bunu reddeden yok ama tip herseydir demek sacmalik. Ayrica Hintli olan %20’nin numarasini almayi basardi diyorsun, sitenin vaadettigi basari orani da zaten bu %10 ila %20 arasi, düsük bir oran mi bu?

Bir de yazida bahsedilen yakisikli olup görünmez olan kisiler iki kelimeyi bir araya getiremeyen, silik karakterli, düsük özgüvenli kimseler oluyor genelde. O dedigin videoyu izledim, adam yakisikli ama bunun yaninda özgüveni de yüksek, keyifli vakit gecirtebilecek birine benziyor, silik bir izlenim vermiyor.

Ben bilmem alfa beta omega
Guest
Ben bilmem alfa beta omega

Mesele şu ki numara almakla iş bitmiyor. Aslında yeni başlıyor. Tipli ama maskülen olmayan birinin aldığı numaralardan ilişki çıkarma ihtimali tipsiz ama maskülen birinin aldığı numaralardan ilişki çıkarma ihtimalinden çok daha düşük bence.

yeşilzeytin
Guest
yeşilzeytin

Looxmaxxçıların ya da bizim deyişle tipçilerin atladığı iki konu var: 1) Tipçilerin başarı ölçütü her ne şekilde olursa olsun bir kızı tavlamış olmak. Hiç ilişkileri olmadıklarından saplığı en kötü durum varsayıyorlar, oysa ki en kötü durum istemediğin bir ilişkiyi sürdürmek. 2) 2×2 risk analizi yaptığımızda yakışıklı ama mavi haplı birinin korunmasız ilişkiden tut ağır nafakalara ve çocuklu ailesinin dağılmasına kadar başına gelse atlatamayacağı tehlikelerin olasılığı artıyor. Badana döksen Yunan tanrısı heykeline dönecek arkadaşlarım oldu, düştükleri durumları anlatsam üzülürsünüz. Çirkin ama kırmızı haplı biri ise deneye yamula ömründe belki 3, belki 30 belki 300 farklı kadınla birlikte olur ama neredeyse hiçbiri… Read more »

İlk defa yazıyorum
Guest
İlk defa yazıyorum

Mahmut Abi merhaba, doğru yere yazdığımı düşünüyorum. Sorum şu diyelim ki alfa ya da maskülen artık sende ki bakış açısı neyse ‘O’ olduk. Peki sonra sonra ne olacak hani bir yerde 3 iç içe geçmiş çember vardı alfa, toplumun dibindeki pislik,3. yü hatırlayamadım. Diyelim üçünün de kesişimini aldım en olması gereken kişi oldum kendim için peki sonra. Diyelim ki ben sallıyorum 10 üzerinden 5 puanlık bir alfayım ama 10 üzerinden 7 puanlık bir alfa kaparsa bizim kızı yani her zaman bizden daha alfa ya da bu yazıdaki gibi bizden daha piç daha toplumun dibindeki bir pislik olacaktır o kızı nasıl… Read more »

DOKTOR
Guest
DOKTOR

merhaba,siteyi yaklaşık 1 yıldır takip ediyorum.Çoğu yazıyı okudum, bunların %80 ine katılmam mümkün değil yani hayat görüşümle tamamen zıt. Ancak diğer yazılarda benim için mükemmel tespitler vardı bunu saklayamam.Bu nedenle fikir almak istediğim bir mesele var. Ben 1 aylık evliyim ve eşim dırdıra başladı.Evlilik sürecinden şimdiye kadar ciddi hiçbir sorunumuz olmadı.Ama şimdi bana diyorki; ben onun içinde bulunduğu duygusal atmosferi hissedemiyormuşum, hissetsem de hiç umursamıyormuşum.Durgun olduğunda sadece ”iyi misin” diye sorup başka birşey sormuyormuşum.Bazen bana ulaşamıyormuş kendimi tamamen kapatıyormuşum ve bazı şeyleri içimde yaşayıp ona anlatmıyormuşum.Özetle bu kadar. Bu mevzuda görüş ve yardımlarınızı bekliyorum.

Sivasli
Guest
Sivasli

Doktor kardeşim sitenin yüzde 80nine katılmıyor olabilirsin ama evlilikten 3 veya 6 ay sonra durum değisir

Ben bilmem alfa beta omega
Guest
Ben bilmem alfa beta omega

%80’den kasıt sanırım evlilik dışı cinsel yakınlaşma içeren kısımlar. Böyle bir oran vermek mümkün olmasa da benim için de geçerli bu durum. Yani daygame, skor kovalama vs benim için bir anlam ifade etmiyor. Daha çok uzun süreli ilişki ve disiplin konularına odaklanıyorum. Ama yinede davranış kalıbı olarak alınacak çok şey var. Çünkü dini hassasiyeti olsun olmasın kadınlar da erkekler de kendi içlerinde aynı kodlara (aynı fabrika ayarları da diyebiliriz) sahipler. Mesela hipergaminin hiç şaşacağını sanmıyorum. Ama iradeli olan bunu iyi kontrol eder diğeri edemez orası ayrı. Doktor kardeşim evliliğin şu an ne durumda bilmiyorum ama sana tavsiyem kesinlikle geri adım… Read more »

Potansiyel
Guest
Potansiyel

Yazı için teşekkürler.

mars
Guest
mars

mahmut abi belli bir süredir seni takip etmekteyim. sana bir akıl danışmak istiyorum. 4 senelik ilişkim biteli 1 ay oldu. sikindirik bir sebeple karşı taraf bitirdi. Bu ilişki esnasında (bloğu okudukça fark ettim ki) çok fazla yanlış yapıp çizgiden çıkmışım. gözümden sakındığım bir bireydi lakin ayrılık beni hemen hemen hiç etkilemedi diyebilirim. Bu saatten sonra da etkileyeceğini düşünmüyorum. çevirdiğim tabaklardan biriyle ( o zamanlar bu tabiri bilmiyordum lakin 2-3 hafta öğrendim ki bu hareketimin adı tabak çevirmeymiş) ilişki bitince birlikte oldum. yani geri dönüş gibi bir kapı kovalamamakta büyük harflerle boşluk bırakarak NEXT i yapıştırmış durumdayım. bir kaç hatuna kahve… Read more »

fg816
Guest
fg816

Piç yerine “Maskülen, atak, girişken, özgüvenli” vs bir tabir kullanılmalı. Piç kelimesinin anlamı belli. Piç kelimesi sanki işin sırrı ahlaksız, kötü karakterli vs. biri olmakmış kadınları etkilemek için kabadayı, hödük, saldırgan biri olmak gerekiyormuş intibası uyandırıyor ama olay o değil.

BenLark
Guest
BenLark

Piç olmak Antisosyal olmak başarıyı elde etmende fayda sağlayabilir ama o başarıyı sürdürmede kesinlikle işe yaramaz Ahlakı ve toplumu karşısına alan yıkılmaya mahkumdur Maskülen,iddalı,çalışkan,uyumlu,sosyal kuralların farkında ve insanlar uzun süreli ve sağlıklı başarı sürdürebilir Fiziksel yada herhangi bir zorbalıkla yapılan şeyler büyük bir yıkımı beraberinde getirir “meseleye kültürel bir seviyeden bakıcak olursak, moğollar ve vikingler gibi topluluklar diğer toplulukları domine ettiler ve kendi zamanlarının alfaları oldular, ama onların adaptasyon yetenekleri yoktu ve tarih sahnesinden silindiler. abd’nin kurucu babaları gibi prestijli insanlar bugune dek süregelen mirası yarattılar.” Piç barzo erkeğin elde edebileceği ilişki ile Zeki prestijli başarılı birinin edeceği ilişki kalitesi… Read more »

BenLark
Guest
BenLark

The ability to deal with people is as purchasable a commodity as sugar or coffee and I will pay more for that ability than for any other under the sun.

-John D. Rockefeller

HBTD
Guest
HBTD

Mahmut abi benim de bi hikayem var oneitis diyelim biz buna en iyisi okursan ve yorumlarsan sevinirim biraz uzun olursa da affola. Şimdi abim benim tipim herzaman iyidir meslek lisesinde okuyordum yaşım 20 bu arada son sene Özel okula geçtim oradaki okulun en güzel kızıyla sevgili oldum kız kafa,güzellik olarak çok iyi geliyordu bana aşmıştı bazı şeyleri daha sonrasında uzun bi ilişkimiz oldu ve ayrıldık ortak karar kesinlikle bende bıkmıştım oda.. Daha sonra boşluğa düştüm bi an böyle özlediğimi hissettim ve başka birini aramaya koyuldum 2 -3 sevgili buldum bilmem ne felan sonra bi kız gördüm normalde asla böyle bi… Read more »

Melik
Guest
Melik

Mahmut abi inanılmaz bişey ya 😀 19 yaşında kırmızı hapla tanıştığım için çok şanslıyım tesadüfen de olsa… Baya deneyimim oldu 19 yaşıma kadar bundan sonra 2 kat deneyimle bu sefer herşeyin farkında olarak ilişkilere başlayacağım yada yürüyeceğim… Abi bir konuya değineceğim Damla Can diye bir kız var işte Survivor da idi felan güzel kız hoş kız ve bu kız sürekli kadınların gücü gücü diyordu neyse Atakan ışıktutan diye bir arkadaşımız daha vardı oda bu sene katılmış galiba çocuk 1 90 manken bildiğin neyse Survivor yarışması ciddi psikoloji gerektiren bir yer ve çocuk orda resmen duygusala bağladı ve duygusal çöküntü yaşadı… Read more »

Sdd
Guest
Sdd

Ya da isterseniz testosteron osuracak kadar testosterona bulanın eğer bunu masallar uğruna bastırıyorsanız arzu mıknatısı olamazsınız.

Bir erkeği erkek yapan testosteronu değil beynidir. Kasları ne kadar gelişmiş, semeni ne kadar verimli olursa olsun, bir erkeğin davranışları üreme başarısına güçlü bir biçimde uyarlanmamışsa kasları ve testisleri heba olur gider

– Joe herbet.

müşkülpesentbey
Guest
müşkülpesentbey

Merhaba, Sitenizle ilk bu yazıyla tanıştım. Bu da oneitis yaptığım bir kızla olan ilişkimde nerede hata yaptığımı anlamak için yaptığım google araması vasıtasıyla oldu. Neredeyse iki haftadır sitenizdeki yazıları ve aynı zamanda yabancı kaynakları okuyorum. Aslında iyi başlayan ilişkimde sonrasında çok fena sıçıp batırdığımı, kızla hedeflediğim üzere seks yapabilecekken betalaşıp kızı kendimden nasıl soğuttuğumu anladım. Bu süreçte yazıları okurken notlar aldım, spora tekrar başladım ve vapurda gördüğüm bir kızla konuştum. Ondan bir şey çıkmadı ama en azından başlangıç yapmış oldum. Açıkçası, daha önce game, mystery method vb kitaplar okumuştum. Oyundan teorik olarak haberdardım. Hatta trp handbook u okurken “bunlar da… Read more »

Genzo
Guest
Genzo

Tam bir yıkık mantığı. O adamı kiskanmak yerine tebrik etmeyi ogren bence. Umarım bu yazılar sayesinde gelişme olmuştur sende.

Hope
Guest
Hope

Abi selam anlayamadığım bir şey var.Benim bir arkadaşım var çok işte çalışmış şuan okul okumayan birisi yakın da bir arkadaşım yani ciğerini bilirim denilen cinsten.Çocukta bir aşağılık kompleksi,yapay narsistlik vs. ne sayarsan say kızlara dişi demeler,sokakta millete yol vermiyorum çok maskülenim falan diyor, buluşmalarda saldıray gibi direkt atakta olduğundan 20 kadar tokat yedi, kız arkadaşım benimle tartışamaz benim statümde değil muhabbeti,ayrıldığı kızın arkasından kaşara şunu yaptım bunu yaptım diye ego besleyip kendini rahatlatması,kız arkadaşına bok gibi davranması tokat falan atması(bir kez denk geldim) ,kız çocuğum olursa aldırtırım ben besleyeceğim başka sikecek muhabbeti gibi salakça muhabbetleri var.Ben böyle değilim üni okuyorum… Read more »