Saha Raporu – Bazen Tabak Seni Bulur

Merhaba arkadaşlar, neredeyse 1 senedir yazı yazamamıştım. Belki de sitedeki çoğu kişi beni unutmuştur, doktora vs. işleriyle uğraşırken bir türlü fırsat bulup yazamadım, dolayısıyla yazacak konu da birikti. Buradan ayrıca o doktora denen illeti akademik literatüre sokan kimse onun taa amk. Saçım beyazladı genç yaşta. Sırf kırmızı hapın sürekli kendini geliştir felsefesi hatırına devam ediyorum. Yoksa ben de bilirim maaşımı alıp kahvede okeye dönerken”Tayyip gitse kim gelecek yeğenim, Kılışdarda liderlik vasfı mı var?” demeyi.

Neyse şahsi dertlerimle sizi sıkmak istemem. Malum hem doktora yapıp hem de adı büyükşehir ama potansiyeli ufak şehirde yaşayınca tabak bulmak zorlaşıyor. Benim dertten muzdarip bir arkadaştan bahsedilen ve başlığıyla güldürürken içeriğiyle düşündüren şu yazıyı görünce aklıma bir soru geldi.

Mahmut bana kız bul lan Allahsız

Hep biz mi tabak bulmak zorundayız? Bazen tabak bizi bulamaz mı? Eğer fırsattan istifade gözümüz açık olursak evet.

Ara sıra sıkılınca vize sorunum olmadığı için 3-4 günlüğüne Avrupa’da bir yere kaçarım. Geçenlerde yine kaçtığım yerden dönerken havaalanında müzik dinleyerek uçuş saatimi bekliyordum. Önce üç saat İstanbul, sonra Ankara, oradan da yaşadığım şehre gidecektim, aktarma süresiyle birlikte neredeyse 12 saatlik bir yolculuk beni bekliyordu. Dolayısıyla bezgindim ve ışınlanmayı hala bulamayan bilim adamlarına içimden sövmekle meşguldüm.

Bunları niye anlatıyorum? Böyle olumsuz bir kafa yapısıyla kalabalık yerlerde bulunmayın diye. Zira o vücut dilinize ve belki de size yürüme davetiyesi atacak hatuna yansıyacak. Her zaman hayattan zevk alıyor gibi görünmekte ve davranmakta fayda var, içimiz sıkılsa bile. Unutma, her yer senin için bir tabak sahası. Tabağın nerede geleceği belli olmaz.

Velhasıl kelam, bu duygularla kulağımda kulaklık müzik dinlerken bekleme salonunda hemen sağ tarafımdaki koltukta oturan hatunun beni kestiğini farkettim. Uzun boylu değilim, Aralık ayında zatürre olma pahasına extra small tişört giymemi sağlayacak kaslarım da yok. Bugüne kadar ekmeği tipten değil genelde oyundan yemişiz. Dolayısıyla bu hatunun bana bakması için bir sebebi olmalıydı ve bu sebep ne olursa olsun o anda hiç aklımda olmayan tabak ihtimalini gündeme getirecek, bana yürüme yolu açacaktı.

Hemen o tarafa doğru dönüp hatuna Bağcılar’da kavga çıkarmaya çalışır gibi “Hayırdır birader?” bakışı attım. Yüzü pek güzel olmasa da vücudu gayet sağlam bir hatundu. Anında da deminden beri bana baktığını onaylayacak o soru geldi: “Telefonunuzu kullanabilir miyim?”

Şimdi sahneyi burada durduralım Uğurcum. Normalde tanımadığı kıza iyilik yapmanın meriçliğe giden yolun en temel taşlarından biri olduğunu bilen bir adamım. Geçmişteki acı tecrübelerimle sabit. Yalnız geçmişten bir farkı var bugünün, artık oyunu biliyorum ve bu iyiliği meriçlik yapmadan fırsata çevirebilirim.

Oynatalım Uğurcum.

Hemen suratıma az önceki hayırdır birader bakışından daha sert bir ifade takınıp “Hayır kullanamazsın” dedim. Üç saniyelik düello öncesi kovboy filmi sessizliği, kızın suratında “yuh ayı” bakışı. Ardından hemen gülümsedim ve tabii ki diyerek telefonu uzattım. Kız da doğal olarak az önceki gergin ve ters cevabın aslında güldürmek için söylendiğini anlayıp birden gülümsedi ve bazen bize dünyanın en zor işiymiş gibi gelen tanışma faslını iki kelimeyle pozitife çevirmiştim.

Bundan sonra top kızdaydı. Neden mi? Normalde erkekler olarak hele de kırmızı hap pratiği başlarında kızı ürkütmeden veya sıkmadan konuşma görevinin bizde olduğunu düşünüyoruz. Lakin bu sefer kız benden bir iyilik istemişti ve dolayısıyla da aradaki bağı kurmak, sohbeti ilerletmek onun göreviydi. Bu derdi de tanışma faslı gibi kıza yüklemiştim.

Oradan sonra güzel bir sohbet başladı. Geldiği yerde plaja gitmiş, çantası çalınmış, telefon, pasaport vs. hepsi gitmiş. Hatta Türkiye’ye dönebilmek için konsolosluğa gidip pasaport yerine geçecek bir belge almış. Allah’tan parası cebindeymiş de havaalanına gelebilmiş. O yüzden evini aramak için benim telefona ihtiyaç duymuş falan filan.

15-20 dk süren bu sohbetin ardından karşılıklı gezi deneyimlerimizi paylaşıp uçağa bindik. Benim o anki en büyük derdim kızın benden uzağa oturmasıydı. Çünkü biliyorum ki kız yanımda otursa dayanamayıp sohbet edeceğim ve olay sıradan hale gelecek, kız gizemimi kaybettiğimi düşünecek. Çaktırmadan elindeki biniş kartına bakıp taa uçağın arka tarafına oturduğunu görünce rahatladım. Yerime geçerken iyi yolculuklar diledim, “Türbülans falan korkarsan beni çağır” (yalan amk esas ben altıma sıçıyorum türbülansa girince) diyerek de esprili takılmayı ihmal etmeden kızı yerine gülümsemeyle gönderdim.

Artık geriye sadece numara almak kalmıştı. Uçaktan inerken doğrudan yanına gitmek onu aşırı derecede ve çok erken benimsediğimi gösterecek, dolayısıyla haneme eksi puan olarak yazılacaktı. Dolayısıyla yanına gitmeden pasaport kuyruğunda “tesadüfen” karşılaşmalıydım.

Düşündüğüm gibi de oldu. Havaalanındaki pasaport yerlerini bilirsiniz, tek sıraya kolayca girilsin diye sarmal şeklinde yapılmıştır. Oraya girdiğimizde ben öndeydim, kız da hemen yan tarafımdaki dönemeçte benim gibi ilerlemek için bekliyordu. Bu esnada yine olduğu tarafa doğru bir bakış daha attım.

Tekrar durduralım Uğurcum. Bu bakışı atmamın sebebi, kıza muhtaç görünmeden tekrar yaklaşmak için yeşil ışık almak. Eğer gülümserse çantasını kaybetmesi üzerinden takılacaktım yine.

Oynatalım tekrardan. Kız gülümsedi, ben de sırada tam benim hizama gelip yaklaştığı anda “iyi bari pasaport kuyruğuna kadar kaybolmadan gelmişsin” deyip yine takıldım. Kız yine güldü, bu sefer “senin de diline düştük yani” diyerek. Daha 3 saat önce tanıdığı adamla konuşurken biraz fazla samimi değil mi sizce?

Pasaport işi bitti. Çıkarken valizim de yanımda olduğu için artık hızlıca iç hatlara geçeceğimden numara isteme faslına gelmiştik. Zaten kızın vücut dili de veda etmeye hazırlandığının göstergesiydi. Tanışırken bana çok yardımcı olsa da burada devreye girip numarayı alarak kapanışı yapmak benim görevimdi.

Kıza “Numaranı verir misin?” diye sordum. İki üç saniye kızların tanımadığı adama numara verirse hakkımda ne düşünür endişesinden kaynaklanan o “ne münasebet” bakışına şahit oldum. Bakışma devam ederken acilen bir hamle yapmam lazımdı, ve bu hamle tabii ki daha önceki iki seferde olduğu gibi çantasını kaybetmesi üzerinden yürüyecekti. Hemen gülümseyip “Numarayı kendim için istemiyorum ya, İstanbul’da kaybolursun falan yardıma koşarım yine” diye iğneledim. Burada önemli olan kıza “ya valla ben sapık değilim iyi çocuğum” hissiyatı vermeden tanımadığı adama numara verme endişesini rahatlatacak bir şeyler söylemekti. Ufak takılmalar da çoğu durumda olduğu gibi burada da işe yarıyor.

Tabii o arada unuttuğum bir şey vardı. Kız telefonu kaptırdığı için sim kart da orada gitmişti ve yeni numara almayı düşünüyordu. Bu yüzden instagram hesabıyla yetindik. Açıkçası çok da önemli değil benim için, elimde bir iletişim kanalı olması yeterli. Cevap verecekse her türlü verir.

Şu anda tek sorun İstanbul’da olmamam. İnstagram alma ile buluşma arasındaki boşluğun çok kısa olması gibi fazla olması da olumsuz bir durum, ancak elimde olan bir şey yok. Gittiğimde bir yerlere çağırıp gidişata bakacağım.

Fakat şu kesin ki kızdan iş çıksın ve çıkmasın, her yerde her an yeni tabaklar sizi bulabilir. Yeter ki hazırlıklı olun, mizahı cebinizden eksik etmeyin.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Çevirmen Hoca

Sitenin anti-feminist ve gözlemci abisi, kardeşi.

123
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
25 Comment threads
98 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
35 Comment authors
Genzoİstekli GençRoderoheroticfaustus md Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Murtaza
Guest
Murtaza

Tanımadığı insalara selam veren memleketin kadını bizim ülkeye gelince dram yaşıyor o yüzden. Selam verdim orospu sandılar diye.

Eray
Guest
Eray

Benim kafama takılan bir konu var redpill ile ilgili

Kadınlar hipergamik diyoruz tamam güzel. Erkeklerin betası olanlar var diyoruz onetis vs peki bu cuckold tarzı ilişkinin artmasına neden olmaz mı?

Mahmut Abi
Admin

Olur.

KKEG
Guest
KKEG

Espri var, güleryüz var, takılma var ama iş eninde sonunda kızın kestirip atması ya da ezici çoğunlukla arkadaşız repliği ile bitiyor. Saatlerce konuşup, sohbet edip, numarasını aldığım kız bile WhatsApp uygulamasından attığım ilk mesaja bir daha konuşmayalım diyor. Şaka yollu takılıyorum ciddiyim demişti üstüne daha da bir şey yazmadım. Bu vakada kız beni bir engelleyip bir engeli kaldırıyor o da kızın peşimden koşar mı denemesi attığını düşündürmüştü. Şu an 2 tabağım var biri mantara bağlamaya ve hayatıma karışabileceğini düşünmeye başladı onu biraz sessize almaya başladım. Diğer tabak ise uzakta ve bu şekilde kimsenin ne eline ne de beline dokunabiliyorum. Kadınlar… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Saatlerce konuşup, sohbet edip deyip sonra neden böyle oluyor diye bir de merak mı ediyorsun? Saatlerce kendi zamanını arkadaşça muhabbetlere ayırırsan yorarlar tabii. Senin suçun.

KKEG
Guest
KKEG

Saatlerce konuşuyorum dediğimi bir açayım. Kız ile buluşmada her şey güzel, numarasını da alıyorum orada da engel yok ama telefon üzerinden konuşmaya çalışınca kızdan veto yiyorum. İlk buluşma tanışma faslı gibi geçti numaralar alındı ve ayrıldık. Telefonda konuşmaya çok vakit ayıran birisi değilim hatta görüldü attım diye içerleyenler bile olmuştur. Bu işin bir orta yolu var mıdır?

Mahmut Abi
Admin

Eee? Sen ilk buluşmada saatlerce lak lak yapıyor musun yapmıyor musun?

Mahmut Abi
Admin

Kızla buluşmada her şey güzel değilmiş demek ki. Kız seni orada bırakmış ama nezaketen konuşma ile ilgili konuşmanın farkını anlayamadığından saatlerce boşa laklak yapıyorsun muhtemelen. Azıcık radarları açsan bundan iş çıkmayacağını anlar buluşmayı 30 dk sonra bitirirsin. Türk erkeğinin ilişkiye giden yolun önemli köşetaşı sandığı “kaliteli” sohbet, en arzulu kızı bile 10 dakikada kurutacak sıkıcı ve boş bir beta erkek fantazisidir.

Oktsy
Guest
Oktsy

Öyle bir yazı var mı göremedim ama sizce herkesin değişimini paylaştığı bir bölüm olsa nasıl olur? Şöyle betaydım şu halleri yaşadım bu hale geldim var mı ilginç ve azim verici hikayesi olan ?

BenLark
Guest
BenLark

Müsait bir zamanda kendimle alakalı uzunca bir değişim yazısı yazmayı planlıyorum.

Ayrıca hiçbir sosyal medya hesabım yok gençler .
bu site dışında orada burada fark etmez herhangi bir yerde bu nickle ne görürseniz görün bana ait değil haberiniz olsun

Mahmut Abi maili gördün mü ?

Oktsy
Guest
Oktsy

Çok güzel olur bence herkes paylaşmalı bizim gibi daha yolun başındakiler hatta daha yola bile girememişler için 😀 enfes olur

Oktsy
Guest
Oktsy

Zira bana çok çok zor hatta imkansızmış gibi geliyor böyle bir dönüşüm. Yani hayal edemiyorum

Rodero
Guest
Rodero

Zor ama imkansiz degil. Buraya gelen cogu insan da mericlikten ziyade feminen zihniyetin etkisi altinda kalarak iyi sandigi tutumlari sonucunda yasadigi bir veya bir kac tecrubeden sonra arayis icinde geliyor. Efendi olmanin en muhim sey oldugu asilanan bir ailede yetisip bu konuda herkesin ornek gosterecegi ve sahip olmak isteyecegi, ovunecegi cocuk oldum. saglam alfa potansiyelim ( ki bunu bastirmaya calisirken hissettiklerimden oturu ve efendilik sinirinda olan yerlerde alfalik gosterdigimi belirtecek geri donusler aldigimdan soyluyorum ) oldugunu bilmeme ragmen surekli efendilik zinciri ile bu potansiyeli cok iyi zapt ettim. buraya sans eseri yolum dustu ve kirmizi hap ogretisini az cok hissettigim… Read more »

Quarion
Guest
Quarion

Selamlar Herkese, “Normalde tanımadığı kıza iyilik yapmanın meriçliğe giden yolun en temel taşlarından biri olduğunu bilen bir adamım.” Bu cümle ile ilgili olarak dün başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum. Yorumlarınızı merak ediyorum. Dün eve geldiğimde otoparka giren bariyer açılmıyordu. İnsanlar dışarıda bağırışıyorlardı. Elektrik gitmiş, insanlar arabalarını dışarı çıkaramıyorlardı. Aralarında bir de hostes olduğunu öğrendiğim biri vardı. Fena gözükmüyordu. Kız bağırıp çağırıyor, geç kaldım böyle iş mi olur ilgilenen kimse yok mu diye bağırıyordu. Ben de ilgili kişileri aramaya, elektrik neden yok onu öğrenmeye ve sakin kalıp ne yapılabilir onu çözmeye çalışıyordum. O sırada komşulardan bir geldi arabayla gene, o… Read more »

Henry
Guest
Henry

İlk kez bir rapor okurken keyif aldım. Kendi mantığını ve hareketlerini çok güzel açıklamışsın. Sonucu ne olursa olsun bı tip yazıların devamını umarım getirirsin. Teşekkürler

herotic
Guest
herotic

Bence kız numarasını istediğinde telefonu kaybettiğimi söyledim neyini soruyorsun gibi afallamış numara vermekten çekinmemiş yani. Yine iyi kotarmışsın 🙂

benzer bir telefon olayı benim de başıma gelmişti. Antalya havalimanında (rus çok oluyor harika ortam ;)) Kızın yabancı olduğu anlamıştım konuşması hafif bozuktu. Benzer açılış yapmıştım iyi gitmişti. Gerçekten de en beklemediğimiz anda bir anda tabak tıpış tıpış bize gelebiliyor

İstekli Genç
Guest
İstekli Genç

Selam abiler, hayatımda hiç tabak çevirmedim ve sayenizde çevirmeye başlayacağım. Bi tane tabak da beni buldu. HB6.5 diyebilirim. Kendisiyle aynı okuldayız, ve bira içmeye çıkmak istiyor benimle. Hayatımda hiç seks yapmadım ve sayenizde kaç haftadır 31 çekmiyorum. Kıza yükseldim yani… Kızın sevgilin olmasını kesinlikle istemiyorum, seks yapmak istiyorum. Bu yanlış mı? Ayrıca kız benle sevgili olmak isterse ve ben reddedersem, okulda dedikodumu yapar mı? seks yapıp bıraktı gibisinden? Ayrıca 5 tabağa sahip olursam yaşayacağım hisleri hayal bile edemiyorum zor günler bizi bekliyor anlaşılan..