Saha Raporu – Eşleşmeden Yatağa, 4 saat

Malum uzun süredir kayıbım. Daha önce ne yazdım ne yazmadım hatırlamak için eski yazılarıma bakarken farkettim, 2 yıl önce son yazımın sonunda bu olaydan bahsedip yazarım demişim. Ondan sonra malumunuz, kayıplara karıştım. Saha raporlarına buradan döneyim dedim.

Olay bir hafta içi günü akşam saat 7 sıralarında hatun kişi ile eşleşmemizle başladı. Hatun kişisi HB6.5’tan HB7 sayabileceğimiz ayarda. Benimle aynı yaşlarda yüzü idare eder fiziği iyi. Evde boş oturduğum bir akşamdı ve bakalım ne çıkacak diye muhabbete başladım:

Ben: “Naber kız napıyorsun?” (tinder‘da genelde basit giriş yaparım, hatunun gerçekten ilgisi yoksa yazmaz zaten)

Hatun: “İyiyim, doğum günüm bugün benim, arkadaşımla yemek yiyorum.” (arkadaşı kız)

Ben: “Doğum günün kutlu olsun kaç oldun?”

Hatun: “29” 

Ben: “Oha çok yaşlanmışsın! Ee kutlama yok mu?”

Hatun: “Şarap içiyorum şimdi, biraz çakırkeyif oldum. Sonra eve..” 

Şimbi bu noktada birşey dikkatimi çekti. Hatunun doğum günü, dışarıda yakın bir arkadaşıyla masada, çakırkeyif ve inatla mesajlarıma cevap vermeye devam ediyor. Vitesi bir tık arttırmaya karar  verdim:

Ben: “Aa olmaz ama öyle, hadi bir yerlere gidelim yemekten sonra.”

Hatun: “Yok bugün işe gittim çok yorgunum halim yok. Sen napıyorsun?” 

Ben: “Evdeyim kendime 1 kadeh içki koydum takılıyorum. Halin yoksa buraya gel, birlikte içelim.”

Hatun: “Arkadaşımlayım ama..” 

Ben: “Olsun onu da getir sen ;)”

Hatunun hiçbirşeye tam olarak hayır dememesi vitesi arttırma kararımın doğruluğuna beni yeterince ikna etti. Bir miktar naz sonrası hatun ve arkadaşı gerçekten de çıktı geldi eve.

Şimdi burada hatunun arkadaşına bir parantez açmak lazım. Bütün gecenin kaderi aslında onun ellerindeyi. Biraz aksi, ortamı bozacak bir tip çıksa bu geceden hiçbir bok olmama ihtimali çok yüksekti.

Neyse ki çok şanslı bir insanım, ben yürümeye çalıştıkça hatun utangaç ayağına uzak durmaya çalışıyor, arkadaşıysa “doğum günün bugün senin birşey olmaz keyfine bak” havasında sürekli. 1-2 saat sohbet muhabbet sonrası kızın arkadaşı sigara içmeye balkona çıktı ben de hamlemi yaptım.

Hatun: “Arkadaşım burada ona ayıp olur.” (beni yarım gönüllü durdurarak)

 Ben: “Arkadaşının birşey umursadığı yok, sen kendini kendine geriliyorsun.”

Hatun: “Yok olmaz ayıp v.s. v.s.” 

 Ben: “Arkadaşın döndüğünde soracağım, bakalım umursuyor mu” (baya alaycı ve kendinden emin bir tavırla)

Kızın arkadaşı birkaç dakika sonra geldi. Ben arkadaşına “müsadenle arkadaşına odamı göstereceğim” diyip göz kırptım, hatunun arkadaşı da “geç bile kaldın haha” dedi sadece.

Hatunu tuttum elinden, içeri götürüp bir güzel.. Öhm neyse, siz mevzuyu biliyorsunuz zaten…

Gelelim ben bunu neden anlattım:

Hatunun size yaktığı yeşil ışıkları ve verdiği sinyalleri doğru yorumlamak çok önemli. Bu kızımız yakın arkadaşı ile dışarıda olmasına rağmen mesajlaşmaya devam etti ve açıkca çakır keyif olduğunu belirtti. Buradan kızın muhtemelen biraz azmış pozisyonda olduğunu düşünüp yürüdüm ve yanıltmadı.

Kız ara ara kendini geri çekerek shit test’ler denedi. Hatta birkaç kere “arkadaşımla takıl siz yakıştınız baya” falan dedi. Hedeften sapmadan devam ettim.

Burada ara ara, ya ilk gecede kız eve atılmaz zor diyen, 2-3 buluşmadan önce bir bok olmayacağına inanan arkadaşlar türüyor. Doğru yer ve zaman olduktan sonra ve siz öküz olmadıkça herşey mümkün. Yeterki denemeyi bırakmayın ve her zaman elinizde yeterli sayıda yazılacak hatun olsun.

Tinder Rehberi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Hank Moody

Ekşisözlük: @stormshadow

96
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
24 Comment threads
72 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
45 Comment authors
FFAKOGenzoinsanMuhammedSalahSpl Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
UzaktanAlfa
Guest
UzaktanAlfa

Aslında burda hatunun tipine, yanında arkadasının vs olmasına takılmadan şansının da yardımıyla sağlam ilerlemişsin. Abartmadan kararlı ve özgüvenli olmak sonuç getiriyor. 👍🏼

BenLark
Guest
BenLark

İlginç ve hızlı bir rapor

AtheistJesus
Guest
AtheistJesus

Hocam sizi tekrara burada görmek mutluluk verici.Aklıma takılan bir şey var ortalama üstü kızlar muhtemelen bir sürü eşleşme alıyordur ,kızın size böyle yazmasının sebebi ne resimlerinize bakıp sizi diğerlerinden öne çekmesi nasıl oluyor neyi iyi yapıyorsunuz da önceki mesajlaşmalarına değilde size odaklı yazışıyor.Bide iyi çocuk gibi gözükmeden kıza bak ben eğlenceme bakarım sevişirim eğlenirim mesajını nasıl veriyorsun kız aklından bu eğlenilecek çocuk nasıl der? Bir de ilk buluşmanın akşamına kızı ev davet ettin eveledi geveledi gelmedi sonra ki 1-2 gün içinde tekrar buluşma ayarlayıp tekrar denemek en mantıklısı mı?ne yapmak gerekir?(kız seni akşam engellemediyse)Buluştuğum kızlar uzun ilişki kafasında ise ne… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Bide iyi çocuk gibi gözükmeden kıza bak ben eğlenceme bakarım sevişirim eğlenirim mesajını nasıl veriyorsun Bunu ben cevaplayayim.

Hank iyi cocuk degil ve ben eglenceme bakarim sevisir eglenirim karakterinde biri yoksa boyle olmayip da bunun mesajini vermiyor.

Mahmut Abi
Admin

Buluştuğum kızlar uzun ilişki kafasında ise ne yapılmalı(sonuçta kısa süreli ilişki istemeyen kızlar da çıkacakdır karşımıza) buluşulan kızların ezici çoğunluğu uzun süreli ilişki kafasında. Ama azımsanamayacak bir kısmı da o ilişkiyi bulana kadarki zamanda eğlenceli bir adam buldu mu kaçamak yapıyor. Bazıları hiç bulaşmaz böyle kısa paslaşmalara ama onlarla da uzun süreli istemiyorsan ilerlemesine gerek yok.

Çevirmen Hoca
Member

Buluştuğun kızlar ilişki kafasında olmasa bile kaşar damgası yememek için böyle davranabilir. Yoksa ben şöyle adam isterim, böyle ilişki yürütürüm deyip yeni tanıştığı adamla aynı hafta yatağa giren ve dışarıdan baksan muhafazakar diyebileceğin çok kız görüyorum.

augustus iv
Guest
augustus iv

adamın mesajlaşmaya girişi bile “ben eğlenceme bakarım,” diye bağırıyor. – Naber kız napıyorsun? Kız kaç yaşına girdiğini söylediğindeyse gene alaya alıyor. Abartmadan. – Oha çok yaşlanmışsın! Ee kutlama yok mu? Yani biraz şansı yaver gitmiş ama esas iş şuradan sonra kopmuş bence: – Şimbi bu noktada birşey dikkatimi çekti. Hatunun doğum günü, dışarıda yakın bir arkadaşıyla masada, çakırkeyif ve inatla mesajlarıma cevap vermeye devam ediyor. Bu tarz şeyleri okumak kısa sürede işi sonuca ulaştırır. Bazen ben de fark ediyorum bazense iş işten geçtikten sonra durum değerlendirmesi yaparken uyanıyorum. :)) Hank kızın arkadaşının eğlenceli biri çıkması da şans demiş ama zaten… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Yahu bu Hank benim reel hayatta fişten çektiğim son adamdır. Adam öyle fişten çekildi ki yanında ben efendi çocuk kalıyorum artık 😀 Hank fişten bu kadar kolay çekilince gaza gelip erkekadam.org’u açmıştık 🙂

Erkek
Guest
Erkek

Hank Moody : Ben hank bile bu kadar kolay fişten çekildiysem herkes fişten çekilir. Mahmutcuğum bence biz bir site açalım bütün türkiyeyi fişten çekelim tamam mısın?

Mahmut Abi : Okkey.

“erkekadam.org” böyle mi doğdu yani?

Freddie Mercury
Guest
Freddie Mercury

Mahmut Abi bir yazında fişten çekilme hikayeni anlatman güzel olurdu 🙂

Daves
Guest
Daves

Ekstradan şunu da eklemek isterim;
Her sola attığın kızla eşleşmiyorsun, her eşleştiğin sana geri dönmüyor, her geri dönen seninle buluşmuyor, -buradan sonrası belki de benim acemiliğimden kaybaklı- her buluştuğun seninle öpüşüp koklaşmıyor, her öpüşüp koklaştığın da yatağa gitmiyor.
Ve de yatağa gitmek üzere olsa bile ilişki istemediğimi belirtince nextleniyor, bazen nextten kendi geri gelip yatağa gidiyor.
Ben yine sevgili istemediğimi söyleyince pek bişey değişmiyor, kabulleniyor.

Yani açıkcası bence olay tamamen sayı meseli, ne kadar çok deneme o kadar çok geri bildirim.

He bir de sabır. Sabırlı olmak çok önemli.

West
Guest
West

Mahmut abi beni de fişten çek 😀

Highfive
Guest
Highfive

Mahmut abi, day game, night game ve text game(tinder) ın türkiye halleriyle ilgili yazılar yazar mısın?

Malum ülkemiz orta doğu ülkesi: cinsellik tabu, kızlar 18den önce bekaret kaybetmiyo vb. faktörler var. Kızlarda kezbanlık, erkeklerde açlık var.

Bu kadar kültürel fark, ‘oyun’ a da yansır. All women are like that ama all women are same değil. Batı ülkelerindeki rahatlık yok burada. Roosh da türkiyeyi pek parlak bulmamıştı, onun oyununa uygun değildiye bence.

Erkek
Guest
Erkek

@Highfive

Hangi şehir?

Highfive
Guest
Highfive

İstanbuldayım.

ERROR: Your comment was too short. Please go back and try your comment again.

Mahmut Abi
Admin

Hocam Istanbulun Ortadogusu da var Avrupa Yakasi da. Ben hep Avrupa yakasinda takildim. Malum Ortadogu ulkesi tarafinda takilmadim. Sen de istemiyorsan sen de takilma.

Erkek
Guest
Erkek

@Highfive

Kızların 18’den önce bekaret kaybetmediğini kim söylüyor??? Senin hiç bir şeyden haberin yok. Durum sandığının tam tersi sen gözünü açmadığın için hiç bir şey göremiyorsun.

Yazından anladığım kadarıyla daha gözü açılmamış bir erkeksin.
İstanbul da oturup da “18 yaşından önce bekaret kaybetme yok, cinsel tabular var halen, cinsellik zor” diyerek beni çok şaşırttın. Hangi çevreye gidersem gidiyim flörtleştiğim hatunlar oluyor yaşları 18-50 arası (fizik ve tip olarak normal birisiyim)

Siteyi oku pratik yap, ve kendini geliştir.

Ercü
Guest
Ercü

Tinder’dan eşleş. Hemen cevaplar gelsin. Doğum günü ve dışarda olmasına rağmen arkadaşıyla birlikte senin evine gelsin, s kapanışını arkadaşı evdeyken yap… Ben bunu başarsam, yarı Tanrı olduğumu iddaa ederek dolaşırdım (diz çökün evet evet, en arkada ki sen de çök 🙂 Hatunu arkadaşının yanında seks eşiğinden aşırabilmek(bin kere okusam da ne fayda)… Görüştüğüm kız , yanında arkadaşını da getireceği için ben beyaz bayrağı çoktan çekip bu işten bi cacık çıkmaz diyerek yüzümün düşmesine engel olamazdım. -hayatta ki şansımı s.keyim edebiyatı- İşin en zor kısmı kızlar eve geldikten sonra yapılan sohbette aslında. Sinema, edebiyat , bilim-kültür konuşup kızları kurutmak, sıkmak ve… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Görüştüğüm kız , yanında arkadaşını da getireceği için ben beyaz bayrağı çoktan çekip bu işten bi cacık çıkmaz diyerek yüzümün düşmesine engel olamazdım. -hayatta ki şansımı s.keyim edebiyatı-

Belki iş çıkardır belki de çıkmazdı ama sen yüzünü düşürerek iş çıkmamasını garantilerdin 🙂

Ya da , benim gibi tecrübesiz adamlar cinsel gerilimin verdiği stresle dut yemiş bülbüle dönecekleri ya da yapmacık şekilde abartarak cool takılacakları için …

Sorunu doğru tespit ettin. Negatif cinsel gerilim, stres ve yapmacıklık ile evine kadar gelen kızın elini tutmadan geri gönderirsin.

Outlaw
Guest
Outlaw

Her şey kolay geliyor. Fakat, en zor kısım kendime ait evimin olmaması onu halletmem gerek 😀

Leonquell
Guest
Leonquell

Gençler belirli bir kalıp oyunu üzerinden gitmeye çalışıyorlar. Işte bu örnek, onların toslayıp açamayacakları bir kapı.

Çok kafa yormamak gerek, ancak sezgileri açık tutup kadından gelen sinyalleri de görmek fark yaratır.

Ufak yer
Guest
Ufak yer

Tindırda büyük şehirler kadar eşleşme olmuyor bende geçen kayda değer bir eşleşmeyle instagramını falan istemedim kendi verdi.Tabi shilt testlerine hiçbişey olmamış gibi cevaplar vererek .bi mekanda 3 saat oturduk Sahile geçelim dedim mekanda içelim dedi.Israr etmedim yalan değil.Meğer arkadaş tindırın flört sitesi olduğunda habersiz.Neyse yaptığım işlere benzer işler yapan biri çıktı.Güzel sohbet oldu.Yaşadığı yere dönüş yaptı.Anlatmak istediğim 2, 3 eşleşmemde olsa buluşalıma getirmedim.İnsta istemedim tel. İstemedim muhabbet doğrultusunda konulmamış oturmamız gerek diyen kendisi oldu.Kadınlar muhtaç olduğumuzu hissettikleri anda soğuyorlar arkadaşlar.Şuanda 1. Önceliğim kendim 2. Önceliğim aile 3. Önceliğim arkadaşlar 4. ü kadınlar.Bu kafa yapısına ulaşıldığında herşey kolay olay. Bunlar benim… Read more »

Son IQ Bükücü
Guest
Son IQ Bükücü

Mahmut Abi geçenlerde çekik gözlü iki hatuna
denizin karşısında foto çekinirken set açtım aşağıdaki yazı konuşmalarımızın çevirisidir
olay şöyle:
B-Merhaba !
K-Merhaba 🙂
B-Güzel foto 🙂
K-Teşekkür ederim 🙂
B-Hep yalnız mı foto çekersiniz ? (Gızlar gızlar gelem mi :))
K-(Gülüşmeler)
B-Hadi beraber foto çekinelim 🙂
Ben öyle der demez kızların yüzünde gergin bir ifade oluşuverdi,sanki kapana kısılmışlar da zorla konuşuyorlarmış gibi
Neden bilmiyorum ama devam ettirmek istemedim
Goodbye diyip ayrıldım ortamdan.Sizce bu sohbet nasıl devam ettirilir?

HiperGami
Guest
HiperGami

Alınma ama olaya apaçi gibi girmişsin

Mahmut Abi
Admin

Olaya turist dolandıran abiler gibi girmişsin. Tedirgin olmaları normal. Çekik gözlüler zaten çekingen olur.

Son IQ Bükücü
Guest
Son IQ Bükücü

Peki nasıl girmem gerekirdi
Eskiden çekingen bi kişiliğim vardı
şimdi de tam tersi saldıraya döndü 😀
yok mu bunun bir çaresi

Koz
Guest
Koz

@Son IQ Bükücü; Hiç kimse bu konuda bir şey söylemezse şunu dene: #1-) Neler yaptığını kaydet: Ne ile açılış yaptın ? Nefes alışveriş hızın nedir ? beden dilin nasıl ? sohbeti nasıl ve nereden nereye yönlendirdin ? #2-) Sonucu da kaydet: “#1″ ile devam ettikten sonra, ” Sonuç nedir ? ” = Başarılı, başarısız. #3-) Sorunun kaynağı sen misin ? yoksa karşı taraf mı ? onu değerlendir: Bu blogta sürüsü ile yazı var, ve her bir açılışta neler yapacağını anlatıyor yani atacağın adımlar neredeyse %90 – 95 belirli. Ancak duruma ve ortama uygunluğu, vs yi senin belirlemen gerekiyor. Mesela, ”… Read more »

sirdragon
Guest
sirdragon

Sonunda gerçek saha raporları

El nino
Guest
El nino

Bu yazının konusu ağırlıklı olarak oyun odaklı olduğu için yazayım dedim

Hocam özgüven ve maskülenite, pratikle gelişen bir olay mıdır? Atıyorum çok yıkık bir insan sürekli kendini sosyal ortama atmaya zorlarsa belli bir andan itibaren özgüveni yükselir mi? Ve bu olgular sadece pratikle mi gelişiyor?

Ve baba parası direk oyun getirir mi? Yoksa baba parası ve tipinden dolayı mı pratik etmeleri daha kolay oluyor?

Bu soruları, etrafımda boş beleş ama zengin ve bolca sevgilisi olan arkadaşlarımdan ötürü soruyorum. Çünkü tipleri çirkin ve mallar, ama özgüvenleri sapasağlam. (Doğal alfalar)

HiperGami
Guest
HiperGami

Şımarıklık ile alfalık aynı şey değil. Benim de şımarık zengin ve kızları kolay tavlayan arkadaşlarım vardı ve hepsi ağır betaydı. Kızlara karşı özgüvenleri oluyo sadece, ama biraz üstüne gitsen tırsar kaçar eleman. Kırmızı hap falan ayrı konular, kadınlar ve paranın verdiği özgüven ayrı.

Özgür
Guest
Özgür

Cevap : Siteyi oku

Mahmut Abi
Admin

Özgüven opsiyonlarından gelir. Opsiyonların ya şansına vardır ya da sen yaratırsın. Opsiyonsuz özgüvenli olman zor. Maskülenite zaten geliştirilmesi gereken bir şey. Oğlan çocukluğundan erkek inşaa etmek emekle olur, kendiliğinden değil.

Baba parası sana opsiyon getirir. Seni önde başlatır. Yılların opsiyonu da güven. Senin arkadaşlarının durumu ama bunları gözlemlemen bir işine yaramaz. Zira sanırım senin de çoğumuz gibi baba parası lüksün yok. O zaman kendi opsiyonlarını kendin yaratacaksın.

Türkiye’de nedense oldukça fazla sayıda erkek başından parası olan adamlara bakıp arabesk arabesk batsın bu dünya diye ağlamayı tercih ediyor.

Hazretleri
Guest
Hazretleri

Sen hangi ilde yaşıyorsun?
Benim bulunduğum bölge büyükşehir olmasına rağmen tinder kullanan sadece 8 kişi var.

Jeremy
Guest
Jeremy

3.kez üst üste başıma gelince Mahmut abiye sormak farz oldu artık, abi hangi tabağımla öpüşme faslını tamamlasam bir anda artık sevgiliyiz moduna giriyorlar, bu hafta 2 tanesiyle üst üste başıma geldi bu geçen ayda aynısı oldu, bir şekilde geçiştiriyorum ama baskılar beni yildiracak gibi, böyle bir beklentiye girmeleri normal mi yoksa ben bir yerde hata mı yapıyorum acaba?

BenLark
Guest
BenLark

Onlar seni sevgili olarak bilsin ama sen onlara tabak gibi muamele yap.
Beğenmezlerse bu durumu ayrılırlar zaten.Tek sıkıntı kıza ümit verip pakedi açma

Daves
Guest
Daves

BenLark,
Paketi açmaktan kastın nedir?

Mahmut Abi
Admin

Öpüşmeden sikişmeye kaç günde çıkıyorsun?

Jeremy
Guest
Jeremy

Abi yaş 20 takıldığım kızlarda bu yaslarda ve bakire olduklarından sikisme değil evde yiyisme şeklinde oluyor, öpüştükten bir sonra ki buluşmada kendi evimde olmasa bile bir yer ayarlayıp sevisiyoruz, o zaman da sevgili baskısı 2 kat artıyor haliyle

Mahmut Abi
Admin

tahmin etmiştim. öpüşme koklaşma adamı ve 20lik bakireler. normal o zaman. sen yine diren istersen de o koklaşma ortamında kızlar seni sevgililik yok diye şutlarsa şaşırma. yapabileceklerin kısıtlı. sikiş yok ilişki yok o zaman kız için ne gereği var takılmanın? senin için bir gereği de yok gerçi.

Heaven
Guest
Heaven

Eveet, başlayalım bakalım. Öncelikle saha raporu gerçekse çok temiz olmuş tebrikler. Merak ettiğim konu ise Hb 6,5’dan7 bir kızın neden Hank’e karşı sürekli orta açtığı. Tidner ortamı çok çekişmeli, orta ve alt sınıf erkekler direk eleniyorlar. Bu durumda Hank çok yakışıklı olmalı. Ki kendisi de belirtmiş kıza basit giriyorum ilgisi varsa zaten yazar diye. E burda hikaye bitti zaten bu işin oyunla pek ilgisi kalmadı ki. En azından iyi bir oyun gerektirmedi. (Zaten fişten hızlı çekilmesi ve hızlı gelişmesi da güçlü bir adam olduğunu ve altyapısının çok uygun olduğunu gösteriyor.) Opsiyon meselesine gelince ise, kendi opsiyonunu yaratmak o kadar da… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Hank tip olarak ortalama ve haplanmadan önce tinderdan tek seksi yoktu (3 4 buluşması olmuştu). Oyunun önemine iyi örnektir kendisi.

Çevirmen Hoca
Member

Gene gelmiş yüzde 80 elini sikerciler. Kardeşim herkesin yüzde 80’i farklı diye daha kaç kez yazacağım bilmiyorum. Bu yüzde 20-80 olayı heterojen bir katman değil! Köyde tarlada çalışan kız ile plaza güzel pelinsu’nun yüzde 80’i farklı. Ayrıca hiçbir erkek yüzde 80’de sabit kalmaz, yavaş yavaş yukarı tırmanır çabalarsa, veya kendini salarsa da aşağı düşer. Siz istiyorsunuz ki oyun bilgisi kız getirsin. Uygulama kızı getirir. Evet yakışıklı adam belki yüzde 10 oyunla HB8 kızı götürür, sen de yüzde 50 oyunla HB6 götür ne olacak? Ayda 10bin kazanıp her ihtiyacınızı aldığınız halde, 100 milyon dolar serveti olan işadamını görünce morali bozulan tipler… Read more »

Heaven
Guest
Heaven

Açık olmak gerekirse evet moralim bozuluyor. Pek normal birisi değilim, oyunum iyi değil ve geliştirmekte çok zorlanıyorum, sanırım altyapım pek müsait değil buna, hb6 değil hb4 bile ufukta gözükmüyor. Hal böyle iken hem yakışıklı hem becerikli insanları görmek elbette ki moralimi bozuyor. Onlar bir şeyleri elde ettiği için değil, ben edemediğim ve bunun mantıklı bir açıklaması olmadığı için. Yani senin verdiğin örneğe göre ben ayda 250tl kazanan ve 10.000 liralar 100milyon liralar kazanan adamlarla aynı hayata tutunmaya çalışan birisiyim. Sanıyorum ki bunun sitem doğurması kadar doğal bir şey yok. Evet kırmızı hap tavsiyeleri güzel. Çalış, disiplinli ol, oyun kur vsvs.… Read more »

Çevirmen Hoca
Member

Güzel kardeşim, o dediğin 250 tl’lik adamlardan biri de bendim. Ama o halimle şu anki halim arasında hem maddi olarak hem de kafa yapısı olarak dağlar kadar fark var. Bak mavi haplı halimle o öfkeyi ben de yaşadığım için, bu siteye gelmemiş bir adamın “paramız yok abii yea şanssız doğmuşuz” demesini anlarım. Ama buraları okuyup bir yerlerden bir şeyleri düzeltmeye bakmıyorsan, küçük Emrah gibi “boynu bükükler” edebiyatı yapıyorsan emin ol 20 sene sonra da ufukta HB4 görünmez. Bu tarz yazan arkadaşlara hep sorduğum soruyu sorayım: Spor yapıp vücudunu düzelttin mi? Saçın sakalın yüzüne uygun mu? Pahalı olmasa da kendine yakışan… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Bu zor bir durum. Tavuk yumurta olayı. Senin şu yazından akan yenik psikoloji gerçek hayatta teninden gözlerinden akıyordur. Baktığın her kızın seninle gözgöze gelmemek için kaçmasına neden olur. Bu ruh halini 8/10 adama koy o da kız bulamaz ki normal tipte birine yapacağını düşün. Ama kendine güven de opsiyonlardan gelir. Opsiyon yatarmadan yeniklikten çıkmak zor. Yeniklikten çıkmadan opsiyon. Size tek tavsiyem küçük basamaklara odaklanıp tırmanmak. Şu an 4/10 musun? 6/10 olabilir misin? Olmak için ne yapabilirsin? Önce bir 6/10 ol. Sonra 7/10 hedeflersin. Şimdi burada böyle yenik ve öfkeli laf edebildiğine göre düzenli gym var, en az 100 kıza yürüdün,… Read more »

Özgür
Guest
Özgür

Abi sen çılgın bir adamsın ya. Hangi yazını okusam içimde, zihnimde bir aydınlanma oluyor. Cidden Allah razı olsun internette tanımadıgın random 18 yașında bir velede babasından çok yardımcı oluyorsun.

BenLark
Guest
BenLark

Akıllı çalışmak var , aileden gelen eğitim /para /şans /insan ağı faktörü var.Zekanın etkisi var.Kişilik özelliklerinin etkisi var.Var oğlu var. Muhtemelen kimse tam değil.Herkes bir şekilde hallediyor. Mahmut Abi iyi demişti bankada 20 milyon doları olan adam diğer adamın bankada 100 milyon doları olmasını neden umursasın ki ? 100 kişiden 20 ye girmek nedir aq bunlar üstün körü analizler.Senin %20 lik erkek nitelendirme ölçütlerinin belki de diğer 100 lük insan gurubunda %1-2 dir. “hb6 değil hb4 bile ufukta gözükmüyor. Hal böyle iken hem yakışıklı hem becerikli insanları görmek elbette ki moralimi bozuyor” Antisosyal misin ? Sanane milletin başarılarından ? Diğerlerinin… Read more »

Heaven
Guest
Heaven

Dostum şöyle bir şey var ki, bazı insanların yaşadığı büyük sıkıntılar bazı insanlar için hiç yok. Ya da iyi durumda olan birisi için, yaşamadığı kötü senaryolar yok. Sen iyiysen her şey iyidir, sen kötüysen de her şey kötüdür. Sana hak veriyorum. Sana göre durum şundan öteye gitmiyor : ”Mal mısınız aq”. Değiliz. Ama durumlar senin bildiğin gibi de değil. Yani kimse isteyerek loser olmuyor.

augustus iv
Guest
augustus iv

Hank’ın orada kızın doğum günü olmasına rağmen kendisiyle mesajlaşmaya devam ettiğini fark etmesi bile oyununu ne kadar ustalıkla oynadığını gösteriyor. Mahmut Abi de zaten ortalama bir tipi olduğunu söylüyor. Sence de aklımızdaki tabuları yıkmanın zamanı gelmemiş mi?