Saha Raporu – Eşleşmeden Yatağa, 4 saat

Malum uzun süredir kayıbım. Daha önce ne yazdım ne yazmadım hatırlamak için eski yazılarıma bakarken farkettim, 2 yıl önce son yazımın sonunda bu olaydan bahsedip yazarım demişim. Ondan sonra malumunuz, kayıplara karıştım. Saha raporlarına buradan döneyim dedim.

Olay bir hafta içi günü akşam saat 7 sıralarında hatun kişi ile eşleşmemizle başladı. Hatun kişisi HB6.5’tan HB7 sayabileceğimiz ayarda. Benimle aynı yaşlarda yüzü idare eder fiziği iyi. Evde boş oturduğum bir akşamdı ve bakalım ne çıkacak diye muhabbete başladım:

Ben: “Naber kız napıyorsun?” (tinder‘da genelde basit giriş yaparım, hatunun gerçekten ilgisi yoksa yazmaz zaten)

Hatun: “İyiyim, doğum günüm bugün benim, arkadaşımla yemek yiyorum.” (arkadaşı kız)

Ben: “Doğum günün kutlu olsun kaç oldun?”

Hatun: “29” 

Ben: “Oha çok yaşlanmışsın! Ee kutlama yok mu?”

Hatun: “Şarap içiyorum şimdi, biraz çakırkeyif oldum. Sonra eve..” 

Şimbi bu noktada birşey dikkatimi çekti. Hatunun doğum günü, dışarıda yakın bir arkadaşıyla masada, çakırkeyif ve inatla mesajlarıma cevap vermeye devam ediyor. Vitesi bir tık arttırmaya karar  verdim:

Ben: “Aa olmaz ama öyle, hadi bir yerlere gidelim yemekten sonra.”

Hatun: “Yok bugün işe gittim çok yorgunum halim yok. Sen napıyorsun?” 

Ben: “Evdeyim kendime 1 kadeh içki koydum takılıyorum. Halin yoksa buraya gel, birlikte içelim.”

Hatun: “Arkadaşımlayım ama..” 

Ben: “Olsun onu da getir sen ;)”

Hatunun hiçbirşeye tam olarak hayır dememesi vitesi arttırma kararımın doğruluğuna beni yeterince ikna etti. Bir miktar naz sonrası hatun ve arkadaşı gerçekten de çıktı geldi eve.

Şimdi burada hatunun arkadaşına bir parantez açmak lazım. Bütün gecenin kaderi aslında onun ellerindeyi. Biraz aksi, ortamı bozacak bir tip çıksa bu geceden hiçbir bok olmama ihtimali çok yüksekti.

Neyse ki çok şanslı bir insanım, ben yürümeye çalıştıkça hatun utangaç ayağına uzak durmaya çalışıyor, arkadaşıysa “doğum günün bugün senin birşey olmaz keyfine bak” havasında sürekli. 1-2 saat sohbet muhabbet sonrası kızın arkadaşı sigara içmeye balkona çıktı ben de hamlemi yaptım.

Hatun: “Arkadaşım burada ona ayıp olur.” (beni yarım gönüllü durdurarak)

 Ben: “Arkadaşının birşey umursadığı yok, sen kendini kendine geriliyorsun.”

Hatun: “Yok olmaz ayıp v.s. v.s.” 

 Ben: “Arkadaşın döndüğünde soracağım, bakalım umursuyor mu” (baya alaycı ve kendinden emin bir tavırla)

Kızın arkadaşı birkaç dakika sonra geldi. Ben arkadaşına “müsadenle arkadaşına odamı göstereceğim” diyip göz kırptım, hatunun arkadaşı da “geç bile kaldın haha” dedi sadece.

Hatunu tuttum elinden, içeri götürüp bir güzel.. Öhm neyse, siz mevzuyu biliyorsunuz zaten…

Gelelim ben bunu neden anlattım:

Hatunun size yaktığı yeşil ışıkları ve verdiği sinyalleri doğru yorumlamak çok önemli. Bu kızımız yakın arkadaşı ile dışarıda olmasına rağmen mesajlaşmaya devam etti ve açıkca çakır keyif olduğunu belirtti. Buradan kızın muhtemelen biraz azmış pozisyonda olduğunu düşünüp yürüdüm ve yanıltmadı.

Kız ara ara kendini geri çekerek shit test’ler denedi. Hatta birkaç kere “arkadaşımla takıl siz yakıştınız baya” falan dedi. Hedeften sapmadan devam ettim.

Burada ara ara, ya ilk gecede kız eve atılmaz zor diyen, 2-3 buluşmadan önce bir bok olmayacağına inanan arkadaşlar türüyor. Doğru yer ve zaman olduktan sonra ve siz öküz olmadıkça herşey mümkün. Yeterki denemeyi bırakmayın ve her zaman elinizde yeterli sayıda yazılacak hatun olsun.

Tinder Rehberi

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Author: Hank Moody

Ekşisözlük: @stormshadow

96
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
24 Comment threads
72 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
45 Comment authors
FFAKOGenzoinsanMuhammedSalahSpl Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Luke
Guest
Luke

Abi bu güzel seks çok önemli bir şeymiş. 22 yaşındayım daha önce de seks yaptığım oldu ama sonradan bu seks işini biraz ileri taşımak istedim. Biraz araştırma, biraz uygulama ile çok güzel geliştirdim kendimi. Kız arkadaşım ile seks sürelerini en az 25-30 dakikaya çıkardım ki süreyi istediğim gibi uzatabiliyorum ve dozunda sert, güzel seks yapmaya başladım. Kız bana karşı hep arzuluydu hiç bir yanlış hareketini de görmedim şimdiye kadar ama bu sekslerden sonra daha çok üstüme düşmeye başladı resmen büyü yapmışım gibi bağlandı. Sürekli bana dokumak, sarılmak istiyor bende onu seviyorum gayet dozunda güzel bir ilişkim var. Değinmek istediğim şey… Read more »

AtheistJesus
Guest
AtheistJesus

Mahmut abi’ye ben de bunu sorucaktım.Yatak eğitim seti lazım.Giriş seviyesi ağırlık eğitimi varsa ,yatak eğitimi de olmalı.

anakonda ziya
Guest
anakonda ziya

Yatak eğitimine +1 Mahmut ağa yatak nincası eylesin bizi

Mahmut Abi
Admin

Tut şunun ucunu döşeyelim abi.

FFAKO
Guest
FFAKO

.d

HiperGami
Guest
HiperGami

Beyler, tinderda ücretli üyelik alıp hesap bilgilerimde görünmesin istiyorum, sonuçta uzun yıllar saklanıyor bu bilgiler, nolur nolmaz. Var mı bunun bir yolu?

Rage
Guest
Rage

Şimdi size güzel bir örneğimi anlatacağım. Bunu makale tadında yazayım da Mahmut abi begenirse paylaşır. 22 yaşında bir öğrenciyim, ortadan daha düşük bir maddi gelirim var bazen sefil kaldığım bile oluyor. Ancak bazı konularda kendimi domine ettim. Sabah sporu, yatmadan önce süt içmek, özel bir durum yoksa gece 12-1 de uyumak ve alkolü de ayda bir defaya indirmek, düzenli kitap okumak gibi maddi açıdan çok şey ifade etmeyen ama günlük düşünme boşluğumu kapatacak birkaç rutinim var. Tipim de 1.84 87 kilo biraz fit esmer ve kara gözlü, bıyık da var tabi. Gelelim konuya.. Kanadım E akşam saat 5 te beni… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Başkasının kız arkadaşını sikme hikayesini yazıya taşımayacağım. Burada kalsın. Küçümsemek istemem ama kız zaten oraya iki erkekle muhabbet edip sonra evine dönmeye gelmemiş. Tipin kötü olmadığı ya da tavırda sıçmadığın sürece s kapanışı büyük ihtimal.

Çevirmen Hoca
Member

Sevgilisi yokken iki erkekle yalnız bir eve giren kız… 😁 benim merak ettiğim acaba kız yarın sevgilisine nasıl bir bahane uydurdu, lafı nerelerden dolandırıp kurbanı oynadı 😁

Rage
Guest
Rage

Dediğim gibi amaç diğer kız ve E yi birlestirmekti. Ama öbürü de dayanamadı 🙂

Last Lover
Guest
Last Lover

kadınların yakın arkadaşını pazarlama çabasını, hep kendine malzeme çıkarma amacıyla yaptığını düşünmüşümdür

Burak
Guest
Burak

Mahmut abi, Çevirmen hoca iyi akşamlar; 5 aylik bir iliskim var. Kiz arkadasimla en son hafta basinda konsere gittik gayet iyiydi ama o geceden sonra anlam veremedigim bir sogukluk var aramizda. Her sabah gunaydin msjlari atan, gun icerisinde surekli arayip soran kiz ne olduysa gunde sadece bir defa ya ariyor ya da msj atiyor. Tabi bende ustune dusmuyorum. Yani aradiginda ya da msj attiginda soguk konussa baska birisini buldu diyecem ama askim diye konusuyor. Ornegin sabah konusmussak ertesi gun sabaha kadar ne arama ne se sorma var. Durum bu hal aldi. Bu durumda kiz arkadasima bir sorun olup olmadigini sorayim… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Of of. Bu yorumu bir erkeğin yazdığı bariz ama o kadar kız ruhu ile yazılmış ki kız yazmış gibi okumadan edemiyorum. “Kızlar erkek arkadaşım beni aramayı azalttı ne yapayım sizce? Kızlar bir gün arayıp sormayabiliyor.”

Ilişkinin erkek tarafı ol. Ilgiye ihtiyacı daha çok olan kız tarafı değil.

Çevirmen Hoca
Member

Mahmut abiye katılmakla beraber, kızın daha önce yaptığı ve ilgi gösteren hareketleri azaltması veya hiç yapmaması kötüye işaret. Daha iyi bir dal da gelmiş olabilir önüne veya sen Mahmut abinin dediği gibi aşırı ilgi beklentisi ile kıza beta görünüp soğutmuş da olabilirsin.

Çevirmen Hoca
Member

Eğer eyleme geçmek istiyorsan sen de ilgiyi azaltıp korku oyununa başla ve gerekirse soft next bile kullan.

arple
Guest
arple

Sevgili Mahmut abim ve değerli site üyeleri Sizlere dün yaptığım mesajı yürümeden nerede hata yaptığımı soracağım Bu yaz tatilinde bu yürüdüğüm kızla 1 aya beraber çalıştık. Çalışırken aramız baya iyiydi, kızdan sürekli yd ler geliyordu ve ben de bu siteden öğrendiklerim karşılık veriyordum. İşin son günü numarasını aldım ve sonra 1 ay hiç konuşmadık. Şimdi atacağımın hepsi dünkü mesajlaşma: Ben =b Kız=k B : naber ayşe, napıyosun K: iyiyim sen B: 3 gündür ben de gayet mutlu ve iyiyim K: neden 3 gündür B: sonunda bölüme başlamaya hak kazandım K: oo hayırlı olsun B :sağol Başladı mı okulun K: başladı… Read more »

Mahmut Abi
Admin

1) 1 ay çalışmışsın yürümemişsin, telini almışsın 1 ay beklemişsin. Çok beklemişsin. 1 – 2 güne hadi bilemedin 1 haftaya yürüyecektin. 2) 1 ay sonra çıkıp mesaj atıyorsun ve ilk bahsettiğin şey ben ben ben. Alnına sıkıcıyım yaz daha etkili. 3) Tek bir kelime bile kızla bağlayıcı bir muhabbet kurmadan hemen bir yere davet ediyorsun. Burada 1000 kere yapmayın dedik. Şahsen beni saha raporu yazmaktan soğutan olaydır bu. “Merhaba ben abazan – telini ver / çaya gel” algoritması. Böyle 1000 kere yürü, belki şansına bir şey çıkar. 4) Daha tek kelime etmeden kızın bahanesine gevrek gevrek “güzel bahane” diye girince… Read more »

arple
Guest
arple

Öncelikle cevabın için teşekkürler Mahmut abi. Maddelere gelirsek: 1) 1 ay çalışırken yürümeme sebebim işyerindeki ortak arkadaşlarımızdan çekinmem ve biraz da sosyal fobim olduğu için yapamadım. 1 ay bekleme sebebim ise işten zaten sınavım olduğu için ayrıldım ve o 1 ay boyunca tümüyle sınava odaklandığım için konuşmadım. 2) burada nasıl olsa buluştuğumuzda konuşuruz diye direkt konuya girmek istedim ve çok saçma bir muhabbet oluştuğunu şu an fark ediyorum 3-4) o an mesajlaşırken hiç böyle büyük bir hata yaptığımı fark etmemiştim. Attığım mesajlara anında cevap yazdığı için ben de fazla düşünmeden yazdım. Aklımda böyle bir konuşma planı yoktu. Peki güzel bahane… Read more »

Undefeated
Guest
Undefeated

“3 gündür ben de gayet mutlu ve iyiyim.” Burası çok sıkıntılı. Gereksiz sözcük kullanacağına daha yaratıcı şeyler bulup sohbet etmen daha mantıklı olurdu. “oo hayırlı olsun” “sağol” diyerek’te işi bitirmişsin. Orada aynen kutlamayı düşünüyorum gelsene yada sevindin 🙂 diyip kızı yoklayabilirdin. Başladı mı okulun felan bunlar röportajvari konuşmalar üstüne üstelik güzel bahane demişsin. Öncesinde o havayı yakaladıktan sonra kız istemezse bunu diyebilirsin ama ortada hiçbişey yokken kıza resmen trip atmış oluyorsun öyle güzel bahane diyerek. O güzel bahane dediğin de kız güler ve açıklamaya girer genelde o hava yakalamadan yaparsan mal gözüyle bakar seni hadi onu geçtim üstüne üstelik kıza… Read more »

Undefeated
Guest
Undefeated

“Yalnız bir daha hiçbir zaman görüşebilme ihtimalimiz olmayacak Çekinmeni gerektirecek bir şey yok”

Şu site’yi okuyup bunu yazmak,bu site’ye hakarettir.

Mahmut Abi
Admin

Benonu kız yazdı sanmıştım 😮

arple
Guest
arple

Oofff! Şu an gerçekten çok fazla utandım. Hemen temel yazıları yeniden irdeleyip kendime yönelik kapsamlı bir özeleştiri süreci bahsedeceğim.

Name
Guest
Name

Bu başarı hikayeleri erkeklerin sadece yüzde 20sini falan kapsıyordur sanıyorum. Objektif olarak bakınca cpd olarak iyi bir yerde olmalıyım fakat kadınlarla başarıyı yakalayamıyorum. Kafa yapım bu site sayesinde iyi fakat uygulamada tecrübesizlik çok. Türk kadını gereksiz olarak çok kendini beğenmiş, ukala ve gereksiz kaprisli ama ben de davranış boyutunda bir playboy değilim ne yalan söyleyeyim. Bilmiyorum bence konum olarak şansımız kötü. Faslı bir kadına yürümemi anlatsam bizim kızlar hakkında ne demek istediğimi daha iyi anlardınız. Bu arada evet Fas dedim. Sanırım Türk erkekleri cinsellik için evlilik ya da uzun süreli bir ilişkiye mecbur. Burada yazanları gerçekleştirebilecek erkek sayısı 100 erkeğin… Read more »

Mahmut Abi
Admin

CPD olarak iyi bir yerde olsan yerel kadınlar sana bahsettiğin gibi davranmazdı. Ya da daha doğrusu yeterince kadın sana ilgi duyduğundan sen Türk kadınını böyle algılamazdın. CPDne ben veya sen değil kadınlar karar verir (onlarınkine de kadınlar değil erkekler karar verirler) ve sana verilen puan ortada. Çoğu kadının Aytenin doktorası var, hırslı vs … bu erkekler korktuklarından ona bakmıyorlar derken yaptığı hatayı yapıp kendi cinsiyetinizde önemli olan bir şeyin cpd açısından karşı cinse bir şey ifade etmediğini unutuyorsunuz. Örneğin erkek kızla buluştuğunda çekingen ve pasif konuşuyorsa,heyecanlanıyorsa tipi ve parası çok işine yaramaz. Bir de senin gibi düşünen erkeğin üzerine çok… Read more »

Name
Guest
Name

Nerede kötüyüm itiraf edeyim. Yürüyene kadar her şey iyi fakat yürümede kötüyüm, özgüvenli ve iyi bir ses tonuyla olması gerektiği gibi bir açılış yapsam da yaptığım açılış bizim kızlara basit geliyor ve çoğusu konuşmaya dahi yanaşmıyor. Benim fikrimce ya ilgi çekici bir açılış gerekiyor ya da şöhret sahibi falan biri olman.

İkincisi ise hatunla otururken işi sexe tasimakta acemiyim. Yani kinolar falan derken öpüşmeye gitmekte ve tabi sexe gitmekte zorluk yaşıyorum. Bu konuda öpüşmeye nasıl gidilmeli abi?

Bu biraz da geç açılmamdan kaynaklı, acemi sürücüyüm ara ara hatta bolca stop ettiriyorum haliyle.

Mahmut Abi
Admin

Sorunu karşındakine atıyorsun. Bu şekilde sana yardım edilmesi mümkün değil. Yaptığın açılışın bir problemi var. 10 kızdan 9iyla olmuyor biriyle oluyorsa tamam da sıfır çekiyorsan sorun sensindir. Sen neyi yanlış yaptığının farkında değilsin? Tipik Türk kaybedeni türküsü (Türk kızları rerere rororo) hatanı görüp düzelmene engel. O kızlardan bazıları neden bana eriyor ve her desiğimin ardı gelsin diye 10 tane laf açıyor ama sana tıkanıyor?

Name
Guest
Name

Abi açılışlarından ve nasıl açılış yaptığından ufak biraz bahsedersen bir fikir sahibi olup ben de belki kendimi bu konuda daha geliştirebilirim. Benim açılışlarım ilgi çekmekten uzak ve düz oluyor.

Mahmut Abi
Admin

Tamam işte, senin açılışların ilgi çekici değil. Açılıştan sonra 5 dk muhabbete konu bulamıyorsundur. Düz londra gündüz oyunu algoritmasını dene.

Undefeated
Guest
Undefeated

Kızın yanında rahat olursan,sağlam bir beden diline sahip olursan bide ağırlık kaldırıyorsan ve bolluk mentalitesindeysen hertürlü konuşacak birşey bulursun. Bi kere bukadar düşünüp,kasıp olabilcek bişey değil bu gidip Merhaba de ama önce

Ağırlık kaldır
Beden dili üzerine çalış
Başka kızların olduğunu şartla.

Oyun en zoru bence ve bu böyle al hadi ezberle şeklinde olabilecek birşey değil kafa yapısının komple değişmesi lazım ilk adım olarak bu soruları sormaktan vazgeçerek başlayabilirsin dostum. Kolay gelsin.

MuhammedSalah
Guest
MuhammedSalah

cpdmizi anlamamiz icin reel hayatta mi kadinlara yürmeliyiz? onlinedating cpd hakkinda bilgi verirmi?

MGTOW Activist
Guest
MGTOW Activist

Oncelikler merhaba.Yillar once lise zamanlarimda daha kimse redpill muhabbetini bilmiyorken alfa beta mevzulari donmuyorken yabanci forumlarda cok kovalardim bu topikleri cokta ustune dusmeden.Bakiyorum su siralar Turkiyede baya bir populerlesmis maymun gozunu acmis hosuma gitti baya.Cokta uzatmadan benim olayim su ukraynaliyim ana dilim rusca her yil binlerce rus turiste ev sahipligi yapan bir tatil beldesinde buyudum.Cevremden hep yakisikli cekici sohbeti saran bir tip oldugumla alakali geribildirimler almisimdir ama is sekse gelince resmen bahtsiz bedeviyim.Kizi dusuruyorum anadilim rusca zaten sohbetimde bal gibidir agima takiyorum kizi ama opusmenin otesine gecemiyorum lanetli gibiyim allahin kekolari maymuncayla dusurup sikiyorlar benimse sanki ustumde kara buyu var.Bu… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Kendine MGTOW demeyi bırakmaktan başlasan? Tatil ortamında ne maymunların ne hatunlar götürdüğünü biliyorum ama senin verdiğin bu çok genel bilgilerden tavsiye vermek çok zor zira sende neyin yanlış olduğunu böyle yüzeysel bilgiden anlamak mümkün değil. Fakat senin davranışsal problemlerin olma ihtimali yüksek. Spesifik olay anlatman lazım. Az çok KH bilen biri zaten kendinde neyin yanlış olduğunu bilir.

MGTOW genelde kendisinin yanlış biri olduğunu kabul edemeyenlerin sığınağı. Sen kendinin yanlış olduğunu kabul edebiliyor musun?

HEAVILY CURSED NON-MGTOW ACTIVIST
Guest
HEAVILY CURSED NON-MGTOW ACTIVIST

mgtow hareketinin siki bir mensubu degilim nick kismini girerken kafamda o esti sadece.Kendisinin yanlis biri oldugunu kabul edemeyenlerin bir siginagi olarak degerlendirilebilecek bir cemiyet oldugunu sanmiyorum ikicinci dalga feminizm hareketinden sonra erkek haklari savunuculugunu esas alan bircok cemaati destekliyorum sadece okadar.Evet yazdiklarim, uzelerinden analiz yapilacak kadar detayli degil kabul ediyorum ama ote yandan burda 5 sayfa hayat hikayemi yazsam zaten buserferde okumayacaktin:) cokta uzatmadan temel olay su.kizi opuyorum sevisiyoruz yataktayiz ama cat kafasina bisey esiyor olmaz diyor giremezsin sevistigimizle kaliyoruz.bu kadinlar tatilleri bitmeye yakin son gun arkamdan deli gibi yas doken gitmek istemiyorum diyen havalimaninda beni birakmayan gittikten aylar sonra… Read more »

Genzo
Guest
Genzo

Tatil ve ülkenin guzelligi, tatildeki konfor, ilgi, eğlence kizin kafasını çakır keyf yapıyor zaten. Sende, bende, o maymunlar da (saygı duyulması gerekenler) o kadın için pastanın çileği oluyoruz. Bazen çilek kokar(abazanligin, muhtacligin, kendi eğlenmene bakmayıp kadını illa mikecem diye kafanda kodlayip bu açlığın yüzüne ve davranislarina yansimasi) fln kadin yemez veya yemek istemez. Döndüğünde bile sana yazması fln senin için değil, onun ayağını yerden kesen o tatile olan ozlemdir. Sonuçta o tatilde ona ilgi veren olduğun için ozdesim yapıyor. Benim de çok başıma geldi boyle şeyler:)) aslında seni ozlemiyor tatili ve o tatil ortamını özlüyor.

Marlyn
Guest
Marlyn

Buradaki duruma alternatif olarak Mahmut Abi’ye sormak istediğim bir durum var. Güzel bir mesleğim var ve 30 ların başındayım. her ne kadar 25 yaşıma kadar mavi haplı olarak yaşasam da sonrasında bayağı hatunla birlikte oldum. hem kısa hem uzun ilişkiler hem sevgililerim oldu. Güzel bir gelirim var. Son dönemlerde yaşadığım bir sorun var ama. son 2 yıldır da red pill felsefesini özümsemeye çabalıyorum .çok uzun zamandır robert green kitapları ve mesleğim gereği evrimsel psikoloji ile ilgili okuduklarım sayesinde bu felsefeye bir adım atmış olduğumu düşünüyordum zaten. Lakin şöyle bir detay var ki kırmızı hap felsefesine dahil oldukça okudukça ve öğrendikçe… Read more »

Mahmut Abi
Admin

Kırmızı hap yaratmıyor onu. Hala gerçek hayata değil olmayan masallara göre düşünmek yaratıyor. Kadın doğası pmbiş masallara uymuyor o zaman ben de onlardan soğurum mantığı. Sonuçta hayatı doğal haliyle yaşamaktan zevk alamıyorsanız, önce doğayı olduğu gibi kabul etmeyi öğrenin.

Marlyn
Guest
Marlyn

pembe masallar kısmını anlamadım abi.

Harribooooo
Guest
Harribooooo

Mahmut abi merhaba cumartesi gecesi 23 yıllık hayatımda aynı gün yatmaya geçtiğim olayı sizlere anlatmak istiyorum . ( biraz değil baya götüm kalktı yalan yok alfa oldum len amk dedim kendi kendime 🙂 ) Tinder dan tanıştık bi kızla numara flan aldım herşeyi konuşuyoruz mesleğimi söylemeyerek baya gizem ve merak yaratıyorum kadınlarda baya iş yapıyor ( pp de baya canti şimdi takım elbiseli filan mv belediye başkanı diyen bile var) neyse kız la bu konuda biraz papaz olduk söyle möyle dedi söylemedim. 2 gün sonra yazdım 1 saat şonra şurda olucam gel diye geldi . mekana geçtim bekliyorum yazdım dedim… Read more »

Spl
Guest
Spl

Tinderdan nasıl düşürüyorsunuz yav.Büyük şehirdesiniz sanırım. Genelde hbsi kaç oluyor tinderdakilerin?

Harribooooo
Guest
Harribooooo

Hocam güzel bi resimle bio hallediyor işi. Tinderda ne ararsan var ama çoğu buluşmada daha çirkin oluyor baştan söyleyeyim

insan
Guest
insan

Lustral mı hap? 😀 Muazzam gecikme yapıyor 😀

Harribooooo
Guest
Harribooooo

Yok citoles benimki 🙂 ama geçikme den ziyade aldığın keyif daha önemli bence gereksiz kullanmamak lazım 🙂