Umursamayı bıraktığınızda daha fazla sonuç alacaksınız

Hoşlandığımız kızdan ümidi kestiğimizde nasıl davranmalıyız?  Mesela attığımız mesajlara çok geç geri dönüyorsa ya da bir sıcak bir soğuksa ve bizi artık vazgeçecek seviyeye getirecek kadar bekletiyorsa ama biz artık ne gerek var demeye başlamışsak ne yapacağız?

Bu kıza ne demek lazım? “Mesajın için teşekkürler ama artık mesajlaşmak istemiyorum” deyip bunun sebebini açıklasak olur mu? Ya da hiç cevap vermesek mi?

Senin problemin, ya da problemlerinden biri, aranızda hiçbir şey olmayan spesifik bir kızın sana ne zaman cevap vereceğine fazlaca odaklanman. Bu, senin muhtaçlığının bir göstergesi maalesef.

Kadına ne yazdığın hakkında hiçbir fikrim yok ama bana yazdığın şu iki paragrafta muhtaçlık var. Kadınla etkileşiminde bu muhtaçlığı saklaman çok zor. Sen bu muhtaçlığa göre hareket ettiğinde, buna göre düşünüp buna göre konuştuğunda,farkında olmadan kadına, “güçsüz bir erkek” olduğun sinyalini gönderiyorsun. Muhtemelen senden muhtaç, Türkiye’de bolca bulunan yapışkan (ya da yapışkan potansiyeli olan) erkek sinyalleri alan kadın ise duruyor ve kendisini geri çekiyor.

Ama sen bu sitede yazıldığı gibi kadını mesaj yağmuruna tutmadan kendini geri çekebiliyorsan, birkaç gün içinde kadının seninle ilgili bu “zayıf erkek” fikirleri geçmeye başlayabilir. “Hımmm, bu adam hiç mesaj atmadı. Neden acaba?” diye merak etmeye başlayabilir. İşte tam bu aşamada seninle ilgili hipergamik değerlendirmesinin doğru olmama ihtimali belirir ve sana pat diye mesaj atabilir. Şu aşamaya kadar zaten aranda bir şey olmayan bir kızı geri dönüşsüz soğutmuş olabilirsin ama böyle davranmazsan zaten bir dönüş ihtimali yok. %30 ihtimal mi iyi, %0 mı?

Bir kız sana oldukça ilgiliyse ama sonra birden soğuk davranıyorsa, genellikle ya resimde senin bilmediğin başka bir erkek daha vardır (kendisiyle yeniden beraber olmaya çalışan ya da yeniden beraber olmaya çalıştığı eski erkek arkadaş veya kızın diğer opsiyonu) ya da mesajlaşma / konuşma / buluşma sırasında bir yerde sıçmışsındır. Yoksa normalde ilgisi yüksek kız, eğer sen her şeyi doğru yaparsan sana senin ona attığından daha fazla mesaj atar.

Başka biri olmadığını varsayarsak görünen o ki sen bu kızlarla etkileşirken onları soğutan bir şeyler yapıyorsun.  Ve bir kızın mesajına ne zaman geri döneceğine bu kadar odaklanmandan, bir şekilde yukarıda bahsettiğim muhtaçlık  ile ince ince “zayıflık” sinyali verdiğini varsayabiliriz.

Kıza ne yazacağını boşverip bir kızın sana dönüp dönmeyeceğini ya da sana ne zaman mesaj yazacağını umursamamayı öğrenmen lazım. Zira birincisi bu kız bir şeyin değil, ikincisi dışarıda başka bir sürü hatun var ve sen eğer bekarsan birden fazla kıza aynı anda yürümelisin. Böyle yaptığında, a) bu kızların herhangi birine muhtaç olmayacağın için “zayıf ve tercih edilmeyen” erkek sinyali vermezsin ve b) herhangi biri bir süre ortadan kaybolursa bunu fark etmezsin bile.

Şöyle düşün. 2-3 kızla paralel yazışıyor olsan ve bir yandan da spordu, ders / iş gibi şeylerle kendine odaklanıyorsan, bu kızlardan birinin bir süredir ortadan kaybolduğunu fark edemezsin bile. Kız kendini hatırlattığında “ya doğru Merve de vardı” dersin kendi kendine. Ve Merve’ye arabesk “ben küştüm, oyumcaklarımı alıp gidiyorum ve seni Mahmut Abime şikayet edeceğim” gibi çocukça şeyler söylemeyi de düşünmezsin. “Naber Merve, neler yapıyorsun?” dersin 🙂

Bu nedenle spesifik bir kızın sana ne zaman geri döneceğini umursamamalısın, hayatını bunu umursamayacak şekilde değiştirmelisin (tabak çevirmek, boş bir adam olmamak, vs.).

Erkeklerin kendilerini soktukları bu yokluk ve muhtaçlık o kadar kötü bir şey ki bazen sırf kendi özgüvensizlikleri yüzünden bir çuval inciri berbat ederler. Mesela kızın dedesi ölür 2 gün ortadan kaybolur ve 2 gün sonra aslında hoşlandığı adamdan “sen bana mesaj atmadın, beni ihmal ettin, bana bak ya bana yaz ya da bye bye” tarzı bir mesaj alır!

Arkadaşlar, beta / mavi haplı erkek moduna girerseniz itici ve zayıf davranışlarınız ile kadınları sadece soğutmuyorsunuz. Farkında değilsiniz belki ama onları ciddi ciddi korkutuyorsunuz da! Zira iyi çocukluğu (!) ve saf sevgisi (!) ile bir anda yapışan, korkutucu bir takipçiyle / tacizciyle aynı davranışları sergileyen o kadar çok erkek var ki!

Genelde olan ne? Bir sebepten kız geç yazıyor. Mesela erkek kadına akşam saat 9’da mesaj atmış. Ama kız çok yorgun 8’de yatmış. Sabah bir kalkıyor, telinde bir düzine mesaj : “Neden cevap vermedin seni merak ettim” ile başlıyor ve “bak beni istemiyorsan bana söyle” ezikliğinden geçip bazen küfürlere ve tehditlere gidiyor!

Tehdit ve küfüre gitmese bile mesajlardan erkeğin sabırsızlığa kapıldığı ve kızgın olduğu o kadar belli ki. Erkek istediği kadar “yok aslında merak ettiğimden / onu görmek istediğimden mesaj yazıyorum” desin.  Sadece kendisini kandırabiliyor. Bu mesajları atmasının nedeninin kızla şansından şüphe etmesi ya da başka deyişle kızın onu hala istediğini anlayıp rahatlama ihtiyacı olduğu o kadar bariz ki!

Çünkü gerçekte, erkek istediği şeye sahip olmayı hak etmediğine inanıyor. Kızın kendisini bırakıp gitmesinin an meselesi olduğuna inanıyor. Aslında o mesajları atmasının nedeni bunu engellemek, kendisini zorla kızın hayatına sokup kendisini rahatlatmak.

Ama tek başardığı şey, kıza zayıf ve tercih edilmeyen bir erkek olduğunu, kızı hak etmediğini bağırmak. Kadınlar ilişkide erkeğin liderliğini takip ederler ve kadına “ben seni hak etmiyorum” diye bağırırsanız kadın ne düşünecek sanıyorsunuz? “Hımm, doğru olabilir, bu adam beni hak etmiyor!”

Bu şekilde davranırsanız tabii ki kız soğuyacak hatta sizden korkacak. Tabii ki uzak duracak. İçinizde bu “ben yetersizim” inancı, “bu kızı her an kaybedebilirim” korkusu varsa mesajlaşırken, buluşurken ve konuşurken bunu ara ara dışarı yansıtacaksınız.

Tamam, geçmişte bu başınıza çok geldi ama geçmişte de aynı şeyi yaptığınız için bu tür ani soğumalar başınıza çok geldi. Artık bunu yapmama zamanı. Bu başarısızlıklar, tüm kızlar böyle olduğu ya da böyle olacağı için değil, siz hepsine aynı korku ve yetersizlik hissi ile yaklaştığınız için oldu.

İlk yapmanız gereken şey şu: Ediz Hun filmlerinde yaşamayı bırakın. Tabak çevirin :

Bir sonraki cümleyi okumadan gidin “bir şişe rakı, Orhan Gencebay CDsi ve abi sana kız mı yoğkk” diyecek pohpohlayacak bir lavuk bulun. Canınızı sıkacağım : Hedefinizdeki birtanesini sevgili yapma şansınız, fişi yeni çekilen sizin için %10 ve en baba Oyun üstadı olsanız bile taş çatlasa %30. Size birtanesini tavlamak için dünyanın en sağlam tavsiyelerini versem ve harfiyen uygulasanız, şansınız en fazla 3’te bir. Siz muhtemelen bu kızın 4 – 5 talibinden birisiniz (kadınların tabak çevirmesi farklıdır). Yeni kadın – erkek ilişkileri devrinde birtanesini tavlamaya çalışma stratejisi / sniper methodu / mavi haplı çocuk oyunu, oyunu en iyi şekilde taklit etseniz bile sakat bir stratejidir. Bu devirde ancak tabak çevirme stratejisi / pompalı tüfek methodu / kırmızı haplı çocuk oyunu ile şansınız var.

Yani, bu genelde arkadaş çevrenizde olan kızı ilk olarak birtanesi olmaktan çıkarmalısınız. Bunun için de hemen iki üç hedef daha yaratmalısınız. Aynı arkadaş çevresinde 3 tane hatuna paralel yazmak ters tepeceği için bunları yeni av sahalarında bulmanız gerekecek. Bu şekilde paralel yürüyerek ve düşen tabağın yerine bir başka kız koyarak ancak başarılı olursunuz. Bunlardan biri kız arkadaş olduğunda, diğerlerine yürümeyi bırakırsınız. Genelde kız arkadaş olan size en ilgili ve sizin de en beğendiğiniz kriterlerinin ortada bir yerde buluştuğu kızdır.

Üzgünüm, birtanesi kartanesini seçip, filmlerdeki gibi onun için doğru çabayı gösterip onun kalbini çalma gibi inanmayı canıgönülden istediğiniz çocuk masallarının gerçek dünyada üç kuruş değeri yok. Onlara hala inanmak istiyorsanız, hala erkek değil çocuk olduğunuzdan, önce büyümeye bakmanızı tavsiye ederim. Dikkat edin, inanmak istiyorsanız dedim, inanıyorsanız demedim. Çoğu okur artık bunların masal olduğunun artık farkında ama bu gerçek onlara acı veriyor, bu nedenle inanmak istiyorlar. Bu acının nedeni çocuk olmanız hala, ilk hedef almanız gereken problem de bu.

Neo: Gözlerim neden acıyor?
Morpheus: Çünkü onları daha önce hiç kullanmadın.

(The Matrix filminden)

Kısacası; tabak çevirmenin en pratik ve yapılabilir olanı, bekar bir erkeğin birden fazla kıza paralel yazmasıdır. Bu tavsiyemi unutmayın, herhangi bir zamanda bekarsanız ya hiçbir kıza yürümeyin ya da birden fazla kıza aynı anda yürüyün. Asla tek kıza yürümeyin.

Ama bir yandan bu problemle uğraşan bir yandan da “abi ben zaten tabak çeviriyorum” diyen adamlarla biraz konuşunca aslında bir adet birtanesi olduğunu ve sırf tabak çeviriyor olmak için çok hafiften 2 – 3 kızla daha konuştuğunu görüyorum. Bu birtanesinin de diğer kızlardan önde olmasının tek sebebi, oğlumuzun hayallerindeki meleği bu kıza giydirmiş olması. Bildiğin oneitis. Oneitis artı 2 kız tabak çevirmek olmuyor maalesef.

Bir kızın öne çıkmasında ve hatta diğer kızların sahadan çekilmesinde kendi başında bir problem yok. Ama doğal süreçte, kendini yetersiz görmeyen bir adamın doğal sürecinde, bir kadın adamın ilgisi artı kendi ilgisi ile öne çıkar. Öne çıkmayı HAK EDER. Öne çıkmaya ÇALIŞIR. Eğer ilgisi olmayan kız öne çıkıyorsa, orada muhtaçlıktan şüpheleneceksin. Eğer bir kız kendi çabası olmadan öne çıkıyor ise, o tabak çevirmek değildir.

İlgisi yetersiz kız yazısında ne demiştik:

Sanırım sen ilgisi yetersiz kelimelerini kızı merkeze alıp anlıyorsun. İlgisi, kendine değer biçen bir erkeğin ilgisine değecek seviyede görünmüyor diyorum. Kız seni istiyor mu acaba şeklinde ilgiden bahsetmiyorum. NEXT ile bazen aslında size ilgisi olan kız, ilgisini zamanında, yeterince gösteremediği için sizi kaybeder şeklinde bakmanız lazım. Ben 100% elinin altındayım yeterki biraz da olsa ilgisi olsun şeklinde değil.

Kızın yanlış adımlar atması, zamanında adım atmaması, vs … ile aslında istese de şansını kaybedeceği adamlar olun.

Bir kıza mesaj attınız ve o size geri dönmüyorsa ya da geç dönüyorsa “ilgisi yetersiz”dir. Sizinle konuşmaya ve görüşmeye o kadar istekli değildir. Sırf size telefonunu verdi diye sizin gelecekteki çocuklarınızın annesi olmak istiyor diye bir şey yok! Masal dünyasında yaşamayın.

Bir kere birçok kadın direkt reddetmek yerine nasıl olsa telefonlarına / mesajlarına cevap vermezsem gider diye telefon numarasını size verebilir. Bu direkt reddetmekten daha kolaydır. Çoğu kadın sizi orada direkt reddedip sizin canınızı yakmamak için telefonunu vermiş olabilir. Bu gerçekten oldukça kafa karıştırıcı bir durum ve genellikle duygusal olarak tembel ve zayıf bir insanın yaptığı bir harekettir.

Mesela telefonu reel dünyada aldıysanız bu başınıza çok gelecek. Kız orada fiziksek olarak karşınızdayken reddederse hayırdan anlamayan biri çıkarsanız, rahatsız edici bir durum yaratırsanız veya yapışırsanız diye çekinip telini verebilir.

Sizin yapmanız gereken, spesifik bir kızın sizin mesajlarınıza nasıl ve ne zaman döndüğünü umursamamanız. Size dönerse devam edersiniz, dönmezse nasıl olsa diğerleri var. Bunun yerine birini bulursunuz.

İronik olan şu ki bu umursamazlığın kendisi, sizin sabırsızlık yapıp bir çuval inciri berbat etmenizi ve muhtaçlık gösterip itici olmanızı engelleyeceğinden, daha fazla sonuç almanızı sağlayacak. Aslında olabilecek iken zayıflıklarınızı ortaya saçarak sıçmanızı engelleyecek.

Bana sorularınızı uygun yazı altında sorabilirsiniz, benimle görüşme ayarlayabilirsiniz ya da ilişkiler setimize bakabilirsiniz.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

246
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz. Not: Burada soru sırası çok yüksek, Patreon destekçilerini, Patreon'da cevaplamaya öncelik veriyorum.

avatar
72 Comment threads
174 Thread replies
14 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
89 Comment authors
Mehmet Candamdaki kemancıDenathriusGokselArda Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
X RAY
Guest
X RAY

2 yıla yakın bir ilişkim var. 21 yaşındayım. Bi kadın bir erkeğe 3 şey verebilir bence. Birincisi seks ikincisi beraber yapılan aktiviteler üçüncü kategori ise uzun bir ilişkide olması gereken olarak gördüğüm en önemli şey olan sevgi güven emek ve zamandır. Covid 19 yüzünden 2 buçuk aydır aramızda mesafe var. Bu da doğal olarak 1 ve 2. Maddeyi elemiş bulunmakta. Geriye Kalan en önemli maddenin benim 2 senelik ilişki yaşadığım kızda olmadığını düşünüyorum. Ben yazmasam yazmıyor herhangi bir sevgi sözcüğü iletişime yönelik çaba yok. Kısacası kendi halinde. Bana karşı ilgisinin yetersiz olduğunu görüyorum. Benim defalarca bu konuyu konuşmam ve düzeltmeye… Read more »

Djdnd
Guest
Djdnd

Dostum aslinda neden burda oldugunu sen de biliyorsun ama kabullenemiyorsun belki de :/.bence kizdan ayrilmak istiyorsun ama o karari verecek durumda degilsin.burda guvendigin isimlerden onay bekliyorsun.o yazdiklarinin aynisini ben de yasadim cunku

Djdnd
Guest
Djdnd

Benim kiz da beni seks icin palyaco ediyordu ustelik seks bile yoktu vericem diyip kandiranlar gibiydi 😂.ben isteyince yok cekiyor sus diyor ben kendimi cekince de o geliyordu.en iyisi ortalamanin altindaki tiple bacaklarinin arasinda altin madeni varmis gibi davranan tuhaf kizlardan uzak durmak

Green
Guest
Green

Karantina günlerinden önce konuşmaya başladığım bir kız var iki kere buluşmuştuk daha sonra evlere çekildik ve o da memleketine gitti.2 aydır ortalama haftada bir sohbet ediyoruz konuşmalar kesintisiz(geç cevap vermeden) ve ortalama 2,5-3 saat sürüyor.Bu günler geçtikten sonra tekrar buluşacağımızı düşünüyorum hatta sözleştik ancak o zamana da en iyi ihtimal 1 ay var.Sürekli evde olduğumuz için de konuştuğumuz konular stabilleşmeye başladı.İlk buluşmadan yaklaşık 2,5 ay geçti.Önce mesajlaşarak duygusal ve ilişki üzerine daha ağırlıklı konuşarak duygusal olarak nasıl hissettiğini öğrenmek istiyorum.Daha sonra bir arama yaparak ilişki konusunda konuşmalı mıyım yoksa buluşmayı mı beklemeliyim kararsız kalıyorum.

Kenzou
Guest
Kenzou

Mehmut abi bir şey sorucam sadece altında yatan psikolojiyi merak ettiğimden. Şimdi bazen konuşuyoruz ediyoruz her şey iyi ilk günler muhabbet güzel. Birkaç gün sallamıyoruz sonra bırakıyoruz, bazılarına 1-2 hafta yazmıyoruz sonra bir yoklayayım diye girince bakıyorsun wp den falan engellemiş, sosyal medyadan çıkartmış bunun sebebi nedir? Hayır yani friendzone sokamayacağını anladığı için mi komple çıkarıyor veya uydu yapmayı dahi mi düşünmüyor? Sosyal medyada bazen atıyorum akşamında kızın son mesajı “iyi geceler mi?, aaa canım yatıyor musun yaaa :(” diye atıp ta 2-3 gün yazmayıp sonra baktığımda engellediğiyle bile karşılaştım yani 😀

Haydar
Guest
Haydar

Bu ,bakıstıgın kızın yanına gidip konusmadıgında soğuması,yürüme davetiyesini kaldırması gibi,güzel bir muhabbet başlıyor,yoğun ili alıyorsun sonra 3-4 gün yazısmayı pat diye kesiyorsun.bu bazı egosu yüksek kızlarda ters etki yapar,beklentisi karsılanmadıgından sinirlenir,aniden siler seni..
Bu bende şu şekilde oluyor,çok fazla tabak çevirince,ister istemez hepsine zaman ayıramıyorsun,bı bakmıssın tabaklardan biri seni silmiş,ya da o da bı tabak bulmuş ve seni elemis.

Kenzou
Guest
Kenzou

Aynen haydarcım güzel tespit sonradan ben de durumun bu olduğunu anladım. Üzerine bir de ülke kızındaki yüksek egoyu ve onlara olan yoğun talebi katınca, sallamadığın zaman sırf kendi bırakmış olmak için seni şutluyor veya hızla diğer seçeneklere kayıyor.

Misafir28
Guest
Misafir28

Mahmut abi kız arkadaşım benim başkalarıyla gorustugumu düşünüp bana bir hafta soğuk attı. Bende arada hayırdır sende bir durgunluk var dedim yorgunum filan dedi. Sonra bir sabah kavga çıkarıp sen başkalarıyla ilgilen bana zaman bulursan yazarsın diye ağzındaki baklavayı çıkardı. Ya ne demezsin ben seninle 51 sensiz 50 kişiye yazıyorum dedim. Tabi bu arada böyle soğuk yapması kafamda ulan bu ilgilenmiyor herhalde ya biri var yada benden gidecek diye zihnen kafamı geri çektim. Hâlâ aramız bozuk. Eskisi gibi bende artık konuşmak istemiyorum. Kızda iletişim problemi var. Zamanında birsey söylemez. Zamanında test atsa trip atsa çözülecek ama 3 5 gun soguk… Read more »

Misafir28
Guest
Misafir28

Aylar sonra gelen edit : iç güdülerim bana birşeyler ters gidiyor diyordu doğruymuş 🙂 kadın eski manitasini hiç unutmamış. Problemleri çözmüyor beni kapatmak için birşeyler yapmıyor ilerisi için birşeyler konuşmuyor. Başlarda yüksek ilgisi vardı sonradan en ufak tartışmalarda telefon silmeler 3 gün konuşmasalar vs. Bana 5 senedir eski ile iletisime hiç geçmedim demişti en son bir ayrılık yasayip tekrar barıştım. 2.gün icimde birşeyler hissediyorum kafam tatmin olmuyordu. Telefonu aldım instagramdan çıkarmıştı seni geri eklemem diyordu. Bende acaba neden diye düşünüyordum. Aldım öyle bakıyorum instagramda birşey yok. Whatsapta engellere girdim bir baktım bir adam var yanında eşli fotoğraf. Kim bu dedim… Read more »

Oms
Guest
Oms

Selamlar Mahmut Abi, kırmızı hapla tanışalı çok olmadı belki 3 4 ay anca.Okudukça bir çok şey değişmeye başladı hayatımda.Bunları bir gün görece çok daha iyi pozisyona gelince detaylı yazmak isterim. Bir çok şeyi kabullendim, içselleştirmek için elimden gelen çabayı gösteriyorum.Spor salonları kapalı fakat bu süreçte evde vücut ağırlığımla antrenman yaparak iyi bir gelişim gösterdim.Boyum 1.91, ezelden beri zayıfım yani öyleydim.Bu sebeple xl tişört alırdım ve hep omzu kötü dururdu.Sadece evde yaptığım antrenmanlar ile şimdi o sorunuda çözdüm.8-9 kilo aldım.Bir çok şeyi yoluna koyuyorum böyle fakat bir şey hariç.Kendime haksızlık etmeyeceğim kaş göz burun ortalama bir Türk erkeği gibi ve burnum… Read more »

GreenCrow
Guest
GreenCrow

Kendi adıma tabaklar arasındaki ilgi yönetimini gerçekten iyi yapıyordum fakat rehavetten dolayı kendi bacağıma sıktım ve kıza güçsüz mesajı verdim. Onun dışında herhangi bir sorun görmedim. (Kızın halihazırda başkasına gitmek için bilerek yapması ihtimali olabilir ama bunu düşünmek istemiyorum) Tabaklar arasında en çok ilgiyi, alakayı ve yatırımı yapan kızın öne çıkması kadar normal bir şey yok. Sonuçta her haremin bir gözdesi olur. Ben de kendi gözdem tarafından terk edilince, hemen diğer tabağıma geçtim. Öncekinin etkisi 2, bilemedin 3 gün sürüyor. O yüzden, tabak çevirmek, erkeğin götünü her anlamda kurtaran bir şey. Başlarda tabak teorisine karşıyken, şimdi hata yaptığımı anladım. Tabak… Read more »

Trash
Guest
Trash

Abi öncelikle siteyi yeni keşfettim. Saçma sapan kişisel gelişim klişeleri yerine hayatın gerçeklerini yüzüme vurduğun için teşekkür ederim. Konuyu da içine alan bir soru sormak istiyorum cevaplarsan sevinirim. Üniversiteyi yeni bitirdim. Çok hareketli geçmesede iyi kötü birşeyler yaşadım. Redpillin ne olduğunu hiç bilmiyorken bu yazıdada değinildiği gibi, çok büyük sünepelikler yapıp aynı şekilde inanılmaz dersler alıp alfa gibi davranmayı öğrenip okulun en güzel kızlarından biriyle beraber olmuşluğum ve sonra kendi isteğimle ayrılmışlığım var . Burayı okuyan arkadaşlar bu yazıya önem versin. Kesinlikle umursamayın, tabak çevirin ve kendinizi herkesten çok sevin. Soruma geri döneyim Süreç olumlu ilerliyordu ta ki okul bitene… Read more »

GreenCrow
Guest
GreenCrow

Bi de bu arasıra gerçekleşen sessizlik durumunu bozmak bizim mi, kızın işi mi? Çünkü sessizlik, ilgisizlik demek. Olmayan ilgiyi de sik sok mesajlayarak elde edemeyiz. Ama mesaj atmıyor? Üstüne de sohbet gelişirse, mesaj beklediğini ve hayvanlık yaptığımızı, ilgilenmediğimizi falan iddia ediyor. Böyle sessizlik durumlarında adımı kızdan mı bekleyeceğiz? Arada tek tük karikatür ya da sevimli bir kaç gönderiyle giriş yapıyorum genelde (tüm bu sessizlik veya soğukluk yokmuş gibi) bir süre işe yarıyor ama uzun vadede yememeye başlayabiliyor. Kız arkadaş materyalli kızın ilgisini taze tutmak zor. (Süreç uzun olduğu için) Kız arkadaşlığa yükselmiş kızla uzun süreci nasıl tuttururuz? Bir noktadan sonra,… Read more »

Prono
Guest
Prono

Mahmut abi kizla buluştuk ve bulusma cinsellige gitmedi. Sakalasmalar dalga gecmeler vs. Eglenceli gecti kinolar da var ama öpüşme olmadi. Evlere dagildik ve kiz daha da yazmadi. Bu durumda birkaç gun bekleyip biz yazdik ve bir bahane uydurdu. Tekrardan bulusma ayarlamak icin birkac gun beklemek mi dogru yoksa direkt next mi?

Bir de mesela kiz hic paylaşım yapan biri degil ama buluştuktan sonra her aksam hikaye atiyor. Ben bunu acaba benim onun hikayesine cevap verip konusmam için mi yapıyor diye sorguluyorum. Ya da kuruntu da olabilir ama buluştuktan sonra mesajlasmiyoruz yani o yazmiyor bende yazma geregi duymuyorum.

YokArtik
Guest
YokArtik

abi peki ilgiyle alakalı baska bir sey sormak istiyorum, 9 aylık bi iliskim var ve son 3 aydır görüsmüyoruz karantina dolayısıyla.. mesajlar asklar canımlar yanyanayken ve son 2 haftaya kadar songaz devamken son 2 haftadır bi durgunluk var asla sevgi sözcüğü geçmiyor ve günde azar azar konusuyoruz, aramızda ufak bir problem oldu 2 hafta evvel ve bu yüzden kendini iyi hissetmediğini bu durumu cözmek istediğini fakat kendi icinde halletmek istediğini söylüyor.. sence bir sıkıntı var mı yoksa ben mi takıntı haline getirdim ve kendi haline salmalı mıyım? 2 kere ayrılmıstık sudan sebeplerle ve 2sinde de no contact uyguladığımda kendi mesaj… Read more »

Haydar
Guest
Haydar

Maskülen bir duruş ve iyi bir oyun çok büyük avantaj sağlar,tamamen katılıyorum.Ama kızın sogumasının tek sebebi muhtaç görünmendir savı çok iddialı,Maskülen bir yapın olabilir,Ama sonradan ortaya çıkan fiziksel veya kisilik-karekter özelliklerinden biri de kızı sogutabilir,örneğin entellektuel bir pırıltın yoktur,az okuyan boş bir adamsındır,yada psikolojik dengen sorunludur,bencil,cimri ya da zorbasındır,kaba,küfürbaz yada ne biliyim kumara duskunsundur..yani milyon sebep olabilir..

Ahmet
Guest
Ahmet

Abi karantina döneminde konuştuğum bi kızın tavırlarından bıkmıştım ben de senin bu yazıda dediğin gibi buhar olmak yerine siktir git soslu psikolojik şiddet uyguladın temalı bi yazı yazdım.Sonra ben umursamadım ama kız bana dava açacakmış artı ekşi sözlükte bi başlıkta denk geldim adı soyadıyla kayıt olmuş avel bana etmediği hakaret kalmamış artı sözde beni net bi şekilde reddetmiş de ben hazmedemediğim için küfretmişim aşırı sinirlendim o yazıyı okuyunca halbuki bana iltifatlar eden,buluşalım diyen kendisi.Durup dururken şarkılar söyleyip mesaj atan kendisi sözde ayıp olmasın diye konuşmuş.Kızlar neden her şeyi istedikleri gibi görüyorlar abi ne düşündüğü bana koymaz da aynı okuldayız arkamdan… Read more »

lindecis
Guest
lindecis

Abi selamlar. 20 yaşındayım ve uzun süredir flört dünyasında bulunmamıştım, karantina döneminde internetten hoş bir hatunla tanıştım. Numarasını verdi, flörtöz davranıyor vesaire, fakat benim yeniden gördüğüm eski ihtiraslarım olsun, kızın saçmaladığı yerleri iyi telafi edememem ve paslarını gole çevirememem olsun, takıntılı birisi gibi gözüktüm ve yavaştan kendimi küçük düşürmeye başladım. Arkasından da bari rezil olmayayım diyerek kendi kararımla konuşmayı kestim yaklaşık 1 ay önce. Tabi bu sürede sosyal medyadan hiç bir engel yemedim, hatta kız tweetlerimi beğenmeye devam ediyordu, bir kere bir fotoğrafımı özelden gönderip yorum da yaptı. Ben de bugün bir şansımı deneyeyim diye direkt nasılsın diye sorup buluşma… Read more »

Sebnem
Guest
Sebnem

22 yasindayim karsimdaki bey ise 29. 6-7 aydir tanisiyoruz ve tanistigimizda bakireydim. Sevismek icin gorusuyorduk ama buna ragmen ilgili, tatliydi ve sonra ben hoslanmaya baslayinca bir takim seyler oldu, bir kopus yasandi. Geri geldi, yine konustuk ve artik seks yapmak istedigimi söyledim. Beni dusundugunu soyledi ama ikna ettim ve onunla bunu yasadim. Sonra flortoz davranmaya devam etti ona kizdim vs tartistik. Bir daha asla boyle davranmam sana dedi ama kisa bir sure sonra yine normal konusmaya, guzel davranmaya basladi. Rehberden silmisti geri eklemem dedi ve baktim eklemis. Ailece tasinacagimizi söyledim sen gitme beraber yasayalım dedi sonra sarki atti(ki bir ara… Read more »

Neverminddd
Guest
Neverminddd

32 yaşındayım, kariyerim fena değil. Bu sitedeki yazıları okuyana dek bir şeyler başarsam da kendimi eksik hissediyordum yalnızken. Çevirdiğim tabak olsa da bir kadınla sevgi içeren bir arkadaşlığım olmayınca eksik hissediyordum. Düzenli seks bile sevgi ve muhabbet iyi değilse o hissi gidermiyordu. İlişkilerde beta olduğumu düşünmüyorum totalde, gidenin arkasından da oneitis yapmadım hiç. İşime gücüme baktım. Ama hayatımda sevdiğim ve iyi vakit geçirdiğim bir kadın olunca işim gücüm de rast gidiyor. Sanki daha başarılı oluyorum. Hayatımda ciddi/düzenli bir ilişki yoksa işimde harikalar yaratsam da eksik hissediyorum. İşin ironik tarafı da bu siteyle tanışana kadar yalnız erkeklere ya da yaşı ilerlemiş… Read more »