Bir kadının benden hoşlandığını nasıl anlarım?

Bir kadınla karşılaştınız ve kadın hoşunuza gitti. Kadına bakmaya başladınız ve onun da size attığı bakışları yakaladınız. Belki de bu kadınla konuşabiliyorsunuz. Mesela aynı üniversite kulübündesiniz ya da ortak arkadaşlarınız var.

Bu kızı istiyorsunuz. Buna şüphe yok. Ama şu aklınızı kurcalıyor: “Acaba o da benden hoşlanıyor mu?” Belki size gülümsüyor, sizinle konuşuyor. Ama bunlar arkadaşça davranışlar mı yoksa onda da size karşı bir ilgi var mı? Geçen hafta konuşurken gayet sıcaktı ve hatta omzunuza dokundu. Ama şimdi sizi tamamen görmezden geliyor gibi!

Evet, bu kadın sizden hoşlanıyor mu? Bir kadının sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız? Sonuçta kıza yürümek, ilginizi daha fazla göstermek için bunu bilmeniz gerekiyor değil mi?

Bu sitede en çok sorulan soru tiplerinden biri, kadını “okuma” soruları. Abi bir kız var. Bu kız benden hoşlanıyor mu ya da favorim bu kız ne yapmaya çalışıyor? Bu soruyu soran erkek genellikle kısa öykü şeklinde kızla nasıl karşılaştıklarını, kendisinin ne yaptığını, kızın ne yaptığını, vs. uzun uzun anlatıyor. Anlatıyor ki şu soruya en “kesin” cevabı verelim: “Bütün bunlar  bu kızın benden hoşlandığı anlamına mı geliyor?”

Gelin bu soruya cevap verelim. Hem de en iyi cevabı. Sonuçta kıza yürümek, ilginizi daha fazla göstermek için bunu bilmeniz gerekiyor değil mi?

HAYIR! Spesifik bir kadını bu kadar odağa almak, onun sizden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamaya çalışmak, onu “okumak” üzere davranışlarını analiz etmek, o kızla olan/olabilecek şansınızı SIFIRA indirecek bir hatadır!

Spesifik bir kızın sizden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamaya çalışıyorsanız, o kız muhtemelen sizden hoşlanmıyordur – pardon daha doğrusu sizden hoşlanmayacaktır. Sizden hoşlanmayacaktır zira onun sizin hakkında ne düşündüğü takıntısı, onu itecek, sizden şu an hoşlanıyor olsa bile sizden hızlıca soğumasını sağlayacaktır. Her zaman değil belki ama hemen hemen her zaman.

Bu analiz felcine bir kez düştünüz mü, hedefinizdeki kadının yaptığı ve söylediği her şeyi analiz etmeye ve çoğu sizinle alakalı olmayan bu davranış ve sözleri sizinle alakalı olduğunu düşünmeye başlarsınız.

Bunun sonucu kafa karışıklığı, kaygı ve genellikle hayal kırıklığıdır.

Kadının davranış ve sözleri ile ilgili tüm bu analiz süreci sizin içinizdeki (varsa) özgüveni hızlıca yok eder. Her davranışınızdan, her sözünüzden ve genel olarak duruşunuzdan kendine güvensizlik akar. Her tarafından kendine güvensizlik akan bir erkek oldukça iticidir.

Kötüsü, kadınlar her ne kadar da sanıldığı kadar karmaşık olmasalar da, okunmaya pek müsait değillerdir. Duygularına fazlaca bağlı olduklarından davranışları ve konuşmaları değişik uçlara savrulabilir. Daha da kötüsü, bazıları özellikle kafanızı karıştırır.

Peki ne yapacaksınız?

Kadınları okumaya çalışmayı bırakacaksınız. Peki okumayıp da ne yapacaksınız.

Basit: Bir kızdan hoşlanıyorsanız, onun da sizden hoşlandığını varsayın ve kıza yürüyün.

“Tamam abi, şimdi gidip hatunu belinden kavrıyorum ve kampüsün ortasında eğip dudaklarına yapışıyorum. Sağol varol.”

Hayal edilen …

The Story Behind the Famous Kiss | Naval History Magazine - August ...

Yavaş kovboy öyle değil 🙂

Gerçekte olan …

Kızın sizden hoşlandığını yani onun da sizi daha fazla tanımak istediğini varsayacaksınız. Yani;

  • Gidip kızla konuşacaksınız. Eğer hatun sizinle sıcak bir şekilde konuşuyorsa, varsayımınızın doğru olduğunu düşüneceksiniz ve,
  • Kızı eğer çok sık göremiyorsanız telefon numarasını isteyeceksiniz. Eğer size telefon numarasını veriyorsa varsayımınızın hala doğru olduğunu düşüneceksiniz. Kızı sıklıkla görebiliyorsanız bu aşamayı atlayabilirsiniz ve bir sonraki aşamaya geçebilirsiniz.
  • Kızı bir yere buluşmaya (mesela bir şeyler) içmeye davet edeceksiniz. Sadece siz ve o. Eğer bu davetinizi kabul ediyorsa varsayımınızın hala doğru olduğunu düşüneceksiniz. Eğer kibarca reddediyorsa bir süre bekleyip (daha önceki teklifiniz hiç olmamış gibi) tekrar buluşmaya davet edeceksiniz. Eğer bu davetinizi kabul ediyorsa varsayımınızın hala doğru olduğunu düşüneceksiniz.

Buluşmada nasıl bir konuşma tutturacağınızı ve neler yapacağınızı daha önce anlattık.

Eğer yukarıdaki adımların herhangi birinde başarı olmazsa, kadının sizden hoşlanmadığınız varsayacaksınız, arkanızı döneceksiniz ve gideceksiniz. (NEXT/Bir Sonraki)

Bunları yapmak kadının her adımını, her bakışını, her söylediğini günlerce analiz etmekten daha verimli ve kesindir. Daha faydalı ve üretken şeylere harcamanız için muazzam bir zihin enerjisini serbest bırakabilir.

Kendi Kendini Gerçekleştiren Kehanet

Birçok erkek, analiz felci içinde kıvranarak yaymaya başladıkları kendine güvensizlik sinyalleri yüzünden, aslında başında kendisinden hoşlanan bir kızı hızlıca kendilerinden soğuturlar. Kaygı çok hızlı bir şekilde davranışlarınıza yansıyarak, kendi kendini gerçekleştiren kehanete dönüşür.

Bunun tam tersi eğer kızın sizden hoşlandığını varsayıp kesin adımlarla (reddedilmeyle kafa kafaya çarpışmayı göze alarak) ilerlemeniz, sizin kendine güven sinyalleri yaymanızı sağlar. Bu çekici bir şeydir ve kadınlarla şansınızı ciddi oranda arttıran bir kendi kendini gerçekleştiren kehanete dönüşebilir.

Dünyanın şu gizemini(!) bilmeniz lazım: Sizin hoşlandığınız kızların çoğu sizden hoşlanmayacak. Ama tek bir kıza “acaba benden hoşlanıyor mu?” diye uzun süre ve büyük miktarda zihinsel enerji harcayarak kaybedeceğiniz zamanı, daha çok kızı “benden hoşlanıyor” varsayımı ile elemeye ayırabilirsiniz. Yine dünyanın bilmeniz gereken başka bir gizemi(!) nedeniyle, bir kızın sizden hoşlanıp hoşlanmadığına takarak uzun süre yalnız kalabilirsiniz ama daha çok kıza yürüyerek daha az yalnız kalırsınız.

Sinyal okuma sizi duygusal bir kuklaya çevirir.

Kızın sinyallerine takmak ve onları analiz etmek, erkeği kızın kontrolüne sokar. Bu analiz felcine düşen erkek, kız kendisine İYİ davrandığında mutlu, KÖTÜ davrandığında mutsuz olur. Daha kötüsü hatun erkeği cesaretsizlendirmek isterse, test etmek için sarsmak isterse, günler hatta haftalarca duygusal yatırım yapmış erkek üzerinde bunu kolayca başarabilir.

Bu duruma düşmeyin.

Eğer kızı “okumaya” çalışmak yerine, kızın sizden hoşlandığını varsayıp kesin adımlarla yürürseniz, hiçbir kadının sizin üzerinizde bir kontrolü olmaz. Kaygılı değil rahat olursunuz (reddedilme korkusunu aştıktan sonra çok daha rahat olursunuz), pozitif ve kendine güvenen bir erkek gibi davranırsınız ve hatta öyle birine dönüşürsünüz.

Kıssadan Hisse:

  • Bir kadın hoşunuza gidiyorsa, onu uzaktan okumaya çalışmayın. Neyi niye yapıyor, neden 45% açıyla bakarken gözlerini 3 saniyede 2 kere kırptı vs. düşünmeyin. Kız sizden hoşlanıyor varsayın ve YÜRÜYÜN. Yürümeniz için tek bir bakış ve gülümseme yetmeli.
  • Kızın sizden hoşlandığını varsayarak, kendi kendini gerçekleştiren pozitif bir kehanet yaratın. Kızın sizden hoşlanıp hoşlanmadığı kaygısı ile, kendi kendini gerçekleştiren bir kehanet yaratmayın.
  • Duygularınızı kontrol edin. Onların esiri olmayın. Duygularınızın kontrolünü, hoşunuza giden bir kadının davranış ve sözlerine bağlamayın. Kadın farkında olmasa bile sizi kukla gibi oynatır.
Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

136
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
50 Comment threads
86 Thread replies
12 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
68 Comment authors
axolotlEager BeaverYakupsansaryer Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
siberlot
Guest
siberlot

mahmut abi bugün bi kız gizliden arayıp “senden çocuk yapmak istiyorum” dedi. benden hoşlanıyormudur?!?

Rikki
Guest
Rikki

Kardeşim o kıza bulaşma 🙂

KKEG
Guest
KKEG

Hoşlanıyor mu diye düşünmüyor, yürüyorum. Gittiğim cafede garson bir kız vardı. Nargile üzerinden bir muhabbet kurdum. Hani pandemi dönemi nargile var mı vs. Ben yemek yiyorum kız başımda duruyor, sohbet ediyor vs. İnstagram adresini istedim takip için. Karşılıklı takipler yapıldı ve haliyle mesaj atmadım. Bugün yemek yiyorum, kız da başımda duruyor sohbet ediyoruz, ayaklı dezenfektanlar var ona yaslanmış durumda eline iki de bir dezenfektan sıkarak benimle konuşuyor. Ben de gülüyorum bıyık altından bu haline. Kıza bir yerde oturup çay içelim sohbet ederiz dedim. Kız 4 tane abim var dedi. Abilerini sordum. Yaşları kaç, evliler mi vs. Kız dedi sen ne… Read more »

KH237
Guest
KH237

Kusura bakma da yürüme nerede? 😀

herotic
Guest
herotic

shit testi geçememişsin kız istemedi diyorsun. kız abim var dediğinde diyeceğin esprili bir tavırla onlar da gelsin demekti. hani şu doğu demirkolun abiler taklidindeki gibi. geçmiş olsun 🙂

Chrosnopher
Guest
Chrosnopher

Selam abi iş yerinde yürümeyi düşündüğüm bir kız vardı. Bı süredir sürekli bana baktigini farkettim bende ona bakmaya basladim. Sürekli gözü ustumdeydi. Sabahları bazen poğaça vs getirirdi. Hediye falan da almisligi var tuttuğum takımın kupa bardağı. Bu kız başka şehirden gelme 4 5 aydır falan benim bulunduğum şehirde yaşıyor. 2 gun önce dün x yerine gittim dedi arkadaşım götürdü falan dedi. Eleman bunu gezdirmis bira icmisler isminin yazılı olduğu bileklik falan almis. Bende hayırlı olsun o zaman dedim kız yok falan dedi de ben umursamadım. Ben kızı next eyledim. 2 gündür yok sayiyorum arada bakıyor falan ama fazla değil. Doğru… Read more »

Eskialfayenibeta
Guest
Eskialfayenibeta

Mahmut hocam yeniden merhabalar 🙂 , kızacaksın biliyorum , daha önce bunu yazdığım da pek sıcak bakmamıştın ama ben yine eleştirel bir gözle yaklaşacağım sana . Eleştiriyi kabul edecek misin bilmiyorum ama ben dağınık çalıştığımızı düşünüyorum.Trp ile tanıştığımda çok düştüm bu kuşkuya , telegram grubunda yöneticilik yaptım , orda da 1200 tane insan da bu durumu gördüm , herkes benimle aynı kuşku içerisine düşmüş o yüzden senden şu konu üzerinde daha açıklayıcı bir yazı istiyorum.Bunu sadece kendim için değil o grupta , YÖNETİCİLER dahil bir çok insan da gördüğüm için , o arkadaşlar için de istiyorum.(Herkes tarafından anlaşılması için biraz… Read more »

Better man
Guest
Better man

Mahmut abi toplu taşıma metro gibi kalabalık ortamlarda beğendiğimiz kızlara yürüme, eksileri- artıları ve riskleri vs bir rehber yazı fena olmazdı. Eminim toplu taşımayı her gün kullanan benim gibi erkeklere çok faydası olur

yeşilzeytin
Guest
yeşilzeytin

Yanlış hatırlamıyorsam Mahmut Abi eski yorumlardan birinde yanına oturan kız harici toplu taşımada yürümemeyi tavsiye etmişti. Dar alanda statik bir kalabalıkta herkesin gözü önünde yürümek ile herkesin yandan geçip gittiği dinamik sokak kalabalığında yürümek düşününce aynı şey değil.

Yanına oturan kızla da artık gözlem sonucu mu konu çıkarırsın yoksa sıfırdan konu mu yaratırsın o senin seçimin.

Better man
Guest
Better man

Eyvallah

Helboy
Guest
Helboy

Mahmut Abi merhaba bu makaleyi okudum ve bu hatayı bende yapmıştım bir kaç kez ve şimdi hiç tereddüt etmeden işte ne olur kabul eder mi etmez mi baktı ama soğuk baktı gibi vb maddelere takılmadan direkt yürüyorum hatta takıldığım bir kafe var orada bir garson kız var ona yürüyeceğim 😁😁😁

UzaktanAlfa
Guest
UzaktanAlfa

Az once arkadasimla kafede otururken arkamda 4 lü bi kiz grubu vardi, şu konusmayi duydum ve artik kizlarla gidip direkt konusma aninda gelen negatif ic konusmalarima karsilik bu konusmayi hatirliycam:

-Bugun dunya yakisiklilar gunuymus.
– Sahildeki cocuklar baya iyiydi niye konusmadin cocuklarla ?
– Gelip tanismiyorlar ki. Oylece saatlerce bakiyorlar. Bakisiyoruz… bişey oldugu yok. Gelip konuşmuyorlar, banane. Ben nasil gideyim.
Kizlar aslinda erkeklere yurumeyi bilmiyorlar. (Cok firlama olanlar istisna)
Bilenler bile kisa surede soguyor her seyi kendisi yaptigi icin. Olayi bizim yonetmemiz lazim.

Zibidi
Guest
Zibidi

Kardeşim öyle bir anlatmışsın ki bir an sen kalkıp “işte yakışıklınız geldi burdayım!” Diyeceksin sandım :,)

Bilinmeyenbir
Guest
Bilinmeyenbir

Daha dogrusu Benden mi bahsediyorsunuz deyip masaya oturulurda türkiye de olmaz

Taha
Guest
Taha

Mahmut abi iyi günler. Kadınlara yaklaşırken erken boşalma korkusu hakkındaki fikirlerinizi merak ediyorum. İlk
sekste erken boşalma muhakkak oluyor bende. Kadını yatağa atıp bu başarısızlığı yaşadıktan sonra rezil olma ve siktir edilme korkusu yaşıyorum arada. Ne tavsiye edersin? Tedavi olup mu yürümeliyim yoksa hatunlara?

Pençe
Guest
Pençe

kız sözlerini ve davranışlarını bilinçli olarak kontrol edip değiştirebileceğinden bunları önemsememek önemli, beden dilini ise bilinçli olarak kontrol edebilecek zekaya %95’i sahip olmadığından beden dili direkt bilinçaltını yansıtır.

analiz yapacaksanız testesteron/östrojen oranı yani hormon analizi, ilgi türü analizi (aktif veya pasif ilgili/ilgisiz) ve pandoranın kutusundaki 2 üzeri 3’ten 8 kız tipi fazlasıyla yeterli olacaktır.

betalastirilmisalfa
Guest
betalastirilmisalfa

Mahmut abi iyi akşamlar Tekrar mezuna kaldığımdan dolayı dershaneye başladım,önceden de gittiğim bir kurumdu baya da tanınıyorum,gayet beğendiğim bi kızdan net bakışlar alıyorum trpde daha yeniyim uygulamaya aptal bir beta gibi harekete geçemediğimden ilk muhabbeti dahi kız benle kuruyor.Ben bir sik yiyemiyorum ne bir neg nede kino söz konusu olmadı.Davranışlarımın tamamı redpillin maskülanite başlığına uyan mavi-kırmızı hap kırması saçma sapan davranışlardı.Şimdi ben 6. günden oyunu harbici tam güzel oynamaya başlarsam tüm öğretileri içselleştirmiş biçimde uygularsam ilk 5 günü döndürebilirmiyim yoksa nextleyip başka bir kızda tam uygulamaya geçmek mi gerekir?ilk hafta sıfır neg sıfır kino (kızın var olan net ilgisine rağmen)2.hafta… Read more »

baciziplatan
Guest
baciziplatan

Fiziksel olarak beğendiğim, hoşuma giden kızlar bazen yerel ağızla konuştuğunda bir soğuma geliyor nedense. Mesela ertesi gün buluşmak için sözleştiğimiz günün sabahı uyandığımda “uyan gari allahın cezası” diye bir mesaj gördüğümde kızla ne buluşasım geliyor ne konuşasım. Evet belki samimiyetten ötürü yapıyorlar fakat ben itici buluyorum. Bu bir problem mi ? Üniversite eğitimi alan , kitap falan okuyan kızlar halbuki bunlar

Thor
Guest
Thor

Mahmut abi merhaba 4 gün önce bir kızla cafe de tanıştım Muhabbet falan iyiydi sonra numarasını aldım mesaj attım 2 gün sonra fakat kız çok ilgili davranmıyo mesajda buluşma teklif ettim dersim var falan diyo acaba buluşma teklifini hemen etmeyip biraz sohbet mi etseydim çünkü sadece selam napıyorsun falan ardından direk buluşma teklif ettim hızlımı davrandım bilemiyorum tekrar bir buluşma teklifi daha ediyim mi ?yoksa biraz muhabbet edip kızın ilgisine göremi buluşma teklif ediyim sen ne düşünüyosun abi ?

Hela1
Guest
Hela1

Merhaba 1 haftadır bir kizla Snapchat üzerinden Snap atiyorduk. Sonun da kıza yazdım toplam 10 dk içinde kısa sohbet ettik numarasını istedim attı sonra bı soru sordu “uzun hikaye denk gelince anlatırım dedim” kız tamamdır bana uyar yazdı 1 hafta şehir dışındayım ne yapmam lazım şimdi buradan sonra buluşmaya çağırayım mı ?

Wolwerine
Guest
Wolwerine

Mahmut abi merhaba sürekli cafelerde karşılaştığım bir kız arkadaşlarıyla beraber takılıyo genelde bende bir türlü gidip konuşamadım bana da bakıyodu instagramdan takip etsem korkaklıkmı olur ?

Rurik Rurikid
Guest
Rurik Rurikid

Öncelikle selamlar, saygılar ve yarışmada hepinize başarılar. Normalde okul, dershane ve kurs gibi ortamlarımdan bir kızla konuşmazdım. Onları sanki “silah arkadaşı” gibi görür, asker mentalitesi uygulardım. Dozunda kibarlık ve gülümseme gösterir fakat cıvıtmaz ve her zaman belli bir gizemi korur, sınırlarımı bilirdim. Fakat birkaç gün öncesinde dershanemden bir kızla konuşmaya başladım. HB 7.5 gibi bir oranda, çalışkan ve hayatta kendine birşeyler katabilmeye çalışan birisi olduğu için sohbeti hoşuma gitti ve işi ilerlettim. Birkaç hafta sonra yapılacak bir resim sergisine çağırdım ve numarasını aldım. Fakat ana olay tam olarak bundan sonra başladı. Yüzyüze konuşurken gözlerinin içi parlayan kız şimdi utangaç ve… Read more »

Haydaaa
Guest
Haydaaa

Bu kızı istiyor musun istemiyor musun anlamadım kardeşim. Şayet istiyorsan girizgah gereksiz :)) KH öğrencisi olarak yorumum text işini çok uzatmışsın. Ama senseiler ne der bakalım

Caesar
Guest
Caesar

Kızın diğer adaylarından birisi daha fazla öne çıkmıştır ya da durum sandığın gibi sevgililik/takılmalık modunda ilerlememiş kız açısından.

Mesajlaşmalarını özellikle dediğin şekilde konular ile meşgul etmeyip, sadece haberleşme aracı olarak tutsaydın daha iyi olurmuş.

Kızı tanımadan bilemem ancak dışarıdan bir gözle baktığımda seninle bu konular üzerinden konuşan kızın, az çok senin istediğin şekilde ilerlemesi biraz terazide ağır basmak ya da varsa diğer adayların ortadan çekilmesi ile olur.

Dex
Guest
Dex

Kızla her gün bir saat mesajlaşmak iyi bir şey değil. Özellikle daha yeni tanıştığın bir kızla. Konuştuğunuz konular da çok genel konular. Yani sırf kızla konuşayım iletişimimiz kopmasın amacıyla yapıyorsan bunu bir defa daha düşün derim. Diğer bir nokta da kızı resim sergisine çağırman ki numarasını aldıktan birkaç hafta sonra olacak sergiye çağırmışsın arada çok uzun zaman var hem de faul bir mekan seçimi olmuş bence yanlış. Buna Mahmut Abi yorum yapsın o daha iyi bilir ama ilk bulusmadan genelde birbirinize yakın temasta olma ihtimalini arttıracağınız ve birbirinize odaklanacağınız mekanlar daha mantıklı. Bir de birkaç hafta da beklemezsin buluşmaya kadar.… Read more »