Erkek Adam Discord Yayını – Filmlerin sizi yapmaya koşulladığı 8 berbat ilişki hatası

Nisan ayında Filmlerin sizi yapmaya koşulladığı 8 berbat ilişki hatası yazısından hareketle konuşmuşuz. Yayın Nisan 2020’den.

Artık bir spotify hesabımız var ve bu yayınları oraya da koyuyoruz. Erkek Adam Spotify Poscast Listesi.

Yayını Youtube’da izlemek için.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

8
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
4 Comment threads
4 Thread replies
3 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
Readergaddar52Kırmızı hap meselesiacemineilstraussMahmut Abi Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
MyUnclesMafya
Guest
MyUnclesMafya

Abi bu ne hız ya hemen izlemeliyim. Teşekkür ederim değerli düşüncelerinizi paylaştığınız için…

acemineilstrauss
Guest
acemineilstrauss

Podcasti daha izlemedim ama, eski filmlerde, dizilerde ve kitaplarda kadınların aldatmaları, terk etmeleri, hipergamiye uymaları normal bir şekilde yer alıyor daha çok (90’lı yıllar ve daha öncesinde). Ve bu yapıtları yapanlar bu durumu gözümüze sokmaya çalışmıyor normal bir şekilde bu yapıtlarının içinde geçiyor sadece kadınların bu davranışları. Sanırım toplum o zamanlarda kadınları daha iyi tanıyor gibi. Mesela ‘War and Rememberance’ dizisinde tüm erkekler askerdeyken hepsinin de sevgilileri aldatıyor ve hatta başroldeki karakteri olan Pug bu durumu eşinin kendisine yazdığı bir itiraf mektubuyla öğrense de sonrasında eşini affediyor. Günümüzdeki çoğu yapıtta ise kadınların melek gibi portresi çiziliyor, bu davranışları saklanıyor, aldatmayı… Read more »

Reader
Guest
Reader

Bu yazdığın yapımlar arasında gerek ilişki gerek de maskülen kişilik oluşturma açısından rol model olabilecek hangi filmleri tavsiye edersin?

Kırmızı hap meselesi
Guest
Kırmızı hap meselesi

Arkadaşlar bu müzikler ve filmler insanları etkiliyor.Müzik işinde kırmızı haplı bi şeyler bulmamız lazım.Bu konuda bilgisi olan var mı??Salak salak yok kral pop,yok PAL fm,yok Feridun Düzağaç,mor ötesi,yok barış manço.Ne dinleyelim siZce? Fikri olanlar?

gaddar52
Guest
gaddar52

future dinle