Jordan Peterson Hayat için 12 Kural – Kaosa Panzehir

Sitemizde çokça yer verdiğimiz Kanadalı Psikolog Jordan Peterson’un 2018 yılında basılan 12 Rules for Life – Antidote to Chaos kitabı sonunda Pegasus yayınlarından çıkmış. Hayırlı olsun.

 

Jordan Peterson’un birçok konuşmasına biz de burada değindik hatta Kişilik ve Dönüşümleri derslerinin notlarını Türkçe’ye çevirdik.

Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

16
Leave a Reply

Yazıyla alakasız veya 500 kelimeyi geçen yorumlar cevaplanmıyorlar. "Yazıyla alakasız ama ..." ya da "en son yazı bu olduğundan buraya yazdım" diye başlamanız kurtarmıyor. Mahmut Abi ile özel görüşme yapmak isterseniz Erkek Adam Sanal Görüşme sayfasından sanal görüşme ayarlayabilirsiniz.

avatar
12 Comment threads
4 Thread replies
2 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
BSSYunusAhmetvictorcahil Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
Bro
Guest
Bro

Normal 12 kural kitabinin iki ci serisimi bu?

Dr. Doom
Guest
Dr. Doom

Pdf’ini bulup kendi imkanlarımla orijinal dilinden okuduğum bir kitaptı çevirisi neden hala olmaz diye şaşırıyordum. Güzel olmuş.

Morheus
Guest
Morheus

Mahmut abi bu kitap hayat hakkında tavsiyeler verirken her bir madde için uzun bir yazı mi iceriyor yoksa kısa bir kitap mı ?

Atakan
Guest
Atakan

Uzun bir kitap. Hatta okumadan önce kurallara göz atmıştım. “Bu başlıklarla nereye bağlayabilir? “demiştim ama yanıldım. Özellikle İncil’deki hikayeleri örnek vermesine bayılmıştım. “Vay be. Hiç bu açıdan bakmamıştım”demiştim

Horrible Norman
Guest
Horrible Norman

Burası nasıl güzel bir site yahu.
Emeğinize sağlık beyler.

Rich piana
Guest
Rich piana

Mahmut Abi selam. Gençler için okunması gereken; bizi disiplin, mentalite, ilişkiler kısacası her yönden geliştirecek kitap önerileri ile ilgili bir yazı gelir mi ? İllaki red pill ile ilgili olmasına gerek yok ”12 rules for life” gibi büyük adamların kitapları gibi mesela. Böyle bir yazı sitede varsa da ben aradım ve bulamadım. Eğer gelirse çok faydalı olur bence herkes için.

Hell
Guest
Hell

Mahmut Abi bu kitabi okudun mu ? Okuduysan fikrin nedir ?

flame
Guest
flame

selamlar,aldım ve okumaya başladım.Peterson gerçekten müthiş bir yazar herkese okumasını tavsiye ediyorum

cahil
Guest
cahil

hocam arada gelişim vb için ; film , dizi ve kitap önerisi yaparsanız çok mükkemmel olur

Hell
Guest
Hell

Merhaba gunde 10 saat ustu calismak sagliksiz mi ?

ders,kitap,akademi vs

Yunus
Guest
Yunus

Eğer bir hedefe varmak içinse bence az bile ama rutin sonu olmayacak şekildeyse emin değilim yoğun bir hayatın olmalı şimdiden kolay gelsin

victor
Guest
victor

130 lira verip Ingilizce orijinalini almıştım iki hafta önce :). Önsözünden itibaren güzel bir kitap. Umarım çevirisi de iyidir

Ahmet
Guest
Ahmet

Okuyan arkadaşlar görüşünüzü paylaşabilir misiniz, çevirisi nasıl.

BSS
Guest
BSS

Kitabı okudum. Gayet iyiydi. Mahmut’un çevirmiş olduğu (Kişilik ve dönüşümleri) kitabına kıyasla daha genele yazılmış ve basitleştirilmiş anlatılmak istenenler. Kitabın çevirisi iyi, Kişilik ve dönüşümleri kitabının da iyi bir çevirisi var. Her iki kitabı da tavsiye ederim.